Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Mvp

Ολσεν
18
14%
Βιτορ
3
2%
Τζαβελλας
54
41%
Κοστα
6
5%
Κατσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαμπο
1
1%
Τζιολης
32
24%
Μακ
13
10%
Ροντριγκεζ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπερμπατοφ
4
3%
Ζαιρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντινιδης
2
2%
Χαρισης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πελκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 133

Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Re: Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπο

Δημοσίευση από efthimis_paok »

efthimis_paok έγραψε:Ε, δεν περνάει αυτό, ρε συ Ευθύμη!

Λίγη βοήθεια θέλω από όλους σας!

Ντίνος
Οκ ντινο, το δέχομαι.
Συμμαζέψτε τα δεκαεξάχρονα λοιπον.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Δεν προστατεύω κανέναν με σβησίματα από δω και πέρα.

Τρείς μήνες εκτός ο επόμενος που θα με γράψει!

πολυ απλα επειδη εχουμε και δουλεισ εισαι περα ως περα αδικος

αυτος ειπε κατι για μυνησεισ κατι για στοιχεια κατι για αρχηγο και κατι χαρακτηρισμουσ...

εσυ επελεξες να κανεις παρατηρηση σε μενα νο μπρομπλεμ καλη καρδια

απλα εισαι λαθος και μαλιστα λεσ οτι σε προσβαλα
εγω τι να κανω δηλαδη με τον¨αδερφο¨τασεο"
τεσ πα δικο σου φορουμ ειναι ....

και γενικα
εχετε χασει την μπαλα το κοπλεξ σας ειναι πανω απο την αγαπη σας για τον ΠΑΟΚ
αντι να χεραιστε που η ομαδα κανει αλματα μπρος
καθεστε και βγαζετε απωθημενα και αναλωνεστε στα ανυπαρκατα και καλα φλεγοντα ζητηματα
οτι του ερθει στο κεφαλι του καθενος γραφει
εκει με το ζορι να μιλαμε για επεισοδεια που δεν εγιναν και να μιλαμε για τιμωριες που θα επρεπε να φαμε?
πορτες που δεν ανοιξαν σφ ετσι γιατι ετσι
να με βαζετε ως απολογητη επεισοδειων ενω ειπα 50 φορες δεν συμφωνω καταδικαζω εσεις τι το διαφορετικο κανετε απο εμενα δηλαδη? οκ να λεω και εγω αναλογα πραγματα για εσας θα ειναι ολα γκουντ?
απορω τι θελετε ρε παιδια ειλικρινα απορω
να κανω τον ζορο εκδικιτη στους δρομους και στα γηπεδα? καντο εσυ αδερφε
να ζηταω τιμωρια της ομαδας? να μου κοπει το χερι καλυτερα

εγω νιωθω περηφανος για την ομαδα εσεις? μονοπωληστε τι κουβεντα ΑΛΛΟΥ για την δηθεν τιμωρια και αφηστε εμασ εδω σε αυτο το τοπικ να μιλαμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ

τσαγια
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ζητησα να σβηστουν ολα οσα ειπα με τον μαρλευ απτον ντινο.

Άφησα κανένα άλλο;

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Επειδή ήμουν μέσα και τα είδα από πολύ κοντά:

1)Αυτό το ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά το σιχάθηκε η ψυχή μου.Φτάνει πια.Αν είναι δυνατόν.
2)Η πλειοψηφία των εισβολέων (τρομάρα τους) 13-15 χρονών.Ανίδεα παιδάκια,απλά για γέλια.

Αυτά είναι τα γεγονότα,όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λεγαμε.Αν είσαι μάγκας,βρες τους στον δρόμο και όρμα αφού σε προκάλεσαν.Μπήκαν μέσα τα παιδάκια,και σπάσανε ρεκόρ 100 μετρων μόλις τους πλησίασαν τα ματ σε 5 μέτρα απόσταση.Γελοίο.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Βρε Μάρλευ, σου είπα ηρέμησε.

Διάβαζα και τα υπόλοιπα, τα οποία έσβησα και εν συνεχεία και έκανα και άλλη παρατήρηση. Που την είδες την αδικία;
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

desperando έγραψε:σορρυ που θα στεναχωρισω πολλους φιλους οπως ο marley 4 αλλα το οπαδικο μας κινημα πλεον ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου.
δεν ξερω τι ηλικια εχουν καποιοι υπερασπηστες του οργανομενου κινηματος που γραφουν εδω αλλα η Τουμπα και ο λαος της δεν εκαναν το ονομα που εκαναν επειδη εκαναν καλα πυροσοου. αυτα τα εφε ειναι για το χολιγουντ.
στην Τουμπα αυτο που διεφερε απο ολα τα αλλα γηπεδα του κοσμου ηταν η τεραστια ηχητικη βια που υπηρχε,μια ηχητικη βια που εκανε τους αντιπαλους να παρακαλανε να τελειωσει το ματς και ας μην ειχε πεσει ουτε καρφιτσα.
μια ηχητικη βια η οποια καθηστουσε αδυνατη και την απλη επικοινωνια των παικτων μεσα στο γηπεδο.

ειναι καταντια για τον ΠΑΟΚ να ακουγεται σε τετοια συχνοτητα το πιο κοιμισμενο συνθημα ΄΄ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα΄΄ μονο και μονο επειδη καποιο νομιζουν οτι το να κανουν κανα μπαφο ειναι η υπερτατη μαγκια.
παλια ενα ΠΑΟΚ ΟΛΕ δονουσε για 90΄και ηταν ικανο να ραγιζει και τα τσημεντα.
ειναι οπαδικη αφελεια να υπαρχει συνθημα οπως το ΄΄ωωωωω ΠΑΟΚαρα ΄΄ και να ακουγεται ελαχιστες φορες ενω ειναι το πιο ξεσηκωτικο και μπορει να κανει παικτακια να φαινονται σαν παικτες μεγαλοι.

ειναι αηδια να πιστευουν καποιοι οτι ειναι οπαδικη μαγκια να πεταει καποιος κροτιδες μεσα στον αγωνιστικο χωρο και ειδικα στην εδρα του.

και το χειρωτερο ολων νιωθω ντροπη οταν βλεπω μια χουφτα κ@λομαγκες να κανουν ντου με το νου τους και στην θεα μιση διμοιριας ματ και τριων σεκιουριταδων να φτανουν τα ποδια στον ζβερκο απο το τρεξιμο.

υγ αν δεν μπορουν οι συνδεσμοι να περιφρουρισουν την 4 (που εγω προσωπικα δεν το πιστευω)τοτε εχουν τεραστιο προβλημα , καποτε 4 ατομα περιφρουρουσαν ολοκληρη την θυρα και σε κανεναν δεν περνουσε ουτε απο το μυαλο του να κανει του κεφαλιου του
Είσαι ωραίος αδερφε.
Εμεις αλλιώς μάθαμε. Τα παιδάκια που μπήκαν χθες να κανουν κωλοδαχτυλα απο μακρια δεν τα ξερουν τα γραμματα, γιατί κανεις δεν τους τα έμαθε.
Στο υγ σου δυστυχως κανενας ΣΦ απο τους σημερινούς και καμία "προσωπικότητα" δεν μπορεί να περιφρουρήσει την 4. Ουτε μισο σοβαρό άτομο που να χαίρει εκτίμησης δεν θα βρεις σημερα σε ολο το οπαδικό κίνημα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Με γύρισε το μυαλό αυτό που έγραψες για αυτοτιμωρία της παε. Χάρηκα που το έσβησες.
Ωστόσο, αν έρθω με την μηχανή μου στο γήπεδο, φυσικά και θα έχω και το κράνος μαζί μου.
Στην Αγγλία και στην Γερμανία πουλάνε μπύρα με τον τόνο στα κυλικεία. Αλλά μάλλον επειδή δεν είναι ρετσίνα είναι εντάξει;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Odi έγραψε:
1)Αυτό το ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά το σιχάθηκε η ψυχή μου.Φτάνει πια.Αν είναι δυνατόν.
διαφωνω. αν εχεις κανει χλμ αξιζει για το εκτος εδρας ματς.
στα εντος απλα δεν "αρεσει" στις υπολοιπες θυρες

2)Η πλειοψηφία των εισβολέων (τρομάρα τους) 13-15 χρονών.Ανίδεα παιδάκια,απλά για γέλια.
σιγα μην ηταν και παιδια του δημοτικου :? :lol:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Odi έγραψε:Επειδή ήμουν μέσα και τα είδα από πολύ κοντά:

Αυτά είναι τα γεγονότα,όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λεγαμε.Αν είσαι μάγκας,βρες τους στον δρόμο και όρμα αφού σε προκάλεσαν.Μπήκαν μέσα τα παιδάκια,και σπάσανε ρεκόρ 100 μετρων μόλις τους πλησίασαν τα ματ σε 5 μέτρα απόσταση.Γελοίο.
Ετσι. Και μενα δεν μου κανει κέφι να το τραγουδάω πλεον. Θες να φωνάξεις, εχεις το μομεντουμ κ δεν σου κανει κεφι. Οι "εισβολείς" το έσκασαν πισω, διότι φοβήθηκαν μην πάρουν καμια απουσία σημερα το πρωι. Μου βάλανε κουκούλες κ φουλ face τα γατιά.
Να τους θυμίσω..
Εικόνα
Γειλοιοτητες.
Αλλα άμα τους βάζεις να φωνάξουν "πωπωπω πως θα φυγετε απο δω", στους σχολικούς αγώνες ακολουθούσε κ ντου. Οποτε έπραξαν αναλόγως!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ale έγραψε:Με γύρισε το μυαλό αυτό που έγραψες για αυτοτιμωρία της παε. Χάρηκα που το έσβησες.
Ωστόσο, αν έρθω με την μηχανή μου στο γήπεδο, φυσικά και θα έχω και το κράνος μαζί μου.
Στην Αγγλία και στην Γερμανία πουλάνε μπύρα με τον τόνο στα κυλικεία. Αλλά μάλλον επειδή δεν είναι ρετσίνα είναι εντάξει;
Οντας αρκετα χρονια στην αγγλια. Με αλκοολ μεστο γηπεδο δεν μπαινεις. Μπορεις να πιεις μπυρα που συνηθως ειναι και χορηγος στα αντιστοιχα κιλυκεια αν κ αδοκιμος ορος. Φυσικα κ να παρεις το κρανος σου, δε θα μπεις ομως στο γηπεδο φορωντας το. Και η εσταδη μου δεν εχει να κανει με την ρετσινα. Και γω παω ταβερνακι πριν τα ματς και πινω. Δεν παιρνω γυαλινο μπουκαλι για σουβενιρ στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Δεν σε αφήνουν να μπεις με αλκοόλ, για να σε πουλήσουν μέσα στα κυλικεία.

Το ξέρεις ότι το κάπνισμα απαγορεύεται στις εξέδρες;
Το ξέρεις ότι, αν ο από πίσω σου ρουφιανέψει/παραπονεθεί στην "παε" ότι στέκεσαι όρθιος, μπορεί και να σε αφαιρέσουν το διαρκείας;
Το ξέρεις ότι ένα εισιτήριο για έναν αγώνα ποδοσφαίρου των μεγάλων ομάδων του νησιού είναι ίσο με το μισό μηνιάτικο επίδομα ανεργίας;

Να με λείπουν αυτά.

Οι μπαρτσελοναίοι πετάξανε ουίσκι και γουρουνοκεφαλή στον φίγκο, οι ναπολιτάνοι είχανε ρίξει βέσπα στο χορτάρι.
Καμμία "παε" δεν σκέφτηκε καν το αυτομαστίγωμα.

Φέραμε 1-1 με την Ντόρτμουντ και ασχολούμαστε με μ@λακίες.
Αυτό έχω να πω.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

john4serres έγραψε:
Odi έγραψε:
διαφωνω. αν εχεις κανει χλμ αξιζει για το εκτος εδρας ματς.
στα εντος απλα δεν "αρεσει" στις υπολοιπες θυρες

σιγα μην ηταν και παιδια του δημοτικου :? :lol:

Ρε αδερφέ μπροστά ήμουν.Γένια δεν είχαν ακόμη τα παιδάκια και σε 'υψος ήταν 1,60 με το ζόρι.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ale, της Ιντερ πεταξανε βεσπα. Οχι οτι εχει διαφορα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Το θεμα ale είναι οτι εκεί έχουν γίνει 2-3 φορες. Οχι 1500.
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

Taseos έγραψε:2015 εχουμε. Το μονο γηπεδο στην ελλαδα που τρεμεις στο κορνερ. Το μονο γηπεδο που μπορεις να μπεις με κρανος και ρετσινα στο χερι. Old school δεν ειναι αυτο. Old school ειναι οταν βγαζει λαρυγγι για τον ΠΑΟΚ 90 λεπτα, και οταν δεχεσαι επιθεση εκτος γηπεδπυ να μην κανεις πισω ακομη κι αν ξερεις οτι θα φας. τα υπολοιπα ειναι της πλακας
Δηλαδή στο τηγάνι πηγαίνεις να εκτελέσεις κόρνερ, σα να πηγαίνεις σχολική εκδρομή?! :shock:

Σε όλους τους αγώνες ντέρμπι στον Περαία το σκηνικό είναι "ψιλή βροχούλα έπιασε"...

Η μόνη διαφορά είναι ότι κανείς δεν το αναδεικνύει ως πρώτο θέμα. Πέρυσι τραυματίστηκε ο Γλύκος στο τηγάνι. Το θυμάται κανείς? Το επισήμανε κανείς? Ο μέγας παοκάρχης άγγελος, μεθυσμένος από τα συγχαρητήρια του χοντρού, ούτε που ανέφερε τίποτα. Ανάλογη στάση κράτησε και η ΠΑΕ. Μπράβο μας. Και εις άλλα με υγεία :cry:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”