Π.Α.Ο.Κ. - gay, 0-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - gay, 0-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Καλύτερος ο gay. Ειδικά στα χαφ.
Η ομάδα αυτή έχει δυνατότητες. Έβλεπα το ματς και έλεγα πως μπορεί. Αυτή την αίσθηση δεν την είχα για πολύ καιρό.
Συνεχίζουμε
Η ομάδα αυτή έχει δυνατότητες. Έβλεπα το ματς και έλεγα πως μπορεί. Αυτή την αίσθηση δεν την είχα για πολύ καιρό.
Συνεχίζουμε
-
τσιριγώτης
Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Δε μπορώ να ακούω τους γαυρους αύριο ρε που στη
Ο στόχος από την αρχή της χρονιάς είναι να κάνουμε ομάδα. Θα δούμε. Έχω πίστη πως με την επιστροφή των τραυματίων στο κέντρο θα είμαστε μια κλάση ανώτεροι. Πάντως δεν βλέπω παίχτη που μπορεί να παίξει στο 8-10 και επίσης Κλάους με Μπερμπα δεν μπορούν μαζί σε τέτοια ματς.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Asimos έγραψε:Σιγα μη νοιαστω με τον τροπο που κερδισε ο γκει. Ευκαιρια να ξαναμετρηθουμε λιγο ολοι μας γιατι χασαμε το μετρο ή απλως δεν το ειχαμε καθολου.
Πιο βαρετο ΠΑΟΚ - Νoor1 δεν ειχα ξαναδει παντως, παρα τα γκολ.
Τους σπίκερ μπορουμε να τους κανουμε κατι διοτι ο Κανελακης πλεον ειναι ενας περιφερομενος εμετος;
και η εναλλακτικη μας ειναι οι ανικανοι ραδιοφωνατζηδες.... ο αλλος... τον ελαμπντελαουι τον ελεγε ελαμπνταουι συνεχως... 10 ονοματα εχεις να μαθεις να λες σωστα και ουτε αυτο δεν καταφερνεις... ο αλλος ο κολκας δεν μιλαει... φτυνει... υποτιτλους χρειαζεται.. να μην αναφερθω στις "εξυπναδες" του και τον γελοιο τροπο με τον οποιο αβανταρει ή οχι συγκεκριμενους παικτες.. ειναι πραγματικα να απορεις πως οι επιχειρηματιες εμπιστευονται σε τοσο ανικανους ανθρωπους τη δουλεια και τους κανουν και μαγκες..
Παιδια 62-38 κατοχη και κοντα στα 40 γεμισματα...Αδικο αποτελεσμα αλλα συνεχιζουμε.
Τα τσακαλακια δεν φευγουνε πουλανε τρελα ενω εχει ληξει το ματς φωναζουνε ΠΑΟΚαρα βαλε ενα γκολ!
Τα τσακαλακια δεν φευγουνε πουλανε τρελα ενω εχει ληξει το ματς φωναζουνε ΠΑΟΚαρα βαλε ενα γκολ!
Περιμενω να δω Τσιριμοτ γιατι με Κατσε φετινο δεν μας βλεπω καλα.
Ζούμε μεγάλες στιγμές στην Τούμπα τώρα!!!!!!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- navigator11
Ξαναβλέποντας την πεναλτάρα στον Κλάους, απλά γελάω. Δε γίνεται να μη δίνει αυτό το πέναλτι.

Μόλις βάλαμε γκολ!!!!!!!!! Θα ανεβάσω μετά βίντεο
pilotos έγραψε:Ζούμε μεγάλες στιγμές στην Τούμπα τώρα!!!!!!
δωσε περιγραφη αδερφε
Τρελο γλυψιμο Κανελακη σε Φορτουνη και Ρομπερτο. Ετσι βγαινουν τα λεφτα.
Κατα τα αλλα φανηκαν οι αδυναμιες μας, ελληψη ποιοτητας στο κεντρο ειδικα δημιουργικα, δεκαρι δηλαδη, και τα γνωστα στην αμυνα.
Στη φαση του πρωτου γκολ παντος δεν εχω δει που ακριβως εγινε το λαθος και βρεθηκε με τοσο χωρο ο Φορτουνης και οι αμυνα μας τοσο πισω και οι μεσοι πουθενα. Πιαστήκαμε στον υπνο.
Κατα τα αλλα φανηκαν οι αδυναμιες μας, ελληψη ποιοτητας στο κεντρο ειδικα δημιουργικα, δεκαρι δηλαδη, και τα γνωστα στην αμυνα.
Στη φαση του πρωτου γκολ παντος δεν εχω δει που ακριβως εγινε το λαθος και βρεθηκε με τοσο χωρο ο Φορτουνης και οι αμυνα μας τοσο πισω και οι μεσοι πουθενα. Πιαστήκαμε στον υπνο.
-
panpangr77
Μεγάλος Λαος ,η συμπεριφορά στην εξεδρα δίνει τον τόνο ,την συμπαρασταση και την στηριξη σε μια ομαδα που θα πάει καλυτερα . Χασαμε σημερα γιατι δεν ειμασταν καλοι για 30 λεπτα ,και εχει αιτίες τα στοπερ δεν ήταν καλα το κέντρο Κατσε και Πελκας κακοι τα φάγαμε τα γκολ χωρίς να το καταλάβουμε. Μετά η ποιοτητα του Ρομπερτο τους βοηθησε να μην μπουμε στο παιχνιδι.
Η ομάδα θέλει ενα δεκαρι και ενα στοπερ καλο ,και θα αλλάξει επιπεδο.
Η ομάδα βαδιζει πολυ καλα , δεν αποκλειω να διεκδικησουμε τον τιτλο.
Λεοβατς και Τσιμιροτ θα βοηθησουν την ομάδα . Θα πάει ο Ροντριγεζ δεξια και θα δουμε άλλον ΠΑΟΚ.
Εχουμε γριές βαζελο και μετα είναι λιγο κατηφορα το πρόγραμμα ,δεν βλέπω να χανουμε ξανα για τον πρώτο γυρο ,δεν επρεπε να χασουμε βαθμους με Ξανθη Γιαννενα.
ΜΕγάλος Λαος ζηλεψα έχουμε να κερδισουμε πολλα πράγματα απο αυτη την στηριξη σήμερα....
MVP o ΛΑΟΣ
Η ομάδα θέλει ενα δεκαρι και ενα στοπερ καλο ,και θα αλλάξει επιπεδο.
Η ομάδα βαδιζει πολυ καλα , δεν αποκλειω να διεκδικησουμε τον τιτλο.
Λεοβατς και Τσιμιροτ θα βοηθησουν την ομάδα . Θα πάει ο Ροντριγεζ δεξια και θα δουμε άλλον ΠΑΟΚ.
Εχουμε γριές βαζελο και μετα είναι λιγο κατηφορα το πρόγραμμα ,δεν βλέπω να χανουμε ξανα για τον πρώτο γυρο ,δεν επρεπε να χασουμε βαθμους με Ξανθη Γιαννενα.
ΜΕγάλος Λαος ζηλεψα έχουμε να κερδισουμε πολλα πράγματα απο αυτη την στηριξη σήμερα....
MVP o ΛΑΟΣ
Κουρασμένη η ομάδα, απορώ γιατί δεν πατήσανε πόδι στην λίγκα να παίξουμε Δευτέρα.
Απαράδεκτα στημένα. 11-1 τα κόρνερ με 100% στο 1 ο πουστπγαυρος και σπατάλες εμείς.
Προσβλητικός ο πανηγυρισμός του 1ου γκολ, έπρεπε να τιμωρηθεί. Ισοδυναμεί με τον πανηγυρισμό Περειρα, Κασαμι και ελπίζω σε αντίστοιχη κίνηση για τιμωρία. Τουλάχιστον είδαν όλοι ότι αυτό είναι και το νοητικό τους επίπεδο, όσο δηλ. ενός σκύλου που πέφτει στα τέσσερα.
Έχει και ρεβάνς στον β', δεν τελειώσαμε

Απαράδεκτα στημένα. 11-1 τα κόρνερ με 100% στο 1 ο πουστπγαυρος και σπατάλες εμείς.
Προσβλητικός ο πανηγυρισμός του 1ου γκολ, έπρεπε να τιμωρηθεί. Ισοδυναμεί με τον πανηγυρισμό Περειρα, Κασαμι και ελπίζω σε αντίστοιχη κίνηση για τιμωρία. Τουλάχιστον είδαν όλοι ότι αυτό είναι και το νοητικό τους επίπεδο, όσο δηλ. ενός σκύλου που πέφτει στα τέσσερα.
Έχει και ρεβάνς στον β', δεν τελειώσαμε
Έχουμε μείνει μέσα, πέντε χιλιάδες και φωνάζουμε κόλασηsic-4 έγραψε:pilotos έγραψε:Ζούμε μεγάλες στιγμές στην Τούμπα τώρα!!!!!!
δωσε περιγραφη αδερφε