20.Ricardo Costa
- ace79grpaok
- Dinos_Liverpool
Re: 20.Ricardo Costa
Εντάξει, έχει βγάλει μαλλιά η γλώσσα μας, το χαβά σας εσείς!
Τα ξαναλέμε σε τρεις μέρες...
Τα ξαναλέμε σε τρεις μέρες...
Όσο καλός με ντορτμουντ τόσο κακός προχθές. Ειδικά στο γκολ απογοητευτικη αντίδραση
Δεν ξέρω αν θεωρούμε όμως ελαφρυντικο το ότι έχει τα περισσότερα λεπτά στην ομάδα
Δεν ξέρω αν θεωρούμε όμως ελαφρυντικο το ότι έχει τα περισσότερα λεπτά στην ομάδα
κατ εμε ελαφρυντικο αυτο ειναι για τον Τζιωλη οχι για τον Κοστα που παιζει στη θεση με τα λιγοτερα τρεξιματα.
θα θελα παντως να τον δω σε ρολο δεξιου στοπερ στην τριαδα,μιας και εχει παιξει και δεξι μπακ στο παρελθον.
θα θελα παντως να τον δω σε ρολο δεξιου στοπερ στην τριαδα,μιας και εχει παιξει και δεξι μπακ στο παρελθον.
Στα ευρωπαικα ματς εξαιρετικος,στα εγχωρια,δεν δειχνει παντα το ιδιο καλο προσωπο..Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο..Εγω αυτο εχω παρατηρησει. 

- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς.sporos123 έγραψε:Στα ευρωπαικα ματς εξαιρετικος,στα εγχωρια,δεν δειχνει παντα το ιδιο καλο προσωπο..Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο..Εγω αυτο εχω παρατηρησει.
- ΑποστόληςΑ
Το καλοκαίρι χαιρετάει κανονικά και δεν θα μας λείψει καθόλου.MANIAKOS έγραψε:Θα δώσει τη θεςη του στον χατσεριδι το καλοκαίρι
Περίμενα να κανεις προετοιμασία για να σε δω...ε λοιπόν σε είδα...
Α στην ευχή τηςπαναγιας αμπαλε πορτογαλε...και συ ρε τουντορ άσε μαλεζα στον παγκο
Α στην ευχή τηςπαναγιας αμπαλε πορτογαλε...και συ ρε τουντορ άσε μαλεζα στον παγκο