52.Erik Sabo

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: 52.Erik Sabo

Δημοσίευση από stephanos »

Δεν θα πρωτοτυπήσω: :D

Σημαντικά σωματικά χαρακτηριστικά, έλλειψη τακτικής παιδείας. Στο διάγραμμα του Σίμπα φαίνεται ξεκάθαρα ποιοί ήταν οι ρόλοι των δύο παικτών που συγκρίνει. Ο Τζιόλης κινείται ως εξάρι πίσω από τη σέντρα σε όλο το πλάτος, ο Σάμπο ως οκτάρι πατάει στις δύο περιοχές από την αριστερή πτέρυγα (και προφανώς ο Κάτσε κάνει περίπου το ίδιο από δεξιά). Σε δυο-τρεις κόντρες μας ήταν ο μοναδικός πλην των δύο επιθετικών που πατούσε περιοχή, είτε για να πιέσει είτε για να πάρει κεφαλιά. Σε κάποιες ανεπιτυχείς αντεπιθέσεις μας επέστρεφε γρήγορα αλλά χρειαζόταν μισό λεπτό για να συνέρθει από το πενηντάρι, εκεί οπισθοχωρούσε πολύ και μας έκλειναν εύκολα. Κάποιες κοντινές πάσες του ήταν άθλιες, ενώ έβγαλε με πολύ άνεση μια σαραντάρα διαγώνια.

ΥΓ: Δεν νομίζω ότι ετοιμάζεται για αντι-Τζιόλης. Τέτοια ταχύτητα από άμυνα σε επίθεση και τούμπαλιν είναι κρίμα να χαραμίζεται μπροστά από τα δύο στόπερ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ναι. ενώ στην αρχή πίστευα ότι (λόγω σωματότυπου κυρίως) θα μπορούσε να είναι ο ..αντι-τζιόλης, τελικά...δεν. είναι άλλος, διαφορετικός παίχτης και δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος σύγκρισης -πλέον- μεταξύ των τζιόλη και σάμπο. αν υπάρχει κάπου σύγκριση μπορεί να γίνει με τον κάτσε για παράδειγμα καθώς ουσιαστικά έχουν τον ίδιο ρόλο σε άλλη πλευρά. ίσως μετά απο χρόνια, κοντά στα...30κάτι του...

Αλλά αν κανείς δει το κέντρο μας, κατανοεί ότι η πληθώρα επιλογών που δυνητικά μπορεί να υπάρχει καθιστά απρόβλεπτη στη παρούσα φάση την καταγραφή μιας σταθερής 11αδας...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

stephanos έγραψε:Δεν θα πρωτοτυπήσω: :D

Σημαντικά σωματικά χαρακτηριστικά, έλλειψη τακτικής παιδείας. Στο διάγραμμα του Σίμπα φαίνεται ξεκάθαρα ποιοί ήταν οι ρόλοι των δύο παικτών που συγκρίνει. Ο Τζιόλης κινείται ως εξάρι πίσω από τη σέντρα σε όλο το πλάτος, ο Σάμπο ως οκτάρι πατάει στις δύο περιοχές από την αριστερή πτέρυγα (και προφανώς ο Κάτσε κάνει περίπου το ίδιο από δεξιά). Σε δυο-τρεις κόντρες μας ήταν ο μοναδικός πλην των δύο επιθετικών που πατούσε περιοχή, είτε για να πιέσει είτε για να πάρει κεφαλιά. Σε κάποιες ανεπιτυχείς αντεπιθέσεις μας επέστρεφε γρήγορα αλλά χρειαζόταν μισό λεπτό για να συνέρθει από το πενηντάρι, εκεί οπισθοχωρούσε πολύ και μας έκλειναν εύκολα. Κάποιες κοντινές πάσες του ήταν άθλιες, ενώ έβγαλε με πολύ άνεση μια σαραντάρα διαγώνια.

ΥΓ: Δεν νομίζω ότι ετοιμάζεται για αντι-Τζιόλης. Τέτοια ταχύτητα από άμυνα σε επίθεση και τούμπαλιν είναι κρίμα να χαραμίζεται μπροστά από τα δύο στόπερ.
κάτι τέτοιο...όταν τακτικά έρθει στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους θα τρίβουμε τα μάτια μας
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

nothu έγραψε: Ναι μπράβο, βρηκες κι εβαλες δυο ποστ μου απο τοτε που τον εκραζαν όλοι. Εσύ μήπως του ελεγες μπράβο τοτε; Εσύ τον Σάμπο τον εχεις βγάλει οτι δεν κανει απ την πρωτη βδομάδα που ήρθε. Χέστης, μετριος ρολιστας, τρώει θέση αλλων, ίδια προσφορά με τον κοντο και τέτοια.
Δεν ελεγα μπραβο αλλα ουτε ειχα και τυφλη εμμονη που συνεχιζεται μηνες μετα μεχρι να ερθει η πανηγυρικη διαψευση..
Και τουλαχιστον εδω μεσα δεν εκφραζομαι ετσι, αντε μια φορα για κανα μισθοφορο τυπου μαντουρου να τοχω κανει..

Και παραθεσα τα λογια σου για να σου δειξω τι σημαινει αυτο για το οποιο με κατηγορησες (τυφλο κραξιμο και εμμονη) τοσο χαλαρα..

Οσο για το Σαμπο που λες, προφανως εισαι μανουλα στο να φουσκωνεις τα λεγομενα των αλλων, να καταφευγεις στην υπερβολη και αυτο δε θα στο επιτρεψω..

Ολες οι κρισεις που εκανα ηταν εντελως ποδοσφαιρικες, με καποια επιχειρηματα και ουδεποτε μιλησα για χεστη, οτι οτι τρωει θεση αλλων, με ιδια προσφορα με τον κοντο και τα αλλα χαζα που λες για να κανεις εντυπωση και να αποδειξεις κατι..

Ακομα και αν μιλησα για χαμηλες προσδοκιες και προβλεψα "ρολιστα" (αν και ουδεποτε χρησιμοποιησα τη φραση),
δε βλεπω απο που και ως που αυτο μπορει να αποτελεσει τυφλο κραξιμο και εμμονη..
Ξυπνα και μαθε να φιλτραρεις τι διαβαζεις..

Και τελος, θα στο βαλω και με bold, γιατι δεν το ελαβες υποψιν σου..

Καταλαβαινω πως το να μιλησει καποιος ποδοσφαρικα, να καταθεσει εστω μια αποψη ρε παιδι μου σε αντιθεση με τα ποστ της μιας σειρας οπως κανεις εσυ, ειναι δυσκολο, αλλα μην κρινεις αλλους που το κανουν..
Εδω ειμαστε να μιλησουμε ομορφα και ποδοσφαιρικα, αν ποτε το επιθυμησεις και εχεις να καταθεσεις κανα επιχειρημα.. ;)
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Βασικά δεν ήμουνα ποτε καλός στον γραπτό λόγο γι αυτό δεν θα καταφέρω ποτε να αντιπαρατεθω με κάποιον εδώ μέσα και να βρω το δίκιο μου. Εσυ πρισπαθεις να κλεψεις εντυπωσεις μ αυτα που γραφεις. Οσο γι αυτό που λες οτι φουσκωνω αυτά που εχεις γράψει εσυ, δε νομιζω να το χω κανει ποτέ, ποσο μάλλον σ αυτό το φόρουμ. Εσύ έκατσες και σκαλισες δικά μου ποστ πριν κάτι μηνες. Τα δικά σου είναι όλα πρόσφατα. Τεσσάρων αγώνων συμπερασματα.
Ξύπνησα και μπορω να διαβάζω μια χαρά και τα μπολντ και τα ξεμπολντ. Εσύ είσαι που δεν ειρωνευεσαι ε; Οκ.
Στα του Σάμπο τώρα. Οταν κάποιοι προσπαθουσαν να στηρίξουν τον παίχτη με επιχειρηματα εσύ ελεγες για τυφλή στηριξη σε παίχτη που πιστεύεις οτι δεν του αξίζει. Για ποιο λογο να μη σου πουν κι εσένα το αντίθετο;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Κανεις λαθος φιλε...
Εσυ προσπαθησες να στρεβλωσεις τα λογια μου, να με κατηγορησεις για κραξιμο και να καταφυγεις σε υπερβολες για τις εντυπωσεις, ενω κατεθεσα μια απλη ποδοσφαιρικη αποψη με καποια στοιχεια..

Δυστυχως μπηκα στη διαδικασια να σκαλισω τα ποστ σου για να σου δειξω οτι εισαι αδικος...

Κριτικη, ποδοσφαιρικα συμπερασματα (οχι απαραιτητα ασφαλη) και προβληματισμους μπορουμε να καταθετουμε πιστευω, ελπιζω να το επιτρεπεις ετσι?
Αλλιως ας το κλεισουμε το φορουμ και ας μπουμε μετα απο 2 χρονια να καταθεσουμε τις αποψεις μας..

Αυτο δε γουσταρω εγω, αστυνομια των ποστ, ειδικα οταν αδυνατει καποιος να φιλτραρει και να αξιολογησει σωστα τα λεγομενα του αλλου, και βλεπει παντου κραξιματα...

Στο σαμπο τωρα, στη συζητηση που ειχα με τα αλλα παιδια, με επιχειρηματα ολοι ειπαμε τις αποψεις μας..
Ολοι, επικριτες και μη, μιλησαν στην αρχη για το τρακαρισμα του και την αδυναμια εγκλιματισμου του..
Εσυ το βαφτισες οτι τον ειπαμε ολοι χεστη :?
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... bo#p993707

Στο 2-3ο ματς, βλεποντας οτι η παρουσια του ειναι πιο πολυ liability για την ομαδα παρα προσφορα, και γνωριζοντας οτι ειναι πολυ σημαντικο το ξεκινημα με μια νεα ομαδα ειδικα οταν ερχεται μια περιοδος με ματς φωτια, ειπα μια αποψη οτι θα προτιμουσα να δουλεψει πρωτα τακτικα και σε θεμα νοοτροπιας ωστε να προσαρμοστει, και απο ενα σημειο και μετα θα πρεπει και οι Χαρισης, Σαββιδης, Γκολασα να δοκιμαστουν και να παρουν τις ίδιες ευκαιρίες...
Τοσο μεμπτο ε?
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... o#p1003440
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... o#p1003825
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... o#p1003841
(Αποδειξη ειναι οτι ακομα και ο Ιγκορ μειωσε το χρονο του δραματικα στα επομενα ματς, και παραδεχτηκε οτι δεν ηταν ικανοποιημενος με την αεκ και τον εβγαλε..)

Σε συζητηση με τα παιδια για την εξελιξη του και το ρολο που μπορει να αποκτησει ειπα αυτο
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... o#p1006061

Για την τυφλη στηριξη που ειδα ενω σε αλλους παικτες, ειδα απο φιλους να επισημαινουν οολα τα αρνητικα τους, ειπα αυτο
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... o#p1006974
Μεμπτο και αυτο....

Και φτανουμε σ'αυτο το επαχθες και επονειδιστο ποστ που προκαλεσε την εκρηξη σου,
στο οποιο απορησα με την τοση μεγαλη ικανοποιηση των παιδιων, ειπα απλα την αποψη μου και εθεσα καποια στοιχεια για να γινει συζητηση..
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... o#p1010534

Κλεινοντας, φυσικα σε φαση κουβεντας, ο καθενας μπορει να μου πει το ο,τιδηποτε αν το αιτιολογησει, και αν εχει δειξει οτι μπορει να αξιολογησει τα λεγομενα μου,
Δε θα το δεχτω ομως οταν καποιος με την παραμικρη συμμετοχη σε κουβεντα, πεταγεται και χωρις να πει την αποψη του, να κατηγορει αδικα...
Ειδικα οταν απ'την πλευρα μου ουτε χαρακτηρισμοι διατυπωθηκαν ουτε υπερβολες και αφορισμοι για τον παικτη (σε αντιθεση με σενα)..

Σορυ για τα off topic, αλλα ελπιζω να'χεις καταλαβει το πνευμα μου..
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τεσπα δε βγάζει πουθενά. Εγκεφαλικό κόντεψα να παθω για να γράψω το προηγούμενο και τώρα γραφείς όλο αυτό και παλι πρεπει να απαντήσω Σου είπα δεν είμαι καλός σ αυτά.
Εμένα δ μ άρεσε καθόλου αυτό που είπες για τυφλό χαιδεμα και υπέρστήριξη και όντως η απάντηση μου δεν ηταν σωστη. Αυτό, τέλος απο μένα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Οκ, το δεχομαι, απλα μια μικρη υποσημειωση, ανεφερθηκα σ'αυτα που λες μονο οταν ειδα οτι υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση για παικτες μας, καθως αναιτια μπηκε στην εξισωση ενα πανθομολογουμενως κακο παιχνιδι του κατσε..

Μηδεν ο Κατσε, λιγος, να πουληθει αμεσα μετα απο ενα κακο ματς ενω εχει δειξει σημαντικα πραγματα και ειναι μολις 22, και χωρις αυτον τα τελευταια 2 χρονια μπορει να ησουν και πεμπτοεκτος.. :? Μαλιστα..
Και φυσικα σ'αυτον ξεχναμε τα οποια ελαφρυντικα γι'αυτον(και στον ατρομητο ετρεξε παρα πολυ 90' (ενω ο σαμπο 20') και σημερα προσπαθωντας οσο μπορουσε να βοηθησει και τον κωνσταντιδη απο δεξια αλλα και ψηλα λογω Μπερμπα..), ενω στους αλλους τα ελαφρυντικα ειναι σε περιοπτη θεση (πολλοι μπορουν να πουν σε υπερβολικο βαθμο)..

Και την ιδια στιγμη, στο νεο που παντα εξιταρει (24 χρονω), ολα καλα, ολα ανθηρα, πολυ καλο παιχνιδι, εχεις οολο το μελλον μπροστα σου, τα ελαφρυντικα να δινουν και να παιρνουν, ενω ηταν αντιστοιχα αοσμος και μετριος οπως ο Κατσε...

Αν αυτο ειναι δικαιο, ΟΚ
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

simba,
επέτρεψε μου να διαφωνήσω για ποδοσφαιρικούς λόγους.
Πραγματι ως τώρα έχει δείξει λίγα πραγματα. Ειδικά στα πρώτα ματς ήταν αρνητικός, με αποκορύφωμα το αυτογκολ που έβαλε στα Γιαννενα. Ακομα και στο παιχνίδι με την Ντορντμουντ, που ως τώρα ηταν το μοναδικό "καλό" του, δεν καταφερε να φανεί.
Ομως εγώ προσωπικά βλέπω ενα παικτη με τρομερά αθλητικά προσοντα, καλού επιπέδου τεχνική και αντίληψη. Αυτό που του λείπει ειναι η αυτοπεποιθηση και η εμπειρία. Αυτά τα δυο διορθώνονται μόνο με το χρόνο και με τα συνεχόμενα ματς.
Ειλικρινά πιστεύω οτι το πρόβλημά της επικοινωνίας (γλώσσα) είναι αξεπέραστο για παικτη που αγωνίζεται στα χαφ. Ελπίζω να έχει μεριμνήσει η ΠΑΕ για αυτό το θέμα.
Παντως απο όλους τους παικτες που πήραμε φέτος, πιστεύω πραγματικά οτι αυτός έχει τις περισσότερες πιθανότητες να καθιερωθεί για χρόνια.

ΥΓ καθε περίπτωση παικτη διαφέρει. Άλλα περιμενουμε απο τον Κατσε που είναι παναξια βασικος εδω και τρια χρόνια και άλλα απο τον Σαμπο που δεν εχει κλείσει δυο μήνες στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

georgedoulk2008 έγραψε: επέτρεψε μου να διαφωνήσω για ποδοσφαιρικούς λόγους.
Καλα, μην το κανουμε και ζαμπουνης το φορουμ, εγω να'μαστε δικαιοι ζητησα και να γινεται συζητηση σε λογικη βαση :lol: :lol: :opaokara:

Στα αλλα που λες, σαφως και συμφωνω με τα προσοντα (διασκελισμο,δυναμη,σουτ,καλη τεχνικη), αλλα με το μικρο δειγμα που'χει δειξει θα διαφωνησω στην αντιληψη (προς το παρον), καθως φαινεται να πασχει στο θεμα τακτικη παιδεια και ληψη γρηγορων αποφασεων..

Φυσικα και εχει ελαφρυντικα (επικοινωνια,εγκυος γυναικα,αλλο περιβαλλον κλπ) αλλα μη βλεπουμε και δρακους καθε φορα που παιζει επειδη κανει σωστα 5 πασες και με το διασκελισμο του κανει 30 μετρα,
οταν την ιδια στιγμη κρινουμε δικαια (εως αυστηρα) αλλους..
Η θεση αυτη θελει πολλα περισσοτερα και γι'αυτο πρεπει να δουλεψει σκληρα να βελτιωθει και να αρπαξει απ'τα μαλλια την εμπιστοσυνη και στηριξη που του δειχνει ο Ιγκορ αλλα και η Τουμπα..

Παρολο αυτα, μεχρι να μου δειξει κατι πραγματικα ελπιδοφορο και απτο, οπως εκανε ο Γκαρι, δε θεωρω οτι εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες (απ'τους αλλους) για τρομερα πραγματα (μπορει και λογω της ψυχοσυνθεσης/κρασης που εχει δειξει)..
Μακαρι να με διαψευσει πανηγυρικα

Time will tell ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Διαβάζω ότι πιθανόν να τον ξεκινήσει σήμερα, κόντρα στους Λευκορώσους, ως δεξί μπακ, από τα οποία έχουν ξεμείνει οι Σλοβάκοι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ολους μπακ θα τους κανουμε στο τελος,μονο ο Σαλπι την γλιτωσε :mrgreen: .
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Χαχαχα :P

Στο fm πάντως το περσινό τον έχει σαν δεξί μέσο, μπακ δε νομίζω, τον Τσίμιροτ έχει δεξί μπακ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεξιοποδαρος Σλοβάκος κολαροβ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πολυεργαλείο είναι ο Σλοβάκος...Θα μας "βγει" πολύ χρήσιμος...Ελπίζω να με θυμηθείτε στο τέλος της σεζόν καρντάσια μου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”