ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ
Re: ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ
Βασικά η κάρτα μπορεί να χαθεί
Καλύτερα να βρούμε κάτι άλλο να είναι μονίμως πάνω μας, σαν τατουάζ
κατ γράφε γιατί χανόμαστεkataramenos5 έγραψε:Κανονικα στα παπακια μου μιας και η ΠΑΕ εχει ολα τα στοιχεια καποιου με διαρκειας, ενα ΑΜΚΑ παραπανω δε λεει τιποτα.Ομως αυτες οι πρακτικες για καποιον που παει 2-3 φορες το χρονο ειναι μεγαλη μ......α .Επειδη ειναι ανικανοι να ελεγξουν αυτους που κανουν τις φασαριες,παροτι τους ξερουν,παροτι μπορουν να τους βρουν πολυ ευκολα ,θα τραβολογιεται ο καθε χριστιανος και θα φακελώνετε.Ρε δε χαιρετιεστε.Μια μεγαλη αποχη απ το γηπεδο ΟΛΟΙ ΜΑΣ ,σε συνεννόηση με ολες τις μεγαλες ομαδες και να δουμε ποσο θα το κρατησουν .
ΥΓ Τη φοροκαρτα τη θυμαται κανεις?Αλλη εφυεστατη ανακαληψη.
[youtube]xnmv2B7CPXg&feature=youtu.be[/youtube]ΑποστόληςΑ έγραψε:Όλες αυτές οι κάρτες είναι πρόδρομοι της ηλεκτρονικής ταυτότητας. Μία κάρτα που θα έχει τα πάντα σε τσιπ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ας αφήσουμε τα σενάρια συνωμοσίας μιας και μόνο με το αποτύπωμα μας είμαστε φακελωμενοι εδώ και χρόνια. Πιο πολύ ταλαιπωρία και σπάσιμο νεύρων στην ουρά του γκισέ(χμμμ μου θυμίζει ένα σύνθημα αυτό) παρά συνωμοσία του κράτους και των μπάτσων προς τον πολίτη. Εγώ πάντως είμαι κάθετα αντίθετος με το όλο εγχείρημα.
- ΑποστόληςΑ
+1Pa0ki έγραψε:Βασικά η κάρτα μπορεί να χαθεί
Πόσο με νιώθεις...
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Άκου με. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ό, τι θέλει. Η δική σου αρμοδιότητα είναι να εκφράζεις, αν θέλεις, την αντίθεσή σου. Δεν έχεις όμως το δικαίωμα (μιλάω πάντα για δημοκρατικές συμπεριφορές) να ειρωνεύεσαι τα πιστεύω των άλλων.
Kαι εγώ είμαι αντίθετος με την κάρτα φιλαθλου (δεν ξέρω γιατί αλλα για να το λέτε ότι είναι τόσο κακό κάτι παραπάνω θα ξέρετε από εμένα) αλλα αυτά τα δακρύβρεχτα για τα αθώα παιδάκια που καταστράφηκαν από την στοχοποιηση καλό θα ήταν να λείπουν!
- ΑποστόληςΑ
ΟΚ. Προς τι τα γέλια τότε;Φοίνικας έγραψε:Άκου κι εμένα λοιπόν.
Δεν υπάρχει καμία ειρωνία.
Αφού τα λεγε, ψέμματα είναι;