Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Με αυτά τα χαφ δυστυχώς αυτό το 3-5-2 δεν βγαίνει και τόσο καλά. Ελπίζουμε σε αλλαγή της εικόνας με επιστροφή των μεταγραφών.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Δεν ξέρω ρε γμτ, με 4 πίσω και εξτρέμ ακούγεται πιο ασφαλής επιλογή αλλά φοβάμαι πως στο κενό χώρο θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα.
-
ισως με Λεοβατς αριστερα, ροντριγκεζ δεξια, τσιμιροτ στα χαφ και μπερμπατοφ ετοιμο δουμε κατι καλυτερο...
γενικα δεν μου αρεσει οτι εμπιστευεται τους ιδιους και τους ιδιους
Στα χαφ πρεπει να υπάρξει αλλαγη και στρατηγική αλλγη εστω και αν κοστίσει αρχικά
Οχι τωρα αλλα με επιστροφή τσιμεροτ κυριως που περιμένω να ναι π καλος
Οχι τωρα αλλα με επιστροφή τσιμεροτ κυριως που περιμένω να ναι π καλος
Athens έγραψε:ισως με Λεοβατς αριστερα, ροντριγκεζ δεξια, τσιμιροτ στα χαφ και μπερμπατοφ ετοιμο δουμε κατι καλυτερο...
+1
Μανιακε το 4-2-3-1 ειναι σαφως πιο ασφαλες για την αμυνα σε σχεση με το 3-5-2,μην σε ξεγελαν οι 3 κεντρικοι αμυντικοι,τα παιχνιδια παιζονται στο κεντρο και ενω το ενα εχει σχεδον παντα 5 παικτες εκει με καλυψη αλλους 4 πισω τους αυτο που παιζουμε εμεις εχει 3 χαφ στον αξονα που πρεπει να κανουν παπαδες απεναντι σε δυνατους αντιπαλους και 3 πισω με τα 2 ακραια μπακ πολλες φορες να χανονται καπου στην επιθεση,εκτιθεσαι πολυ πιο ευκολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 04 Οκτ 2015, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοιτα Αθενς κι εγω θα ηθελα π.χ να βλεπω Χαρισ,που τον πιστευω πολυ και τον θεωρω μαζι με Τσιμνιροτ και Αντωνης,οτι ποιοτικοτερο στα χαφ μας.Απλα θεωρω οτι βαζει τους ιδιους για να φτιαξει εναν κορμο,να εχει μια σταθερα.Ειδαμε και στο ματςε με την Ξανθουλα,που επαιξαν ολοι οι νεοι οτι ιεμασταν λιγο στα χαμενα..
Στην τετράδα αν παει δεξια κιτσιου η κωνσταντινίδης θα ναι τρυπα
Όπως και τα σεντερμπακ μας δε μ αρέσουν σε δυάδα κανένας
Όπως και τα σεντερμπακ μας δε μ αρέσουν σε δυάδα κανένας
Με τετραδα παντως ο γαυρος το παρτυ που σου εκανε σημερα στο πρωτο ημιχρονο δεν στο ειχε κανει.