Π.Α.Ο.Κ. - gay, 0-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Όλσεν
2
1%
Τζαβέλλας
17
12%
Βίτορ
4
3%
Κόστα
5
4%
Κωνσταντινίδης
1
1%
Κίτσιου
1
1%
Κάτσε
2
1%
Τζιόλης
11
8%
Ροντρίγκες
64
47%
Πέλκας
1
1%
Μακ
2
1%
Αθανασιάδης
2
1%
Μπερμπάτοφ
23
17%
Ζάιρο
2
1%

Σύνολο ψήφων: 137

mpafos4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - gay, 0-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από mpafos4 »

Κατα την αποψη μου, το ματς αυτο θα ηταν εντελως διαφορετικο εαν εμεις παιζαμε Τριτη και αυτοι Πεμπτη.

Απο κει και περα,το γ@μημενο το αποτελεσμα ειναι αυτο που μενει και που διαμορφωνει τα παντα.

Συγχωρεστε με αλλα εγω δεν ειδα καμμια ομαδαρα....Εαν ηταν,με τοσο νωθρο ΠΑΟΚ,περα απο τα γκολ,θα επρεπε να εχουν και αλλες 5 κλασικες ευκαιριες στο πρωτο ημιχρονο ή να μας διαλυσουν με τις κοντρα επιθεσεις τους στο 2ο.

Ευτυχως οτι γραφεται εδω μεσα,μενει.Θα επανελθω,λοιπον,στα σχολια ορισμενων για το σημερινο ματς μετα το ματς στο μπουρδελο τους!....

ΥΓ.Μα λεω και γω...πως εξηγουνται τα τοσα πρωταθληματα που εχουμε παρει τα τελευταια 30 χρονια?.....Σημερα καταλαβα πως οφειλονται στις σφαλιαρες που ετρωγαν οι παικτες μας μετα απο ηττες...Γιάυτο και ο Αθανασιαδης πεταει απο τη μερα που του σπασανε το αυτοκινητο........

ΥΓ2.Καποιοι απο δω μεσα,παιζει να ηταν και στους 150 που μπηκαν στο γηπεδο με την Ντορτμουντ...
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

οπως ειπα και χτες το ματς απο ποδοσφαιρικη σκοπια ειναι πολυ απλο και δε χρηζει μεγαλυτερης αναλυσης, ηταν προφανεις ποιες ηταν οι αδυναμιες και ποια τα δυνατα χαρτια των δυο ομαδων.
ξημερωνοντας σημερα και σκεπτομενος το παιχνιδι στο συνολο του, σε συνδυασμο με τα σχολια των αδερφων του φορουμ που μολις διαβασα στο καπακι, με προβληματιζει πολυ το ολο θεμα 'κουραση' ειδικα οσον αφορα το 1ο ημιχρονο.και θα εξηγηθω: προφανως και 2 μερες ξεκουρασης διαφορα μετρανε πολυ σε τετοιο επιπεδο.σιγουρα οι γερμανοι μας ετρεξαν καλα την πεμπτη και μαλιστα ολη την 11αδα χωρις εξαιρεσεις, με πιεση απο ολα τα σημεια του γηπεδου και συνεχεις πασες.τη δικαιολογια της κουρασης ομως θα μου επιτρεψετε να μην τη δεχτω.να ηταν ακριβως αντιστροφη η εικονα των ημιχρονων, δηλαδη να μπαιναμε δυνατα και με την παροδο του χρονου να 'καθοταν' η ομαδα να πω οκ.αλλα να παιζεις σε ασφυκτικη Τουμπα, ο κοσμος να εχει κανει φοβερη ατμοσφαιρα, να ειναι 4/10 που ολοι ξερουμε τι σημαινει, να εχεις ματς που με νικη εστω και επι του παροντος να μπαινεις σε τροχια τιτλου, να ειναι Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ρε γαμωτο και να μην μπορει να παρει τα ποδια της ολη η ομαδα?ακομα και την παρασκευη να παιζαμε ματς ,για ενα ημιχρονο θα ειχαν δυναμεις.αρα για μενα δεν ηταν θεμα δυναμεων και κουρασης.μαλλον η ομαδα δεν ηταν ψυχολογικα προετοιμασμενη σωστα.δεν ξερω, τους γυρισε μπουμερανγκ η συγκεκριμενη ημερομηνια και λυγισαν?φοβηθηκαν περισσοτερο απο οσο επρεπε την επερχομενη κουραση και εκαναν συντηρηση στο Α' (γιατι στο Β' μια χαρα ετρεξαν ,σε αντιθεση με τον γκει που αμα δεν εμπαινε ο καμπιασο να τους δεσει, θα βαραγαν διαλυση)?δεν ξερω σε ποιον να το πιστωσω αλλα κατι στο σχεδιασμο και την ψυχολογικη προετοιμασια εγινε λαθος.η ομαδα ειχε δυο επιλογες : ή να μπει με το μαχαιρι στα δοντια και βουρ στο ψαχνο ή να παει να παιξει τη μπαλα που ξερει και να κανει το παιχνιδι της.δεν εκανε τιποτα απο τα δυο στο Α', αντιθετα μπηκε σαν υπνωτισμενη.στο Β' που προσπαθησε να δειξει 5 πραγματα ειδαμε τη διαφορα α-με-σα, ασχετα αν δεν ευοδωθηκαν οι προσπαθειες.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μετά τον απόηχο του παιχνιδιού και με πιο καθαρή σκέψη θέλω να πω το εξής:
Προσωπικά εμένα ο φετινός ΠΑΟΚ μου βγάζει υγεία ακόμη και στις ήττες.Μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο,που έχει σύστημα,προπονητή και μια πλειάδα παικτών που έχουν πολλές δυνατότητες.Σίγουρα στερείται ακόμη της ποιότητας που θα την φέρει σε θέση να κάνει πραγματικά πρωταθλητισμό,αλλα είναι μια ομάδα που ξέρει τις δυνατότητές της και δεν πετάει στα σύννεφα.Ξέρει ότι χρειάζεται δουλειά και θεωρώ ότι το ίδιο roster σε βάθος χρόνου αν συνεχίσει έτσι θα έχει ανεβάσει επίπεδο στην ποιότητά του από μόνο του τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό.Επίσης είμαι αισιόδοξος ότι πίσω από την ομάδα υπάρχει ένας ποδοσφαιράνθρωπος που κάθε μεταγραφική περίοδο θα προσθέτει ποιότητα σε αυτό που χτίζει ο δουλευταράς προπονητής Tούντορ..Πιστευω ακράδαντα ότι μέσα στη χρονιά θα δούμε αρκετά ψέγματα από το μέλλον αυτής της ομάδας,με προοπτική του χρόνου και του παραχρόνου καλύπτοντας παράλληλα κάποιες αδυναμίες να γίνει επιτέλους η ΠΑΟΚΑΡΑ μας μια καλοκουρδισμένη πποδοσφαιρική μηχανή που θα ισοπεδώνει τους αντιπάλους και θα μας κάνει ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ περήφανους..
Υ.Γ.ΥΠΟΜΟΝΗ-ΥΠΟΜΟΝΗ και ΠΙΣΤΗ-ΠΙΣΤΗ σε αυτό που χτίζεται...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Θα μπορούσε να μπει όπως με την Ντόρτμουντ και να είχαμε παρει το Χ αλλά είμαι σίγουρος ότι το κράξιμο που θα έτρωγε ο Τούντορ θα ήταν τεράστιο. Με τον ακατανόμαστο στην Τούμπα μπαίνεις για να παίξεις κατακτητικά είτε μπορείς είτε όχι.
Προφανώς φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί, τουλάχιστον σ'αυτή τη φάση.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Καλημέρα με 1ο μήνυμα.

- Τέτοια παιχνίδια υψηλού κινδύνου εκτός έδρας τα παίρνεις και έξυπνα στα μουλωχτά. Έκανε κάτι δηλώσεις την Τρίτη π.χ. ο Θεοδωρίδης και μετά τον μαντρώσανε και σιγή ασυρμάτου. Βάζεις και τη φανέλα του αδερφού σωματείου του Πανιώνιου και μετά πως να σε μισήσει ο άλλος; Σκάνε και τα λουλούδια λόγω επαιτείου Τεμπών έδεσε το γλυκό να γίνει το παιχνίδι από άποψη ατμόσφαιρας ¨σούπα¨.
- Οι 2 μέρες διαφορά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια υψηλής έντασης φάνηκαν και με το παραπάνω. Ειδικά το δικό μας με Ντόρτμουντ, τα έφτυσαν οι δικοί μας, κυρίως πνευματικά. Ο Κωνσταντινίδης (κυνηγούσε τον Ρόις στο παιχνίδι με Ντόρτμουντ) π.χ. από την αρχή φάνηκε πως δε μπορούσε. Κάπου στο 1ο δεκάλεπτο τον πέρασε σε κούρσα ο Ντουρμάζ σα σταματημένο. Και άντε να έβαζε ο Τούντορ τον Κίτσιου. Πού να ήξερε πως από την αρχή ο άλλος θα είναι κομμάτια; Έκανε κρα πως θα την έτρωγε τη θλάση. Και με Πέλκα, Κάτσε μαζί τέτοια παιχνίδια (ακόμα) δεν μπορείς να τα χτυπήσεις. Αλλά πάλι να έβαζε Σάμπο (ακόμα μέτριος); Τα είχε φτύσει την Πέμπτη. Και ο Μπέρμπα τα είχε φτύσει την Πέμπτη, γινόταν να ξεκινήσει.
Και ειλικρινά δε μπορώ την κακόβουλη κριτική μετά το αποτέλεσμα. Έλεος! Πήγε να βάλει μια φάση απο το πουθενά γκολ εκεί που πετάχτηκε στη λόμπα ανάμεσα σε Μποτία/Σιόβα και το άλλο το έβγαλε ο Κασάμι στη γραμμή. Έλεος. Τι άλλο να κάνει; Σεντερφορ είναι.
Παρεπιπτόντως στο 2ο γκολ δεν ήταν κανένας δικός μας στο δοκάρι ως όφειλε...

- Ο προπονητής του Ολυμπιακού να πάει να ανάψει κανα κεράκι. Γέννησαν και τα κοκόρια του αυτή την εβδομάδα. Ό,τι φάση έκανε μπήκε μέσα και εκεί που έπρεπε να σε θέλει η μπάλα, του το έκανε το χατίρι αρκετές φορές.

Φέτος είναι η 1η χρονιά που δεν κοιτάω βαθμολογία, γιατί φαίνεται πως η ομάδα χτίζεται σοβαρά. Βλέπω που και τα κυνηγάνε τα παιχνίδια και δεν αγχώνονται και δε χαλιέμαι.
Και επειδή πολλές φορές η μπάλα είναι και κωλοφαρδία να θυμηθούμε δυο πρόσφατες φορές που ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς καλύτερος στην Τούμπα και δεν κέρδισε. Τη μία με Δώνη που μας είχε μονότερμα και στο 88 τη μόνη φορά που περάσαμε το κέντρο σέντραρε ο Σάλπι και ο Κλάους πρόλαβε Μανωλά και ισοφάρισε. Η άλλη 2 χρόνια πιο πριν 0-1 στο 10. Μονότερμα πάλι, δοκάρι μόνος στο 45 ο Τζεμπούρ και στην επαναφορά σκόραρε κατά λάθος ο (ποιος;) Κουτσιανικούλης. Στο 2ο φάγατε και 2ο με Κλάους, αλλά αυτές ήταν οι φορές που είχαμε άγιο. Χθες ήθελε πιο πολύ τον Ολυμπιακό και με όλα τα παραπάνω τελείωσε.

Τελείωσε το παιχνίδι και ούτε φυσούνες, ούτε τίποτε, ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα γιατί και ευκαιρίες έκανε και πάμε στο επόμενο. Και βασικά έτσι πρέπει να είναι.

Ευχαριστώ γαι τη φιλοξενία.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

το γεγονος ειναι οτι πεσαμε σε καλο τερματοφυλακα..ενα να ετρωγε,θα ερχοντουσαν και τα αλλα...
μεγαλη διαφορα ομαδων στην θεση αυτη να μην γελιομαστε....κατα τα αλλα εχουμε μελλον με αυτην την ομαδα..απλα πιστευω πρεπει να παρουν και αλλοι ευκαιριες,γιατι οπως βλεπουμε οι τραυματισμου ηρθαν και θα ερθουν...γνωμη εκφερω και δεν ειμαι ειδικος σε αυτα.....τα παιδια προσπαθησαν,και μερικοι ειχαν πολλα νευρα..εγω θα το πω παθος..αναμενω απο δω και περα να μην χασουμε απο κανεναν..ουτε ελλαδα ουτε ευρωπη..εξαλλου εχω κλεισει θεση στον τελικο της ευρωπης απο τωρα!!!

ειμαστε σε καλο δρομο...ενωμενοι και χωρις μιζεριες και γκρινιες θα προχωρησουνμε τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ εκει που τον αρμοζει..και το ξαναλεω..στην ευρωπη ειμαι παρα μα παρα πολυ αισιοδοξος!!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Παλικάρια καλή εβδομάδα αν και μόνο καλή δεν γίνεται να είναι μετά από ήττα από την εγκληματική οργάνωση, μέσα στο σπίτι μας και ανήμερα του μνημοσύνου των αδικοχαμένων παιδιών μας.

Διάλεξα σήμερα να γραφτώ παρ ότι σας παρακολουθώ εδώ και χρόνια γιατί βλέπω μεγάλη μουρμούρα (εν μέρει φυσιολογική για κάποιους σαν εμένα που είμαι πενηντάρης κι έχω ζήσει από κοντά όλες τις ένδοξες στιγμές της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας κατά των κωλόγαυρων) από πολλά καρντάσια μας.

Θέλω όμως ΣΗΜΕΡΑ να δώσω με το 1ο μου μήνυμα όλη τη στήριξη σε ολόκληρη αυτήν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΕΑ που αντιπροσωπεύουν τα 4 ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ του Π.Α.Ο.Κ. μας παρά την οδυνηρή χθεσινή ήττα μας από την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου μας!! Γιατί (και) αυτό σημαίνει Π.Α.Ο.Κ. καρντάσια μου. "Παντοτινά, Άοκνα, Ολοκληρωτικά, Κοντά" ο ένας στον άλλον για όλους όσους τον υποστηρίζουμε. Ασχέτως αποτελεσμάτων και τίτλων.

Είχα (λόγω ηλικίας) την ευλογία να πανηγυρίσω εν ζωή όλους τους ποδοσφαιρικούς τίτλους της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας. Δεν έγινα όμως Π.Α.Ο.Κ. εξ αιτίας τους. Έγινα γιατί η Κωνσταντινούπολη είναι η γενέτειρα των παππούδων μου, η Θεσσαλονίκη του πατέρα μου και δική μου, η μπάλα ήταν από μικρός το πάθος μου κι η ΑΔΚΙΑ πάντα με έκανε ΘΕΡΙΟ.

Μόνο ενωμένοι και μονιασμένοι θα την αντιμετωπίσουμε και θα την νικήσουμε την αδικία καρντάσια μου. Μόνο με πίστη, ενότητα, υπομονή, επιμονή, δύναμη, οργάνωση και σχέδιο. Τα δύο τελευταία έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους από την Διοίκηση. Τα υπόλοιπα χρειάζεται από εμάς να τα δείξουμε πρώτοι και να τα μεταφέρουμε σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας μας.

Συγχωρέστε με για το "σεντόνι", ήταν το πρώτο μου μήνυμα.

Και μην ξεχνάτε: Εμείς έχουμε Ίγκορ (Τούντορ) κι αυτοί έχουν "έγκ.ορ." (εγκληματική οργάνωση)!!!!!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

john4serres έγραψε:Εικόνα
Τα μικρά μίλησαν

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Για να μην χάσουμε την μπάλα ας κοιτάξουμε να κατακτησουμε την δεύτερη θέση αποκτώντας σωστή νοοτροπία και ας ξεχάσουμε το γαβροπρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν ειδα ματς χθες...
Γυρισα αργα στο σπιτι και ειπα να διαβασω κανενα σχολιο.ηξερα ποιος θα γραψει και τι περιπου...

Ειχα τοση κουραση και τοσα νευρα που σταματησα στην πρωτη σελιδα οπου εξυμνησθη ο παιχταρας αλλης ομαδας και πρωην παιχτης του ΠΑΟΚ,και ταυτοχρονα υποβιβαστηκε ο κατσε...κοντεψα να πεταξω κινητα και οτι ηταν μπροστα..

Εκθειαστηκε τσουτσεκι υποτιθεται των ακαδημιων του ΠΑΟΚ,το οποιο στο πρωτο κιολας συμβολαιο που του προσφερθηκε εκανε το ζορικο.
Εκθειαστηκε παιχτης που παιζει στην εγκληματικη οργανωση και παρατησε τον ΠΑΟΚ για καποια χιλιαρικα.
Εκθειαστηκε παιχτης που λειτουργει με νοοτροπια γαυρου..με νοοτροπια ο γαυρος και το αιγαλεω να κερδιζουν.

Οχι ρε γαμωτο...εως εδω ρε...
Θα μας τρελανετε;;;

Και παμε στο ζουμι...βλεπω τα στατιστικα του αγωνα,λεω μπορει να μη λενε την αληθεια.
Βλεπω και τις φασεις του αγωνα και λεω δεν παμε καλα.μα καθολου καλα...

Ποσες φασεις θα κανεις ρε μεγαλε σε τετοιο ματς;;;
Εχουμε 3-4 πολυ καλες φασεις που σωζονται ειτε στη γραμμη ειτε απο πολυ καλες αποκρουσεις..
Δηλαδη ποσα επιπεδα πανω ειναι ο γαυρος που μας πρηξανε καποιοι τα κακαλα απο χθες;;
Γιατι μειωνουμε την ομαδα ετσι ευκολα;;

Εσυ επαιξες αεκ-ατρομητο-ντορτμουντ και ο αλλος φιλικο νο1-φιλικο νο2-αρσεναλ.και δεν ειδαμε τοοοοσσηη διαφορα..

Αρχισαμε ο ενας δεν κανει ο αλλος λιγος ο αλλος παλτο..παμε καλα;;
Το ματς το χασαμε γιατι δεν μπηκαν τα γκολ.εφοσον δεν κανεις γκολ η θα χασεις η ισοπαλια..
Φασεις καναμε,γκολ αξιζαμε αλλα δεν μπηκε..
Γιατι τρωγομαστε παλι;;;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

touboflo4 έγραψε:
Η δικιά μου φιλοσοφία είναι οτι μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να βελτιώσει την όλη του εικόνα με την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.

Μπορεί να βελτιώσει την αερόβια αντοχή του, έτσι ώστε να μπορεί να εκτελεί ενέργειες υψηλής έντασης σε σύντομο χρονικό διάστημα (σπριντ,σουτ,αλλαγές κατεύθυνσης, άλματα).

Μπορεί να βελτιώσει την σωματική του σύσταση, όπου θα του μεταφέρει έμμεσα πλεονέκτημα στο παιχνίδι. Δηλαδή, η απώλεια λιπώδους ιστού συμβάλει στο να μην μεταφέρει ο παίχτης έξτρα βάρος χωρίς λόγο για 90'. Η αύξηση της μυϊκής μάζας βοηθά άμεσα και έμμεσα στην βελτίωση της δύναμης.

Τέλος, ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι πολύ πίσω όσον αφορα την βελτίωση της δύναμης και της ισχύος.

Τα τελευταία 5 χρόνια, ο τομέας όλων των μεγάλων ομάδων στο εξωτερικό έχει στραφεί στην αποκατάσταση (recovery) και έλεγχο (monitoring), με στόχο την μείωση της πιθανότητας τραυματισμού και υπερπροπόνησης.

Για το recovery, κύριως υπεύθυνος είναι ο εκάστωστε παίχτης. Ναι μεν προσφέρονται επιλογές, όπως μασαζ, κρυοθεραπεία, αλλά κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την αποκατάσταση είναι ο ύπνος και η διατροφή.

Για το monitoring, υπάρχουν GPS, καρδιοσυχνόμετρα, ερωτηματολόγια, HRV (Heart Rate Variability), όπου μπορεί κάποιος να δει πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός του κάθε παίχτη και αν υπάρχει κίνδυνος υπερκόπωσης.

Εύχομαι στα επομενα χρόνια να στελεχωθεί ένα τμήμα αθλητικής επιστήμης στην ομάδα που θα παραμένει με την φυγή του εκάστωτε προπονητή, ετσι ώστε μακροπρόθεσμα να υπάρχει βελτίωση καιστην 1η ομάδα,αλλά και στις ακαδημίες
Πολυ ωραιος touboflo, thanx για την απαντηση!
(Αν και περα απτην ωραια αναλυση για το πως ο παίκτης ατομικα μπορεί να βελτιωθει,
δε μου ξεκαθαρισες την παρακατω απορια μου για να ξερουμε στο περίπου τι να περιμενουμε τη φετινή χρονια στον τομεα αυτο και να μην εχουμε λαθος εντυπωσεις και υπερβολικες προσδοκιες..
Δικαιολογειται να λεμε κουρασμενος/επιβαρυμενος ο χι Κωνσταντινιδης μετα απο 2 90λεπτα σε μια βδομαδα?
(Γενικα μιλαω τωρα, δεν αναφέρομαι απαραίτητα σαυτη τη βδομαδα γιατι να δεχτω πως το παιχνιδι με τους βιονικους της dortmund ηταν ειδικων συνθηκων..)
Οταν ρε γμτ μιλαμε για 22 χρονω παληκαρια και επαγγελματιες ποδοσφαιριστες, και οταν εχουμε και ολοκληρο αρτικο και οχι κανα σκιτζη?
Ή μηπως παιζει τοσο σημαντικο ρολο το οτι ξεκινησαν τοσο νωρις την προετοιμασια, οτι πιεστηκαν πολυ και με τα ευρωπαικα στο κατακαλοκαιρο, οποτε ειναι λογικο να τιθεται θεμα κοπωσης οπως το παραπάνω μεσα στη χρονια?
Τελος πολυ ωραια και η
αναφορα του monitoring και της προληψης..
Ειχα αναφερθεί στα πεταχτα και γω μεσα Σεπτεμβρη τοτε με τις θλασεις (http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1002125), αλλα δεν εχω πολλες γνωσεις στο θέμα..
Οταν εχεις χρόνο δωσε πιο πολλες ινφο..

Αλλα οντως ειναι μεγάλη παραλειψη και αυτογκολ αν σε τετοιο επιπεδο δεν κανεις χρηση τέτοιας τεχνογνωσιας που θα μας σωσει, ειδικα οσο συνεχιζουμε σε μεσημβριες και μεχρι να γινει το νεο προπονητικο κεντρο...
Εκτος και αν γίνεται τετοια χρηση στην ομαδα και δεν το ξερουμε...Πως θα το μαθουμε? :mrgreen: :mrgreen:

Γιατί εχει χρονια που λεω οτι πλεον το θεμελιο μια συγχρονης ομαδας που θελει να πρωταγωνιστήσει ειναι ο γυμναστης και το ιατρικο επιτελειο για προληψη και γρηγορη αποθεραπεια..

Υ.Γ.ποσο σημαντικο ειναι αυτο που ανεφερες και για τις ακαδημίες...
Απο μικρα πρεπει να χτιζουν σωστα το σωμα και τη φυσικη τους κατασταση, οπως στο εξωτερικο και οχι οπως σε μας, να ανεβαινουν στην πρωτη ομαδα στα 19 πες, και τοτε ναρχιζουν τη δουλεια στο τομεα αυτο γιατι ειναι σα 14χρονοι αθλητες..
Πω ρε πουστη, ποσο πισω ειμασταν/ε και ποσα πρεπει να γίνουν ακομη..
paoki-OLE

Δημοσίευση από paoki-OLE »

Συμφωνώ απολύτως με το παρακάτω άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site everydaypaok
http://everydaypaok.blogspot.gr/2015/10/blog-post.html

Την ανωτερότητα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ παραδέχτηκε ο Τούντορ.Μίλησε για το καλό ρόστερ του ΟΣΦΠ.Ομως είτε χωρίς να το θέλει είτε επίτηδες, υποβίβασε το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Δήλωσε μεταξύ των άλλων "Ο βασικός κορμός αποτελείται από 14-15 παίκτες, αυτοί θα είναι που θα χρησιμοποιούνται. Σε τέτοια ντέρμπι πρέπει να παίξεις με τους καλύτερους, δεν είναι αυτά ματς που θα δώσεις ευκαιρία και ειδικά όταν το διάστημα μεταξύ των δύο αγώνων είναι τόσο μικρό".Δηλαδή ο Τούντορ ούτε την δεκαοκτάδα που είχε στον πάγκο δέν εγκρίνει για την ομάδα του ;

Εγώ είδα μία ομάδα κουρασμένη, που ήθελε, αλλά δέν μπορούσε.Είδα μία μεσαία γραμμή καταπονημένη, έναν Πέλκα για άλλο ένα παιγνίδι ανύπαρκτο και ο Τούντορ να επιμένει.Εναν Τζιώλη έτοιμο να σκάσει.Γενικά ο ΠΑΟΚ μου θύμισε (σε έλλειψη δυνάμεων) τον ΠΑΟΚ του περσινού δεύτερου γύρου.Πέρισυ διαιολογημένα, δέν είχε λύσεις απο τον πάγκο, φέτος γιατί;δέν έχει παίκτες;γιατί αφήνει εκτός πλάνων Χαρίση,Μυστακίδη, Σαββίδη,Κροβέση;Οταν ο ΠΕΛΚΑΣ δ΄λεν μπορεί ποιός άλλος εκτός απο τον Μυστακίδη θα περάσει μία κάθετη μπαλιά;Ποιός θα παίξει ένας με έναν εκτός απο τον Μάκ;

Και άν δεί κανείς τις εμμονές του κατα τα άλλα καλού προπομητή του ΠΑΟΚ,εκτός απο το ρόστερ, θα διαπιστώσει στην άστοχη επιμονή του στο 3-5-2.Καλό το σύστημα, αλλά για συγκεκριμένους αγώνες με συγκεκριμένους αντιπάλους και όταν έχεις και τους κατάλληλους αμυντικούς,Τα έχει ο ΠΑΟΚ αυτά;ΟΧΙ.Τότε γιατί δέν δουλεύει και άλλα συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε αγώνα, πόσους βαθμούς πρέπε να χάσει για να το καταλάβει;Είναι καλός και νέος προποντής και μαθαίνει λένε κάποιοι;μαθαίνει άραγε;θα έλεγα ναί άν είχε ευελιξία και άλλαζε τον τρόπο παιγνιδιού της ομάδος και δέν έχει εμμονές σε πράγματα που δέν του βγαίνουν.
Άβαταρ μέλους
Moko

Δημοσίευση από Moko »

Τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα ώρα να πούμε τα πραγματικά σημαντικά πράγματα. Τι αγωνιστικά και βλακείες.

Χθες αν δεν το καταλάβατε μερικοί θα ποδοπατούνταν κόσμος! Δεν ξέρω αν δεν σας νοιάζει η να λες οτί επειδή δεν έτυχε σε σένα στα @@ σου. Πιστεύω οτι είναι θαύμα που δεν υπήρξε νεκρός. Κα μάλιστα και μια τέτοια μέρα. Η ΠΑΕ δεν ξέρω γιατί δεν αντιδράει σε αυτό το θέμα με την βαρύτητα που του αρμόζει.

Δεν μπορούσα να δω τι γινόταν μέσα στα τουρνικέ μισή ώρα πριν το ματς αλλά όταν έφτασα κοντά δεν υπήρχε ούτε δείγμα από σεκιούριτι.
Αντιθέτως 2 συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ που με την θέλησή τους και μόνο μέναν εκεί μισή ώρα απ ότι λέγαν για να βοηθήσουν τον κόσμο να μπει και να μην πάθει κανείς κακό απ το στριμωξίδι. Ήταν εκεί μισή ώρα οι μπερδεμένοι και βοηθούσαν ενώ άλλοι είχαν φύγει από εκεί που έπρεπε να είναι.
Οι μισές είσοδοι τουρνικέ ήταν κλειστές. ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 12ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ. Μιλάμε για εγκλήματα!

Και αυτό έγινε λεν για να μην μπουν οι τζαμπατζήδες. Λοιπόν εγώ θα σας πω οτι μπήκαν όοοολοι οι τζαμπατζήδες καθώς με το στρίμωγμα και επειδή λογικά όλοι οι μπροστινοί στα τουρνικέ δεν είχαν εισιτήριο και έτσι το πράμα εν προχωρούσε, αναγκάστηκε η ΠΑΕ να ανοίξει φόρα παρτίδα μια είσοδο απ την μεριά της 4Α. Υπολογίζω οτι είχε σίγουρα 4-5 χιλιάδες τζαμπατζήδες μόνο στην 4!

Έχω πάει σε πολλά ματς. Φόβο για ποδοπάτημα έχω νιώσει κάποιες φορές αλλά χθες είχε περάσει απ΄το μυαλό μου πολλές φορές η ιδέα οτι κάποιος γύρω μου η εγώ η πολλοί θα ποδοπατούμασταν.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το έγραψα στο τόπικ του Τζακ αλλά το αφήνω και εδώ με αφορμή το σχόλιο του Moko από πάνω.
PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ θα'θελα να αναφερθώ σε ένα μη αγωνιστικό συμβάν του χθεσινού παιχνιδιού με τον γκέι.

Προσωπικά είμαι κάτοχος διαρκείας στην 4. Ξέρω πως για ένα τέτοιο ματς θα έπρεπε να φτάσω στο γήπεδο αρκετά νωρίτερα αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Έφτασα περίπου μισή ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας και η εικόνα έξω από την 4 ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Κυριολεκτικά χιλιάδες κόσμου περίμεναν στην ουρά. Μάλλον αποφάσισαν να εντείνουν τους ελέγχους για τους τζαμπατζήδες αλλά δεν το σκέφτηκαν πολύ καλά. Οι μισές πόρτες ήταν κλειστές και 10 λεπτά πριν αρχίσει το ματς δεν είχαμε κουνηθεί βήμα και η λαοθάλασσα δεν είχε μικρύνει στο ελάχιστο. Μόνο κάτι αίλουροι που σκαρφάλωναν μπαίναν.

Κάποια στιγμή κάτι τσακάλια άνοιξαν μια πόρτα με αποτέλεσμα να ξεχυθούμε μέσα όλοι, εισιτήρια και τζαμπατζήδες, και η 4Α κυριολεκτικά να μπουκώσει!Έφτανες μέχρι την είσοδο της θύρας και δεν μπορούσες να πας παραπέρα, φρακάραμε! Οπότε ο κόσμος έφυγε για την 4 με αποτέλεσμα να φρακάρει και αυτή, και 100δες ανθρώπων να είμαστε έξω από τις πόρτες χωρίς τρόπο να μπορούμε να μπούμε μέσα! Και όλα αυτά ενώ το ματς είχε αρχίσει!

Ήταν εξωφρενικό γιατί έκοψα αρκετές φάτσες από αυτές που βλέπω σε κάθε αγώνα στην Τούμπα να κυκλοφορούν περιμετρικά της 4 με το ίδιο ύφος απογοήτευσης που είχα κι εγώ. Τελικά είχαν την καλοσύνη οι σεκιουριτάδες να με αφήσουν να μπω στην 6 και είδα το ματς από το 20 και μετά.

Δεν ξέρω αν για κάποιον εξωτερικό παρατηρητή ακούγεται σαν "σιγά το πράγμα" όμως πολύς κόσμος με διαρκείας και εισιτήρια κόντεψε να μείνει ή έμεινε απ'έξω.

Και γενικώς, αυτό το κακόγουστο αστείο με τα τουρνικέ πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή. Στοιβαζόμαστε σαν τα ζώα για να μπούμε σε ένα κλειστοφοβικό κλουβί όπου, αν συμβεί το οτιδήποτε, άντε βγες μετά. Και όσο πλησιάζει κανείς προς τα τουρνικέ η πίεση αυξάνεται σε επικίνδυνο βαθμό. Με τη Ντόρτμουντ ένας αδερφός έπεσε κάτω, άλλοι φωνάζουν γιατί δεν μπορούν το στρίμωγμα, δεν χρειάζεται πολύ για να γίνει η μ@λακία. Και σε αυτό βέβαια δεν ευθύνεται μόνο η ΠΑΕ αλλά και ο κόσμος ο οποίος συμπεριφέρεται βλακωδώς και σπρώχνει χωρίς νόημα, επιδεινώνοντας την κατάσταση, επειδή πρέπει να μπει ΤΩΡΑ και όχι σε 10 λεπτά.

Επιστρέφοντας στα χθεσινά, δεν θα ζητήσω την απόλυση κάποιου που απέτυχε να ανταπεξέλθει στις συνθήκες ενός τέτοιου αγώνα γιατί δεν το θεωρώ σωστό σε τέτοιους καιρούς να ζητάμε εκδικητικά την απόλυση συνανθρώπων μας, όμως κάτι πρέπει να αλλάξει. Απευθύνομαι στον Τζακ γιατί αυτός είναι η κεφαλή όλων αυτών και πρέπει να τα βάλει κάτω και να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές.

Αυτά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”