Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Φυσιολογικά όλοι έχουμε απορίες και "ενστάσεις" για τον Ίγκορ Τούντορ και τους χειρισμούς του. Μην ξεχνάτε όμως ότι ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ!!! Ένα βασικότατο μέλος της οικογένειας του Π.Α.Ο.Κ. μας.
Ας τον στηρίξουμε λοιπόν όλοι με ΠΙΣΤΗ & ΥΠΟΜΟΝΗ... Είναι πολύ νωρίς έστω και για ένα "πρόχειρο ταμείο" σε όσα τον αφορούν. Πρώτο τέτοιο θα γίνει μετά το τέλος της φετεινής σεζόν. Προσωπικά περιμένω πολλά από τον συγκεκριμένο αν και δεν συμφωνώ ότι είναι ο καλύτερος μας στην "μετά Σάντος εποχή".
Ας τον στηρίξουμε λοιπόν όλοι με ΠΙΣΤΗ & ΥΠΟΜΟΝΗ... Είναι πολύ νωρίς έστω και για ένα "πρόχειρο ταμείο" σε όσα τον αφορούν. Πρώτο τέτοιο θα γίνει μετά το τέλος της φετεινής σεζόν. Προσωπικά περιμένω πολλά από τον συγκεκριμένο αν και δεν συμφωνώ ότι είναι ο καλύτερος μας στην "μετά Σάντος εποχή".
- theodorsalonika
Τον 35χρονο πρώην συμπαίκτη του στη Χάιντουκ και επί χρόνια βασικό Νο 1 της Εθνικής Κροατίας σκέφτεται ο 37χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου. Ηταν παρών στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.
Σχολιάστε
Ο προβληματισμός του Ιγκορ Τούντορ για την αστάθεια του Ρόμπιν Ολσεν είναι κάτι που πλέον δεν κρύβει και ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Στις δύο τελευταίες συνεντεύξεις Τύπου μίλησε εμμέσως πλην σαφώς για τα προβλήματα του Δικεφάλου στη θέση 1 και άνοιξε ουσιαστικά τη συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας τον ερχόμενη Γενάρη.
Στο γνωστό, εδώ και μέρες, ενδιαφέρον για τον Μάρκο Βελλίδη προστίθεται και το όνομα του Στίπε Πλετίκοσα. Ο 35χρονος, 114 φορές διεθνής με την Εθνική Κροατίας και πρώην συμπαίκτης του Τούντορ στην Χάιντουκ, στριφογυρίζει στο μυαλό του 37χρονου προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του στους ανθρώπους του Δικεφάλου.
βρε εγω ειπα..ειχαμε τον ιτανζ και τωρα ψαχνομαστε...προπονητα δεν βαζεις τον σαμπανη μεσα 16-18 χρονων..ετσι και αλλιως χειροτερος δεν μπορει να ειναι..και απενανατιας μπορουμε να κερδισουμε εναν τερματοφυλακα για τα επομενα 10 χρονια..
Σχολιάστε
Ο προβληματισμός του Ιγκορ Τούντορ για την αστάθεια του Ρόμπιν Ολσεν είναι κάτι που πλέον δεν κρύβει και ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Στις δύο τελευταίες συνεντεύξεις Τύπου μίλησε εμμέσως πλην σαφώς για τα προβλήματα του Δικεφάλου στη θέση 1 και άνοιξε ουσιαστικά τη συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας τον ερχόμενη Γενάρη.
Στο γνωστό, εδώ και μέρες, ενδιαφέρον για τον Μάρκο Βελλίδη προστίθεται και το όνομα του Στίπε Πλετίκοσα. Ο 35χρονος, 114 φορές διεθνής με την Εθνική Κροατίας και πρώην συμπαίκτης του Τούντορ στην Χάιντουκ, στριφογυρίζει στο μυαλό του 37χρονου προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του στους ανθρώπους του Δικεφάλου.
βρε εγω ειπα..ειχαμε τον ιτανζ και τωρα ψαχνομαστε...προπονητα δεν βαζεις τον σαμπανη μεσα 16-18 χρονων..ετσι και αλλιως χειροτερος δεν μπορει να ειναι..και απενανατιας μπορουμε να κερδισουμε εναν τερματοφυλακα για τα επομενα 10 χρονια..
Ώρες ώρες νομίζω ότι γράφεις μόνο για να γκρινιάξεις.joshua έγραψε:οπως επισης αποριες ,τουλαχιστον για καποιους, οσον αφορα την χρηση ενος σχεδον αποκλειστικα σχηματισμου ανεξαρτητως αντιπαλου και ανεξαρτητως χαρακτηριστικων παικτων με χαρακτηριστικο παραδειγμα τον Ζαιρο που δυσκολα προβλεπεται να δει εντεκαδα αν ο Μακ συνεχισει στους ιδιους ρυθμους.
Δηλαδή έχει ο Μακ 9 γκολ, να του πούμε να σταματήσει να σκοράρει, μπας και δει ενδεκάδα ο Ζάιρο (που έχει παίξει 6 ματς ήδη, βασικά στο μόνο ματς που είχε δικαίωμα συμμετοχής και δεν έπαιξε ήταν με την ΑΕΚ)!
Όσο για το σχηματισμό, σχεδόν όλες οι ομάδες της Ευρώπης παίζουν κατά βάση με ένα σχηματισμό. Μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια του αγώνα κάποιες φορές, αλλά δεν αλλάζει κάθε αγωνιστική.
Ευτυχώς!joshua έγραψε:Το μονο προβλημα που μπορει να μας βρει νωριτερα ειναι στο κλιμα μεταξυ των παικτων της ομαδας και φυσικα του προπονητη αν επιμεινει στον παραγκωνισμο παικτων και στην χρησιμοποιηση 14-15 παικτων ακομα και οταν επιστρεψουν οι τραυματιες ακομα και οταν ερθουν οι χειμερινες ενισχυσεις. Τουλαχιστον μεγαλη παρηγορια αποτελει το γεγονος οτι πλεον τις οποιες αποφασεις δεν τις παιρνουν ουτε τα μιντια,ουτε ο κοσμος,ουτε τυχαρπαστοι παρασιτικοι περιξ του ΠΑΟΚ αλλα ενας ποδοσφαιρανθρωπος ο Φρανκ Αρνεσεν.

Τους 14-15 ξέχνα τους, παραπάνω τα γράφω. Κάντους 17-19 και είσαι μέσα.
ΥΓ: Μπήκε και ο συνήθης Πλετίκοσα στα ρεπορτάζ. Ο τερματοφύλακας που σε κάθε μεταγραφική περίοδο των τελευταίων δέκα χρόνων (δεν κάνω πλάκα), απασχολεί κάποια ελληνική ομάδα.

Πολύ περίεργο.Trilofiotis έγραψε:DC έγραψε:...Ακόμα και το γκολ στην Ντόρτμουντ τυχερό ήταν. Ας μην ξαναγράψω το γιατί ΔΕΝ είναι φορ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυχερό ενα γκολ που πρέπει νάχει δουλευτει στην προπόνηση ίσα με 1000 φορες; Τι ακουω, ω Δία..
Μήπως να μας εξηγούσε τι εννοεί;
Δεν με προβληματίζει ο Τούντορ αλλά η κριτική που γίνεται στον Τούντορ.
Κατα τη γνώμη μου φταίει το υλικό...αλλά να μην τα ξαναλέμε.
Κατα τη γνώμη μου φταίει το υλικό...αλλά να μην τα ξαναλέμε.
ζουμπαδιασου, σακουλεψου και παιξε καλα το νταλαβερι.
Μη μας κανεις χαλι γκαλι την καρδια.....μη στο φαω το λαρυγγι !!!!!!!
Μαναβης.
Μη μας κανεις χαλι γκαλι την καρδια.....μη στο φαω το λαρυγγι !!!!!!!
Μαναβης.
Δυστυχώς, κοιτάζοντας στο συγκεκριμένο topic βλέπω πως πολλοί ξεχάσανε ποιο είναι το βασικό εγχείρημα της ομάδας.
Αν κερδίζαμε τον Ολυμπιακό, που κι αυτό αποτελεί ΜΟΝΟ ΕΝΑ ματς, θα ήταν όλα μέλι γάλα και ο Τούντορ θεός.
Κι εγώ έγραψα τις ενστάσεις μου για τη διαχείριση του παιχνιδιού αλλά ως εκεί. Και όταν δω κάτι που το θεωρώ λάθος θα το ξαναγράψω. Αλλά να αρχίσουμε να αποσυνθέτουμε τον Τούντορ συνολικά, στην 6η αγωνιστική, ε αυτό δεν το περίμενα.
Αν κερδίζαμε τον Ολυμπιακό, που κι αυτό αποτελεί ΜΟΝΟ ΕΝΑ ματς, θα ήταν όλα μέλι γάλα και ο Τούντορ θεός.
Κι εγώ έγραψα τις ενστάσεις μου για τη διαχείριση του παιχνιδιού αλλά ως εκεί. Και όταν δω κάτι που το θεωρώ λάθος θα το ξαναγράψω. Αλλά να αρχίσουμε να αποσυνθέτουμε τον Τούντορ συνολικά, στην 6η αγωνιστική, ε αυτό δεν το περίμενα.
-
Δε φανταζεσαι απο τι κοπο με γλυτωσες... Ξεκινησα κι εγω να γραψω κατι αντιστοιχο και συνειδητοποιησα οτι θα ξοδευα πολυ περισσοτερο (φηφιακο) μελανι.stephanos έγραψε:Ο Τούντορ λοιπόν «εξαφανίζει παίκτες», «παίζει με τους ίδιους», «κολλάει σε ένα σύστημα που δεν ΜΑΣ αρέσει» και κάνει «απαράδεκτες δηλώσεις».
Μήπως βιαζόμαστε λίγο;
1. Εξαφανίζει παίκτες και παίζει με τους ίδιους.
«Πού είναι ο Τσίμιροτ; Πού ο Κοροβέσης;» «Πού είναι ο Βάλνερ πού είναι ο Φουτσίνι»;![]()
Κάποιοι από τους παίκτες του ήταν τραυματίες. Κάποιοι επανήλθαν, άλλοι όχι ακόμη. Είναι λογικό όμως να έχουν απουσίες οι Τσίμιροτ, Χαρίσης, Λέοβατς, Κλάους, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Σάμπο (μπορεί να ξεχνάω και κάποιον).
Αλλά εδώ μιλάμε για κάτι άλλο, για την εξαφάνιση υγιών παικτών, όπως ο Μαλεζάς, ο Σκόνδρας, ο Γκολάσα και ο Μυστακίδης.
Κατ' αρχήν ο ΠΑΟΚ φέτος έπαιξε, σε λιγότερο από τρεις μήνες, 14 επίσημα ματς και ο Τούντορ χρησιμοποίησε ΤΡΙΑΝΤΑΔΥΟ (32) ποδοσφαιριστές! Νομίζω ότι είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Δηλαδή πιο άκυρο χαρακτηρισμό από το «δεν δίνει ευκαιρίες» δεν μπορώ να βρω. Ουσιαστικά οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Τούμπα και δεν έπαιξαν ούτε λεπτό είναι ο συνήθης τραυματίας Αντόνις και οι δύο πιτσιρικάδες γκολκήπερ. Έπαιξαν - σε επίσημο ματς, έτσι; - ακόμη και νεαροί παίκτες που έφυγαν δανεικοί, όπως ο Πούγγουρας και ο Κουλούρης. Ο Μυστακίδης έχει παίξει σε 8 ματς, με χρόνο συμμετοχής λίγο κάτω από τον Μπερμπάτοφ και λίγο πάνω από τον Ζάιρο!
Ας δούμε όμως λίγο τους «αδικημένους». Μαλεζάς και Σκόνδρας είναι το τέταρτο και πέμπτο στόπερ αντίστοιχα. Ο Τζαβέλλας έχει ξεκινήσει σούπερ, οι δύο Πορτογάλοι αρκετά καλά. Ίσως θα έπρεπε να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Στέλιος, που έπαιξε μόνο ένα ματς (και φάνηκε ανέτοιμος) και ένα πεντάλεπτο αλλαγή. Ο Σκόνδρας έχει τρεις συμμετοχές, μια χαρά για πέμπτο στόπερ.
Η περίπτωση του Γκολάσα είναι ιδιαίτερη. Ήταν να φύγει το καλοκαίρι, δεν ξέρω τί άλλαξε και έμεινε, αλλά όσο και να μου αρέσουν κάποια στοιχεία του, μάλλον δεν θα είναι για πολύ καιρό εδώ.
Ο μόνος ουσιαστικά αδικημένος είναι ο Κοροβέσης, με δύο συμμετοχές, χωρίς να έχει τραυματισμό ή τιμωρία και παίζοντας σε θέση που υπήρχε κενό. Στη θέση του αγωνίστηκαν επίσης (πλην του «βασικού» Λέοβατς) ο Κίτσιου και ο Ροντρίγκεζ. Μακράν καλύτερος από όλους ο Γκάρι. Ίσως έπρεπε ο Νικόλας να παίξει στα Γιάννινα, που ξέρει και το γήπεδο. Πάντως δεν χάσαμε εκεί, επειδή δεν έπαιζε ο Κοροβέσης.
Μία «βασική» ενδεκάδα που διαμορφώνεται από αυτά τα πρώτα παιχνίδια αποτελείται από:
Όλσεν
Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας
Κωνσταντινίδης/Κίτσιου, Κάτσε/Σάμπο, Τζιόλης, Γκάρι/Κίτσιου/Λέοβατς
Πέλκας, Κλάους/ Μπερμπάτοφ/Ζάιρο, Μακ.
Αν τους μέτρησα καλά είναι 17. Ούτε 12-13, ούτε 15.
Με Τσίμιροτ και Χαρίση να απουσιάζουν λόγω τραυματισμού. Σύνολο 19. Αφήνω έξω Σκόνδρα, Μυστακίδη που έχουν πάνω από 200 λεπτά συμμετοχής. Πόσους «βασικούς» έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης; 18.
Μπηκα και τα βρηκα ετοιμα και μενει να προσθεσω τα κλασικα ++++

Επισης αυτο που απο μια δηλωση, που ειναι δεν ειναι μια προταση, οι καλοθελητες του τυπου δημιουργουν σεντονια με δικες τους ερμηνειες και αναλυσεις, χωρις καν να μπουν στον κοπο να ζητησουν μια παραπανω επεξηγηση, με ξεπερναει κατα πολυ. Σε λιγο στα σχολεια, αντι για ποιηματα θα βαζουν οι δασκαλοι δηλωσεις του Τουντορ και θα λενε στα παιδακια "σχολιαστε τους παραπανω στιχους και δωστε τη δικη σας ερμηνεια με 500 λεξεις"
3. Απαράδεκτες δηλώσεις.
Θα είμαι ειλικρινής, δεν τις άκουσα, ό,τι διάβασα εδώ. Και από αυτά που διάβασα, ένα μου έκανε εντύπωση, αλλά κάτσε να το μεγαλώσω λίγο, γιατί φαίνεται ότι πέρασε στα ψιλά:
spyretto έγραψε:Ο Τούντορ δεν έκανε σύγκριση ανάμεσα σε παικτες των δύο ομάδων, αυτό ήταν το συμπέρασμα των ΑΡΔ. Απλά τον ρώτησαν γιατί πχ ο τάδε ποδοσφαιριστής στην συγκεκριμένη φάση ενεργεί με συγκεκτριμένο τρόπο μέσα στο γήπεδο και τότε μίλησε για πιθανή έλλειψη ποιότητας ( αλλά και για τύχη και για τι ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο ).
Οι ΑΡΔ αναδείξανε αυτό που τους συνέφερε φυσικά ( την έλλειψη ποιότητας ).
stephanos έγραψε: 1. Εξαφανίζει παίκτες και παίζει με τους ίδιους.
«Πού είναι ο Τσίμιροτ; Πού ο Κοροβέσης;» «Πού είναι ο Βάλνερ πού είναι ο Φουτσίνι»;![]()
Κάποιοι από τους παίκτες του ήταν τραυματίες. Κάποιοι επανήλθαν, άλλοι όχι ακόμη. Είναι λογικό όμως να έχουν απουσίες οι Τσίμιροτ, Χαρίσης, Λέοβατς, Κλάους, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Σάμπο (μπορεί να ξεχνάω και κάποιον).
Αλλά εδώ μιλάμε για κάτι άλλο, για την εξαφάνιση υγιών παικτών, όπως ο Μαλεζάς, ο Σκόνδρας, ο Γκολάσα και ο Μυστακίδης.
Κατ' αρχήν ο ΠΑΟΚ φέτος έπαιξε, σε λιγότερο από τρεις μήνες, 14 επίσημα ματς και ο Τούντορ χρησιμοποίησε ΤΡΙΑΝΤΑΔΥΟ (32) ποδοσφαιριστές! Νομίζω ότι είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Δηλαδή πιο άκυρο χαρακτηρισμό από το «δεν δίνει ευκαιρίες» δεν μπορώ να βρω. Ουσιαστικά οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Τούμπα και δεν έπαιξαν ούτε λεπτό είναι ο συνήθης τραυματίας Αντόνις και οι δύο πιτσιρικάδες γκολκήπερ. Έπαιξαν - σε επίσημο ματς, έτσι; - ακόμη και νεαροί παίκτες που έφυγαν δανεικοί, όπως ο Πούγγουρας και ο Κουλούρης. Ο Μυστακίδης έχει παίξει σε 8 ματς, με χρόνο συμμετοχής λίγο κάτω από τον Μπερμπάτοφ και λίγο πάνω από τον Ζάιρο!
Ας δούμε όμως λίγο τους «αδικημένους». Μαλεζάς και Σκόνδρας είναι το τέταρτο και πέμπτο στόπερ αντίστοιχα. Ο Τζαβέλλας έχει ξεκινήσει σούπερ, οι δύο Πορτογάλοι αρκετά καλά. Ίσως θα έπρεπε να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Στέλιος, που έπαιξε μόνο ένα ματς (και φάνηκε ανέτοιμος) και ένα πεντάλεπτο αλλαγή. Ο Σκόνδρας έχει τρεις συμμετοχές, μια χαρά για πέμπτο στόπερ.
Η περίπτωση του Γκολάσα είναι ιδιαίτερη. Ήταν να φύγει το καλοκαίρι, δεν ξέρω τί άλλαξε και έμεινε, αλλά όσο και να μου αρέσουν κάποια στοιχεία του, μάλλον δεν θα είναι για πολύ καιρό εδώ.
Ο μόνος ουσιαστικά αδικημένος είναι ο Κοροβέσης, με δύο συμμετοχές, χωρίς να έχει τραυματισμό ή τιμωρία και παίζοντας σε θέση που υπήρχε κενό. Στη θέση του αγωνίστηκαν επίσης (πλην του «βασικού» Λέοβατς) ο Κίτσιου και ο Ροντρίγκεζ. Μακράν καλύτερος από όλους ο Γκάρι. Ίσως έπρεπε ο Νικόλας να παίξει στα Γιάννινα, που ξέρει και το γήπεδο. Πάντως δεν χάσαμε εκεί, επειδή δεν έπαιζε ο Κοροβέσης.
Μία «βασική» ενδεκάδα που διαμορφώνεται από αυτά τα πρώτα παιχνίδια αποτελείται από:
Όλσεν
Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας
Κωνσταντινίδης/Κίτσιου, Κάτσε/Σάμπο, Τζιόλης, Γκάρι/Κίτσιου/Λέοβατς
Πέλκας, Κλάους/ Μπερμπάτοφ/Ζάιρο, Μακ.
Αν τους μέτρησα καλά είναι 17. Ούτε 12-13, ούτε 15.
Με Τσίμιροτ και Χαρίση να απουσιάζουν λόγω τραυματισμού. Σύνολο 19. Αφήνω έξω Σκόνδρα, Μυστακίδη που έχουν πάνω από 200 λεπτά συμμετοχής. Πόσους «βασικούς» έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης; 18.
Στέφανε , άθελά σου κάνεις ένα σημαντικό σφάλμα στη λογική σου. Στο επιχείρημά μου "Δε κάνει επαρκή διαχείριση του υλικού του" , απαντάς "Κάνει ,γιατί ο Μυστακίδης έχει παίξει 200 λεπτά κι ο Σκόνδρας το ίδιο ο Ζαιρο κλπ"
Ανταπαντώ και σου λέω ότι τα μισά παιχνίδια ο Τούντορ τα έπαιξε δίχως να έχει επιλογή στην ενδεκάδα του ( μιλάω για τα Ευρωπαικά , πριν έρθουν οι μεταγραφές και παίζαμε με περσυνή ομάδα). Αναγκασμενος ηταν να βαλει το Μυστακιδη.. Η πρώτη δύσκολη στιγμή που κλήθηκε να διαχειριστεί ο Κροάτης ήταν η 4αδα αγώνων με ΑΕΚ , Ατρομητο , γερμανούς και γαύρο. Θα ήθελα να μου απαντήσεις σε αυτά τα 4 ματς , ένα ( 1 ) έστω σημείο που είδες επαρκή διαχείριση και μέριμνα για τη φρεσκάδα των παικτών. Ένα στοιχειώδη προγραμματισμό , ότι ο Στέφανος δε θα παίξει τώρα για να τον έχω στο επόμενο ματς ξεκούραστο ... κι ο φουφουτος πχ θα παίξει σε αυτό το ματς γιατί θα τον ξαναχρειαστώ στο μεθεπόμενο... Εγώ , να με συμπαθάς κιόλας , αλλά δεν είδα τίποτα ... Καμία αλλαγή, καμία προσαρμογή. Για να σου αποδείξω τι εννοώ , θυμήσου το Μακ με τη κούλα ( 1ο ματς ) και το Μακ με το γαυρο ( 4ο ματς)....ίδιος παίκτης είναι , δε ξέχασε τη μπάλα του...ούτε ξαφνικά βρήκε μπροστά του καμιά υπερομάδα. Απλά παίζανε σκασμένοι απέναντι σε ξεκούραστους...
Επειδή βλέπω τρομερή συκοφαντία από κάποιους που εκλαμβάνουν τη κριτική μας ως κάτι άλλο...
Στηρίζω Τούντορ μέχρι αηδίας , θεωρώ επιτυχημένο το έργο του ως τώρα και πιστεύω ότι έχουμε να δούμε καλά πράγματα στη πορεία με δαύτον.
Σκασανε οι παίκτες με 4-5 ματσάκια από τις αρχές Οκτώβρη. Μάλλον δεν έγινε καλή προετοιμασία φαίνεται.
Ξεκούρασε τον Killer Κλάους που έχει και παράδοση για να παίξει με τον γκέι...και είδαμε τα αποτελέσματα.
Αν ήταν ξεκούραστοι οι παίκτες μας θα τα είχαμε πάρει και τα δύο τα ματσάκια...στο ρελαντί. Τους κούρασε ο Τούντορ που τους βάζει συνέχεια...βρείτε κάποιον άλλο να κάνει καλύτερο ροτέισιον. Φερτε τον Αντσελότι ή έστω τον Αγγελο πίσω.
Ξεκούρασε τον Killer Κλάους που έχει και παράδοση για να παίξει με τον γκέι...και είδαμε τα αποτελέσματα.
Αν ήταν ξεκούραστοι οι παίκτες μας θα τα είχαμε πάρει και τα δύο τα ματσάκια...στο ρελαντί. Τους κούρασε ο Τούντορ που τους βάζει συνέχεια...βρείτε κάποιον άλλο να κάνει καλύτερο ροτέισιον. Φερτε τον Αντσελότι ή έστω τον Αγγελο πίσω.
- pisakaipoupoula
Δε πάει έτσι φίλε μου, την ίδια περίοδο και με προετοιμασία για μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ ξεκούρασε 5 βασικούς...spyretto έγραψε:Σκασανε οι παίκτες με 4-5 ματσάκια από τις αρχές Οκτώβρη. Μάλλον δεν έγινε καλή προετοιμασία φαίνεται.
Δε νομίζω να περιμένει κανένας στη γωνία τον Τούντορ, αλλά σ αυτό το θέμα κάποιοι πιστεύουμε ότι κάνει λάθος...τεσπα αυτός το ξέρει το υλικό του καλύτερα
-
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9254 ... s-tou-paok
Εδω διαβάστε (υπευθυνα) και κλαψτε... Όχι 1 όχι 2 7 παρακαλώ πληγές του ΠΑΟΚ σε 3 μήνες.
Λογικά σε 6 μήνες θα είναι 14...
Τ'ακους Τουντορ? Πνίγηκες σαν Φαραώ στην ερυθρά θάλασσα, ενώ πέρυσι είχαμε καβάτζα το ραβδί του Μωυση και σωθήκαμε.
Όλα τα λεφτά η 3η πληγή όπου διαπιστώνεται η "εξαφάνιση" των Κοροβέση, Σκόνδρα, Χαρίση και Μυστακίδη, και ο ρόλος μπαλαντερ του Μαλεζά που πρωταγωνιστεί στην 2η αλλά ειναι και guest star στην 5η.
Ο σκηνοθέτης καιει το σεναριακό χαρτί του Ολσεν νωρίς, μολις στην πρώτη σκηνή, για να μας προετοιμάσει για ακόμα περισσότερο σασπενς και τρόμο.
Ο Ιγκορ αναφέρεται άμεσα μόνο σε 2, αλλά ο σκηνοθέτης μας κοτσαρει την φωτογραφία του για να μην υπάρχει καμια αμφιβολία ότι ο Κροάτης φταιει ακόμα και για το χορτάρι που δεν έδεσε. (4η πληγή ίσως να είναι παραλληλισμός με τις ακρίδες που φάγαν τα σπαρτά)
Ποιος Μπεν Χουρ και μαλακίες η μέτρο(σπορ)γκολντγουιν-μαγερ ετοιμαζει νέα υπερπαραγωγή.
Εδω διαβάστε (υπευθυνα) και κλαψτε... Όχι 1 όχι 2 7 παρακαλώ πληγές του ΠΑΟΚ σε 3 μήνες.
Λογικά σε 6 μήνες θα είναι 14...
Τ'ακους Τουντορ? Πνίγηκες σαν Φαραώ στην ερυθρά θάλασσα, ενώ πέρυσι είχαμε καβάτζα το ραβδί του Μωυση και σωθήκαμε.
Όλα τα λεφτά η 3η πληγή όπου διαπιστώνεται η "εξαφάνιση" των Κοροβέση, Σκόνδρα, Χαρίση και Μυστακίδη, και ο ρόλος μπαλαντερ του Μαλεζά που πρωταγωνιστεί στην 2η αλλά ειναι και guest star στην 5η.
Ο σκηνοθέτης καιει το σεναριακό χαρτί του Ολσεν νωρίς, μολις στην πρώτη σκηνή, για να μας προετοιμάσει για ακόμα περισσότερο σασπενς και τρόμο.
Ο Ιγκορ αναφέρεται άμεσα μόνο σε 2, αλλά ο σκηνοθέτης μας κοτσαρει την φωτογραφία του για να μην υπάρχει καμια αμφιβολία ότι ο Κροάτης φταιει ακόμα και για το χορτάρι που δεν έδεσε. (4η πληγή ίσως να είναι παραλληλισμός με τις ακρίδες που φάγαν τα σπαρτά)
Ποιος Μπεν Χουρ και μαλακίες η μέτρο(σπορ)γκολντγουιν-μαγερ ετοιμαζει νέα υπερπαραγωγή.
Χαχαχαχαχα,φιλε μου και εγω αυτο κοιτουσα τωρα και ετοιμαζομουν να το ποσταρω στα λαθηη στα μμε...Σαν τις πληγες του Φαραω ενα πραγμα..
Τι να λεμε,δημοσιο(κα)γραφια με τα ολα της..
Τι να λεμε,δημοσιο(κα)γραφια με τα ολα της..