Όπως μας ενημέρωσε στην αρχή ο ρεπόρτερ του γαύρου που περιγράφει, δεν είναι ματς για να επιβαρυνθεί ο παίχτης και να ρισκάρει κάποιο τραυματισμό.stelyk έγραψε:Ο υπερπαιχτης των απογονων γιατι ειναι παγκο σημερα? επεσε μηπως χαρτακι????
Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
-
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
- Disharmonic
Όταν οι επιλογές δεν γίνονται με αξιοκρατικά κριτήρια και χωρίς κάποιο πλάνο αυτό είναι το αποτέλεσμα.
- Μπαρκαρούτσος
Μπήκε και ο Αθανασιάδης.. Στο ένα σημαιάκι εσύ, στο άλλο ο Πέλκας!!! Ο Τζιόλης καφεδάκι στην εστία...
black death έγραψε:Όπως μας ενημέρωσε στην αρχή ο ρεπόρτερ του γαύρου που περιγράφει, δεν είναι ματς για να επιβαρυνθεί ο παίχτης και να ρισκάρει κάποιο τραυματισμό.stelyk έγραψε:Ο υπερπαιχτης των απογονων γιατι ειναι παγκο σημερα? επεσε μηπως χαρτακι????

μαλιστα κανας αλλος απο γκευ επαιξε σημερα?

ή δεν υπηρχε λογος ρισκου για τραυματισμο?

εντωμεταξυ 3 αλλαγες εκανε 2 δικους μας και ενα χανουμι που παιζει με γκευ την αλλη κυριακη

και γω αισθανομαι ΥΠΕΡΟΧΑ σημερα
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ κλαίω που θα μπορούσα να τα σκάσω στον άσσο και δεν ήξερα καν ότι παίζουμε... 

Πως αλλάζει ο καιρός...η μεγάλη εθνική διασύρεται από μια από τις χειρότερες ομάδες της Ευρώπης μόλις πριν μερικά χρόνια.
RoMaN έγραψε:Εγώ κλαίω που θα μπορούσα να τα σκάσω στον άσσο και δεν ήξερα καν ότι παίζουμε...
Είχε και πολυ καλή απόδοση ο άσσσς,
Εγώ ξέρω ότι μόλις μπήκαν είδαμε σε 2 λεπτά ένα κλέψιμο από τον Πέλκα στους υπερπάικτες της Β. Ιρλανδίας 2 τελικές από τον Κλάους και μπήκε και το γκολ...RoMaN έγραψε:Μπήκε και ο Αθανασιάδης.. Στο ένα σημαιάκι εσύ, στο άλλο ο Πέλκας!!! Ο Τζιόλης καφεδάκι στην εστία...
Τυχαίο... Δεν νομίζω!!!
Κάποιοι παίκτες ανοίγουν χώρους και προσφέρουν και χωρίς να έχουν απαραίτητα την μπάλα!
εντωμεταξυ και η υπολοιπη ιρλανδια κερδισε 1-0 τους γερμανους
και κλασσικα ο σαντος 1-0
και κλασσικα ο σαντος 1-0

- Μπαρκαρούτσος
Ήμασταν καλοί λέει... Χαχαχαχαχαχαχα αστεία και μετά το 90'!! 

Ρε παίχτε να κονομήσετε και αφήστε τα πατριωτικά για άλλα θέματα, λεφτά κερνάει η εθνικάρα
Να υποθέσω πως ο Τζιόλης θα είναι βασικός και στο επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι, ε;
- ΑποστόληςΑ
Δυστυχώς ο Τζιόλης έπαιξε όλο το 90λεπτο. Ο μόνος χαφ που στάθηκε κάπως καλά. Μπροστά υπήρχαν ο άφαντος Αραβίδης (πάντως έβαλε το γκολ), ο πανάσχετος Μήτρογλου (τον άλλαξε στο 76΄ με τον Αθανασιάδη) και ο παμμέτριος Καρέλης.
- navigator11
Η ... εθνική, λοιπόν, ξανά στο καλντερίμι που της ταιριάζει γάντι. Αλλά δεν είναι και προς θάνατο. Ο Πακιστανός μαφιόζος να κερδάει μωρέεεε!!
Γελάει ο κόσμος με αυτό το χάλι. Μεταξύ τους κι εγώ, να πω την αμαρτία μου.
Γελάει ο κόσμος με αυτό το χάλι. Μεταξύ τους κι εγώ, να πω την αμαρτία μου.