16. Gojko Cimirot
Re: 16. Gojko Cimirot
ΑποστόληςΑ » Δευτ Σεπ 07, 2015 12:55 pmΑποστόληςΑ έγραψε:Λογικά με Ηρακλή θα είναι στη διάθεση του προπονητή και αυτός, αλλά και οι Leovac, Terry.
Τώρα που διαβάζω τον ΠΑΟΚ24 αναφέρει:
Η περίπτωση του Γκόικο Τσίμιροτ είναι διαφορετική, αφού Βόσνιος φαίνεται ότι επιβαρύνθηκε και αφού έκανε ένα μικρό μέρος της προπόνησης του απογεύματος, στη συνέχεια έκανα ειδικό πρόγραμμα.
Περαστικά παλικάρι μου και καλώς ήρθες! Πρόφτασα να σε δω για ένα 20λεπτο μόνο, αλλά αμέσως ξεχώρισαν τα ποιοτικά στοιχεία σου! Εύχομαι να επανέλθεις γρήγορα γιατί σε χρειαζόμαστε.
Αν ισχύουν τα περί 8 εβδομάδων, τότε σε περιμένουμε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.
Πολύ καντεμιά φέτος...
Εγω παντως ειμαι σιγουρος πως με τσιμιροτ αντονις θα αλλαξει εντελως το κεντρο μας
- ΑποστόληςΑ
- falconakis
Δεν ξέρω για το μάτι του Ale αλλά έγω έχω εμπιστοσύνη στον Δανό και στον Κροάτη!
Αντε ρε παικταρά να σε δούμε σε ολόκληρο παιχνίδι

Αντε ρε παικταρά να σε δούμε σε ολόκληρο παιχνίδι

Είπαμε Τσιμιροτ αντί Κάτσε, ο Λέοβατς στα αριστερά και ο Γκάρι να παίρνει την δεξιά πλευρά. Αυτές θα είναι οι κινήσεις που θα αλλάξουν την λειτουργία της ομάδας. Φυσικά θα υπάρχει και κάποιο ροτέισον στο κέντρο αφού υπάρχουν και οι Σάμπο, Χαρίσης, Αντονις (αν και για τον τελευταίο δεν έχω εικόνα).
Magpies4 έγραψε:Είπαμε Τσιμιροτ αντί Κάτσε, ο Λέοβατς στα αριστερά και ο Γκάρι να παίρνει την δεξιά πλευρά. Αυτές θα είναι οι κινήσεις που θα αλλάξουν την λειτουργία της ομάδας. Φυσικά θα υπάρχει και κάποιο ροτέισον στο κέντρο αφού υπάρχουν και οι Σάμπο, Χαρίσης, Αντονις (αν και για τον τελευταίο δεν έχω εικόνα).

- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ