Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπομενα
- pisakaipoupoula
Re: Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπο
Θα ταν άδικο να μην ισοφαριστούμε, οι τύποι ήταν τουλάχιστον δυο κλάσεις πάνω από μας...βασικά δε θυμάμαι καμία ομάδα να μας παίζει τέτοιο μονότερμα
Odi έγραψε:john4serres έγραψε:Odi έγραψε:
1)Αυτό το ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά το σιχάθηκε η ψυχή μου.Φτάνει πια.Αν είναι δυνατόν.
διαφωνω. αν εχεις κανει χλμ αξιζει για το εκτος εδρας ματς.
στα εντος απλα δεν "αρεσει" στις υπολοιπες θυρες
2)Η πλειοψηφία των εισβολέων (τρομάρα τους) 13-15 χρονών.Ανίδεα παιδάκια,απλά για γέλια.
σιγα μην ηταν και παιδια του δημοτικου![]()
Ρε αδερφέ μπροστά ήμουν.Γένια δεν είχαν ακόμη τα παιδάκια και σε 'υψος ήταν 1,60 με το ζόρι.
Κοίτα, 20,5 είμαι, τα γένια τα λες και διακοσμητικά

Δεν υπάρχει άδικο στην μπάλα αδερφέ. Γι αυτό είναι ο βασιλιάς των σπορ.
marley 4 έγραψε:Dinos_Liverpool έγραψε:Δεν προστατεύω κανέναν με σβησίματα από δω και πέρα.
Τρείς μήνες εκτός ο επόμενος που θα με γράψει!
πολυ απλα επειδη εχουμε και δουλεισ εισαι περα ως περα αδικος
αυτος ειπε κατι για μυνησεισ κατι για στοιχεια κατι για αρχηγο και κατι χαρακτηρισμουσ...
εσυ επελεξες να κανεις παρατηρηση σε μενα νο μπρομπλεμ καλη καρδια
απλα εισαι λαθος και μαλιστα λεσ οτι σε προσβαλα
εγω τι να κανω δηλαδη με τον¨αδερφο¨τασεο"
τεσ πα δικο σου φορουμ ειναι ....
και γενικα
εχετε χασει την μπαλα το κοπλεξ σας ειναι πανω απο την αγαπη σας για τον ΠΑΟΚ
αντι να χεραιστε που η ομαδα κανει αλματα μπρος
καθεστε και βγαζετε απωθημενα και αναλωνεστε στα ανυπαρκατα και καλα φλεγοντα ζητηματα
οτι του ερθει στο κεφαλι του καθενος γραφει
εκει με το ζορι να μιλαμε για επεισοδεια που δεν εγιναν και να μιλαμε για τιμωριες που θα επρεπε να φαμε?
πορτες που δεν ανοιξαν σφ ετσι γιατι ετσι
να με βαζετε ως απολογητη επεισοδειων ενω ειπα 50 φορες δεν συμφωνω καταδικαζω εσεις τι το διαφορετικο κανετε απο εμενα δηλαδη? οκ να λεω και εγω αναλογα πραγματα για εσας θα ειναι ολα γκουντ?
απορω τι θελετε ρε παιδια ειλικρινα απορω
να κανω τον ζορο εκδικιτη στους δρομους και στα γηπεδα? καντο εσυ αδερφε
να ζηταω τιμωρια της ομαδας? να μου κοπει το χερι καλυτερα
εγω νιωθω περηφανος για την ομαδα εσεις? μονοπωληστε τι κουβεντα ΑΛΛΟΥ για την δηθεν τιμωρια και αφηστε εμασ εδω σε αυτο το τοπικ να μιλαμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ
τσαγια
Ρε εσυ Marley χαρά στο κουράγιο σου.
Ρε τι ειναι αυτό με τη μια να τρώμε τις σάρκες μας .
Τι κολοεσωστρεφεια ειναι αυτή. Ρε το έχουμε κανει μόνοι μας μείζον θέμα .
Τα γαύρο σάιτ και οι ΑΡΔ σε αντίστοιχο σκηνικό του δαφνομπουκομενου θα το περναγανε στα ψιλά οτι μπήκαν 100 ατομα να πάρουν φανέλες απο τους παίχτες.
Οτι ηταν παιδια του κατηχητικού συνοδευόμενα απο του επιστήμονες πατεράδες τους.
Καταδικαστέο και χοντρομαλακια αυτό που έγινε όπως και η κροτίδα με την ΑΕΚ .
Οικογενειακό μας θέμα και θα το λύσουμε και αυτό .
Πρεπει μόνοι μας να το βγάλουμε προς τα έξω και να το μεγενθυνουμε.
Με το που γίνεται μια στραβή κάπου , κάτι , με τη μια φταίνε δικοί μας , να φαγωθούμε μεταξύ μας.
Τι σκατα έκαναν οι ανίκανοι που μας έπρηζαν δυο μέρες για τους ελέγχους ;
Τι σκατα κάνουν όλοι που τους πληρώνει ο Ιβαν ενα πακτωλο χρημάτων για να κάνουν τη δουλειά τους.
Παραιτήσεις , απολύσεις για ανικανότητα και ανεπάρκεια έχουμε;;
Με τη Ραπιντ είχαμε ;;;
Τι ειναι η Τούμπα παιδική χαρά να μπαίνει ο καθένας στο σπίτι μας και να βάζει οτι γουστάρει και να το πετάει διπλα στις οικογένειες και στα παιδάκια.
Δηλαδή όλοι αυτοί οι ανίκανοι που μας είχαν ζαλίσει τόσες μέρες , αυτοί που για ψηλου πήδημα μας πλακώνουν στα χημικά , αυτοί που μας είχαν αποκλισει μεσα στην ίδια μας την πόλη και πεταγαν ελικόπτερα , δεν εχουν ευθύνη που δεν μπορούν να ελέγξουν 1.500 ατομα;;;;;
Το πρωτο πράγμα που θα πούμε ειναι, οτι φταίει η 4 και οι σύνδεσμοι που δεν μπορούν να ελέγξουν 1, 50 , 100 μαλακισμενα απο τους 10.000 που βρίσκονται στο πέταλο.
Ρε ξεκολατε !
Προστατεύστε τον ΠΑΟΚ.
Μονοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.
Πρώτα οι ευθύνες που αναλογούν σε όλους τους άλλους και μετα φυσικά και το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί και σε εμάς.
Αλλα να το λύσουμε μονοι μας, μεταξύ μας . Τα παιδια στους συνδέσμους κάνουν φιλότιμες προσπάθειες και η ραδιοφωνική εκπομπή θα συνεισφέρει πολλά.
Τσαγια και απο μένα .
Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπομενα
Ale έγραψε:Δεν σε αφήνουν να μπεις με αλκοόλ, για να σε πουλήσουν μέσα στα κυλικεία.
Το ξέρεις ότι το κάπνισμα απαγορεύεται στις εξέδρες;
Το ξέρεις ότι, αν ο από πίσω σου ρουφιανέψει/παραπονεθεί στην "παε" ότι στέκεσαι όρθιος, μπορεί και να σε αφαιρέσουν το διαρκείας;
Το ξέρεις ότι ένα εισιτήριο για έναν αγώνα ποδοσφαίρου των μεγάλων ομάδων του νησιού είναι ίσο με το μισό μηνιάτικο επίδομα ανεργίας;
Να με λείπουν αυτά.
Οι μπαρτσελοναίοι πετάξανε ουίσκι και γουρουνοκεφαλή στον φίγκο, οι ναπολιτάνοι είχανε ρίξει βέσπα στο χορτάρι.
Καμμία "παε" δεν σκέφτηκε καν το αυτομαστίγωμα.
Φέραμε 1-1 με την Ντόρτμουντ και ασχολούμαστε με μ@λακίες.
Αυτό έχω να πω.
Μπερδεύεσαι. Τα κι λύκεια είναι πριν τις εξέδρες. Περνάς τα τουρνικέ και κανείς βόλτα πίνεις αλκοόλ και μετά μπαίνεις στην κερκίδα. Το κάπνισμα στην Αγγλία απαγορεύεται όπου κάθεσαι κάτω από σκέπαστρο. Και αφού τα γήπεδα είναι σκεπαστα απαγορεύεται και εκεί. Για τα εισιτήρια συμφωνώ ακόμη και το διαρκείας το πληρώναμε χρυσάφι. Εμένα βασικά δεν με νοιάζει τι κάνει ούτε η Ναπολι ούτε η μπαρτσα. Με ενδιαφέρει να βλέπω 90 λεπτά μπάλα και να φεύγω γεμάτος. Οι ψευτομαγκιές δεν είναι το θέμα μου. Αν την έπεφταν στους σανδαλοκαλτσατους στο κέντρο ούτε που θα με ένοιαζε.
-
Kid Shelleen έγραψε:Taseos έγραψε:2015 εχουμε. Το μονο γηπεδο στην ελλαδα που τρεμεις στο κορνερ. Το μονο γηπεδο που μπορεις να μπεις με κρανος και ρετσινα στο χερι. Old school δεν ειναι αυτο. Old school ειναι οταν βγαζει λαρυγγι για τον ΠΑΟΚ 90 λεπτα, και οταν δεχεσαι επιθεση εκτος γηπεδπυ να μην κανεις πισω ακομη κι αν ξερεις οτι θα φας. τα υπολοιπα ειναι της πλακας
Δηλαδή στο τηγάνι πηγαίνεις να εκτελέσεις κόρνερ, σα να πηγαίνεις σχολική εκδρομή?!![]()
Σε όλους τους αγώνες ντέρμπι στον Περαία το σκηνικό είναι "ψιλή βροχούλα έπιασε"...
Η μόνη διαφορά είναι ότι κανείς δεν το αναδεικνύει ως πρώτο θέμα. Πέρυσι τραυματίστηκε ο Γλύκος στο τηγάνι. Το θυμάται κανείς? Το επισήμανε κανείς? Ο μέγας παοκάρχης άγγελος, μεθυσμένος από τα συγχαρητήρια του χοντρού, ούτε που ανέφερε τίποτα. Ανάλογη στάση κράτησε και η ΠΑΕ. Μπράβο μας. Και εις άλλα με υγεία
Ναι μωρε καραισκακη που ειχαν κανει την πλατη του τερματοφυλακα σουρωτηρι με το αεροβολο δεν πιανεται,η ρετσινα στο χερι καποιου ειναι το θεμα.Περσυ λεωφορο,το στυλο περασε στο τσακ απο το κεφαλι του βαγγελη και ανοιξε για πλακα η πορτα της 13 για να μπουν οι αλλοι με τις αλυσιδες και τα σοπια αλλα νταξ δεν λενε τιποτα αυτα μπροστα σε 4-5 πλαστικα μπουκαλια και μια κροτιδα στο κορνερ του μπουανανοτε.Προκαλω να θυμηθειτε και ολοι εσεις τι ειχε γινει σε αντιστοιχη περιπτωση που ο βαγγελης εκανε βολτα στον αγωνιστικο χωρο της Τουμπας.Μαλλον θα κανετε οτι δεν θυμαστε γιατι δεν εγινε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ(και σωστα δεν εγινε γιατι μονο πραξη βλαχομαγκιας θα ηταν).
Λετε πολλοι για τα αλλα γηπεδα και οτι δεν συμβαινει τιποτα κτλ και αμφιβαλλω εαν πολλοι εχετε παει περα απο το γηπεδο της βεροιας και της καβαλας(αντε και καμια ξανθη στα καλα μας).Με μια γρηγορη σκεψη χωρις να παω μακρια να πω για κροτιδα που εφυγε σε δικο μας ποδοσφαιριστη σε κορνερ στο περιστερι πριν 5 μερες.Φυσικα και δεν εγινε θεμα απο κανεναν.Ή να πουμε για τα μπουκαλια που εφευγαν σε παιδικη κερκιδα απο τους γιαννιωτες στο οακα με αεκ πριν κανα 2 βδομαδες και μεριδα οπαδων της αεκ γυριζαν ολο το γηπεδο για να πανε να τους την κανουν ωσπου τους εκοψαν στην διπλανη κερκιδα οι ελας?Φυσικα κανενα θεμα ουτε εκει...
Ο αλλος λεει εχει κοψει το γηπεδο 6 χρονια και απο κατω του δινουμε και συγχαρητηρια.Τελεια ολα καλα.Και φυσικα εαν δεν γινοταν κατι χθες δεν θα εγραφε απολυτως τιποτα.Περιμενε καρτερικα ομως και να,με το που εγινε μια ηλιθιομαρα που κρατησε το πολυ 3 λεπτα,κατευθειαν ετοιμο το σεντονι για την αποστροφη του και την αηδια του για τον λαο του ΠΑΟΚ κτλ κτλ.Γεμισαμε οπαδοπατερες...
- Dinos_Liverpool
Δεν ξέρω αν έχουν ευθύνη οι σύνδεσμοι, σε αυτό που είδαμε εχθές. Δεν το πιστεύω.
Προσωπικά τις ευθύνες τις ρίχνω στην παε.
Εχθές στην 4 , με κάθε εισιτήριο έμπαιναν 2. Που σημαίνει ότι η 4 είχε σχεδόν τον διπλάσιο κόσμο από αυτό που χωράει. Και χωρίς τον παραμικρό έλεγχο. Χαλαρά μπορούσα να περάσω από βότκα μέχρι Καλάσνικοφ. Μιλάμε για 10000 κόσμο; Από όλους αυτούς βρέθηκαν μόνο 200 να χαλάσουν το παιχνίδι. Αυτοί οι 200 καταστρέφουν μια επένδυση δεκάδων εκατομμυρίων και είναι δουλειά της παε η προστασία της.
Ούτε μπάτσοι ούτε σεκιούριτι είναι οι σύνδεσμοι. Άμα η παε αποφασίσει να απαλλαγεί από τους τζαμπατζηδες και τους μπαχαλακηδες, μπορεί να το κάνει σε μια μέρα.
PS: ο Μακ ΔΕΝ είναι φορ. Επιμένω.
Προσωπικά τις ευθύνες τις ρίχνω στην παε.
Εχθές στην 4 , με κάθε εισιτήριο έμπαιναν 2. Που σημαίνει ότι η 4 είχε σχεδόν τον διπλάσιο κόσμο από αυτό που χωράει. Και χωρίς τον παραμικρό έλεγχο. Χαλαρά μπορούσα να περάσω από βότκα μέχρι Καλάσνικοφ. Μιλάμε για 10000 κόσμο; Από όλους αυτούς βρέθηκαν μόνο 200 να χαλάσουν το παιχνίδι. Αυτοί οι 200 καταστρέφουν μια επένδυση δεκάδων εκατομμυρίων και είναι δουλειά της παε η προστασία της.
Ούτε μπάτσοι ούτε σεκιούριτι είναι οι σύνδεσμοι. Άμα η παε αποφασίσει να απαλλαγεί από τους τζαμπατζηδες και τους μπαχαλακηδες, μπορεί να το κάνει σε μια μέρα.
PS: ο Μακ ΔΕΝ είναι φορ. Επιμένω.
- kazampoukou
adidas1926 έγραψε:Kid Shelleen έγραψε:Taseos έγραψε:2015 εχουμε. Το μονο γηπεδο στην ελλαδα που τρεμεις στο κορνερ. Το μονο γηπεδο που μπορεις να μπεις με κρανος και ρετσινα στο χερι. Old school δεν ειναι αυτο. Old school ειναι οταν βγαζει λαρυγγι για τον ΠΑΟΚ 90 λεπτα, και οταν δεχεσαι επιθεση εκτος γηπεδπυ να μην κανεις πισω ακομη κι αν ξερεις οτι θα φας. τα υπολοιπα ειναι της πλακας
Δηλαδή στο τηγάνι πηγαίνεις να εκτελέσεις κόρνερ, σα να πηγαίνεις σχολική εκδρομή?!![]()
Σε όλους τους αγώνες ντέρμπι στον Περαία το σκηνικό είναι "ψιλή βροχούλα έπιασε"...
Η μόνη διαφορά είναι ότι κανείς δεν το αναδεικνύει ως πρώτο θέμα. Πέρυσι τραυματίστηκε ο Γλύκος στο τηγάνι. Το θυμάται κανείς? Το επισήμανε κανείς? Ο μέγας παοκάρχης άγγελος, μεθυσμένος από τα συγχαρητήρια του χοντρού, ούτε που ανέφερε τίποτα. Ανάλογη στάση κράτησε και η ΠΑΕ. Μπράβο μας. Και εις άλλα με υγεία
Ναι μωρε καραισκακη που ειχαν κανει την πλατη του τερματοφυλακα σουρωτηρι με το αεροβολο δεν πιανεται,η ρετσινα στο χερι καποιου ειναι το θεμα.Περσυ λεωφορο,το στυλο περασε στο τσακ απο το κεφαλι του βαγγελη και ανοιξε για πλακα η πορτα της 13 για να μπουν οι αλλοι με τις αλυσιδες και τα σοπια αλλα νταξ δεν λενε τιποτα αυτα μπροστα σε 4-5 πλαστικα μπουκαλια και μια κροτιδα στο κορνερ του μπουανανοτε.Προκαλω να θυμηθειτε και ολοι εσεις τι ειχε γινει σε αντιστοιχη περιπτωση που ο βαγγελης εκανε βολτα στον αγωνιστικο χωρο της Τουμπας.Μαλλον θα κανετε οτι δεν θυμαστε γιατι δεν εγινε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ(και σωστα δεν εγινε γιατι μονο πραξη βλαχομαγκιας θα ηταν).
Λετε πολλοι για τα αλλα γηπεδα και οτι δεν συμβαινει τιποτα κτλ και αμφιβαλλω εαν πολλοι εχετε παει περα απο το γηπεδο της βεροιας και της καβαλας(αντε και καμια ξανθη στα καλα μας).Με μια γρηγορη σκεψη χωρις να παω μακρια να πω για κροτιδα που εφυγε σε δικο μας ποδοσφαιριστη σε κορνερ στο περιστερι πριν 5 μερες.Φυσικα και δεν εγινε θεμα απο κανεναν.Ή να πουμε για τα μπουκαλια που εφευγαν σε παιδικη κερκιδα απο τους γιαννιωτες στο οακα με αεκ πριν κανα 2 βδομαδες και μεριδα οπαδων της αεκ γυριζαν ολο το γηπεδο για να πανε να τους την κανουν ωσπου τους εκοψαν στην διπλανη κερκιδα οι ελας?Φυσικα κανενα θεμα ουτε εκει...
Ο αλλος λεει εχει κοψει το γηπεδο 6 χρονια και απο κατω του δινουμε και συγχαρητηρια.Τελεια ολα καλα.Και φυσικα εαν δεν γινοταν κατι χθες δεν θα εγραφε απολυτως τιποτα.Περιμενε καρτερικα ομως και να,με το που εγινε μια ηλιθιομαρα που κρατησε το πολυ 3 λεπτα,κατευθειαν ετοιμο το σεντονι για την αποστροφη του και την αηδια του για τον λαο του ΠΑΟΚ κτλ κτλ.Γεμισαμε οπαδοπατερες...
Adidas1926, η ηλιθιομαρα, οπως πολυ σωστα την χαραχτηριζεις, δεν νομιζω οτι κανει διαφορα η διαρκεια της, αλλα η καθαυτη πραξη...γιατι να γινει? γιτι να πανε εως τους σκατογερμανοσκουληκες? αν δεν ηταν αυτο βλαχομαγκια, τοτε πως οριζεται η τελευταια...? Δυστυχως ζουμε στην εποχη της ακρατης βλαχομαγκιας...αλλα αν θελουμε να λεμε οτι ο ΠΑΟΚ μας διαφερει και το ιδιο και ο λαος του, θα πρεπει να κοψουμε την βλαχια και να κρατησουμε μονο την μαγκια! Εγω προσωπικα την μαγκια την μεταφραζω σε ηχητικη βια 90 λεπτων και βαλε...
Despe respect!...Τα ειπες ολα.Οπως τα ειπε και ο Βesuch,απλα διαφωνω με την αποχη απο το γηπεδο...
Εγω,απλα, να πω για αλλη μια φορα ευχαριστω σε ολους αυτους που με επιβεβαιωσαν!Ολοι αυτοι που μπηκαν μεσα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ!!!!Λενε οτι ειναι ΠΑΟΚ για το χαβαλε και τη μανουρα...Και το κορυφαιο που διαβασα εδω μεσα ειναι πως φταιμε εμεις που ασχολουμαστε με αυτους και οχι αυτοι που μπηκαν.....Ειπαμε...ειναι ανικητη!!!......
Απο κει και περα...κατα την αποψη μου χασαμε τη νικη για πεντε λεπτα!....Εαν η αλλαγη του Ζαϊρο γινοταν πεντε λεπτα νωριτερα και ανεβαζαμε δεκα μετρα την αμυνα...το ματς θα το περναμε!!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ!!ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ!!!
ΥΓ.ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!ΕΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ!!!
Εγω,απλα, να πω για αλλη μια φορα ευχαριστω σε ολους αυτους που με επιβεβαιωσαν!Ολοι αυτοι που μπηκαν μεσα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ!!!!Λενε οτι ειναι ΠΑΟΚ για το χαβαλε και τη μανουρα...Και το κορυφαιο που διαβασα εδω μεσα ειναι πως φταιμε εμεις που ασχολουμαστε με αυτους και οχι αυτοι που μπηκαν.....Ειπαμε...ειναι ανικητη!!!......
Απο κει και περα...κατα την αποψη μου χασαμε τη νικη για πεντε λεπτα!....Εαν η αλλαγη του Ζαϊρο γινοταν πεντε λεπτα νωριτερα και ανεβαζαμε δεκα μετρα την αμυνα...το ματς θα το περναμε!!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ!!ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ!!!
ΥΓ.ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!ΕΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ!!!
Είμαι ο ένας που ψήφισε Σαμπο! Ξέρω δεν ήταν ο πραγματικός MVP αλλά...
Το έκανα γιατί, πρώτον διόρθωσε πολλά από τα λάθη του.
Δεύτερον ο τύπος σε 2 φάσεις που παίζαμε χωρίς φορ, βγήκε μέσα στην περιοχή τους και έδειξε ότι το χει...
Αν τον βοηθήσει η ομάδα, βρει κώδικα επικοινωνίας με τους άλλους, και διώξει το άγχος του, θα δούμε μεγάλα πράγματα, και επιτέλους σουτ που σκοτώνουν από μακρινή απόσταση.
Υγ για τα παιδάκια ούτε καν έφηβοι ήταν, τα είπαμε από χτες. Κάπου εδώ πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι οι εποχές άλλαξαν και μεις δεν γίνεται να πηγαίνουμε πίσω και να καταστρέψεις την ομάδα για το εγώ σου. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από το εγώ του καθενός.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Το έκανα γιατί, πρώτον διόρθωσε πολλά από τα λάθη του.
Δεύτερον ο τύπος σε 2 φάσεις που παίζαμε χωρίς φορ, βγήκε μέσα στην περιοχή τους και έδειξε ότι το χει...
Αν τον βοηθήσει η ομάδα, βρει κώδικα επικοινωνίας με τους άλλους, και διώξει το άγχος του, θα δούμε μεγάλα πράγματα, και επιτέλους σουτ που σκοτώνουν από μακρινή απόσταση.
Υγ για τα παιδάκια ούτε καν έφηβοι ήταν, τα είπαμε από χτες. Κάπου εδώ πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι οι εποχές άλλαξαν και μεις δεν γίνεται να πηγαίνουμε πίσω και να καταστρέψεις την ομάδα για το εγώ σου. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από το εγώ του καθενός.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
sourmenetes έγραψε:Ο ΠΑΟΚ κουραστηκε μετα το 70.οσο δεν εβαζε γκολ η ντορτμουντ τοσο πιο ευκολα βγαιναμε στην κοντρα.ο τζιολης κουραστηκε οπως και οι μπερμπα μακ.βγηκαμε 2-3 φορες στην κοντρα αλλα η κουραση δε αφησε το μυαλο να παρει τη σωστη ενεργεια..
Αυτος που υστερησε στο πρωτο ημ.μεχρι το γκολ μας ηταν ο σαμπο ο οποιος ανεβηκε αρκετα μετα το γκολ.
όλη η ομάδα ήταν καλή και ο προπονητής είχε πλάνο και δεν είμασταν σκορποχώρι.
παιζαμε κόντρα σε μια ομαδάρα και τη κοιτάξαμε στα μάτια.
σίγουρα στραβά γίναν αλλά γίναν και πολλά ίσια.
βέβαια αυτό το πράμα να λέμε ανέβηκε ένας παίκτης όταν περάσει το κέντρο του γηπέδου είναι υπερβολή.
Αυτό που έγραψε το παλικάρι προηγουμένως για τις ηλικίες είναι αλήθεια. Μπορεί να μην ήταν 13-15 αλλά ο μεγαλύτερος να ήταν 20. Έχει φτάσει η στιγμή που κάτι πρέπει να γίνει. Δεν ξέρω τι και πώς αλλά δεν πάει άλλο.
- Μπαρκαρούτσος
Καλά ρε, ήρθε 1-1 ο Π.Α.Ο.Κ. με την πρώτη φαβορί για να πάρει το Europa League και μιλάμε ακόμη..για ποιο πράγμα;
Δείξαμε στην Ευρώπη ότι δεν είναι άτρωτη ομάδα.. Η Borrussia fuckin' Dortmund που 11 αγώνες δεν έχασε, χθες παραλίγο να χάσει! Πήρε το Χ από ένα γκολ που θα μπει στα football fails του 2015..
Βέβαια είχαμε άγιο σε ορισμένες φάσεις..
Μπορούσαμε όμως και τη νίκη και το δείξαμε! Τους τρομάξαμε!
Δεν γουστάρω τα "εμείς έτσι, εσείς αλλιώς", αλλά...κάποιοι κούρασαν και καλό είναι να εξαφανιστούν από τη Τούμπα. Και το Παλατάκι. Επιτέλους δηλαδή.
Δείξαμε στην Ευρώπη ότι δεν είναι άτρωτη ομάδα.. Η Borrussia fuckin' Dortmund που 11 αγώνες δεν έχασε, χθες παραλίγο να χάσει! Πήρε το Χ από ένα γκολ που θα μπει στα football fails του 2015..
Βέβαια είχαμε άγιο σε ορισμένες φάσεις..
Μπορούσαμε όμως και τη νίκη και το δείξαμε! Τους τρομάξαμε!
Δεν γουστάρω τα "εμείς έτσι, εσείς αλλιώς", αλλά...κάποιοι κούρασαν και καλό είναι να εξαφανιστούν από τη Τούμπα. Και το Παλατάκι. Επιτέλους δηλαδή.
K_geo έγραψε::idea: Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ...
Τι να πω για το ματς; Τα είπατε όλα..
Πάντως,λέγανε για απουσίες Ντόρτμουντ αν σήμερα είχα λέοβατς και τσιμιροτ δεν έχανα βαθμό πιστεύω... Γιατί όπως πήγε το ματς χάσουρα είναι και όμως...![]()
Μβπ τζαβελλας σίγουρα.
Ηρωικοι τζιολης, Κόστα,Βίτορ και κών.νιδης.
Μπερμπα φαίνεται τι σημαίνει να ξέρεις μπάλα και όχι απλά να παίζεις ποδόσφαιρο...
Για ολσεν δεν λέω τπτ,τα είπε ο τσωχος (εξαιρετικός με την ευκαιρία) και οι άρδ στον ΟΤΕ έκοψαν τον πρόλογο...![]()
Λαός γενικά καλός, στο τέλος λίγο τα χάλασαναλλά γενικά καλό να αρχίσουμε να...μπαίνουμε σε ρυθμό!!
Συνεχίζουμε!!!
μαζί σου σε όλα