33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από buffalobill4 »

gkey έγραψε:Ε από τότε λέω.
Περισυ, 41 ματς, 18 γκολ, 4 ασιστ. Δεν το λες και εκατσε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μούχτι μια πεναλτάρα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χτες από τον μβπ του αγώνα ή ιδέα μου;;
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

ελπιζω οι ευκαιριες που εχασες σημερα και στο περιστερι(εσυ που θεωρησε κιλλερ) να εκαναν καποιους να καταλαβουν το ποσο χαζη ηταν η διαπομπευση του Μακ..
black death

Δημοσίευση από black death »

Καλός, χρυσός ο Κλάους, αλλά για να μεγαλώσει αγωνιστικά η ομάδα πρέπει να τον αφήσει πίσω.
27 έφτασε, ας μην κοροϊδευόμαστε πια.
Φυσικά δεν λέω ότι είναι κακός παίχτης ή ότι πρέπει να τον διώξουμε, αλλά δεν νοείται να είναι πρώτο βιολί στην επίθεση.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αλήθεια είναι αυτό. Συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

παοκαρα23 έγραψε:ελπιζω οι ευκαιριες που εχασες σημερα και στο περιστερι(εσυ που θεωρησε κιλλερ) να εκαναν καποιους να καταλαβουν το ποσο χαζη ηταν η διαπομπευση του Μακ..
Στο Περιστέρι ναι αλλά σήμερα έκανε φάσεις απ'το πουθενά και εκτέλεσε άψογα. Και η μία ήταν πέναλτυ. Είναι killer και το έχει αποδείξει.

Αντίθετα ο Μακ την έριξε πάνω στον MVP.
παοκαρα23

αδερφε ο Μακ κανει φασεις απ το πουθενα(αλλοτε τις βαζει κι αλλοτε τις χανει).Ο Κλαους φασεις μονος του δεν φτιαχνει,απλα ειναι κιλλερ στην πρωτη επαφη.προχειρα μου ερχεται στο μυαλο το ετοιμο γκολ που του δωσε ο Μακ στο περιστερι και το χασε και σημερα η φαση που χασε απεναντι στο ρομπερτο μετα απο κορνερ αν θυμαμαι καλα.
Προσεξε δεν τον κραζω που τα χασε.Απλα σημειωνω το ποσο χαζο ειναι να κραζεις τον καλυτερο κατ εμε παικτη του πρωταθληματος για φασεις που χανει ενω τετοιες φασεις χανει κι ο πιο κιλλερ επιθετικος σου(κι οχι εχοντας περασει 3-4 παικτες,γκολ στο πιατο).Για την ακριβεια ευκαιριες χανουν ολα τα φορ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Οσο και να τον εχω στηριξει,
νομιζω πως αν δε γινει κατα τι πιο συμμετοχικος στο παιχνιδι του (γτ μεχρι τωρα αν δεν τροφοδοτηθει, μπορει και να μην ακουστει καθολου στο 90λεπτο), αν δεν καταφερει να δημιουργει και καμια φαση οταν παιρνει τη μπαλα και αν αφησει λιγο αυτο το μπλαζε-χαλαρο στυλακι με το οποιο παει στις φασεις και γινει λιγο πιο aggressive-killer,
δυσκολα θα εχει θεση στον ΠΑΟΚ των επομενων χρονων..

Βεβαια απ'την αλλη, αν αποκτησεις εξτρεμ ΑΑ και 10αρι μαμαω που θα τον ταιζουν συνεχεια, μπορει και τα παραπανω που ζηταω να'ναι αχρειαστα, γιατι η εκτελεστικη δεινοτητα του οταν παιρνει τη μπαλα μες στην περιοχη ειναι αδιαμφισβητητη..

confused
:?

Υ.Γ. απλα εχω αυτον τον μαμημενο το Μπεργκ συνεχεια στο μυαλο μου, που στα καλα του (και οχι και με αμαν αμαν συμπαικτες) συνδυαζει και τα δυο..
Και που ακομα και στα κακα του, θα σκυλλιασει, θα παλεψει, θα μοιρασει.. :?
Άβαταρ μέλους
Black&White

παοκαρα23 έγραψε:αδερφε ο Μακ κανει φασεις απ το πουθενα(αλλοτε τις βαζει κι αλλοτε τις χανει).Ο Κλαους φασεις μονος του δεν φτιαχνει,απλα ειναι κιλλερ στην πρωτη επαφη.προχειρα μου ερχεται στο μυαλο το ετοιμο γκολ που του δωσε ο Μακ στο περιστερι και το χασε και σημερα η φαση που χασε απεναντι στο ρομπερτο μετα απο κορνερ αν θυμαμαι καλα.
Προσεξε δεν τον κραζω που τα χασε.Απλα σημειωνω το ποσο χαζο ειναι να κραζεις τον καλυτερο κατ εμε παικτη του πρωταθληματος για φασεις που χανει ενω τετοιες φασεις χανει κι ο πιο κιλλερ επιθετικος σου(κι οχι εχοντας περασει 3-4 παικτες,γκολ στο πιατο).Για την ακριβεια ευκαιριες χανουν ολα τα φορ.

Ούτε εγώ κράζω το Μακ που είναι παικταράς.

Βγάζω φάση τι σημαίνει.Γυρνάω στο κέντρο να πάρω την μπάλα; Βγαίνω εκτός περιοχής;
Όχι φίλε μου, δε θα πάρω. Τέτοια άκουγε ο Άγγελος πέρυσι και τον έκανε αμυντικό χαφ.
Ο Κλάους είναι φορ περιοχής. Αυτό ξέρει να κάνει καλύτερα απ'όλους στην Ελλάδα. Αν πας να τον αλλάξεις θα βγει κάτι μπασταρδεμένο όπως πέρυσι.

Τη φάση του πέναλτυ του Ρομπέρτο αυτός τη δημιουργεί. Η μπαλιά ήταν σκοτωμένη.
παοκαρα23

δεν τη θυμαμαι τη φαση καθολου..λες στο α που του κανε μια ωραια μπαλια ο Πελκας αυτος την τσιμπησε και η μπαλα πηγε λιγο πανω απ το δοκαρι;
Άβαταρ μέλους
Black&White

Αυτή ναι.
παοκαρα23

δημιουργια Πελκα νομιζω οτι ηταν η φαση.ουτε πεναλτυ νομιζω οτι ηταν.με επιφυλαξη ολα αυτα θα την ξαναδω.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Στη φαση εκεινη επρεπε να ειχε την πονηρια να κανει την πουστια και να την τσιμπισει λιγο μπροστα τη μπαλα για να περναμε σιγουρα το πεναλτι..
Αφου εκανε τη λομπα, σχεδον πουθενα δε δινεται αυτο πεναλτι, δυστυχως.....
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

παοκαρα23 έγραψε:δημιουργια Πελκα νομιζω οτι ηταν η φαση.ουτε πεναλτυ νομιζω οτι ηταν.με επιφυλαξη ολα αυτα θα την ξαναδω.
Τι δημιουργια πελκα ρε φιλε. Ο πλεκας τσιμπαει μια μπαλια η οποια καταληγει αναμεσα σε αμυντικο και τερματα του γαυρου. Η φαση ειναι σκοτωμενη. Και μονο το γεγονος οτι προλαβαινει να τον πλασαρει ο Κλαους, θετικο ειναι
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εκτός φόρμας, όσο κινείται σε χώρους εκτός περιοχής. Τί να το κάνω το τρέξιμο γύρω γύρω;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”