Π.Α.Ο.Κ. - gay, 0-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - gay, 0-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Λοιπόν απ τις μεγαλύτερες ξενέρες των τελευταίων ετών είδα από κοντά σήμερα με τον γαύρο να περνάει αναίμακτα και μπορώ να πω οτι ντράπηκα όταν στο τέλος του ματς ο κόσμος χειροκροτούσε την ομάδα. Παίκτες που ανάθεμα και αν οι μισοί ίδρωσαν σήμερα και απορώ σε άλλες εποχές πως θα κυκλοφορούσαν την επόμενη βδομάδα στην πόλη.
Επίσης μόνο από θαύμα δεν θρηνήσαμε νέα θύματα σε αυτήν την αποφράδα μέρα. Το ποσοστό τζαμπατζήδων στην 4 σήμερα έφτανε το 50%!!! Ατέλειωτος κόσμος που έσπασε ρήμαξε ξήλωσε, άλλος έφερε σκάλα και ανεβαίναν απ έξω!!
Απο τις 7.50 που μπήκα στο τσούρμο, μέσα στο γήπεδο μπήκα 8.45! Περπατούσε και κουτσός σήμερα. έχω δει και άλλα τζαμπατζηλίκια αλλά το σημερινό είναι το χειρότερο που χω δει τα τελευταία 10 χρόνια.
Τον διαιτητή τον εύχομαι να σφυρίξει κάποιος άλλος, όπως σφύριξε αυτός σήμερα, κόντρα στην αγαπημένη του ομάδα.
Τέλος η τύχη μας συνουσιάζεται με αράπη.
Επίσης μόνο από θαύμα δεν θρηνήσαμε νέα θύματα σε αυτήν την αποφράδα μέρα. Το ποσοστό τζαμπατζήδων στην 4 σήμερα έφτανε το 50%!!! Ατέλειωτος κόσμος που έσπασε ρήμαξε ξήλωσε, άλλος έφερε σκάλα και ανεβαίναν απ έξω!!
Απο τις 7.50 που μπήκα στο τσούρμο, μέσα στο γήπεδο μπήκα 8.45! Περπατούσε και κουτσός σήμερα. έχω δει και άλλα τζαμπατζηλίκια αλλά το σημερινό είναι το χειρότερο που χω δει τα τελευταία 10 χρόνια.
Τον διαιτητή τον εύχομαι να σφυρίξει κάποιος άλλος, όπως σφύριξε αυτός σήμερα, κόντρα στην αγαπημένη του ομάδα.
Τέλος η τύχη μας συνουσιάζεται με αράπη.
- Black&White
Besuch 2 έγραψε:Αν εσυ βλεπεις σκοταδι, ή ανοιξε τα ματια...ή μιλας γα αλλη ομαδα (καθολου απιθανο)gkey έγραψε:Πάλι δεν υπάρχει φως στο τούνελ και φέτος. Ίδια ομάδα, ίδια λάθη, ίδια νοοτροπία. Η ομάδα τις επόμενες 2 μεταγραφικές περιόδους θέλει σαρωτικές αλλαγές.
Μπηκα απλα (αγαπημενη συνηθεια για να βλεπω με ποιον εχω να κανω κ να μην αδικω κανεναν) στα προσφατα ποστ μελους και σταματησα μετα τα τελευταια 25...ΟΛΑ αναθεματα! Τουντορ, Τζιωλη..καλα εσυ το εχεις τερματισει.........
Πωπωπω!!! Τι είσαι εσύ παιδί μου !!!Ο εκδικητής; Ο Μπάτμαν; Η κου κλουξ κλαν; Ποιος είσαι;
Θα αφήσεις κανέναν να πει τη γνώμη του και να συζητήσουμε; Τη δικιά σου την ξέρουμε. Όλα είναι πάντα τέλεια και χίλια χρόνια υπομονή για αρχή!
Μοds , τι γίνεται με το παιδί; Βρίζει όλον τον κόσμο και νομίζει ότι είναι ο μπάτμαν! Δεν υπάρχει θέμα;
- Josey Wales
Η ομάδα παίζει καλά. Τρώει το πρώτο στη φάση που τραυματίστηκε ο Κωνσταντινίδης και έχει μείνει η αριστερή πλευρά άδεια. Τρώμε το δεύτερο από κόρνερ όπου δυο παίκτες δεν παίρνουν την κεφαλιά (και όχι τα σέντερ μπακ). Χάνουμε αρκετές ευκαιρίες για να είμαστε τουλάχιστον στο 1-2 ως το 60'. Τελικά χάνουμε με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου και δύο γκολ σε τρεις φάσεις του γαύρου (αυτές ήταν όλες κι όλες). Πάντως όπως και να ' χει ο χρόνος μετράει υπέρ μας, παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα δείχνει αυτά που θέλουμε. Τα αποτελέσματα θα έρθουν και δεν θα είναι αργά.
Σήμερα ο γαύρος στήθηκε ακριβώς όπως με την Άρσεναλ εκτός και η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ακριβώς η ίδια. Μισή ώρα καλή κυκλοφορία και εκμετάλλευση των ευκαιριών (δώρων των γηπεδούχων) του και το υπόλοιπο ταμπουρωμένος και τάμα στον Ρομπέρτο.
Σήμερα επίσης η Άρσεναλ έριξε χαλαρά τριάρα στη Μάντσεστερ. Πρέπει να σε πηγαίνει και λίγο η μπάλα καμιά φορά.
Σήμερα ο γαύρος στήθηκε ακριβώς όπως με την Άρσεναλ εκτός και η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ακριβώς η ίδια. Μισή ώρα καλή κυκλοφορία και εκμετάλλευση των ευκαιριών (δώρων των γηπεδούχων) του και το υπόλοιπο ταμπουρωμένος και τάμα στον Ρομπέρτο.
Σήμερα επίσης η Άρσεναλ έριξε χαλαρά τριάρα στη Μάντσεστερ. Πρέπει να σε πηγαίνει και λίγο η μπάλα καμιά φορά.
Σοβαρά τώρα, δεν είδες σήμερα προσπάθεια;Moko έγραψε:Λοιπόν απ τις μεγαλύτερες ξενέρες των τελευταίων ετών είδα από κοντά σήμερα με τον γαύρο να περνάει αναίμακτα και μπορώ να πω οτι ντράπηκα όταν στο τέλος του ματς ο κόσμος χειροκροτούσε την ομάδα. Παίκτες που ανάθεμα και αν οι μισοί ίδρωσαν σήμερα και απορώ σε άλλες εποχές πως θα κυκλοφορούσαν την επόμενη βδομάδα στην πόλη.
Ντράπηκες που ο κόσμος χειροκροτούσε την ομάδα;

Φιλε Μοκο,οπως το ειπες,αλλες εποχες.2015 εχουμε,οχι 1990..
κερκίδα πολύ δυνατή (από την 4 μόνο, γιατί οι άλλες ψιλοκοιμούνται)
εντάξει, τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες. αυτοί τα βάλανε, εμείς τα χάσαμε. τέλος
η ομάδα έχει στόχο να μπει στα πλει οφ
highlight η κερκίδα μετά τη λήξη. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑΑΑΑΑΑ
εντάξει, τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες. αυτοί τα βάλανε, εμείς τα χάσαμε. τέλος
η ομάδα έχει στόχο να μπει στα πλει οφ
highlight η κερκίδα μετά τη λήξη. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑΑΑΑΑΑ
Η ελπιδα κρυβεται στο Ραπ και στο Ζαγορα....εκει ολο και καποιοι θα υπαρχουν που εχουν παρει τα σκεπαρνια και ετοιμαζονται για ολικο ξηλωμα!!!Φοίνικας έγραψε:Απίστευτα πράγματα διαβάζω.
Απλά απίστευτα.
@ Βλαψκ ν Σηιτε, περιμενω να μου βρεις τα μπινελικια που ριχνω, οπως λες.............
Οπως γινεται απο καποιους ΚΡΙΤΙΚΗ, ετσι θα τη δεχεστε. Οτιδηποτε αλλο ειναι απολυτα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ.
Τη γνωμη σου τη λες....δεν ειδα να σε εμποδισε κανεις. Ουτε ειπα οτι ειναι ολα τελεια....αλλα ναι, θα κανω υπομον γιατι η αλλη λυση ειναι η ΔΙΚΗ σου:
Καθολου υπομονη οπως καθε χρονο...αποδομηση των παντων εως το Νοεμβρη...απολυτη ξενερα το Μαρτη.....Πληρη αποτυχια το Μαη!
Συγνωμη αν φετος πολλοι χαλανε το σχεδιο εως τωρα...λιγη ακομα προσπαθεια απαιτει!!!
(MODS..MODS...αυτος μας χαλαει τη σουπααα........................Moooodsssss.......)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch 2 την Κυρ 04 Οκτ 2015, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- xrictoforoc
Ντροπή στην ΠΑΕ γι αυτό που συνέβη στα τουενικε την Πέμπτη και σήμερα πραγματικά ντροπή. Ειδικά σήμερα αυτό που έγινε ηταν ανεπανάληπτο. είχα κανονικά εισιτήριο και δεν μπορούσα να μπω. Και αφού μπήκα πήγα να σκοτωθώ εκεί στην μία είσοδο της 4 με τόσο κοσμο που είχε μπει μαζεμένος. Καμία οργάνωση. Ντροπή πραγματικά...
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φερτε ΓΧ και ΔΣ14 να γουσταρει ο λαος. Τι υπομονες κ χτισιματα κ παπαριες μου λετε. Το μπουλο ολοι.
Υγ. Μαλλον πεφτει πολυ παντοφλα τελευταια κ το μυαλο κουρκουτιαζει, ε?
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υγ. Μαλλον πεφτει πολυ παντοφλα τελευταια κ το μυαλο κουρκουτιαζει, ε?
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος απ τους παίκτες μας που έπρεπε να σκυλιάζουν και να τρων σίδερα σε τέτοια ματς. Να ματώνει η φανέλα. Πολλές φορές λυπάμαι τον ροντρίγκες γιατί μοιάζει ο μόνος που όντως σκυλιάζει στο ματς.Φοίνικας έγραψε: Σοβαρά τώρα, δεν είδες σήμερα προσπάθεια;
Η ομάδα χάνει απο την βρόμα και σαπίλα και όχι μόνο δεν ταράζεται κανείς αλλά χαίρονται κι όλλας. Ε ναι έπαθα ένα μικρό σοκ τότε.
Εδω ολοι λεμε τη γνωμη μας.,......και εχουμε δικαιωμα να σχολιαζουμε και τις αλλες γνωμες. Σορρυ αν κατι σε χαλαει σε αυτο. Και δε βλεπω που ειναι το κακο να βλεπω μια γενικη εικονα του πως σκεφτεται καποιο....οταν 100 στα 100 ποστ ειναι εναντιον της ομαδας, εχω τουλαχιστον το δικαιωμα να το αναφερω.....και ο καθενας δικαουται να βγαζει τα συμπερασματα του, οποια κ αν ειαι αυτα........κι αυτο πειραζει; (κι αν ναι γιατι; )
Το «Βιtch2», το αφηνω ασχολιαστο. κατι για βρισιες ελεγες αλλα μαλλον εσυ εισαι αυτος που δεν κρατηθηκε......
Το «Βιtch2», το αφηνω ασχολιαστο. κατι για βρισιες ελεγες αλλα μαλλον εσυ εισαι αυτος που δεν κρατηθηκε......
ρε παιδιά υπάρχει κανένας που δεν συμφωνεί ότι σε τέτοια ματς θα πρέπει να σκυλιάζουμε; το θέμα είναι μπορούσαμε; εμείς ως οπαδοί δεν έχουμε γεμίσει μπαταρίες και ενέργεια από το ματς της Πέμπτης, πόσο η ομάδα.!! Για να μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε θα έπρεπε να κάνουμε γενικό ροτάσιον απέναντι σε μία ομάδα που και σαφως έχει τις δυνατότητες να το κάνει αλλά είναι σε σχέση με εμάς παντελώς φρέσκια (6 ματς λιγότερα + το πιο εύκολο πρόγραμμα πρωταθληματος). Ποια είναι τα ματς του γαύρου πλην της Αρσεναλ και άντε και της Ξάνθης (..λέμε και κανά αστείο) που κατανάλωσε ενέργεια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Κυρ 04 Οκτ 2015, 23:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ποιός χαίρεται ρε αδερφέ, γιατί θα τρελαθούμε κιόλας.Moko έγραψε:Εγώ δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος απ τους παίκτες μας που έπρεπε να σκυλιάζουν και να τρων σίδερα σε τέτοια ματς. Να ματώνει η φανέλα. Πολλές φορές λυπάμαι τον ροντρίγκες γιατί μοιάζει ο μόνος που όντως σκυλιάζει στο ματς.Φοίνικας έγραψε: Σοβαρά τώρα, δεν είδες σήμερα προσπάθεια;
Η ομάδα χάνει απο την βρόμα και σαπίλα και όχι μόνο δεν ταράζεται κανείς αλλά χαίρονται κι όλλας. Ε ναι έπαθα ένα μικρό σοκ τότε.
Αν δεν είδες προσπάθεια, είδες να το παρατάμε το ματς; Το 0-2 με τον Βαλβέρδε το θυμάσαι; Θυμάσαι ποιά ήταν η 11αδα μας τότε;
- Black&White
Βesuch2 ,μίλα για ποδόσφαιρο και σχολίασε ό,τι θες. Στα φόρουμ ανταλλασουν απόψεις ξέρεις. Αν σε ένα φόρουμ ήταν οι μισοί σαν εσένα και οι άλλοι σαν το εορπτολ, μπορείς να φανταστείς τις συζητήσεις; 
Και γιατί είσαι συνέχεια οργισμένος τέκνον μου; Τι σε βασανίζει;

Και γιατί είσαι συνέχεια οργισμένος τέκνον μου; Τι σε βασανίζει;
Βρώμα και σαπίλα είναι ο γάβρος κι αυτό που αντιπροσωπεύει, όχι όμως ο προπονητής του και οι παίκτες που παίζουν, ειδικά οι ξένοι, Την δουλειά τους κάνουν απλά σαν επαγγελματίες.
Ο ΠΑΟΚ έχασε από μια ανώτερη ομάδα που πέρασε ένα από τα πιο εύκολα βράδια στην Τούμπα όλων των εποχών.
Το γεγονός ότι το δεχόμαστε σαν φυσιολογικό μάλλον δείχνει μοιρολατρία κι όχι ελπίδα για κάτι καλύτερο. Οι παίκτες προσπάθησαν αλλά δεν μπορούσαν παραπάνω.
Ο ΠΑΟΚ έχασε από μια ανώτερη ομάδα που πέρασε ένα από τα πιο εύκολα βράδια στην Τούμπα όλων των εποχών.
Το γεγονός ότι το δεχόμαστε σαν φυσιολογικό μάλλον δείχνει μοιρολατρία κι όχι ελπίδα για κάτι καλύτερο. Οι παίκτες προσπάθησαν αλλά δεν μπορούσαν παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 04 Οκτ 2015, 23:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.