19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
με την τριαδα να μην αλλαζει μονο σε 3-4-3 μπορει να σταθει βασικος.τρως ετσι βεβαια το δεκαρι(Πελκα).Οπως και να χει θα παρει αρκετα παιχνιδια λογω ροτεισον μες την σεζον.
δεν νομίζω να μπορούσε να βγάλει τη πάσα γιατί αν δειτε πισω απο το μπερμπα έρχονται άλλοι δυο της ντορτμουντ...
Ειναι κριμα παντως να εχει παρει λιγοτερο χρονο απο Ροντριγκεζ και Σαμπο πληρωνει ομως την δαιμονιωδη φορμα του Μακ και τον σχηματισμο με τον οποιο αγωνιζομαστε.
Με μακ κλαους Μπέρμπα πελκα μπροστα δύσκολος ο ρόλος του
Αν και ξεκίνησε βασικος , νομιζω επισης η άσχημη συμπεριφορά και η αποβόλη ειναι ακιμα στο μυαλό του κοουτς
Αν και ξεκίνησε βασικος , νομιζω επισης η άσχημη συμπεριφορά και η αποβόλη ειναι ακιμα στο μυαλό του κοουτς
Εσυ τοσο κακος εισαι σε καθε προπονηση και δεν μπορεις να βρεθεις ποτε στους καλυτερους 11;
Πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο σημμετοχής, αλλά με το σύστημα του Τούντορ υπάρχει θέμα για την χρησιμοποίηση του.
θεωρώ ότι ο χρόνος του είναι μειωμένος μεχρι στιγμής κυρίως λόγω της καλής φόρμας του μακ. όταν αρχίζει ο σλοβάκος να πέφτει τότε λογικά θα δούμε περισσότερο ζάιρο.
Γιατί νομίζω ότι είναι 10αρι, παρά δεύτερος επιθετικός ή εξτρέμ/μπακ-χαφ?
Φοίνικας έγραψε:Γιατί νομίζω ότι είναι 10αρι, παρά δεύτερος επιθετικός ή εξτρέμ/μπακ-χαφ?
Αν ηταν 10αρι δεν θα θρονιαζοταν ο ντεφορμε Πελκας στην 11αδα.
- ΑποστόληςΑ
- Kostomanolis
Πωπω ρε Αποστολη, ζαλιστηκα! Απο το λυκειο εχω να δω τετοια πραγματα και εχουν περασει κοντα 20 χρονια!
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk