Προγνωστικά για το Στοίχημα

Πετάμε (?) τον κουβά και πάμε για πολλά!!!!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Προγνωστικά για το Στοίχημα

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Δοκάρι και έξω το Σάββατο... East Fife (1-1 από 1-0 και κουβάς)
Δοκάρι και μέσα την Κυριακή... Odd (1-2 στο 88' από 1-1 και ταμείο)
Περάσαν τα πάντα από το βασικό παιχνίδι... μονό Odd (1-2), δυάδες Norrkoping (3-1),Gabala (6-0) και Seinajoen (2-1), Viking (1-0)... Και φτάσαμε το 10 στα 11...(ΠΑΟΚ +1.25, Fiorentina, Gabala +1.75, Kaiserslautern, East Fife, Stromsgodset, Gabala, Norrkoping, Odd, Viking, Seinajoen)... σε 4 μέρες!

Για σήμερα... όπως την Παρασκευή... ένα και καλό!
RoPS ή Rovaniemen Palloseura ή -όπως την γνωρίζουν οι πιο πολλοί- Rovaniemi!!!!
Προσωπικά το έχω παίξει από χθες στο 2.30...
GiorgosAtha έγραψε:...Από σήμερα -και ειδικά αν κερδίσει η SJK- θα τιμήσω την RoPS...
Ζει τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της... ομάδα που βολόδερνει τα τελευταία χρόνια μεταξύ 7ης και 12ης θέσης καθώς και στην Β' Εθνική... δίνει τον νυν υπέρ πάντων αγών για το 1ο πρωτάθλημα στην ιστορία της!!! 2η αυτή την στιγμή 1 βαθμό πίσω αλλά με 1 παιχνίδι λιγότερο (το σημερινό) από την Seinajoen (έπαιζε χθες).
Σήμερα κατεβαίνει νότια της χώρας να αντιμετωπίσει την Mariehamn... πρακτικά αδιάφορη αφού είναι στο μέσο της βαθμολογίας με 10 βαθμούς διαφορά από τον υποβιβασμό και έχοντας βγει Ευρώπη όντας Κυπελλούχος (2-1 την Inter Turku στον τελικό πριν περίπου 10 μέρες). Γιορτινό κλίμα σήμερα αφού θα παίξει μπροστά στο κοινό της για 1η φορά ως κυπελλούχος.
Μια έδρα βέβαια... ανέκδοτο... η χειρότερη του πρωταθλήματος! 5-4-6, 15-20 g. και μόλις 19 βαθμοί σε 15 παιχνίδια εκεί. Σε αντίθεση με την RoPS που είναι -αυτή την στιγμή- η καλύτερη ομάδα της χώρας εκτός έδρας... 7-4-4, 16-12 g. και 25 βαθμοί σε 15 εξόδους... με 2η την σημερινή της αντίπαλο :o που όμως έχει πολλές ισοπαλίες (4-8-3)!

Καλές οι γιορτές και τα πανηγύρια όμως... αλλά προσωπικά θα πάω με την "δίψα για Πρωτάθλημα"!
Τέτοιες ευκαιρίες σε τέτοιες ομάδες σε αυτά τα πρωταθλήματα τυχαίνουν 1 κάθε 10 χρόνια!
3 παιχνίδια της μένουν... 3 νίκες και χ*στηκε τι θα κάνει η Seinajoen... Ή ταν ή επί τας λοιπόν!!! RoPS και τα μυαλά στα μπλέντερ!!! :mrgreen:
Αν το χάσω θα χάσω ένα παιχνίδι... αν το χάσουν θα χάσουν -σχεδόν σίγουρα- την ευκαιρία της ζωής τους να γράψουν ιστορία και να γίνουν ήρωες!

ΥΣ.1 Η ισοπαλία δεν της κάνει και ας είναι 1 βαθμό πίσω... αφού σε αυτή την περίπτωση μετράει η διαφορά γκολ όπου η Seinajoen υπερτερεί κατά κράτος... +24 αντί +12 της RoPS
ΥΣ.2 Για να μη παρεξηγηθώ... χάνω κιόλας... όπως έχασα πχ. και το combo άσσος ΠΑΟΚ με πρώτο scorer -δεν είχε το any time- τον Κλάους χθες (12.00 απόδοση) όπως και τον άσσο του ΠΑΟΚ με την Dortmund (7.00 απόδοση)... αλλά αυτά δεν είναι βασικά πονταρίσματα. Έχουν την λογική του fun-bet. Γι αυτό τα σημειώνω στα υστερόγραφα... είναι έμπνευση, μεγάλου βαθμού ρίσκο και τύχη.
ΥΣ.3 Επίσης για να μην παρεξηγηθώ... μπορεί τα post μου να φαίνονται σαν "άρθρα" αλλά... δεν είμαι επαγγελματίας tipster... δεν γράφω σε κανένα site... και δεν πληρώνομαι από αυτό.
Απλά μου αρέσει να γράφω έτσι και να μοιράζομαι της σκέψεις μου που με οδήγησαν σε αυτά τα παιχνίδια που παίζω. Μακάρι σε πιθανούς κουβάδες μου να παίζεται τα δικά σας και να βγάζετε τα διπλάσια από μένα! :mrgreen:
ΥΣ.4 Άντε να κάνουμε κουβέντα να ανέβει το topic!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Να κάνουμε κουβέντα, αρκεί να μην δείνει κανείς πολλή σημασία σε αυτά που θα γράφω, γιατί θα κουβαδιάσω κόσμο.
Προχθές με χάλασαν οι Λύκοι που (αν θυμάμαι καλά) έφεραν το 2ο φετεινό τους NG. Το έπαιξα τριάδα με Νόρκεπινγκ (μερσί) και με νίκη σε οποιοδήποτε ημίχρονο της λα Κορούνια. Εχθές έπαιξα όβερ το δικό μας και πήρα τα γνωστά. Σιτ.
Για σήμερα έριξα ένα μικροποσό σε GG στην Τρίπολη (καθαρά και μόνο λόγω καλού ποσοστού, για το fun που λες κι εσύ) και θα ακολουθήσω στην Ροβανιέμι.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Καλό το GG της Τρίπολης... αφού μπορεί επιθετικά να κάνει την ζημιά αλλά η άμυνά της είναι για τα πανηγύρια και πιο αργή από ferry του Ρίου-Αντίρριου που μανουβράρει σε λιμάνι. :lol: :lol: :lol:
Mπορεί ο Πλατανίας να του κάτσει ένα γκολ στον κλεφτοπόλεμο που λογικά θα κάνει. Δεν το έχω δει πόσο το δίνει αλλά αν είναι πάνω από 2 θα παιχτεί σε fun-bet! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Στο 2,40 το έπαιξα εγώ..
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Τίμησα κι εγώ την Rovaniemi μιας και είχα βρεθεί κάποτε εκεί πάνω αλλά κυρίως γιατί μου άρεσε η ιστορία/scenario του GiorgiAtha. Το συνδύασα όμως και με νίκη Πλατανιά, ΑΠΟΕΛ και Τιμισοάρα οπότε δεν ελπίζω πολύ :mrgreen:

ΥΓ: είχα παίξει διάφορα over και ανατροπές του ΠΑΟΚ χτες.... οπότε Rovaniemi κανόνισε!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Να φροντίσουν Ροβανιεμιανοί να το πάρουν το παιχνίδι σήμερα γιατί με βλέπω τα Χριστούγεννα με δίκανο στην ταράτσα να περιμένω τον Αϊ-Βασίλη... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ο i-Βασίλης την έκατσε. Θα φοράει και ασπροκόκκινα.
Τουλάχιστον πιάσαμε το gg στην Τρίπολη. :D
Πάμε γι άλλα μάγκες. ;)
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Για τιμωρία τους καταριέμαι να μην το σηκώσουν :twisted:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Άσπρα-μπλε φοράει η αγιοβασιλίτσα... αλλά να χάσει το πρωτάθλημα και να πέσει κατηγορία του χρόνου... :lol:
Το είδα σε live streaming... ΓΤΠ ήταν... θέλουν και πρωτάθλημα τα ζώα! :twisted:
Όπως και να έχει προσώπικά τα πήγα πολύ καλά από την Πέμπτη μέχρι σήμερα (ελπίζω και όλοι το ίδιο). Διάλειμμα και περιμένω τώρα τις εθνικές.
Εκτός αν κάποιος πετάξει κάνα "σημείο" εδώ και μου αλλάξει την γνώμη... :twisted: :lol:
Μπράβο ρε DC με το GG στην Τρίπολη... μετριάστηκε ο κουβάς που έφαγα! Γι αυτό είπα να κάνουμε κουβέντα εδώ μέσα... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Σήμερα και αύριο no bet.
Για την Πέμπτη θα ρίξω μικροποσο σε άσσο και under combo της Πορτογαλίας (3,40) και στον άσσο της Αλβανίας (2,5). Μονά και τα δύο. Καλύψεις δεν βάζω γιατί παίζω μικρά ποσά.
Η λογική λέει και ήττα της Ελλάδας ..... ο τζόγος λέει gg στο 2,63 ή οβερ 2,5 στο 3,5 ή οβερ 1,5 στο 1,73. Και ειμεθα τζογαδόροι. :lol:
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

παοκαρα23 έγραψε:ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2
SKODA ΞΑΝΘΗ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ under
ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ over
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ- ΒΕΡΟΙΑ x
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΗΡΑΚΛΗΣ Under
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ x2
3/8
πως να μην κουβαδιαστεις αμα δινει μουφα πεναλτι στη Βεροια στο 90 κι ο Ηρακλης θυμαται ξαφνικα το πως σκοραρουν..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Περιέργως πήγα καλά.
Έχασα τους γείτονες αλλά με πλήρωσε ο Σάντος και ο Αραβίδης (έπαιξα το gg και το over 1,5 αλλά κόλωσα στο over 2,5). Να'ναι καλά τα παλικάρια.
Ξαναλέω ότι παίζω για το fun και όχι για να βγάλω λεφτά. Και η αλήθεια έιναι ότι αυτήν την εβδομάδα με άνοιξε η πάτα και έχω καβαντζάρει. :lol:

Για αύριο και μεθαύριο (και παίζοντας αυτήν την φορά με την λογική και όχι την έμπνευση), δεν βλέπω πως μπορούν να σπάσουν οι άσσοι της Σλοβακίας και της Ισλανδίας.
Θα τους βάλω σε ένα μονόστηλο (που κανονικά δεν κάνει) με πολύ χαμηλό ποντάρισμα (ίσα να υπάρχει ενδιαφέρον θέασης) παρέα με το draw no bet στον άσσο της Τσεχίας που κυνηγάει την Ισλανδία στην πρωτιά και ΙΣΩΣ παρέα με τον άσσο του Ισραήλ. Το over του τελευταίου αγώνα (ξανά) ΙΣΩΣ, το ζευγαρώσω σε ένα ξεχωριστό δελτίο με έναν από τους πάνω άσσους, καθώς και Ισραήλ και Κύπρος ... σκοράρουν και παίζουν ένα βαθμολογικά ψιλοαδιάφορο παιχνίδι.
Παίζουμε συντηρητικά και για τον χαβαλέ μας .... και καλό κουβά. :D
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Τα έπαιξα (1,55 Σλοβακία, 1,44 Ισλανδία). Κανόνισε να χάσω το 3ευρω...

ΦΥΣΙΚΑ και παίζουμε για το χαβαλέ μας και όχι μέχρι εκεί που φτάνει το "πάπλωμα", αλλά πολύ-πολύ λιγότερο!
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

έγώ δεν έχω άλλο budget για τον Οκτώβριο, μου τα έφαγε η αγαπητικιά του Άη Βασίλη! :evil:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ποιος ο λογος να παιξετε χρηματα σε ενα αδιαδορο παιχνιδι (ισλανδια) του 1.40;
Κυρ Ντινο κρατησου λιγο μην ανοιγεσαι τοσο πολυ τρια ολοκληρα ευρω; :nairepaok:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Στοίχημα”