Pgetsos, παραπονιάρης νούμερο 2...
Υπάρχει πρόβλημα, κάντε αναφορά και το βλέπουμε. Δεν τα βλέπουμε όλα!
Πολλές φορές δεν είναι μόνο αυτό που λες, αλλά είναι και το πως το λες. Το γενικό σου ύφος και η συνολική σου παρουσία στο φόρουμ. Το "τιτίκα" είναι εύσχημα το "δειλός" που του είχε κολλήσει του che μετά από εκείνο το παιχνίδι με τον γαύρο. Το ποιόν και την παρουσία στο φόρουμ του che4 την ξέρουμε τόσα χρόνια. Εξάλλου, δεν γίνονταν ποτέ το ίδιο πατιρντί στο τόπικ του Λούκας με άλλα τόπικ, νομίζω. Κακώς του είχε κολλήσει, βέβαια, και του che4 και θα έπρεπε να γίνει και εκεί μία παρατήρηση λίγο πιο αυστηρή. Όμως, μετά τις παρατηρήσεις που γίνονταν αλλού, είχε μαζευτεί αρκετά το πράγμα και εκεί.
Ό,τι λέμε, ισχύει παντού, αλλά πρέπει και συ και ο Κατ να καταλάβετε ότι δεν γίνεται να κάνουμε συνέχεια παρατηρήσεις. ΟΚ, εάν κάτι είναι βαρύ θα αντιδράσουμε από την αρχή και πιθανότατα με "καμπάνα". Όμως, ανοχές είναι αδύνατον να μην υπάρχουν!
Και, φυσικά, δεν αντιδρώ (για να μιλήσω μόνο για μένα) πάντα σωστά! Ούτε έχω πάντα δίκιο εγώ! Νομίζω ότι έχω παραδεχτεί λάθος αντιδράσεις και με τον φίλο τον GI4NNEN4 παλαιότερα, και με τον teod1980 πιο πρόσφατα, και μερικές άλλες φορές. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέποντας τα πράγματα πιο ψύχραιμα κάποιες ποινές τις μείωσα ή ακόμα και τις αναίρεσα εκ των υστέρων.
Ουδείς "άσφαλτος"... "Χωματόδρομοι" είμαστε, αλλά βοηθείστε και σεις. Και μην παρεξηγείστε με το παραμικρό.