Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- sourmenetes
- Moderator
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Επειδη πολλα καφεδακια ακουω εκει στο βορρα και ζηλευουμε εμεις οι εκτος πολης,σκεφτομαι να οργανωσουμε καφεδακι οσοι γουσταρετε την επομενη βδομαδα που δεν εχει και αγωνιστικη...
Δηλωστε ποιοι ειστε μεσα και θα το οργανωσουμε,με τροπο ομως.μερος ωρες και τα παρεμφερη θα τα βρουμε μεσω mail η και με τηλ.καποιων εχουμε τα τηλ.
Δηλωστε ποιοι ειστε μεσα και θα το οργανωσουμε,με τροπο ομως.μερος ωρες και τα παρεμφερη θα τα βρουμε μεσω mail η και με τηλ.καποιων εχουμε τα τηλ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Χθες το βράδυ ότι το σκεφτόμουν να οργανώσω γιατί αν περίμενα από τα μπλε όργανα...sourmenetes έγραψε:Επειδη πολλα καφεδακια ακουω εκει στο βορρα και ζηλευουμε εμεις οι εκτος πολης,σκεφτομαι να οργανωσουμε καφεδακι οσοι γουσταρετε την επομενη βδομαδα που δεν εχει και αγωνιστικη...
Μέσα εγώ
Re: Βαθμολογία Στοιχήματος 2015-16
Roman μου, πρωτο μου save στο μάνατζερ ηταν το 1997 στο CM3 με φιορεντινα και πρώτη φορά που έπαιξα με ΠΑΟΚ μάνατζερ είχα μέσα τον τετρατζε όποτε μπορείς να φανταστείς τι εχω σηκώσει με ΠΑΟΚ ...απο τις πολύ παλιές καραβάνες ειμαι στο άθλημα...RoMaN έγραψε:Πόσους τίτλους πήρες εσύ ή ο Thanix στο FM με Π.Α.Ο.Κ.;
Τελειώναμε τις προπονήσεις με την ομάδα και έτρεχα να παίξω σπίτι όσο προλάβω...α ρε τι μου θύμησες! (Εννοείται οτι παίζω ακόμα αλλα πολύ πιο λίγο δεν παίζει χρόνος κυρίως λόγο δουλειάς και έπειτα λόγο παντοφλας)
-
Μπαρκαρούτσος
-
Μπαρκαρούτσος
Thanix, το FM είναι η Νο1 videogame-related αιτία διαζυγίου! Όχι χωρισμού, διαζυγίου.
Πάντα υπάρχει λευτεριά από τον ζυγό. Σκέψου το.
Στο προ λέει...
Στο προ...

Πάντα υπάρχει λευτεριά από τον ζυγό. Σκέψου το.
pgetsos έγραψε:Έχω CL στο προThe real thing
Στο προ λέει...
Στο προ...

Έλα να σε παίξω ένα ματσάκι ρε
Πάντως κάποτε θα τελειώσω την πρώτη μου σεζόν στο fm. Πλησιάζω τα Χριστούγεννα
Πάντως κάποτε θα τελειώσω την πρώτη μου σεζόν στο fm. Πλησιάζω τα Χριστούγεννα
-
Μπαρκαρούτσος
-
Μπαρκαρούτσος
-