Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Mvp

Ολσεν
18
14%
Βιτορ
3
2%
Τζαβελλας
54
41%
Κοστα
6
5%
Κατσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαμπο
1
1%
Τζιολης
32
24%
Μακ
13
10%
Ροντριγκεζ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπερμπατοφ
4
3%
Ζαιρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντινιδης
2
2%
Χαρισης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πελκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 133

Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπο

Δημοσίευση από pilotos »

sourmenetes έγραψε:
danirifle έγραψε:Βάζεις πέντε 40άρηδες, 45άρηδες, φτασμένους συνδεσμίτες, με ιστορία, στις πορτίτσες της 4

τέτοιους που θα είναι γνωστοί στο συνδεσμιακό και οι μικροί θα τους σέβονται

να πάει ο δεκαπεντάχρονος και ο εικοσάχρονος να μπει, να αντικρίσει τον άλλον και να μασήσει

να σβερκώσουν και τον πρώτο "άγουρο" που θα το παίξει νταής και τότε να δεις

υγ. τα κόρνερ είναι μία άλλη ιστορία, που γίνεται σε πάρα πολλά γήπεδα
Αυτο..
Δεν υπάρχουν αυτά που λέτε παίδες...
Έχουν αποστασιοποιηθει όλοι αυτοί

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

K_geo έγραψε:και ενα ακομα που μου "αρεσε" στην πολυ καλή χθεσινή μετάδοση του τσώχου. Όταν άρχισαν τις χαζομάρες οι γερμανοί και η Τούμπα άρχισε να λέει εν χορώ το Τούρκος είναι ο μπαμπάς σας, ΚΩΛΟΓΟΥΣΤΑΡΕ και έλεγε συνέχεια ότι "ναι, έτσι πρέπει να είναι η σωστή αντίδραση" και με "ευφυία και σύνεση αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις" και ότι η "καλύτερη αντίδραση είναι το τραγούδι και η φωνή" και "μπράβο", "η Τούμπα δείχνει πως απαντάς σε προκλήσεις" κτλ κτλ...

πάντως γούσταρε χθες είναι σίγουρο, φαινόταν στη φάτσα του μετά όταν έκανε το ρεπορτάζ...
Στο γκολ ήταν ωραίος

Να δούμε τώρα πόσο γερά τσιμέντα έχει η τούμπα, αν θυμάμαι καλά
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τελικά, άλλαξα γνώμη. θα κλειδώσει το πρωί. παρακαλώ όσοι δεν εψήφισαν for mvp να ρίξουν το φακελάκι τους. :D
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Αφηνοντας παντως κατα μερος τις νανοφλωριες στο τελος, και μιλωντας για την κερκιδα στο 90λεπτο....ηταν που καλη εκτος απο 2 διαστηματα¨
1. Στην αρχη που το πηγαμε παλι σε μπαλαντες που ακολουθουν 2-3000 («εκδρομες ναρκωτικα»...ποσα χλμ κανουν καποιοι με το 14 για να παν στην Τουμπα ποτε δεν το καταλαβα και πρεπει να φωναζεται αυτο το συνθημα σε ΕΝΤΟΣ εδρας αγωνα) αντι να παμε σε ιαχες για ΠΑΟΚ που θα ξελαρυγγιαζοταν ολο το γηπεδο...
2. Στο 5λεπτο πριν την ισοφαριση που αρχισαμε παλι άλλα αργοσυρτα σουξε.
Εκει που η ομαδα ειχε πεσει και χρειαζοταν ανεβασμα, πολυ λαθος επιλογη....φωναζα μονος μου εκει που το εβλεπα..«δωστε τους λιγη δυναμη ρε να ανεβουν παλι, θα το φαμε ετσι..» , δυστυχως συνεβη, συμπτωση ή οχι δεν εχει σημασια.
Αλλα ειμαστε πολυ καλοι, τα καλα μας παλια συνθηματα τα εχουμε δανεισει σε αλλοθρησκους για να κανουν κερκιδαρες...εμεις βολευομαστε με βυζαντινες ψαλμωδιες και τα αλλα τα εχουμε ξεχασμενα...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Δεν υπάρχει το βίντεο με την παρακάμερα του αγώνα; :cry:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Besuch 2 έγραψε:Αφηνοντας παντως κατα μερος τις νανοφλωριες στο τελος, και μιλωντας για την κερκιδα στο 90λεπτο....ηταν που καλη εκτος απο 2 διαστηματα¨
1. Στην αρχη που το πηγαμε παλι σε μπαλαντες που ακολουθουν 2-3000 («εκδρομες ναρκωτικα»...ποσα χλμ κανουν καποιοι με το 14 για να παν στην Τουμπα ποτε δεν το καταλαβα και πρεπει να φωναζεται αυτο το συνθημα σε ΕΝΤΟΣ εδρας αγωνα) αντι να παμε σε ιαχες για ΠΑΟΚ που θα ξελαρυγγιαζοταν ολο το γηπεδο...
Εκει που η ομαδα ειχε πεσει και χρειαζοταν ανεβασμα, πολυ λαθος επιλογη....φωναζα μονος μου εκει που το εβλεπα..«δωστε τους λιγη δυναμη ρε να ανεβουν παλι, θα το φαμε ετσι..» , δυστυχως συνεβη, συμπτωση ή οχι δεν εχει σημασια.
Αλλα ειμαστε πολυ καλοι, τα καλα μας παλια συνθηματα τα εχουμε δανεισει σε αλλοθρησκους για να κανουν κερκιδαρες...εμεις βολευομαστε με βυζαντινες ψαλμωδιες και τα αλλα τα εχουμε ξεχασμενα...
Είναι τέτοια η ασθένεια που μας έχει χτυπήσει τόσα χρόνια, που, διαβάζοντας την αναφορά για τα χιλιόμετρα, το 14 και το σύνθημα εντός έδρας ο νους μου κατευθείαν κωδικοποιησε το 14 ωσάν τον Σάλπιγγα. Στην δευτεροτρίτη ανάγνωση είπα "Ρε μπιπ, το αστικό εννοεί".
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Besuch 2 έγραψε:Αφηνοντας παντως κατα μερος τις νανοφλωριες στο τελος, και μιλωντας για την κερκιδα στο 90λεπτο....ηταν που καλη εκτος απο 2 διαστηματα¨

Για τα έντονα: Οκ, βρήκαμε ποιος φταίει, κάτω τα χέρια από τον Olsen! :mrgreen:

Κατά τ'άλλα.. Η επιλογή συνθημάτων προβληματίζει κάποιους, αλλά όχι αρκετούς.. Με γαύρο πχ θα γούσταρα όντως κάτι πραγματικά τρομαχτικό κι ας μην είναι σύνθημα.. Ιαχές πχ το "ου-α" ή "ΠΑΟΚ" συνοδευόμενο με τύμπανο κάπως.. Ή να ξανακάνουμε χέρια θα ήταν καλή ιδέα γενικότερα...δεν ξέρω αν γίνεται..
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Καλό αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Εμφάνιση πολύ καλή τακτικά, σωστή ομαδική δουλειά, πειθαρχία. Ατομικά οι περισσότεροι παίχτες δεν μπόρεσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω, εκτός από τη φάση του γκολ.
Για τον Όλσεν: Σίγουρα έχει δείξει ότι έχει πρόβλημα στις εξόδους και κυρίως όταν η μπάλα μπαίνει κάθετα στην περιοχή. Ωστόσο, έχω την εντύπωση ότι όλη η ομάδα κόλλησε στη συγκεκριμένη φάση (υπήρχε κι άλλος παίχτης αφύλακτος στην περιοχή) και πιστεύω ότι αυτό έγινε γιατί ο Τζιώλης βρέθηκε ένα μέτρο πιο μακριά από κει που έπρεπε και βγήκε εύκολα η πάσα. Ήταν αποτέλεσμα δηλαδή της πίεσης της Ντόρτμουντ. Και τέτοιες φάσεις βλέπουμε συνέχεια στα γήπεδα, οπότε ας μην τον σταυρώσουμε γιατί ήταν δύσκολη φάση.
Για τη μπούκα: Αν ο οργανισμός ΠΑΟΚ καταφέρει να αυτοκτονήσει ξανά με τέτοιου είδους πρακτικές, που δεν έχουν και κανένα νόημα, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Κάθαρση και σωστή λειτουργία της εξέδρας με κάθε κόστος.
Για την κερκίδα: Ομολογώ ότι λόγω απόστασης και υποχρεώσεων έχω χρόνια να έρθω Τούμπα. Από την τηλεόραση λοιπόν ακούω δυο κερκίδες τον τελευταίο καιρό: Μία αυτήν της 4 και μία από το υπόλοιπο γήπεδο. Κι αυτό δεν μου αρέσει και χάνει και τη δυναμική της η κερκίδα γενικότερα. Συνθήματα άκαιρα (χιλιόμετρα κάναμε σε εντός έδρας αγώνα), πολύπλοκα, που δεν τα τραγουδάει ο πολύς κόσμος, και κάποια που δεν τον εκφράζουν. Και πολλή φωνή πριν τον αγώνα αλλά λιγότερη εκεί που μετράει, κατά τη διάρκειά του. Κι ένα "τελετουργικό" που επαναλαμβάνεται χωρίς διαφοροποιήσεις και τείνει να γίνει βαρετό. Νομίζω ότι η κερκίδα της Τούμπας χρειάζεται αλλαγές. Έχει σταματήσει από πέρυσι να παίρνει αποτελέσματα και πιστεύω ότι μερικές φορές την πίεσή της την έχουν πιο πολύ οι παίχτες της ομάδας παρά οι αντίπαλοι.
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Κλειδωνει γιατι εχουμε αγωνσ αυριο. http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=211&t=6478

Στατιστικά και φάσεις του αγώνα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”