Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από lamosas »

Διώξε όσους δημιουργούν προβλήματα από το πουθενα στο σύλλογο. Όλοι οι ΠΑΟΚτσηδες είμαστε δίπλα σου.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sal

Δημοσίευση από sal »

http://www.paokfc.gr/nea/20151002-ivan- ... eseis-mou/

Μακαρι μετα απο τα χρεη να καθαρισεις και αυτους
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Είναι κρίμα 50 άτομα να προσπαθουν να σε καταστρέψουν ηθελημενα αθελα αδιάφορο ειναι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ελπιζω αυτη τη φορα τα λογια να γινουν εργα οπως εχεις πραξει και στα υπολοιπα θεματα εστω και με καθυστερηση και τοτε θα περιμενω με αγωνια την αντιδραση των συνδεσμων και κατα συνεπεια των οργανομενων και αν θα προκυψει το τελος αυτων που μονιμως δημιουργουν προβληματα ειτε το τελος του ιδιου του Ιβαν.Εχει ξεχρεωσει και τα χρεη ο ανθρωπος η παε ειναι πλεον καθαρε και αυτος ειναι ο μεγαλυτερος φοβος μου και ο νοων νοειτο,ελπιζω απλα ο ιδιος να θελει να υπερασπιστει μεχρι τελους την ηδη τεραστια επενδυση του.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Τόσο δύσκολο είναι αυτοί οι 50-100 να αποβληθούν από την κοινωνία του ΠΑΟΚ και να μην ξαναπατήσουν στο γήπεδο;
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

Δάκρυσα όταν τους είδα να μπαίνουν.
Δεν πιστεύω ότι είναι προβοκάτορες, ούτε ότι παίρνουν χαρτζιλίκι. Είναι άνθρωποι που οικειοποιούνται την ιδέα του μεγάλου Π.Α.Ο.Κ. και βλέπουν το γήπεδο και τα λάβαρα σαν τσιφλίκι τους. Να ούμε τι είπες για τον Π.Α.Ο.Κ. ρε...
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες του στυλ μικρά παιδιά είναι. Σε 2 χρόνια θα είναι όλοι τους μεγάλα παιδιά, μήπως θα έχουν άλλα μυαλά;
Δεν υπάρχει κανένας Μπατατούδης πλέον και κανένας Βουλινός να κυνηγήσουν με αιτίες και αφορμές. Αλλά έχουν τη μανούρα στο αίμα τους γιατί έτσι ξέρουν να ζουν και στην καθημερινότητά τους. Με 3 κραυγές 5 φάπες.
Δεν ξέρω αν είναι 5, 10, 50, 500 ή 5000. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Με ενδιαφέρει να μπορώ να πάω στο γήπεδο και να βλέπω αυτή τη μοναδική χαρά που έχω στη ζωή μου πέρα από την οικογένειά μου.
Αν δεν καταλαβαίνουν πότε βοηθάν και πότε καταστρέφουν τότε να πάρουν πόδι. Δε ξέρω αν πρέπει να είναι για πάντα ή αν υπάρχει τρόπος να ελεγχθεί ότι άλλαξαν, γιατί καταλαβαίνω τον πόνο του να μη μπορείς να δεις την Π.Α.Ο.Κ.άρα σου από κοντά.
Ιβάν Σαββίδη ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ τους όλους από τα όνειρά μας και τα δικά σου και δε θα υπάρχει κανένας ΟΠΑΔΟΣ του Π.Α.Ο.Κ. που θα σου πει όχι.
Έτσι πιστεύω τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΓΑΛΕ ΙΒΑΝ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ιβάν έλα στην 4!!! Κι άσε την σουίτα την Κυριακή, έλα μαζί μας

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Για τον υπευθυνο ασφαλειας καμια κουβεντα ε?ποσο μαλλον για απολυση η παραιτηση..καθε φιλοξενουμενος που ερχετε περναει μεσα οτι θελει ..πορτες ανοιγουνε κ κλεινουνε ..αυτος εκει στην θεση του..ο τυπος εχει αποτυχει σε ολους τους αγωνες..
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ιστορικες δηλωσεις απο καθε αποψη...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

desperando έγραψε:ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΓΑΛΕ ΙΒΑΝ
Ετσι. Διωξτους επιτελους απο οποια θυρα κι αν ειναι
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

http://www.paokmania.gr/podosfairo/evro ... xeseis-mou

«Τους θεωρούμε εχθρούς του ΠΑΟΚ»…

Μετά από συλλογή όλων των πληροφοριών για τα χθεσινά γεγονότα της Τούμπας, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στο paokfc.gr:

«Μετά από μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, θα ήθελα σήμερα να μπορώ μόνο να εκφράσω την περηφάνια μου γι' αυτή την ομάδα. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να νιώθω μόνο χαρά, τιμή, ανυπομονησία να δω ξανά αυτόν τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα -εν ριπή οφθαλμού- sold out, θα ήθελα να μπορώ να εκφράσω μόνο την ευγνωμοσύνη μου στους φιλάθλους μας, που υποστήριξαν υποδειγματικά την ομάδα στον αγώνα, που ανέχτηκαν τις προκλήσεις των αντιπάλων οπαδών, που έδειξαν ποιές είναι οι πραγματικές ΠΑΟΚτσήδικες αρχές και αξίες.

Δυστυχώς κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δεν μου δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Ίσως δεν αισθάνονται ότι το αξίζω...

Δυστυχώς, δεν είναι μόνον εναντίον μου και εναντίον του οράματός μου. Στέκονται απέναντι στην μεγάλη πλειοψηφία των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ οπαδών του ΠΑΟΚ, απέναντι στην οικογένεια στην οποία ισχυρίζονται ότι συμμετέχουν.

Αυτό είναι το τέλος για εκείνους. Έχουμε τα μέσα για να τους αποβάλουμε και λαμβάνουμε τα μηνύματα των αυθεντικών και σοβαρών οπαδών να προχωρήσουμε σ´ αυτή την αποστολή.

Τους θεωρούμε το ίδιο εχθρούς, όπως οποιονδήποτε άλλον προβοκάτορα εναντίον του ΠΑΟΚ. Από το ματς εναντίον του Ολυμπιακού θα δουν ένα άλλο πρόσωπο.

Είναι μια υπόσχεσή μου προς τους πραγματικούς οπαδούς και φιλάθλους μας, ότι θα είναι περήφανοι μα και ασφαλείς στην Τούμπα.Και μέχρι σήμερα εκπληρώνω όλες τις υποσχέσεις μου».

Με τιμή, Ιβάν Σαββίδης
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Dimg4 έγραψε:
desperando έγραψε:ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΓΑΛΕ ΙΒΑΝ
Ετσι. Διωξτους επιτελους απο οποια θυρα κι αν ειναι
Είμαστε μαζί σου,και είσαι δώρο θεού,τουλάχιστον κάνε μια αρχή
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ΜΑΚΆΡΙ!
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Πλεον και ο τελευταιος υγειως σκεπτομενος οπαδος σε βλεπει σαν τον ΑΡΧΗΓΟ του μεγαλου Π.Α.Ο.Κ !

Μπραβο ρε Ιβαν :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”