Π.Α.Ο.Κ. - gay, 0-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - gay, 0-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
κρινοντας με την υποκειμενικη μου κριση εντοπιζω καπιοιες αδυναμιες
κατα πρωτο ειμαστε ατυχοι διοτι σπαταλαμε μεγαλο μερος της επιθετικης ενεργειαας του ροντριγκεζ στην αμυνα
θεωρητικα πρεπει να παιζει εξτρεμ και ο λεοβατς αριστερα..
επισης πρεπει επειγοντως να βρουμε παικτες στο κεντρο που να μπορουν να κουβαλανε τη μπαλα γρηγορα καθετα στο γηπεδο κερδιζοντας γρηγορα τους χωρους..ελπιζω σε αντονις που οσο τον παρακολουθησα μου αφησε υποσχεσεις επισης και στον τσιμιροτ..
τελος καλος χρυσος ο κλαους για φασεις οπως αυτη η ταναπου η μπαλα δε κανει τη χαρη,αλλα ειναι αργος στο χωρο και δε συμμετεχει στη δημιουργια με πασα κινηση υποδοχη κλπ//
ατυχο ματς
κατα πρωτο ειμαστε ατυχοι διοτι σπαταλαμε μεγαλο μερος της επιθετικης ενεργειαας του ροντριγκεζ στην αμυνα
θεωρητικα πρεπει να παιζει εξτρεμ και ο λεοβατς αριστερα..
επισης πρεπει επειγοντως να βρουμε παικτες στο κεντρο που να μπορουν να κουβαλανε τη μπαλα γρηγορα καθετα στο γηπεδο κερδιζοντας γρηγορα τους χωρους..ελπιζω σε αντονις που οσο τον παρακολουθησα μου αφησε υποσχεσεις επισης και στον τσιμιροτ..
τελος καλος χρυσος ο κλαους για φασεις οπως αυτη η ταναπου η μπαλα δε κανει τη χαρη,αλλα ειναι αργος στο χωρο και δε συμμετεχει στη δημιουργια με πασα κινηση υποδοχη κλπ//
ατυχο ματς
Εμένα μου φάνηκαν λίγο περισσότερες οι φάσεις που έβγαλαν οι Βεστφαλοί (αν τις είδες). Κι επίσης νομίζω ότι βάλαμε ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα (αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό).spyretto έγραψε:Δεν έκαναν πολλές φάσεις οι της Ντόρτμονυτ, 2-3 φάσεις έκαναν σε όλο το ματς και έβαλαν ένα γκολ ( αν το είδες )
Αλλο το ότι είχαν κατοχή 70% και μας επαιζαν σαν τη γάτα με το ποντίκι.
Οταν έπαιζε με κατώτερες ομάδες πχ Λοκομοτίβα, Μπρόντμπι κλπ και ο ΠΑΟΚ έκανε 5 γκολ σε 5 φάσεις.
Δηλαδή ήμασταν τυχεροί με την Λοκομοτίβα και την Μπρόντμπι?!!! Με τον γάβρο τελικά τι ήμασταν? Τυχεροί, άτυχοι, κατώτερη κλάση? Και με την Ντόρτμουντ? Ανώτερη κλάση, αλλά άτυχοι?
Το θεμα ειναι τι στον ΠΕΟ παιρνουν αυτοι εκει κατω και εχουν τετοια ταχυδυναμη, αντοχη και τρεξιματα?
Ακομα και ο 34χρονος τσορι μπορει ν'αφησει τον γκαρι 10 μετρα πισω που λεει ο λογος..
Εβλεπα την ταχυδυναμη του φορτουνη σημερα σε σχεση με πελκα-κατσε και

Λεω δε γινεται ρε πουστη μου αυτο, αυτοι κατι παιρνουν..
Δεν ξερω, το θεωρειτε απιθανο ρε σεις?
Υ.Γ. Εδω 2 μετριοτατοι αμυντικοι, σημερα ολα τα εκοβαν και ολα τα μαχαιρωναν..
Υ.Γ. Και επισης, αυτο με την κουραση, που το εθιξε και ο Macho, μηπως τοχουμε ξεφτυλισει λιγακι?
Λεμε (και γω κυριως, που γαβγιζα για τη χρησιμοποιηση Κιτσιου αντ'αυτου σημερα) κουρασμενος/επιβαρυμενος ο Κωνσταντινιδης μετα απο 2 90λεπτα σε μια βδομαδα..
Κατσε ρε συ ομως σκεφτομαι, για 22 χρονω παληκαρια μιλαμε και επαγγελματιες ποδοσφαιριστες, οχι για τιποτα παλαιμαχους ή ξερω γω προπονημενους απο αγγελους κλπ..
Ολοκληρο αρτικο εχουμε ρε γαμωτο..
Εκτος και αν παιζει τοσο σημαντικο ρολο το οτι ξεκινησαν τοσο νωρις την προετοιμασια, οτι πιεστηκαν πολυ και με τα ευρωπαικα στο κατακαλοκαιρο, οποτε ειναι λογικο να τιθεται θεμα κοπωσης μεσα στη χρονια..
Δεν ξερω ας μας πει κανας tuboflo
Ακομα και ο 34χρονος τσορι μπορει ν'αφησει τον γκαρι 10 μετρα πισω που λεει ο λογος..
Εβλεπα την ταχυδυναμη του φορτουνη σημερα σε σχεση με πελκα-κατσε και

Λεω δε γινεται ρε πουστη μου αυτο, αυτοι κατι παιρνουν..
Δεν ξερω, το θεωρειτε απιθανο ρε σεις?
Υ.Γ. Εδω 2 μετριοτατοι αμυντικοι, σημερα ολα τα εκοβαν και ολα τα μαχαιρωναν..
Υ.Γ. Και επισης, αυτο με την κουραση, που το εθιξε και ο Macho, μηπως τοχουμε ξεφτυλισει λιγακι?
Λεμε (και γω κυριως, που γαβγιζα για τη χρησιμοποιηση Κιτσιου αντ'αυτου σημερα) κουρασμενος/επιβαρυμενος ο Κωνσταντινιδης μετα απο 2 90λεπτα σε μια βδομαδα..
Κατσε ρε συ ομως σκεφτομαι, για 22 χρονω παληκαρια μιλαμε και επαγγελματιες ποδοσφαιριστες, οχι για τιποτα παλαιμαχους ή ξερω γω προπονημενους απο αγγελους κλπ..
Ολοκληρο αρτικο εχουμε ρε γαμωτο..
Εκτος και αν παιζει τοσο σημαντικο ρολο το οτι ξεκινησαν τοσο νωρις την προετοιμασια, οτι πιεστηκαν πολυ και με τα ευρωπαικα στο κατακαλοκαιρο, οποτε ειναι λογικο να τιθεται θεμα κοπωσης μεσα στη χρονια..
Δεν ξερω ας μας πει κανας tuboflo
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 05 Οκτ 2015, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα δε παίξαμε τη μπάλα κάτω να δεις πόσο τσεκούρια αμυντικοί είναι. Τώρα ότι οι παίχτες τους είναι πιο ταχηδυναμοι δεν ξέρω τι φταίει. Δε νομίζω αυτό που γράφεις απλά είναι πιο καλή κραση σαν κορμια. Τα δικά μας παιδιά από τις ακαδημίες είναι σαν φτερά. Οι μεταγραφές που πήραμε είναι όλοι καλά κορμια και ταχηδυναμοι παίχτες. Όπως ο Ζάιρο ο Ροντριγκεζ ο Λεοβατς και φυσικά ο Σαμπο. Δεν ξέρω ακόμα για Τσιμιροτ και Αντώνη καθώς ακόμα δεν τους έχουμε δει.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους...
Νομίζω ότι το "παρακράτος" έχει φέτος αρκετά καλή ομάδα, πρέπει να το παραδεχτούμε, η οποία μάλιστα βρίσκεται και σε φόρμα.
Εμείς έχοντας την Ντόρτμουντ Πέμπτη βράδυ (που μας έκαναν την γλώσσα γραβάτα από το τρέξιμο) ξεκινάμε σήμερα στο κέντρο με Τζιώλη-Κάτσε, ο πρώτος πεθαμένος, ο δεύτερος εδώ και πολύ καιρό λίγο "μπλαζέ" δεν ξέρω γιατί...Για μένα εκεί κρίθηκαν σχεδόν τα πάντα. Από τον κορμό ξεκινάει όλη η πίεση στον αντίπαλο και οι κερδισμένες μπάλες.
Αλλά για αυτό τα ματς αυτά δεν γίνονται Δευτέρα όταν έχει Europa League...
Τραγικοί οι δύο Πορτογάλοι μας πίσω που εκτός από μέτριοι με τον ψευτοτσαμπουκά που προσπαθούν να δείξουν μόνο εκνευρισμό προσθέτουν στην ομάδα.
Αρκετά άδικη πιστεύω η κριτική στον Κλάους: πάντα παίκτης μίας επαφής ήταν, σήμερα και στις δύο επαφές του ήταν εξαιρετικός, άτυχος στο πλασέ, τρομερή επέμβαση Ρομπέρτο στην κεφαλιά.
Και όπως πολύ σωστά έγραψε κάποιος: με τα συναισθήματα μόνο δεν μπορείς να κερδίσεις.
ΥΓ: Τι συμβαίνει με τον Κάτσε? Μου θυμίζει παίκτη που ήθελε να φύγει και δεν τον άφησαν, κάπως έτσι μου βγαίνει το σκηνικό...
ΥΓ1: Τζαβέλλας απαράδεκτος σε όλα, παίκτης εκτός ιδιοσυγκρασίας συλλόγου.
Νομίζω ότι το "παρακράτος" έχει φέτος αρκετά καλή ομάδα, πρέπει να το παραδεχτούμε, η οποία μάλιστα βρίσκεται και σε φόρμα.
Εμείς έχοντας την Ντόρτμουντ Πέμπτη βράδυ (που μας έκαναν την γλώσσα γραβάτα από το τρέξιμο) ξεκινάμε σήμερα στο κέντρο με Τζιώλη-Κάτσε, ο πρώτος πεθαμένος, ο δεύτερος εδώ και πολύ καιρό λίγο "μπλαζέ" δεν ξέρω γιατί...Για μένα εκεί κρίθηκαν σχεδόν τα πάντα. Από τον κορμό ξεκινάει όλη η πίεση στον αντίπαλο και οι κερδισμένες μπάλες.
Αλλά για αυτό τα ματς αυτά δεν γίνονται Δευτέρα όταν έχει Europa League...
Τραγικοί οι δύο Πορτογάλοι μας πίσω που εκτός από μέτριοι με τον ψευτοτσαμπουκά που προσπαθούν να δείξουν μόνο εκνευρισμό προσθέτουν στην ομάδα.
Αρκετά άδικη πιστεύω η κριτική στον Κλάους: πάντα παίκτης μίας επαφής ήταν, σήμερα και στις δύο επαφές του ήταν εξαιρετικός, άτυχος στο πλασέ, τρομερή επέμβαση Ρομπέρτο στην κεφαλιά.
Και όπως πολύ σωστά έγραψε κάποιος: με τα συναισθήματα μόνο δεν μπορείς να κερδίσεις.
ΥΓ: Τι συμβαίνει με τον Κάτσε? Μου θυμίζει παίκτη που ήθελε να φύγει και δεν τον άφησαν, κάπως έτσι μου βγαίνει το σκηνικό...
ΥΓ1: Τζαβέλλας απαράδεκτος σε όλα, παίκτης εκτός ιδιοσυγκρασίας συλλόγου.
- john4serres
Ρομπερτο μπορεί να έκανες πέναλτι στην φάση με Κλάους το οποίο δεν δόθηκε, αλλά το σεβασμό μας τον κέρδισες σήμερα
- thanos-xanthi
η ατελειωτη πικρα
με αυτα τα χαφ παιχνιδι δε παιρνεις
κατσε και ειδικα πελκας πολυ λιγοι γι αυτο τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε
τα τσαλιμακια και οι ποδιες καλες αλλα απο ουσια τιποτα
με αυτα τα χαφ παιχνιδι δε παιρνεις
κατσε και ειδικα πελκας πολυ λιγοι γι αυτο τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε
τα τσαλιμακια και οι ποδιες καλες αλλα απο ουσια τιποτα
να έχεις πίκρα, όταν χάνεις από γιαννενα,καλλονες κλπ κλπ...
σε μια σεζόν δε γίνεται να σου βγουν ΟΛΑ τα παιχνίδια.
30 χρόνια ΜΕ ΘΥΜΑΜΑΙ αυτό το ματς, ήταν ΟΛΟ το πρωτάθλημα για τον Λαό του ΠΑΟΚ. ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει!
Ελπίζω να μην περάσει ΑΛΩΒΗΤΟΣ ο μουλωχτός ο βάζελος, όπως κάνει χρόνια τώρα. ΑΝ χάσω με βάζελο, εμένα θα με πειράξει πολύ περισσότερο
σε μια σεζόν δε γίνεται να σου βγουν ΟΛΑ τα παιχνίδια.
30 χρόνια ΜΕ ΘΥΜΑΜΑΙ αυτό το ματς, ήταν ΟΛΟ το πρωτάθλημα για τον Λαό του ΠΑΟΚ. ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει!
Ελπίζω να μην περάσει ΑΛΩΒΗΤΟΣ ο μουλωχτός ο βάζελος, όπως κάνει χρόνια τώρα. ΑΝ χάσω με βάζελο, εμένα θα με πειράξει πολύ περισσότερο
- thanos-xanthi
οχι φιλε αλλα δε γινεται να χανω ετσι σβηστα...
δε γινεται να εχω κατι παιδακια που νομισαν οτι γινανε παιχταραδες και ειναι μεγιστες τιτικες
200 και 300 χιλιαρικαι παιρνουνε
κι εμεις ειμαστε ολη μερα στους δρομους, να μας φευγουν ποσα λεφτα σε μια μερα για να δουμε ενα ματς, να παιζουν σαν γατακια
χωρις παθος, να χανουν ολες τις μονομαχιες, να κρυβονται
δε γινεται να εχω κατι παιδακια που νομισαν οτι γινανε παιχταραδες και ειναι μεγιστες τιτικες
200 και 300 χιλιαρικαι παιρνουνε
κι εμεις ειμαστε ολη μερα στους δρομους, να μας φευγουν ποσα λεφτα σε μια μερα για να δουμε ενα ματς, να παιζουν σαν γατακια
χωρις παθος, να χανουν ολες τις μονομαχιες, να κρυβονται
Αν νομίζεις ότι έχασες σβηστά, άλλον αγώνα είδαμε.
Εγώ είδα μια ομάδα που δεν το έβαλε κάτω, παρόλο που ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ από δικιά της ΠΑΠΑΡΙΑ, που δεν πετά την μπάλα έξω ενώ έχει μείνει κάτω παίκτης της.
Δέχεται δεύτερο γκολ από στημένο, (για μένα ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΣΑΙΝΤ πριν η μπάλα βγει ΚΟΡΝΕΡ, αλλά αυτό δε θα το δείτε ποτέ...) και μετά βγάζει 6 -7 τελικές στην ετσί και η μπάλα δεν μπαίνει ή να το πω καλύτερα ο ρουμπερτο, έχει μαγνητάκια και η μπάλες πάνε πάνω του, όπως είχε ο αχώνευτος ο κηπουρός το 2004 και σηκώσαμε την κούπα.
Οι παίκτες και διάθεση είχαν και το πάλεψαν. Εχεις θέμα στα χαφ, το βλέπουμε όλοι ότι με δυνατές ομάδες δεν μπορείς να κάνεις παιχνίδι κατοχής.
Εχω εμπιστοσύνη στις μπαλαδόφατσες που είναι στο τμήμα, ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει από δω και πέρα. Μέσα σε ΕΝΑ καλοκαίρι, έδιωξαν όλη την ποδοσφαιρική σαβούρα που είχε παστωθεί για χρόνια στην Τούμπα και ελπίζω να διώξουν κι ότι απέμεινε (το ποιοι είναι τα έχω γράψει στα τόπικ των παικτών)
ο gay δεν είναι υπερομάδα, απλά είναι σε φουλ φόρμα τώρα.
Εγώ είδα μια ομάδα που δεν το έβαλε κάτω, παρόλο που ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ από δικιά της ΠΑΠΑΡΙΑ, που δεν πετά την μπάλα έξω ενώ έχει μείνει κάτω παίκτης της.
Δέχεται δεύτερο γκολ από στημένο, (για μένα ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΣΑΙΝΤ πριν η μπάλα βγει ΚΟΡΝΕΡ, αλλά αυτό δε θα το δείτε ποτέ...) και μετά βγάζει 6 -7 τελικές στην ετσί και η μπάλα δεν μπαίνει ή να το πω καλύτερα ο ρουμπερτο, έχει μαγνητάκια και η μπάλες πάνε πάνω του, όπως είχε ο αχώνευτος ο κηπουρός το 2004 και σηκώσαμε την κούπα.
Οι παίκτες και διάθεση είχαν και το πάλεψαν. Εχεις θέμα στα χαφ, το βλέπουμε όλοι ότι με δυνατές ομάδες δεν μπορείς να κάνεις παιχνίδι κατοχής.
Εχω εμπιστοσύνη στις μπαλαδόφατσες που είναι στο τμήμα, ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει από δω και πέρα. Μέσα σε ΕΝΑ καλοκαίρι, έδιωξαν όλη την ποδοσφαιρική σαβούρα που είχε παστωθεί για χρόνια στην Τούμπα και ελπίζω να διώξουν κι ότι απέμεινε (το ποιοι είναι τα έχω γράψει στα τόπικ των παικτών)
ο gay δεν είναι υπερομάδα, απλά είναι σε φουλ φόρμα τώρα.
ρε παιδια δεν ειναι οτι δεν ειχαν παθος.ΔΥΝΑΜΕΙΣ δεν ειχαν...
- thanos-xanthi
το σβηστα δε σημαινει οτι σε πατησε
ψοφια εννοω...
σ εκανε 2 φασεις και σ εβαλε 2 γκολ
και το παιχνιδι σου απολυτα προβλεψιμο
με καλυτερο χαφ τον Τζιολη που ηθελε ομως φιαλη οξυγονου
δεν εχεις κανεναν μπροστα να κανει το απροβλεπτο, και ως τωρα στα μεγαλα ματς, ορισμενοι, που οπως λες τους βγαλαμε νεους πελε, κρυβονται
αν ησουν στο γηπεδο, φαινεται ξεκαθαρα...
ψοφια εννοω...
σ εκανε 2 φασεις και σ εβαλε 2 γκολ
και το παιχνιδι σου απολυτα προβλεψιμο
με καλυτερο χαφ τον Τζιολη που ηθελε ομως φιαλη οξυγονου
δεν εχεις κανεναν μπροστα να κανει το απροβλεπτο, και ως τωρα στα μεγαλα ματς, ορισμενοι, που οπως λες τους βγαλαμε νεους πελε, κρυβονται
αν ησουν στο γηπεδο, φαινεται ξεκαθαρα...
Θάνο μην τρελαίνεσαι...
Το απρόβλεπτο σήμερα ήταν το σουτ του Μπερμπάτοφ, που δεν ήθελε να στρίψει η κάρια να πάει στη γωνία και πήγε πάνω στον μαγνητάκια, το ότι βρέθηκε από την απόκρουση του Ρουμπέρτο στην κεφαλιά του Κόστα η μπάλα στον Βίτορ που την ξαναέστειλε πάνω στον μαγνητάκια (αλήθεια για το διώξιμο του Όλσεν στον χαλκηδώνα γράφατε 5 μέρες, για αυτό;;; που την στέλνει πάνω σε δικό μας;;; τερματάς ο ρουμπέρτο ε;) κλπ κλπ...
Αν δε σε πάει , ΜΠΑΛΑ είναι δεν είναι μπάσκετ που εκεί στο 99% των περιπτώσεων κερδίζει ο καλύτερος.
Πάει αυτή η μάχη τέλος. Αν κερδίζαμε και μετά κάναμε (θεωρητικά λέω) κλαρίνα σε γριαντζόγλειο και μετά Τούμπα με βάζελο θα ήταν καλύτερα; Θυμήσου τι έπαθες πέρσυ μετά το διπλό στο τηγάνι...Εγώ εύχομαι από δω και πέρα να πεισμώσουν και να παλεύουν όλα τα ματς. Γιατί πολλοί αν κέρδιζες απόψε θα νόμιζαν ότι η χρονιά τέλειωσε ή ότι πας για πρωτάθλημα...
Προσωπικά και μετά την ΤΡΕΛΗ περσυνή ξενέρα μετά το διπλό στο τηγάνι, έχω αποτοξινωθεί ΠΑΝΤΕΛΩΣ από το αποτέλεσμα με τον gay... και νομίζω ότι αυτό ισχύει πλέον για πολύ κόσμο.
Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, και δεν με νοιάζει τι θα κάνω με δαύτους. Άλλωστε τα χρήματα που δαπανά για να στήνει ΚΑΘΕ χρόνο νέα ομάδα, τα αποκτά ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ με παράνομες μεθόδους.
Το απρόβλεπτο σήμερα ήταν το σουτ του Μπερμπάτοφ, που δεν ήθελε να στρίψει η κάρια να πάει στη γωνία και πήγε πάνω στον μαγνητάκια, το ότι βρέθηκε από την απόκρουση του Ρουμπέρτο στην κεφαλιά του Κόστα η μπάλα στον Βίτορ που την ξαναέστειλε πάνω στον μαγνητάκια (αλήθεια για το διώξιμο του Όλσεν στον χαλκηδώνα γράφατε 5 μέρες, για αυτό;;; που την στέλνει πάνω σε δικό μας;;; τερματάς ο ρουμπέρτο ε;) κλπ κλπ...
Αν δε σε πάει , ΜΠΑΛΑ είναι δεν είναι μπάσκετ που εκεί στο 99% των περιπτώσεων κερδίζει ο καλύτερος.
Πάει αυτή η μάχη τέλος. Αν κερδίζαμε και μετά κάναμε (θεωρητικά λέω) κλαρίνα σε γριαντζόγλειο και μετά Τούμπα με βάζελο θα ήταν καλύτερα; Θυμήσου τι έπαθες πέρσυ μετά το διπλό στο τηγάνι...Εγώ εύχομαι από δω και πέρα να πεισμώσουν και να παλεύουν όλα τα ματς. Γιατί πολλοί αν κέρδιζες απόψε θα νόμιζαν ότι η χρονιά τέλειωσε ή ότι πας για πρωτάθλημα...
Προσωπικά και μετά την ΤΡΕΛΗ περσυνή ξενέρα μετά το διπλό στο τηγάνι, έχω αποτοξινωθεί ΠΑΝΤΕΛΩΣ από το αποτέλεσμα με τον gay... και νομίζω ότι αυτό ισχύει πλέον για πολύ κόσμο.
Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, και δεν με νοιάζει τι θα κάνω με δαύτους. Άλλωστε τα χρήματα που δαπανά για να στήνει ΚΑΘΕ χρόνο νέα ομάδα, τα αποκτά ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ με παράνομες μεθόδους.
Τοτε γιατι να μη βαλεις 3-4 φρεσκους,παοκαρα23 έγραψε:ρε παιδια δεν ειναι οτι δεν ειχαν παθος.ΔΥΝΑΜΕΙΣ δεν ειχαν...
απ'το ναχεις μεσα 5-6 ψοφιους?
Τα ιδια ρισκα θα υπηρχαν και στις δυο περιπτωσεις, απλα με τους φρεσκους εχεις μεγαλυτερη πιθανοτητα επιτυχιας..
Και εδω ερχομαστε σ'αυτο που ελεγα να δοθουν παιχνιδια σε χαριση και γκολασα, οχι μονο σε σαμπο,
γιατι θα τους χρειαζομασταν, και που ξες μπορει να εκαναν παπαδες σε σχεση με το σαμπο..
Anw, ας δουλεψουν στη διακοπη, (ιδιαιτερα στα γαμωστημενα επιτελους και στη δυναμωση των ποδιων τους), ας γυρισει με το καλο ο Cimirot, να δουμε και κανα Antonis αντι Σαμπο, Χαριση αντι Τζιολη σε καποια ματς, γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειμαστε και σε μεταβατικη περιοδο και ολοι αυτοι οι παικτες καλο ειναι να δοκιμαστουν απο τωρα, και οχι απ'του χρονου..
Και ας δουμε και κανα Μαλεζακο στη θεση του Κοστα, μη νομιζουμε οτι εχουμε δεσει και καμια αμυναρα και δεν σπαει η τριπλετα με τιποτα..
Και ας δοκιμαστει μετα το περας των δυσκολων αγωνων και ενα 4-2-3-1 με ζαιρο μακ στα εξτρεμ, γιατι στην τελικη να παιζω με λιμα και να χω 3 στοπερ ψιλο-υπερβολη ειναι..
Ας φτάσει να κάνει τέτοια παιχνίδια κ ο Ολσεν κ ας τα κάνει με μαγνητάκια, με ελατήρια ή με βουντού.
Μη τα ισοπεδώνουμε κ όλα ...
Μη τα ισοπεδώνουμε κ όλα ...