Ιάκωβος Αγγελίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Ιάκωβος Αγγελίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Sera4 έγραψε:μιλαμε καιρο γι αυτο το παιχνιδι και τα μετρα ασφαλειας...μπηκαν πυρσοι μεσα...τωρα γραφουν στα μμε και για ελληνες που μπηκαν και ξεκινησαν τα επεισοδια και συνεληφθησαν...τι διαολο ελεγχους κανατε παλι???

δυστυχως η ευθυνη σε βαραινει συνολικα...απετυχες παταγωδως...
Αστεία η δικαιολογια για τα πανό και το ντου από τους πιτσιρικάδες Τζακ επιτέλους πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία και αν με ραπιντ πήγαμε να προστατεψουμε λέμε τώρα τον κόσμο στην εφτά χθες ποιον πήγαμε να προστατεψουμε; ας δούμε λίγο και τα δικά μας οικογενειακά θέματα
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Sera4 έγραψε:δεν εχει σημασια γκεο...το σπιτι μου απαιτω να το προστατευει η δικη μου διοικηση και οχι οι υπολοιποι...και η μονη ουσια ειναι οτι σε ενα ματς που την επικινδυνοτητα του την ηξεραν ακομα και οι πετρες αποτυχαμε παταγωδως στο θεμα της ασφαλειας...απαραδεκτοι...

οχι φιλε σερα

το σπιτι μας το προστατευουμε εμεις οι ιδιοι............

η διοικηση δεν μπορει να κανει πολλα γιατι ................καποια.......μπορει και να παρεξηγηθούν

εσυ εισαι ΠΑΟΚ εγω ειμαι ΠΑΟΚ....

αυτοι που μπηκαν μεσα τι στα @@μου ειναι μιας και λες οτι την επικινδυνοτητα την ξεραν και οι πετρες

και επιτελους καποια στιγμη πρεπει να εχουμε το θαρος να ριξουμε την ευθηνη εκει που πρεπει

οχι φιλε η διοικηση δεν φταιει πουθενα

εγινε μια εγινε δυο και τωρα και πριν και ποιο πριν και με παντελακη και με βουλινο και και και......

δεν γινετε παντα να λεμε οτι η διοικηση πρεπει να κανει κατι

τι να κανει ρε σερα
να δωσει κοσμο η να βαλει μπραβους
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συγνωμη φιλοι μου αλλα αλλα λεω εγω και αλλα λετε εσεις...

για να συνοψισουμε λιγο...

ποιος φταιει για την εισοδο των πυρσων απο τους οπαδους της ντορτμουντ??
ποιος φταιει για την εισοδο σκουληκιων (αποδεδειγμενα και κατοπιν των συλληψεων που εγιναν) στους οπαδους της ντορτμουντ?
ποιος φταιει για την μπουκα στο τελος??

αβγκλπ ζητας αν καταλαβα καλα απο τους ιδιους του ΠΑΟΚτσηδες να ριψοκινδυνεψουν για να κανουν τη δουλεια των σεκιουριταδων που πληρωνονται ακριβως για τετοιους λογους???αν ειναι να αλλαξουν οι ρολοι να πληρωνομαι εγω (και ο καθε εγω) και να κανουν οι σεκιουριταδες τους θεατες...τι λες γι αυτο??

εγω ξερω οτι μπροστα στην 4 χθες στεκονταν καμια 100 σεκιουριταδες που ανετα μπορουσαν να σταματησουν αυτους που μπηκαν και δεν εκαναν απολυτως τιποτε...

συγνωμη αγαπητε μου αλλα εδω εχουμε ευθυνες και μεγαλες μαλιστα...οποτε το οτι η διοικηση δεν φταιει καθολου οπως αναφερεις μονο ως κωμικο γεγονος μου φαινεται...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Sera4 έγραψε:συγνωμη φιλοι μου αλλα αλλα λεω εγω και αλλα λετε εσεις...

ποιος φταιει για την εισοδο σκουληκιων (αποδεδειγμενα και κατοπιν των συλληψεων που εγιναν) στους οπαδους της ντορτμουντ?

αβγκλπ ζητας αν καταλαβα καλα απο τους ιδιους του ΠΑΟΚτσηδες να ριψοκινδυνεψουν για να κανουν τη δουλεια των σεκιουριταδων που πληρωνονται ακριβως για τετοιους λογους???αν ειναι να αλλαξουν οι ρολοι να πληρωνομαι εγω (και ο καθε εγω) και να κανουν οι σεκιουριταδες τους θεατες...τι λες γι αυτο??

εγω ξερω οτι μπροστα στην 4 χθες στεκονταν καμια 100 σεκιουριταδες που ανετα μπορουσαν να σταματησουν αυτους που μπηκαν και δεν εκαναν απολυτως τιποτε...

συγνωμη αγαπητε μου αλλα εδω εχουμε ευθυνες και μεγαλες μαλιστα...οποτε το οτι η διοικηση δεν φταιει καθολου οπως αναφερεις μονο ως κωμικο γεγονος μου φαινεται...
Για τη μπούκα εμείς αυτό δεν είναι υπό συζήτηση.

Για τα άλλα ξαναειπα είχε και Γερμανούς που έκαναν έλεγχο στα λεωφορεια κατά την αποβιβαση... Όλη τη διαδικασία βέβαια δεν την ξέρω... :roll:

Τεσπα,αν τιμωρηθουμε μια φορά, η Ντόρτμουντ πρέπει 5
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Το γεγονός της εισόδου αυτών που μπήκαν τα καταδικαζουμε ναι η όχι; γιατί βλέπω κάποιοι το αποφεύγουν γιατί; και μπορούσαν κάποιοι σεκιουριταδες να τους κόψουν; έβλεπα τους φουκαραδες να προσπαθούν φοβισμενα να τους αποτρεψουν ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ....
Αν υπηρχε βία θα ήταν καλλιτερα η θα είχαμε αλλά;
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Αν υπήρχε βία θα κράζανε, γιατί ο ΠΑΟΚ χτυπάει τα "παιδιά" του!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

eorptol έγραψε:Το γεγονός της εισόδου αυτών που μπήκαν τα καταδικαζουμε ναι η όχι; γιατί βλέπω κάποιοι το αποφεύγουν γιατί; και μπορούσαν κάποιοι σεκιουριταδες να τους κόψουν; έβλεπα τους φουκαραδες να προσπαθούν φοβισμενα να τους αποτρεψουν ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ....
Αν υπηρχε βία θα ήταν καλλιτερα η θα είχαμε αλλά;
ποιος αποφευγει παλικαρι μου καλο ο μονος που αποφευγει σε ολη τη διαδικασια συζητησης να μιλησει ουσιαστικα εισαι εσυ...

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΛΗΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ (οσο αυτους μπορω να τους θεωρησω ομοιδεατες μου τελος παντων)...

οταν ομως πρεπει να μπω σε διαδικασια συζητησης με ατομο που μιλαει για φοβισμενους σεκιουριταδες (φοβισμενοι σεκιουριταδες φοβισμενοι σεκιουριταδες φοβισμενοι σεκιουριταδες το επαναλαμβανω μπας και συνηδειτοποιησω το μεγεθος της αστειοτητας της προτασης για ανθρωπους που πληρωνονται για την προληψη βιας και δεν εκαναν απολυτως τιποτε) καταλαβαινω οτι το λαθος ειναι δικο μου...

οποτε συμμετεχω και εγω στο πανηγυρι...φοβερη οργανωση και προληψη ο ιακωβος...του δωσε και καταλαβε...οι σεκιουριταδες??αψογοι ελπιζω να τους δωσαν και καμια αυξηση μετα τα προχθεσινα :ugeek:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

KOSTAS54 έγραψε:Αν υπήρχε βία θα κράζανε, γιατί ο ΠΑΟΚ χτυπάει τα "παιδιά" του!
Δυστυχώς αυτό θα γινόταν όπως και να έχει είναι σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να λυθεί το καλλίτερο είναι αυτά τα παιδιά να σταματήσουν το θέλουν όμως;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Sera4 έγραψε:συγνωμη φιλοι μου αλλα αλλα λεω εγω και αλλα λετε εσεις...

λεω οτι η διοικηση στον συγκεκριμένο αγωνα δεν φταιει πουθενα

τωρα εαν οι ΠΑΟΚτσιδες πρεπει να ριψοκινδυνεψουν ή οχι.......

τα περι χρηματων και κατι αλλα που γραφεις δεν τα σχολιαζω γιατι χαμηλωνουν την κουβεντα.....

οι ΠΑΟΚτσιδες φιλε μου στο ξαναλεω πρεπει να προστατεψουν το σπιτι τους....

δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα εαν εισαι μεγαλος για πες μου.....

ο μαναβης γιατι εβγαζε το...................ζωναρι..............και κοπανουσε δεξια αριστερα????

ποσες μπουκες γινανε εκεινην την εποχη?????
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

απο τη στιγμη που απο το προχθεσινο βατερλο δεν βλεπεις καμια ευθυνη της διοικησης οπως επισης και απο τη στιγμη που η προτροπη προς τους σεκιουριταδες που πληρωνονται να κανουν τη δουλεια τους φανταζει ως χαμηλωμα της συζητησης δεν εχουμε τιποτα αλλο να συζητησουμε καθως για αλλη μια φορα κινουμαστε σε δυο διαφορετικους πλανητες...

υγ το μαναβη ας μην τον ασπαζομαστε κατα το δοκουν...αλλες εποχες αλλες συνηθειες και αλλος κοσμος...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Sera4 έγραψε:απο τη στιγμη που απο το προχθεσινο βατερλο δεν βλεπεις καμια ευθυνη της διοικησης οπως επισης και απο τη στιγμη που η προτροπη προς τους σεκιουριταδες που πληρωνονται να κανουν τη δουλεια τους φανταζει ως χαμηλωμα της συζητησης δεν εχουμε τιποτα αλλο να συζητησουμε καθως για αλλη μια φορα κινουμαστε σε δυο διαφορετικους πλανητες...

υγ το μαναβη ας μην τον ασπαζομαστε κατα το δοκουν...αλλες εποχες αλλες συνηθειες και αλλος κοσμος...
αλλά,ωραιες εποχες,ωραιες συνηθειες και υπεροχος....οντως,άλλος κοσμος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Σέρα γιατί -όπως πάντα :mrgreen: -θέλω να είμαι ξεκάθαρος όσον αφορά τη θέση μου.

δεν υποστηρίζω ότι η παε, δεν έχει ευθύνη. ούτε καν. εννοείται και έχει ευθύνη, μιλάμε για το σπίτι μας όπως σωστά είπατε και η μάνα, ότι και να κάνουν τα παιδιά, πρέπει να είναι κέρβερος όταν χρειάζεται.

αλλά, το γεγονός ότι γερμανοί είχαν σημαντικότατο μερίδιο ευθύνης κατα τον έλεγχο, είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να παραβλεφθεί αλλά μάλιστα, μπορεί να προσφέρει και ένα μικρό άλλοθι για το πως οδηγηθήκαμε στα έκτροπα των γερμανών.

τώρα, είμαι κατανοητός. το νιώθω, το αισθάνομαι. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αντε ρε γκεο πανε στο διαολο οι γερμανοι...

τα δικα μας τα καμαρια που τα κοιτουσαν 100 σεκιουριταδες μπροστα στην 4???τους βλεπεις ετσι ωραια παρατεταγμενους με το ωραιο το πορτοκαλι το γιλεκο κλπ και ειναι σαν αγαλματα...ουτε που σαλεψανε τα παιδια...δλδ ειμαστε σοβαροι??

παππα ωραιες εποχες με αγνη αλητεια και μαγκια οπως επρεπε :ugeek:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εγώ θα'θελα να αναφερθώ σε ένα μη αγωνιστικό συμβάν του χθεσινού παιχνιδιού με τον γκέι.

Προσωπικά είμαι κάτοχος διαρκείας στην 4. Ξέρω πως για ένα τέτοιο ματς θα έπρεπε να φτάσω στο γήπεδο αρκετά νωρίτερα αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Έφτασα περίπου μισή ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας και η εικόνα έξω από την 4 ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Κυριολεκτικά χιλιάδες κόσμου περίμεναν στην ουρά. Μάλλον αποφάσισαν να εντείνουν τους ελέγχους για τους τζαμπατζήδες αλλά δεν το σκέφτηκαν πολύ καλά. Οι μισές πόρτες ήταν κλειστές και 10 λεπτά πριν αρχίσει το ματς δεν είχαμε κουνηθεί βήμα και η λαοθάλασσα δεν είχε μικρύνει στο ελάχιστο. Μόνο κάτι αίλουροι που σκαρφάλωναν μπαίναν.

Κάποια στιγμή κάτι τσακάλια άνοιξαν μια πόρτα με αποτέλεσμα να ξεχυθούμε μέσα όλοι, εισιτήρια και τζαμπατζήδες, και η 4Α κυριολεκτικά να μπουκώσει!Έφτανες μέχρι την είσοδο της θύρας και δεν μπορούσες να πας παραπέρα, φρακάραμε! Οπότε ο κόσμος έφυγε για την 4 με αποτέλεσμα να φρακάρει και αυτή, και 100δες ανθρώπων να είμαστε έξω από τις πόρτες χωρίς τρόπο να μπορούμε να μπούμε μέσα! Και όλα αυτά ενώ το ματς είχε αρχίσει!

Ήταν εξωφρενικό γιατί έκοψα αρκετές φάτσες από αυτές που βλέπω σε κάθε αγώνα στην Τούμπα να κυκλοφορούν περιμετρικά της 4 με το ίδιο ύφος απογοήτευσης που είχα κι εγώ. Τελικά είχαν την καλοσύνη οι σεκιουριτάδες να με αφήσουν να μπω στην 6 και είδα το ματς από το 20 και μετά.

Δεν ξέρω αν για κάποιον εξωτερικό παρατηρητή ακούγεται σαν "σιγά το πράγμα" όμως πολύς κόσμος με διαρκείας και εισιτήρια κόντεψε να μείνει ή έμεινε απ'έξω.

Και γενικώς, αυτό το κακόγουστο αστείο με τα τουρνικέ πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή. Στοιβαζόμαστε σαν τα ζώα για να μπούμε σε ένα κλειστοφοβικό κλουβί όπου, αν συμβεί το οτιδήποτε, άντε βγες μετά. Και όσο πλησιάζει κανείς προς τα τουρνικέ η πίεση αυξάνεται σε επικίνδυνο βαθμό. Με τη Ντόρτμουντ ένας αδερφός έπεσε κάτω, άλλοι φωνάζουν γιατί δεν μπορούν το στρίμωγμα, δεν χρειάζεται πολύ για να γίνει η μ@λακία. Και σε αυτό βέβαια δεν ευθύνεται μόνο η ΠΑΕ αλλά και ο κόσμος ο οποίος συμπεριφέρεται βλακωδώς και σπρώχνει χωρίς νόημα, επιδεινώνοντας την κατάσταση, επειδή πρέπει να μπει ΤΩΡΑ και όχι σε 10 λεπτά.

Επιστρέφοντας στα χθεσινά, δεν θα ζητήσω την απόλυση κάποιου που απέτυχε να ανταπεξέλθει στις συνθήκες ενός τέτοιου αγώνα γιατί δεν το θεωρώ σωστό σε τέτοιους καιρούς να ζητάμε εκδικητικά την απόλυση συνανθρώπων μας, όμως κάτι πρέπει να αλλάξει. Απευθύνομαι στον Τζακ γιατί αυτός είναι η κεφαλή όλων αυτών και πρέπει να τα βάλει κάτω και να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές.

Αυτά.
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Μιας και ο πρώην κόρακας πλησιάζει όπως όλα δείχνουν, και οι πάντες παιρνούν από χίλια κόσκινα, αγαπιούνται και μισιούνται, εσύ είσαι στο απυρόβλητο..
Είσαι μακράν ο πιο γλυκανάλατος πρόεδρος του σωματείου.. Ακόμη και οι καταστροφείς κάπως ακουγόταν.. Και να πω ότι κάνεις τίποτα σοβαρό.. Ούτε φωνές, ούτε τίποτα στα κέντρα αποφάσεων, τώρα σκάει με τον Κοντονή θέμα, θα πας σαν γλάστρα (άποψή μου), αλλά ουσία μηδέν..

Αν κάποιος πρέπει να φύγει πρώτος, είσαι εσύ..
Προς Θεού, δεν κράζω, ούτε τρώγομαι με τα ρούχα μου.. Απλά δεν μπορώ την αδικία. Να βλέπω δηλαδή ανθρώπους που κάνουν κάτι (σωστό ή λάθος) να λοιδορούνται και ο πρόεδρας που δεν φαίνεται πουθενά, να είναι στην απ'εξω..
Ελάχιστες φορές είπες ή έκανες κάτι.. Συγνώμη αν σε αδικώ, αλλά δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάτι άλλο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”