Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- Dinos_Liverpool
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Αυτό έχεις να πεις; Ήμαρτον, που χρειαζόμαστε αποδείξεις για τα πστηλίκια του γαύρου!
Παλικάρι μου, ξέρεις κάτι γι' αυτό που έγραψες ή είναι δική σου διαίσθηση; Εάν ισχύει το 2ο, σε περίπτωση επανάληψης... αποχώρησες.
Παλικάρι μου, ξέρεις κάτι γι' αυτό που έγραψες ή είναι δική σου διαίσθηση; Εάν ισχύει το 2ο, σε περίπτωση επανάληψης... αποχώρησες.
Υποθέτω ότι αν το γράψεις αυτό σε φόρουμ του γάβρου, δεν θα σου ζητήσουν αποδείξεις.dtown έγραψε:Δηλαδη εδω δεν εχει γραφτει ποτε οτι ο Πανιωνιος,η Κερκυρα,ο Ατρομητος,ο Πλατανιας δεν ξερω εγω ποια αλλη ομαδα ειναι παρατηματα του γαυρου?
Θα σε στείλουν με τη μία.

αν οτι εχει η κουτρα το θεωρουμε δεδομενο εδω θα ακουγοταν τερατα το συγκεκριμενο ειναι υποψια σου ειναι μυνησιμο αποδειξεις δεν υπάρχουν και πολυ ευκολα μπορει να θεωρηθει λασπη στον ανεμιστηρα
Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να διαβάζεις το μεσημέρι για επισκέψεις του ηγέτη των πιστών στην Πυλαία, για φήμες περί μπασίματος και ξερωγώ, να είσαι στη δουλειά μέχρι μια κάποια ώρα, και να μπαίνεις το βράδυ, να ανοίγεις υπολογιστή, και να βλέπεις αυτό

Λες "από το μεσημέρι συντηρείται στα τελευταία ποστς του φόρουμ", οκ, βλέπεις και ποιος πόσταρε τελευταίος και στα 2 τόπικς, εμ του ηγέτη των πιστών, εμ της Διοίκησης της ΚΑΕ, υποθέτεις πως τα back to back ποστς θα έχουν να κάνουν με ένα good ol' fashioned λιβάνισμα, και λίγο από ευχαριστώ, που πήρε και το μπασκετάκι, μέχρι να ανοίξει η σελίδα (γιατί σε κάνει και κάτι τσιριτσάντσουλες ο chrome τελευταία) ονειρεύεσαι άσους και πεντάρια (εγώ κι ένα αθλητικό τριάρι θα ήθελα, έναν JR Giddens φερ ειπείν) και ανοίγεις, και διαβάζεις για τη Βέροια και τον Πλατανιά.
Ω, καλά, εντάξει

Λες "από το μεσημέρι συντηρείται στα τελευταία ποστς του φόρουμ", οκ, βλέπεις και ποιος πόσταρε τελευταίος και στα 2 τόπικς, εμ του ηγέτη των πιστών, εμ της Διοίκησης της ΚΑΕ, υποθέτεις πως τα back to back ποστς θα έχουν να κάνουν με ένα good ol' fashioned λιβάνισμα, και λίγο από ευχαριστώ, που πήρε και το μπασκετάκι, μέχρι να ανοίξει η σελίδα (γιατί σε κάνει και κάτι τσιριτσάντσουλες ο chrome τελευταία) ονειρεύεσαι άσους και πεντάρια (εγώ κι ένα αθλητικό τριάρι θα ήθελα, έναν JR Giddens φερ ειπείν) και ανοίγεις, και διαβάζεις για τη Βέροια και τον Πλατανιά.
Ω, καλά, εντάξει

Ποιον κουβα ρε φιλε? περσι ξεφτιλισαμε τον βαζελο και χασαμε στο σουτ τον τελικο. 1 μυριο στο μπασκετ ξερεις τι σμβολαια φερνεις?nickzark έγραψε:Γιατι τα 1 μυρια στον κουβα λιγα ειναι?Αν ηταν δικη του η ΚΑΕ θα εδεινε.Μπορει να εχει σταξει πολλα λεφτα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας αλλα ειναι και επιχειρηματιας.Μαλλον δεν μπαινει στο μπασκετ γιατι δεν εχει εσοδα.
Φέρνεις συμβόλαια που θα σε κάνουν πιο υπολογίσιμο στον βαζελο και στον γαύρο που με το δεκαπενταπλασιο μπατζετ θα σε αντιμετωπίσει πιο σοβαρά και θα χάσεις πάλι.Dimg4 έγραψε:Ποιον κουβα ρε φιλε? περσι ξεφτιλισαμε τον βαζελο και χασαμε στο σουτ τον τελικο. 1 μυριο στο μπασκετ ξερεις τι σμβολαια φερνεις?nickzark έγραψε:Γιατι τα 1 μυρια στον κουβα λιγα ειναι?Αν ηταν δικη του η ΚΑΕ θα εδεινε.Μπορει να εχει σταξει πολλα λεφτα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας αλλα ειναι και επιχειρηματιας.Μαλλον δεν μπαινει στο μπασκετ γιατι δεν εχει εσοδα.
Το θέμα δεν ειναι να έχεις μπατζετ 1 μυριο αλλα να έχεις μπατζετ 15 μυρια όσο οι άλλοι. Αυτό δεν γίνεται όποτε καλύτερα να μην πετάμε εκατομμύρια άλλων απο εδώ και απο εκει ετσι δεν ειναι? μιλάμε για ενα άθλημα παντελώς αδιάφορο στον ΠΑΟΚτση (εκτός απο τους 300 πιστούς) , για ενα άθλημα που αν παίζει την ίδια μερα και ώρα, ΠΑΟΚ γαύρος στο μπάσκετ και ΠΑΟΚ Πλατανιάς στο ποδόσφαιρο θα εχει 2000 άτομα μαξ στο παλατάκι και 15.000 στην τούμπα.
Όσο έφερνε κούπες και είχε άτομα να χώνουν όπως οι κάτω ψιλό πήγαινε ο κόσμος, τωρα μην ζητάμε τα αδύνατα!!!
Τα λεω όλα πολύ ήρεμα και όσο πιο αντικειμενικά μπορώ απο αυτά που ακούω,βλέπω και συζητώ χρόνια με ΠΑΟΚτσηδες!
την άποψή σου φυσικά εκφράζεις. Κουμάντο στα λεφτά του Σαββίδη δεν μπορείς να κάνεις γιατί ούτε θα σε ρωτήσει, ούτε μαζί τα κάνατε. Ας πούμε αν κάνω εγώ ένα Blog και ρωτάω το κοινό "να πάρω φέτος διαρκείας στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ με 80 ευρώ" και βγείς εσύ (τυχαία εσύ) και απαντήσεις όχι, είναι ακριβό, δεν θα σε λάβω υπόψιν μου ΚΑΘΟΛΟΥ διότι κρίνεις χωρίς να έχεις δεδομένα και evidence (εγώ μπορεί να βγάζω 6 χιλιάρικα το μήνα ας πούμε και να θέλω να πάρω VIP διαρκείας για να συζητάω με τον Πανάκα αν έκανε καλό ρεβέρ χτες στο μάθημα τέννις του). Οπότε ναι ο καθένας λέει το κοντό του εδώ μέσα, ελεύθερο φόρουμ είμαστε.
15 μυρια μπατζετ εχουν να δουν απο τοτε που εκανε κουμαντο ο Παυλος στον βαζελο,γυρω στα 5-6 ειχαν επι υιου ισως φετος να το ανεβασαν λιγο.
Οι δε γαυροι απο τη χρονια των τσιλντρες,κλειζα εχουν να δωσουν μεγαλα συμβολαια πλυν Σπανουλη.
Και αυτοι κοντα στα 5-6 μυρια παιζουν.
Τα 15 που λες δεν υπαρχουν με τιποτα.
Εδω στην τουρκια που τα πραγματα ειναι αξιοκρατικα
τους πηδηξε ολους η καρσιγιακα με το 1/5 μπατζετ σε σχεση με τους υπολοιπους.
Η αποψη η δικη μου ειναι οτι αν εχουμε σταθερο μπατζετ γυρω στα 2 μυρια (με 1 που γραφουν καποιοι δεν το πιστευω) το χρονο για μια τριετια χτυπαμε ανετα το πρωταθλημα.
Αν γινει κατι τετοιο θα αλλαξει και ολη η αντιμετωπιση του κοσμου προς το τμημα.
Βεβαια πιθανοτερο βλεπω τα παραπανω να συμβαινουν στους δυο ανταγωνιστες μας (ΑΕΚ,Αρης) παρα σε εμας.
Οι δε γαυροι απο τη χρονια των τσιλντρες,κλειζα εχουν να δωσουν μεγαλα συμβολαια πλυν Σπανουλη.
Και αυτοι κοντα στα 5-6 μυρια παιζουν.
Τα 15 που λες δεν υπαρχουν με τιποτα.
Εδω στην τουρκια που τα πραγματα ειναι αξιοκρατικα

Η αποψη η δικη μου ειναι οτι αν εχουμε σταθερο μπατζετ γυρω στα 2 μυρια (με 1 που γραφουν καποιοι δεν το πιστευω) το χρονο για μια τριετια χτυπαμε ανετα το πρωταθλημα.
Αν γινει κατι τετοιο θα αλλαξει και ολη η αντιμετωπιση του κοσμου προς το τμημα.
Βεβαια πιθανοτερο βλεπω τα παραπανω να συμβαινουν στους δυο ανταγωνιστες μας (ΑΕΚ,Αρης) παρα σε εμας.

με 1 μυριο δεν κανεις κατι.Οπως ειπα στον κουβα παει.Τζαμπα το βαζεις.ετσι οπως ειναι με βαζελο και γαυρο θες τουλ 2 μυρια.Φυσικα και μιλαμε αν εχεις μεγαλομετοχο.Οποιος και να ειναι αυτος
Ο Πεινασμενος καρβελια ονειρευεται.
Ποιος θα ερθει να επενδυσει χρηματα σε ενα αθλημα που:
α) δεν εχει φιλαθλους που στηριζουν
β) δεν εχει εσοδα για να συντηρηθει μονο του
γ) χωρις Ευρωλιγκα καθως δινει συμβολαια κλειστα σε ομαδες.
Ειδικοτερα στον ΠΑΟΚ που με 500 ατομα δεν παει πουθενα.
+ τα χρεη της ΚΑΕ που ειναι περιπου 4 χαρτια.
Βαλτε τον εαυτο σας στην θεση ενος επενδυτη χωρις το συναισθημα και
πειτε μου αν αξιζει τον κοπο γιατι ακομα και 2 μυρια να βαλει παλι καποιοι
δεν θα ειναι ικανοποιημενοι γιατι θα ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να
βρεθεις στην πρωτη δυαδα.
Ποιος θα ερθει να επενδυσει χρηματα σε ενα αθλημα που:
α) δεν εχει φιλαθλους που στηριζουν
β) δεν εχει εσοδα για να συντηρηθει μονο του
γ) χωρις Ευρωλιγκα καθως δινει συμβολαια κλειστα σε ομαδες.
Ειδικοτερα στον ΠΑΟΚ που με 500 ατομα δεν παει πουθενα.
+ τα χρεη της ΚΑΕ που ειναι περιπου 4 χαρτια.
Βαλτε τον εαυτο σας στην θεση ενος επενδυτη χωρις το συναισθημα και
πειτε μου αν αξιζει τον κοπο γιατι ακομα και 2 μυρια να βαλει παλι καποιοι
δεν θα ειναι ικανοποιημενοι γιατι θα ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να
βρεθεις στην πρωτη δυαδα.
- Μπαρκαρούτσος
Αν πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ. στις πρώτες 20 ομάδες πανευρωπαϊκά, έστω και σε βάθος 10ετίας, φαντάσου πόσο εύκολα μπορεί να φτάσει τον μπασκετικό στις πρώτες 2 της Ελλάδος... Για πλάκα. Για πλάκα όμως.
Αξιζει και παρααξιζει. Με γηπεδαρα που ειναι το πιο βασικο αλλα και μπασκετανθρωπους στην διοικηση, ειναι ηδη στρωμενες οι βασεις. Το μονο που θελει ειναι χρηματοδοτηση να οργανωθει το ιματζ αλλα και να δυναμωσει αγωνιστικα και ο κοσμος κουτσα στραβα θα ερθει. Οπως και ο τιτλος θα ερθει γρηγορα (Κυπελλο) χωρις να εχουμε ιδιο μπατζετ. Εχουμε το λαγωνικο τον Μαρκοπουλο
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ρε παιδιά και η Ευρωλίγκα δεν δίνει λεφτα. Όσα παίρνει αυτός που θα την κατακτήσει ειναι λιγότερα απο το να μπεις ομίλους στου λου.
Για να συντηρηθεί το τμήμα θα πρέπει να έχουμε 4-5 χιλιάδες σχετικά ακριβά διαρκείας και αλλα τόσα σε κάθε αγώνα με τιμές 20€ μιν.
Τωρα αν πιστεύετε οτι με 5€ και χωρίς τζίρο σε μπουτίκ κτλ θα βάλει κάποιος λεφτα που τα χώνει και άλλου δεν...
Η μονη λύση ειναι να αξιοποιήσεις το γήπεδο συνέχεια με συναυλίες κτλ να έχεις σινεμά μέσα απο όλα ώστε να έρχονται λεφτα και ενα επιχειρηματία να τα χώνει μόνο εκει.
ΜΑΚΑΡΙ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!
Για να συντηρηθεί το τμήμα θα πρέπει να έχουμε 4-5 χιλιάδες σχετικά ακριβά διαρκείας και αλλα τόσα σε κάθε αγώνα με τιμές 20€ μιν.
Τωρα αν πιστεύετε οτι με 5€ και χωρίς τζίρο σε μπουτίκ κτλ θα βάλει κάποιος λεφτα που τα χώνει και άλλου δεν...
Η μονη λύση ειναι να αξιοποιήσεις το γήπεδο συνέχεια με συναυλίες κτλ να έχεις σινεμά μέσα απο όλα ώστε να έρχονται λεφτα και ενα επιχειρηματία να τα χώνει μόνο εκει.
ΜΑΚΑΡΙ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!
Η αλήθεια είναι Οντως ότι έσοδα μάλλον δεν θα έχει πολλά. Αλλά θα κάνει σιγά σιγά με πολύ πιο χαμηλό μπάτζετ απο το ποδόσφαιρο πολύ καλή ομάδα. Κ στην Ευρώπη
Έκκληση από γνωστό και πρώην διοικητικό στο fb...
ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΟΣ ....
MAYDAY ... MAYDAY ... MAYDAY ... MAYDAY ... MAYDAY .... MAYDAY ...!!!!!
Ακουστε με προσεκτικα, και βαλτε το βαθια μεσα στο μυαλο σας ... Το μπασκετ της ομαδας μας Η ΠΑΟΚΑΡΑ, εχει πολυ μεγαλο προβλημα και αν δεν κανουμε κατι, σε λιγο θα κλαιμε ...
Ο Κοντομηνας αποχωρησε, ο Αμοιριδης το ιδιο, οι υπολοιποι μικροι χορηγοι εχουν μεινει ελαχιστοι, ο Ιβαν δεν πηρε την ομαδα, τα διαρκειας δεν πουλησαν καθολου, ( παιζει να πουλησε η Καε λιγοτερα και απο το βολλευ ), το αγωνιστικο εχει μεγαλο θεμα γιατι εγιναν απανωτα λαθη, στο γηπεδο δεν παταει σχεδον κανεις, ουτε καν οι γκομενες των παικτων, ο συμπολιτης και η ξαδερφη βρηκαν μεγαλομετοχο και δυναμωσαν ενω εμεις οι αχρηστοι ΟΧΙ ...
Ολοι φταινε που φτασαμε ως εδω. Αλλος πιο πολυ, αλλος πιο λιγο . Ολοι.
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕς ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ...
Ειναι ωρα να κινητοποιηθουμε να βοηθησουμε το τμημα μπασκετ, που στο παρελθον μας εδωσε ανειπωτες χαρές, μας εκανε και κλαψαμε δεκαδες φορες, μας δοξασε φερνοντας κυπελλα ευρωπαικα, μας στηριξε σαν λαο, οταν το ποδοσφαιρο ηταν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας ...
Ακουστε τι πρεπει να κανετε ... Θα γραψετε σ ενα χαρτι ολους τους φιλους σας που αγαπουν την ΠΑΟΚΑΡΑ. Κατοπιν θα τους παρετε εναν εναν τηλεφωνο, και θα τους μιλησετε για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ να στηριχτει το τμημα.
Πρεπει ολοι να παρουμε διαρκειας, αλλιως χαθηκαμε. Αν καποιος δεν του φτανουν τα γκαφρα, ας βαλει τα μισα, και τα αλλα μισα καποιος αλλος. Δυο ή τρια ατομα να παρουν ενα διαρκειας τουλαχιστον. Μικρες παρεες να ξαναπανε γηπεδο, να παψουν οι κερκιδες να ειναι τοσο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΑΔΕΙΕΣ...
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ τον βρηκε το δρομο του. Πανε ολοι πλεον, γιατι ξαναγινε μοδα και ολοι μυριζονται τις επιτυχιες ...
ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ μας ειναι στην χλεπα. στην πληρη απαξιωση, στη φαπα, και πρεπει να τρεξουμε ολοι μας τωρα, γιατι μετα ΘΑ ΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ ...
Ξερω οτι ολοι εχετε τις διαφωνιες σας σας, και τις ενστασεις .... Ολοι. Αλλα δεν ειναι τωρα ωρα ... Ο ΠΑΟΚ μας εχει μεγαλο προβλημα ...
Οσοι με γνωριζετε, ξερετε οτι παραιτηθηκα πικραμενος και στεναχωρημενος. Στο γηπεδο ομως δεν σταματησα να πηγαινω, γιατι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι τα προσωπα, δεν ειναι ο Γαλατσοπουλος, ο Μαρκοπουλος, ο Σταυροπουλος, ο Φουφουτοπουλος, δεν ειναι οι παικτες, δεν ειναι οι διοικητικοι.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, και αν θα γινει καμια στραβη ολοι θα εξαφανιστουν ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ...
Εμπρος ρε τσακαλια, καντε ολοι ενα ντου να παρουμε καμια 500 διαρκειας και να ξαναπαμε στο παλατακι ...
Εγω απ την πλευρα μου θα μιλησω στον κουμπαρο μου, θα του πω ολα τα παραπανω μολις ερθει απο την Κινα, και πιστευω θα τον συγκινησω, θα τον ψησω, και θα μας ξαναδωσει μια χορηγια ,,, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ .... κλπ κλπ κλπ ...
Αντε ρε μαγκες, ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε κατι ...
Ξερετε οτι ολη η ζωη μου ειναι μπασκετ ΠΑΟΚ, και για να σας γραφω σημερα αυτο το κειμενο, σημαινει οτι εχουμε μεγαλο θεμα ...
Ακουστε με ... Κινητοποιηθειτε ...
Υ.Γ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ..... Να μην το ξεχνατε ΠΟΤΕ αυτο ...
Κοινοποιηστε oλοι. Τα 500 διαρκειας πρεπει οπωσδηποτε να πουληθουν ...
Αλλιως ... αστα ...
ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΟΣ ....
MAYDAY ... MAYDAY ... MAYDAY ... MAYDAY ... MAYDAY .... MAYDAY ...!!!!!
Ακουστε με προσεκτικα, και βαλτε το βαθια μεσα στο μυαλο σας ... Το μπασκετ της ομαδας μας Η ΠΑΟΚΑΡΑ, εχει πολυ μεγαλο προβλημα και αν δεν κανουμε κατι, σε λιγο θα κλαιμε ...
Ο Κοντομηνας αποχωρησε, ο Αμοιριδης το ιδιο, οι υπολοιποι μικροι χορηγοι εχουν μεινει ελαχιστοι, ο Ιβαν δεν πηρε την ομαδα, τα διαρκειας δεν πουλησαν καθολου, ( παιζει να πουλησε η Καε λιγοτερα και απο το βολλευ ), το αγωνιστικο εχει μεγαλο θεμα γιατι εγιναν απανωτα λαθη, στο γηπεδο δεν παταει σχεδον κανεις, ουτε καν οι γκομενες των παικτων, ο συμπολιτης και η ξαδερφη βρηκαν μεγαλομετοχο και δυναμωσαν ενω εμεις οι αχρηστοι ΟΧΙ ...
Ολοι φταινε που φτασαμε ως εδω. Αλλος πιο πολυ, αλλος πιο λιγο . Ολοι.
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕς ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ...
Ειναι ωρα να κινητοποιηθουμε να βοηθησουμε το τμημα μπασκετ, που στο παρελθον μας εδωσε ανειπωτες χαρές, μας εκανε και κλαψαμε δεκαδες φορες, μας δοξασε φερνοντας κυπελλα ευρωπαικα, μας στηριξε σαν λαο, οταν το ποδοσφαιρο ηταν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας ...
Ακουστε τι πρεπει να κανετε ... Θα γραψετε σ ενα χαρτι ολους τους φιλους σας που αγαπουν την ΠΑΟΚΑΡΑ. Κατοπιν θα τους παρετε εναν εναν τηλεφωνο, και θα τους μιλησετε για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ να στηριχτει το τμημα.
Πρεπει ολοι να παρουμε διαρκειας, αλλιως χαθηκαμε. Αν καποιος δεν του φτανουν τα γκαφρα, ας βαλει τα μισα, και τα αλλα μισα καποιος αλλος. Δυο ή τρια ατομα να παρουν ενα διαρκειας τουλαχιστον. Μικρες παρεες να ξαναπανε γηπεδο, να παψουν οι κερκιδες να ειναι τοσο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΑΔΕΙΕΣ...
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ τον βρηκε το δρομο του. Πανε ολοι πλεον, γιατι ξαναγινε μοδα και ολοι μυριζονται τις επιτυχιες ...
ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ μας ειναι στην χλεπα. στην πληρη απαξιωση, στη φαπα, και πρεπει να τρεξουμε ολοι μας τωρα, γιατι μετα ΘΑ ΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ ...
Ξερω οτι ολοι εχετε τις διαφωνιες σας σας, και τις ενστασεις .... Ολοι. Αλλα δεν ειναι τωρα ωρα ... Ο ΠΑΟΚ μας εχει μεγαλο προβλημα ...
Οσοι με γνωριζετε, ξερετε οτι παραιτηθηκα πικραμενος και στεναχωρημενος. Στο γηπεδο ομως δεν σταματησα να πηγαινω, γιατι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι τα προσωπα, δεν ειναι ο Γαλατσοπουλος, ο Μαρκοπουλος, ο Σταυροπουλος, ο Φουφουτοπουλος, δεν ειναι οι παικτες, δεν ειναι οι διοικητικοι.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, και αν θα γινει καμια στραβη ολοι θα εξαφανιστουν ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ...
Εμπρος ρε τσακαλια, καντε ολοι ενα ντου να παρουμε καμια 500 διαρκειας και να ξαναπαμε στο παλατακι ...
Εγω απ την πλευρα μου θα μιλησω στον κουμπαρο μου, θα του πω ολα τα παραπανω μολις ερθει απο την Κινα, και πιστευω θα τον συγκινησω, θα τον ψησω, και θα μας ξαναδωσει μια χορηγια ,,, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ .... κλπ κλπ κλπ ...
Αντε ρε μαγκες, ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε κατι ...
Ξερετε οτι ολη η ζωη μου ειναι μπασκετ ΠΑΟΚ, και για να σας γραφω σημερα αυτο το κειμενο, σημαινει οτι εχουμε μεγαλο θεμα ...
Ακουστε με ... Κινητοποιηθειτε ...
Υ.Γ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ..... Να μην το ξεχνατε ΠΟΤΕ αυτο ...
Κοινοποιηστε oλοι. Τα 500 διαρκειας πρεπει οπωσδηποτε να πουληθουν ...
Αλλιως ... αστα ...