Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Να χαρώ εγώ την διαφορά κλάσης. Επάνω μαζεύεστε για καφέ μόνον όταν ανεβαίνω εγώ.
- Kostomanolis
Εγω μεσα ειμαι, εξαιρουμενου του Σαββατου μεχρι τις 4 που δουλευω. Το mail υποθετω υπαρχει, το τηλ νομιζω το εχει και ο Αποστολης αν το εχει κρατησει απο παλιοτερη επικοινωνια.
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανονίστε να ειδοποιήσετε εγκαίρως, όχι αυθημερόν... Υπάρχουν και οικογενειακές υποχρεώσεις!
- Dinos_Liverpool
Και θα προτιμήσεις τις οικογενειακές υποχρεώσεις από ένα καφέ με τον κύριο Απόστολο!
Απαράδεκτο, αντιπαοκτσήδικο και αντιτριτοηλικιακό!
ΥΓ. Άμα διαβάσεις μονοκούκι την τελευταία λέξη, μού σφυρίζεις κλέφτικα! Κολπάκι: χώρισέ την πρώτα σε συλλαβές.
Απαράδεκτο, αντιπαοκτσήδικο και αντιτριτοηλικιακό!
ΥΓ. Άμα διαβάσεις μονοκούκι την τελευταία λέξη, μού σφυρίζεις κλέφτικα! Κολπάκι: χώρισέ την πρώτα σε συλλαβές.
Ρε Ντίνο δε με αρέσει να αιφνιδιάζω ούτε να αιφνιδιάζομαι απλά
Υ.Γ. Γλωσσοπλάστης είσαι .....
Υ.Γ. Γλωσσοπλάστης είσαι .....
- sourmenetes
- Moderator
Ο ενας που μενει λουτρακι ειναι ψημενος...Asimos έγραψε:Ο Κορινθιος;
Ας ψηθει και ο κορινθιος...
Μαλλον παμε για κυριακη πρωι,κατα τις 12…νομιζω βολευει τους περισσοτερους..
- sourmenetes
- Moderator
Ζω για την στιγμή που θα κάνουν ντου επιστροφής ταυτόχρονα παπάς, κατ5, μπομπ, φύλακας, κεν.
Νοιώθω σαν να περιμένω να δώσει το "αμπαλαέα" ο μασκοφόρος.
Νοιώθω σαν να περιμένω να δώσει το "αμπαλαέα" ο μασκοφόρος.
sourmenetes έγραψε:Για να ρθει ο αποστολης...
Να ήμουν από μια μεριά, να τον έβλεπα να σιμώνει υποβασταζόμενος από την μπομπονούχα νοσοκόμα και τί άλλο!
- kataramenos5
Τζαμπα γραφουμε.Η σταση των διαχειριστων ηταν το ζητημα Ντινο και οχι "κατι που ειπώθηκε" .Τα χα γραψει και στα Προβληματα και λυσεις .Μπαν ετρωγε ο μαρλευ για το "κοντος " αλλα οι αλλοι στον αφρο.Dinos_Liverpool έγραψε:Εντάξει, Κατ5 είναι αυτός. Χολώθηκε από κάτι που ειπώθηκε και αποχώρησε
ΥΓ Σουρμε εχει μειλ εδω και κατι μερες(σ αυτο που μου χες γραψει και παλια) .Τι διαολο κανεις δε βλεπει τα μειλ του?
ΥΓ 2 Επειδη κι εσυ δε θα το δεις...Αλε εχεις μειλ
ΥΓ 3 Ταγμα γραφε εσυ να διαβαζω εγω.
ΥΓ 43.645,9 Μανι ,με λυγισες(προς στιγμην) ρε μπαγασα.Τους λυπήθηκα
- Dinos_Liverpool
Καλά, ρε συ Κατ, σοβαρολογείς τώρα; Σου είχα απαντήσει τότε και δεν θα το επαναλάβω.
Επ ουδενί δεν δέχομαι κοροιδίες για κανένα μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ.
Ο Μάρλει δεν έφαγε κανένα μπαν, που να θυμάμαι, για το "κοντός". Για άλλο λόγο, μάλιστα... έφαγε. Και πολλές φορές που ήταν για να φάει, δεν έφαγε γιατί είναι ο Μάρλει του Παοκμάνια, τον αυθορμητισμό του οποίου όλοι γνωρίζουμε και κατανοούμε.
Δεν αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα που έχεις με τους διαχειριστές, ούτε μπορώ να κάνω κάτι επ' αυτού. Διαφωνίες θα υπάρχουν πάντα.
Επ ουδενί δεν δέχομαι κοροιδίες για κανένα μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ.
Ο Μάρλει δεν έφαγε κανένα μπαν, που να θυμάμαι, για το "κοντός". Για άλλο λόγο, μάλιστα... έφαγε. Και πολλές φορές που ήταν για να φάει, δεν έφαγε γιατί είναι ο Μάρλει του Παοκμάνια, τον αυθορμητισμό του οποίου όλοι γνωρίζουμε και κατανοούμε.
Δεν αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα που έχεις με τους διαχειριστές, ούτε μπορώ να κάνω κάτι επ' αυτού. Διαφωνίες θα υπάρχουν πάντα.