Π.Α.Ο.Κ. - gay, 0-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Όλσεν
2
1%
Τζαβέλλας
17
12%
Βίτορ
4
3%
Κόστα
5
4%
Κωνσταντινίδης
1
1%
Κίτσιου
1
1%
Κάτσε
2
1%
Τζιόλης
11
8%
Ροντρίγκες
64
47%
Πέλκας
1
1%
Μακ
2
1%
Αθανασιάδης
2
1%
Μπερμπάτοφ
23
17%
Ζάιρο
2
1%

Σύνολο ψήφων: 137

Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - gay, 0-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Magpies4 »

sic-4 έγραψε:
παοκαρα23 έγραψε:Για Κιτσιου διαφωνω.Για να καταλαβεις τον θεωρω καλυτερο του Κωνσταντινιδη.Σ αυτο που λες για Κωνσταντινιδη και γι Πελκα συμφωνω.Ειδικα για Πελκα που τον θεωρω τρομερο ταλεντο πιστευω οτι ειναι αναγκαιο να αποκτηθει καποιο αλλο πιο εμπειρο δεκαρι να μοιραστουν παιχνιδια,να μην πεφτει κι ολο το βαρος στην πλατη του.
Για τον Κατσε υπερβαλλεις

Τον Κωνσταντινιδη τον θεωρω υπερτιμημενο... εχει κανει καποια μετρια ματς, ελαχιστα (ενα η δυο) καλα ματς, και ολοι αναφερονται σε αυτον ως ταλενταρα. Εειλικρινα δεν μπορω να το διακρινω αυτο... ασε που σε καθε ματς τραυματιζεται. Ο Κιτσιου μου αρεσει πολυ περισσοτερο.
Ρε παιδιά ποιός Κωνσταντινίδης; Ενας παίχτης που έχει αφήσει την ομάδα τόσες φορές ξεκρέμαστη με τραυματισμούς νωρίς στα παιχνίδια του δίνεις φανέλα βασικού σε τέτοιο ματς που κάθε λεπτομέρεια μετράει; Μια χαρά είναι το παιδί να παίζει στη Τούμπα με τίποτα Πανθρακικούς κλπ μέχρι να πείσει ότι μπορεί να σταθεί στα πιο δύσκολα. Ξέρω δεν φταίει αυτός που χάσαμε αλλά από το 2ο λεπτό φάνηκε οτι δεν μπορεί να μαρκάρει τον Μαζουακου και τους άλλους που βγαίναν απο κει. Πηδούσε σαν κατσίκι και έκανε βουτιές απελπισίας όταν έχανε τον παίκτη. Αντε να έρθει ο Λέοβατς να πάει ο Γκάρι απο τα δεξιά.

Γενικά θεωρώ ρίξαμε πολύ βάρος σε νέα ταλαντούχα παιδιά όπως ο Πέλκας (που τα είχε χαμένα), Κωννιδης και Κάτσε (που δεν μπορούσε να χτυπήσει ένα κόρνερ και μια πάσα στα 2 μετρα). Μπορούν αυτοί να κρατήσουν τον ΠΑΟΚ σε τέτοια ματς που καίει η μπαλα; Ειλικρινά δεν το βλέπω. Πρέπει να μπαίνουν σαν αλλαγές των βασικών (ποιών βασικών, δεν ξέρω ... είναι σίγουρο όμως ότι σε μερικές θέσεις πραγματικά πονάει η ομάδα και είναι κρίμα να μην ενισχύεται). Αλλαγές όπου σε βάθος χρόνου θα γίνουν οι ηγέτες της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Να τες και οι φαπες...καλως ηρθαν..Για ενα λογο ηθελα να κερδισουμε τον γκει χθες..Για τα αδικοχαμενα αετοπουλα..τπτ αλλο..Ο Θεος να δινει κουραγιο στις οικογενειες τους και να αναπαυει τις ψυχουλες τους..Στα του ματς ο γκει κακα τα ψεματα ειτε μας ποναει ειτε οχι ειναι 2 κλασεις πανω στο ελληνικο πρωταθλημα..Φανηκε και χθες..Η ποιοτητα του ειναι μακραν του 2ου στην ελλαδα η καλυτερη..Με δυο τελικες σου πηρε το ματς και ενω εσυ ειχες ακριβως ιδιες φασεις(Μακ στο 1ο και κεφαλια Τζιολη στο 2ο)..Τεσπα προχωραμε με ψηλα το κεφαλι και υπομονη..Πο σημαντικο παιχνιδι στα δικα μου τα ματια ηταν και ειναι με τη γρια παρα με γκει..
Τεραστιο μπραβο στη Θ4 που πολλα ειπαμε σχεδον ολοι μας αλλα απεδειξε οτι εαν θελει να περιφρουρησει ενα παιχνιδι τοτε μπορει να το κανει με απολυτη επιτυχια.
Μεγαλο μπραβο για τις δηλωσεις του στο Ρομπερτο γιατι μπορει να αγωνιζεται στην εγκληματικη οργανωση αλλα μαλλον αυτος ειναι η εξαιρεση και το εδειξε και σε ολη τη διαρκεια του ματς(θυμηθειτε την κινηση που κανει για να παει στον Κων/νιδη μετα το 0-1)..
ΠΑΟΚ στα δυσκολα ρε και μη μασατε...Η ομαδα στο 2ο γυρο θα αρχιζει να ρολαρει και εκει θα κανουμε την κριτικη μας.
Αχ ρε Τσιμιροτ να ησουνα καλα...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Αυτό... Τσίμιροτ μέσα αντί Κάτσε, Λέοβατς αριστερά και στέλνεις Γκάρι στα δεξιά να παίξει αντι Κων νίδη.
Νομίζω με αυτό το σχήμα θα το χτυπούσαμε το παιχνίδι. Ισως και ο Πέλκας να πήγαινε καλύτερα σ αυτόν τον σχηματισμό.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Πολλή γκρίνια ρε παιδιά..
ΠΟΛΛΗ ΟΜΩΣ και χωρις κανενα λογο.

Ήταν ένα ματς που ο αντίπαλος έπαιξε πιο έξυπνα, ήταν πιο ξεκούραστος και ήταν αποτελεσματικότερος. Κάναμε ευκαιρίες, η τούμπα ήταν άψογη, παίξαμε το παιχνίδι μας και δε τα καταφέραμε.

Πάμε παρακάτω, δε μαρέσει να βλέπω ΠΑΟΚτσάκια να κλαίγονται μετά απο σοβαρές εμφανήσεις. Μπάλα ειναι, κάποια θα κερδάς και κάποια θα τα χάνεις. Λίγο ψυχραιμία.

Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, τώρα να επιστρέψουν και οι τραυματίες και να αρχίσουμε να κάνουμε κανα ροτέισο της προκοπής.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Σε τέτοια παιχνίδια φαίνεται η δυνατότητα μιας ομάδας, στο να κάνει παιχνίδι, να αντιδράσει σωστά, να δείξει αυτοματισμούς, εγωισμό, ταλέντο κλπ.
Δυστυχώς η κούραση ήταν, όπως φάνηκε εκ των υστέρων, καταλυτική.
Αυτό όμως δεν μπορεί συνεχώς-έτσι όπως είναι το πρόγραμμά μας-να εξακολουθεί να είναι δικαιολογία για την αγωνιστική ανυπαρξία μας.
Επειδή είμαι της γνώμης, οτι η ομάδα αρχίζει απο τον τερματά και την άμυνα, θεωρώ οτι θα φάμε ακόμη πολλές σφαλιάρες με το τριο ινφερνάλε πίσω και εννοώ Κόστα, Βίτορ και Τζαβέλλα. Σχεδόν σε κάθε αμυντική προσπάθεια επικεντρώνονται οι κάμερες στα αγκαλιάσματα και τα σπρωξίματα αυτών των τριών παιχτών.
Ειλικρινά, έτρεμε η καρδιά μου και περίμενα σε κάθε φάση να σφυρίξει το κοράκι για πέναλτυ ή κάρτα.
Και οι τρεις είναι απλά...όχι για ενδεκάδα, για να μη το πω ποιο σκληρά και απορώ με πολλούς, που είδαν καλό παιχνίδι απο τον Τζαβέλλα. Αν ήθελε το κοράκι και ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία, θα είχαμε άλλα πράγματα.
Μετά πως είναι δυνατόν να εμπνέει εμπιστοσύνη ο Όλσεν, που τρέμει κια αυτού το φυλλοκάρδι με τέτοιους μπακ μπροστά του;
Δεν ξέρω, πως το βλέπετε ρε παιδιά, αλλά ψάξτε σε όλο το παιχνίδι, να βρήτε έστω και μια φορά, να κατεβαίνει ΣΩΣΤΑ η μπάλα απο πίσω. Παίρνουν τη μπάλα απο τον Όλσεν, ή ο Βίτορ ή ο Κόστα ή ο Τζαβέλλας και δεν υπάρχει κανείς που να υποδέχεται το τοπι και να μοιράζει τη δεύτερη ή πρώτη πάσα και ειδικά αν είναι και κουρασμένος ο Τζώλης. Που μέχρι να γυρίσει κι αυτός και να βρει συμπαίχτη του, του κλέβουν και τη μπάλα ή καταλήγει σε τυφλή μπαλιά και όποιον πάρει ο χάρος.
Τώρα κάνουμε ομάδα, αλλά αν δεν έχεις και τους παίχτες... :cry:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πραγματικα εισαστε οτι ναναι,μπαινει ο καθε τυχαρπαστος που γραφει 5 φορες το χρονο για να τονισει τις αδυναμιες της ομαδας.
Ο απο πανω γραφει οτι ο Κων/δης κρεμαει την ομαδα με τους τραυματισμους του. :o :shock:
Ε τοτε να μην παμε στον πολεμο ρε φιλε γιατι αν μας σκοτωσουν θα κρεμασουμε την πατριδα. :mrgreen:
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε συνελθετε δε χαθηκε ο κοσμος,στηριξτε λιγο την ομαδα τωρα στη στραβη οχι στις νικες.
Οκ εχει αδυναμιες ο ΠΑΟΚ και οι ποδοσφαιριστες μας δεν ειναι οι καλυτεροι του κοσμου,αλλα γινεται επιτελους δουλεια και προσπαθουν ολοι.
Εχουμε τοσα πολλα δυσκολα παιχνιδια μπροστα μας που δε μπορουμε να σταθουμε στο χθεσινο,το κεφαλι ψηλα και συνεχιζουμε.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

pilotos έγραψε:το σύνθημα που λες βγήκε όταν .... πήγαμε 100-120άτομα Καραισκάκη και στον ηλεκτρικό στον Ταύρο έσπασαν τα τζάμια κλπ κλπ, τα είχα γράψει στο "ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι Χάρε"... όταν έφυγε ο Ζοζέ... οπότε ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι γράφω, γιατί τα αίματα τα είδα.

Για μένα λοιπόν το ματς με τους gay, έφτασα τα 40... πλέον, δεν είναι ΜΑΤΣ ζωής και θανάτου. Έχω απέναντι μου πλέον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ να αντιμετωπίσω ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Αν τους κερδίσω γλεντάω, αν χάσω ΠΑΛΙ θα γλεντήσω όπως μόνο εγώ ξέρω ΠΑΟΚτσηδικα! και πείτε ότι θέλετε, όσοι μείναμε απόψε μετά τον αγώνα, ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΤΡΕΛΑ!

Και ΝΑΙ τους πουλάω και τρέλα τους gay ότι στα @@ μου ρε πάρτε όσα πέτσινα πρωταθλήματα θέλετε, ΤΟΥΜΠΑ δε θα γίνετε! Αν ήμουν gay θα με πείραζε που Ιντέγιε ρουμπέρτο κλπ κλπ εκθείασαν την ατμόσφαιρα της Τούμπας...

Τέλοσπάντων, στην μπάλα κερδίζεις και χάνεις. Έγραψα λίγο αφότου βγήκα από το γήπεδο, απολαύστε το ταξίδι... Είμαι χαρούμενος που τα 2 μου μικρά ΠΑΟΚτσάκια, παρόλη την πίκρα της ήττας γούσταραν και ΕΝΙΩΣΑΝ περήφανοι που είναι ΠΑΟΚ και με ρώτησαν αν αυτό που έγινε σήμερα έχει ξαναγίνει. Τους είπα παλιές ιστορίες ..... και κάπως έτσι, σας καληνυχτώ και γω, πάω να ξεκουράσω το "γερασμένο" μου κορμί.

υ.γ Κι είσαι πολύ μικρός γατάκι για να μου πεις ότι θα ανοίξω πόδια στον gay, γκε γκε;;;
κΙ ήταν η τελευταία φορά που σου απάντησα εριστικέ.

Γατάκι; :lol:

Εσύ είπες πως δε σε πειράζει να σε γαμάει ο γαύρος. Εγώ ήμουν ευγενέστατος. Το ότι εκνευρίζεσαι και βρίζεις δείχνει πως κατάλαβες τι μαλακίες είπες ή ότι έχεις ψυχολογικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

oBane, τότε θα γράφουμε πιο συχνά για να μην είμαστε τυχάρπαστοι και να μας εγκρίνεις...

Αν θεωρείς ότι το παιδί αυτό (Κων νίδης) να το βάζεις σε αυτό το παιχνίδι, δεν έχει ρίσκο, τότε τι να σου πω ρε φίλε.

Ναι, έχουμε την ατυχία να λείπει ο Λέοβατς, αλλά για τέτοια ματς η επιλογή από δεξιά ήταν ο Κίτσιου (λιγότερη τεχνική, περισσότερη δύναμη).

Ήρεμα, σε παρακαλώ πολύ. Αφού μπαίνεις στο φόρουμ γνωρίζεις την ποιότητα ορισμένων παιδιών εδώ μέσα. Δεν δέχομαι επιθέσεις σε μέλη που κοσμούν το φόρουμ με την παρουσία τους, επ' ουδενί!

Ναι, φίλε μου! Είναι εκνευριστικό το να μπαίνει κανείς μόνο για να κράξει και να είναι εξαφανισμένος στις νίκες. Δεν μίλησε για σένα ο Μπάνε, γενικά μίλησε. Μην αρπάζεσαι, σε παρακαλώ.

Μπάνε, δεν θέλω συνέχεια, pls...

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Πες μου B&W, σε παρακαλώ πολύ, που ακριβώς (και αυτολεξί) είπε ο φίλος ότι δεν τον πειράζει να τον γ@μάει ο γαύρος!

Και πες μου, επίσης, που ακριβώς σε έβρισε, για να καταλάβω και γω.
Άβαταρ μέλους
nikoloo4

Δημοσίευση από nikoloo4 »

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός. Πτώματα οι δικοί μας, θέλανε αλλά δε μπορούσαν.

Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον Τούντορ, γιατί αν έκανε ροτέισον με Ντόρτμουντ θα τρώγαμε 5. Αν έκανε ροτέισον με γαύρο θα τρώγαμε 5. Το πολύ πολύ να άλλαζε τον Κόστα με τον Μαλεζά αλλά και πάλι δε νομίζω να άλλαζε κάτι.

Καλύτερο και μεγαλύτερο ρόστερ ο Ολυμπιακός. Well played.

Πάμε παρακάτω.

Και μην τρελένεστε, we 're not there yet..

:pano:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Magpies4 έγραψε:oBane, τότε θα γράφουμε πιο συχνά για να μην είμαστε τυχάρπαστοι και να μας εγκρίνεις...

Αν θεωρείς ότι το παιδί αυτό (Κων νίδης) να το βάζεις σε αυτό το παιχνίδι, δεν έχει ρίσκο, τότε τι να σου πω ρε φίλε.

Ναι, έχουμε την ατυχία να λείπει ο Λέοβατς, αλλά για τέτοια ματς η επιλογή από δεξιά ήταν ο Κίτσιου (λιγότερη τεχνική, περισσότερη δύναμη).

Ήρεμα, σε παρακαλώ πολύ. Αφού μπαίνεις στο φόρουμ γνωρίζεις την ποιότητα ορισμένων παιδιών εδώ μέσα. Δεν δέχομαι επιθέσεις σε μέλη που κοσμούν το φόρουμ με την παρουσία τους, επ' ουδενί!

Ναι, φίλε μου! Είναι εκνευριστικό για να μπαίενει μόνο για να κράξεις και να είσαι εξαφανισμένος στις νίκες. Δεν μίλησε για σένα ο Μπάνε, γενικά μίλησε. Μην αρπάζεσαι, σε παρακαλώ.

Μπάνε, δεν θέλω συνέχεια, pls...

Ντίνος
Δεν αρπάχτηκα, όχι. Απλά το φόρουμ το παρακολουθώ απο το 2008. Δεν έχω πρόβλημα με τέτοια σχόλια. Αλλά πραγματικά έχει πλάκα να γράφουμε ότι κάποιοι δεν γράφουν συχνά και τα συναφή... :lol:
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

obanebane έγραψε:Πραγματικα εισαστε οτι ναναι,μπαινει ο καθε τυχαρπαστος που γραφει 5 φορες το χρονο για να τονισει τις αδυναμιες της ομαδας.
Ο απο πανω γραφει οτι ο Κων/δης κρεμαει την ομαδα με τους τραυματισμους του. :o :shock:
Ε τοτε να μην παμε στον πολεμο ρε φιλε γιατι αν μας σκοτωσουν θα κρεμασουμε την πατριδα. :mrgreen:
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε συνελθετε δε χαθηκε ο κοσμος,στηριξτε λιγο την ομαδα τωρα στη στραβη οχι στις νικες.
Οκ εχει αδυναμιες ο ΠΑΟΚ και οι ποδοσφαιριστες μας δεν ειναι οι καλυτεροι του κοσμου,αλλα γινεται επιτελους δουλεια και προσπαθουν ολοι.
Εχουμε τοσα πολλα δυσκολα παιχνιδια μπροστα μας που δε μπορουμε να σταθουμε στο χθεσινο,το κεφαλι ψηλα και συνεχιζουμε.
Αν αναφέρεσαι σε μένα, σου ζητώ συγγνώμη, που δεν γράφω ποιο συχνά, για να μη είναι τυχάρπαστος.
Καλύτερα να έγραφα, οτι απο καθαρή ατυχία δεν κερδίσαμε, οτι ο Τζαβέλλας-προσωπική γνώμη-δεν είναι ποδοσφαιριστής, οτι ο Κόστα έχει καταπληκτικά ρεφλέξ, πηδάει τρία μέτρα και κερδίζει κάθε κεφαλιά και οτι ο Βίτορ δεν μπορεί, διότι σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας, τον αγκαλιάζουν και τον σπρώχνουν, για αυτό και δεν κερδίζει την κεφαλιά.
Εντάξει τώρα;
Το οτι τώρα κάνουμε ομάδα και οτι πρέπει να κάνουμε υπομονή, ΔΕΝ αναιρεί την καλοπροαίρετη κριτική και η ω(ηρω)ραιοποίηση την παιχτών μας.
Λες και είμαστε εχθροί του ΠΑΟΚ... :cry:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μπορούμε να το σταματήσουμε εδώ, παρακαλώ πολύ; Ρε συ rouki, είσαι από αυτούς που δεν γράφουν συχνά σχόλια; Ε, τότε πώς κατάλαβες ότι μιλάει για σένα;

Όλα τα επόμενα για το ίδιο θέμα θα σβήνονται!
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

obanebane έγραψε:Πραγματικα εισαστε οτι ναναι,μπαινει ο καθε τυχαρπαστος που γραφει 5 φορες το χρονο για να τονισει τις αδυναμιες της ομαδας.
Αυτό βασικά.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Dinos_Liverpool έγραψε:Πες μου B&W, σε παρακαλώ πολύ, που ακριβώς (και αυτολεξί) είπε ο φίλος ότι δεν τον πειράζει να τον γ@μάει ο γαύρος!

Και πες μου, επίσης, που ακριβώς σε έβρισε, για να καταλάβω και γω.

Απάντησα στο καφενείο. Μην παίζουμε με τις λέξεις. Εγώ, όπως και όλοι εδώ μέσα, χρησιμοποιούμε οπαδική ορολογία.
Το δε με πειράζει να χάνω το άλλαξα σε ανοίγω τα τα πόδια.

Εμένα δε θα με ρωτήσεις αν με αποκάλεσε γατάκι;

Δεν πειράζει. Δεν έχω προβλημα μαζί του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”