93.Terry Antonis
- pisakaipoupoula
Re: 93.Terry Antonis
Τώρα στα τελευταία του ευκαιρία να φέρουμε τον originalpisakaipoupoula έγραψε:μάλλον μόνο εμένα χαλάει που έχουμε παίκτη με όνομα Τέρι
πακετο με Λαμπαρντpgetsos έγραψε:Τώρα στα τελευταία του ευκαιρία να φέρουμε τον originalpisakaipoupoula έγραψε:μάλλον μόνο εμένα χαλάει που έχουμε παίκτη με όνομα Τέρι

αν φερει μαζι του και καποιον Πιρλο που εμαθα παιζει εκει θα εχουμε την πιο γρηγορη ομαδα της ευρωπης 

και γω ψιλοδύσκολα τον φαντάζομαι αμυντικό χάφ...πιο πολύ για οχταρο-δεκάρι με φέρνουν οι κινήσεις του...
μακάρι να τον δούμε soon
μακάρι να τον δούμε soon
- sourmenetes
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Συμπαθής φωνή, αγράμματος με όλα κεφαλαία... Αυτός που το έγραψε.
Έχουν πέσει να τον φάνε τον Αντώνη, δεν μπορώ να υποθέσω τον λόγο. Ακόμα πριν έρθει αν θυμάστε έλεγαν ότι θα υπογράψει σε εμάς και θα πάει κατευθείαν στην Βέροια.
Εκτιμώ ότι... Λόγω του ότι το παιδί, όλα τα χρόνια δεν έκανε σοβαρή προετοιμασία, τράβηξαν πίσω τον χρόνο να μπει σε κανονικό ρυθμό, για να γλυτώσουν ενδεχόμενα προβλήματα με τα ούτως ή άλλως επιβαρυμενα πόδια του.
Το αν θα πιάσει και θα παίξει, θα το δείξει ο χρόνος.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Έχουν πέσει να τον φάνε τον Αντώνη, δεν μπορώ να υποθέσω τον λόγο. Ακόμα πριν έρθει αν θυμάστε έλεγαν ότι θα υπογράψει σε εμάς και θα πάει κατευθείαν στην Βέροια.
Εκτιμώ ότι... Λόγω του ότι το παιδί, όλα τα χρόνια δεν έκανε σοβαρή προετοιμασία, τράβηξαν πίσω τον χρόνο να μπει σε κανονικό ρυθμό, για να γλυτώσουν ενδεχόμενα προβλήματα με τα ούτως ή άλλως επιβαρυμενα πόδια του.
Το αν θα πιάσει και θα παίξει, θα το δείξει ο χρόνος.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 10 Οκτ 2015, 21:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.