Οκ ντινο, το δέχομαι.efthimis_paok έγραψε:Ε, δεν περνάει αυτό, ρε συ Ευθύμη!
Λίγη βοήθεια θέλω από όλους σας!
Ντίνος
Συμμαζέψτε τα δεκαεξάχρονα λοιπον.
Οκ ντινο, το δέχομαι.efthimis_paok έγραψε:Ε, δεν περνάει αυτό, ρε συ Ευθύμη!
Λίγη βοήθεια θέλω από όλους σας!
Ντίνος
Dinos_Liverpool έγραψε:Δεν προστατεύω κανέναν με σβησίματα από δω και πέρα.
Τρείς μήνες εκτός ο επόμενος που θα με γράψει!
Είσαι ωραίος αδερφε.desperando έγραψε:σορρυ που θα στεναχωρισω πολλους φιλους οπως ο marley 4 αλλα το οπαδικο μας κινημα πλεον ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου.
δεν ξερω τι ηλικια εχουν καποιοι υπερασπηστες του οργανομενου κινηματος που γραφουν εδω αλλα η Τουμπα και ο λαος της δεν εκαναν το ονομα που εκαναν επειδη εκαναν καλα πυροσοου. αυτα τα εφε ειναι για το χολιγουντ.
στην Τουμπα αυτο που διεφερε απο ολα τα αλλα γηπεδα του κοσμου ηταν η τεραστια ηχητικη βια που υπηρχε,μια ηχητικη βια που εκανε τους αντιπαλους να παρακαλανε να τελειωσει το ματς και ας μην ειχε πεσει ουτε καρφιτσα.
μια ηχητικη βια η οποια καθηστουσε αδυνατη και την απλη επικοινωνια των παικτων μεσα στο γηπεδο.
ειναι καταντια για τον ΠΑΟΚ να ακουγεται σε τετοια συχνοτητα το πιο κοιμισμενο συνθημα ΄΄ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα΄΄ μονο και μονο επειδη καποιο νομιζουν οτι το να κανουν κανα μπαφο ειναι η υπερτατη μαγκια.
παλια ενα ΠΑΟΚ ΟΛΕ δονουσε για 90΄και ηταν ικανο να ραγιζει και τα τσημεντα.
ειναι οπαδικη αφελεια να υπαρχει συνθημα οπως το ΄΄ωωωωω ΠΑΟΚαρα ΄΄ και να ακουγεται ελαχιστες φορες ενω ειναι το πιο ξεσηκωτικο και μπορει να κανει παικτακια να φαινονται σαν παικτες μεγαλοι.
ειναι αηδια να πιστευουν καποιοι οτι ειναι οπαδικη μαγκια να πεταει καποιος κροτιδες μεσα στον αγωνιστικο χωρο και ειδικα στην εδρα του.
και το χειρωτερο ολων νιωθω ντροπη οταν βλεπω μια χουφτα κ@λομαγκες να κανουν ντου με το νου τους και στην θεα μιση διμοιριας ματ και τριων σεκιουριταδων να φτανουν τα ποδια στον ζβερκο απο το τρεξιμο.
υγ αν δεν μπορουν οι συνδεσμοι να περιφρουρισουν την 4 (που εγω προσωπικα δεν το πιστευω)τοτε εχουν τεραστιο προβλημα , καποτε 4 ατομα περιφρουρουσαν ολοκληρη την θυρα και σε κανεναν δεν περνουσε ουτε απο το μυαλο του να κανει του κεφαλιου του
Odi έγραψε:
1)Αυτό το ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά το σιχάθηκε η ψυχή μου.Φτάνει πια.Αν είναι δυνατόν.
διαφωνω. αν εχεις κανει χλμ αξιζει για το εκτος εδρας ματς.
στα εντος απλα δεν "αρεσει" στις υπολοιπες θυρες
2)Η πλειοψηφία των εισβολέων (τρομάρα τους) 13-15 χρονών.Ανίδεα παιδάκια,απλά για γέλια.
σιγα μην ηταν και παιδια του δημοτικου![]()
Ετσι. Και μενα δεν μου κανει κέφι να το τραγουδάω πλεον. Θες να φωνάξεις, εχεις το μομεντουμ κ δεν σου κανει κεφι. Οι "εισβολείς" το έσκασαν πισω, διότι φοβήθηκαν μην πάρουν καμια απουσία σημερα το πρωι. Μου βάλανε κουκούλες κ φουλ face τα γατιά.Odi έγραψε:Επειδή ήμουν μέσα και τα είδα από πολύ κοντά:
1)Αυτό το ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά το σιχάθηκε η ψυχή μου.Φτάνει πια.Αν είναι δυνατόν.
2)Η πλειοψηφία των εισβολέων (τρομάρα τους) 13-15 χρονών.Ανίδεα παιδάκια,απλά για γέλια.
Αυτά είναι τα γεγονότα,όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λεγαμε.Αν είσαι μάγκας,βρες τους στον δρόμο και όρμα αφού σε προκάλεσαν.Μπήκαν μέσα τα παιδάκια,και σπάσανε ρεκόρ 100 μετρων μόλις τους πλησίασαν τα ματ σε 5 μέτρα απόσταση.Γελοίο.
Οντας αρκετα χρονια στην αγγλια. Με αλκοολ μεστο γηπεδο δεν μπαινεις. Μπορεις να πιεις μπυρα που συνηθως ειναι και χορηγος στα αντιστοιχα κιλυκεια αν κ αδοκιμος ορος. Φυσικα κ να παρεις το κρανος σου, δε θα μπεις ομως στο γηπεδο φορωντας το. Και η εσταδη μου δεν εχει να κανει με την ρετσινα. Και γω παω ταβερνακι πριν τα ματς και πινω. Δεν παιρνω γυαλινο μπουκαλι για σουβενιρ στο γηπεδο.Ale έγραψε:Με γύρισε το μυαλό αυτό που έγραψες για αυτοτιμωρία της παε. Χάρηκα που το έσβησες.
Ωστόσο, αν έρθω με την μηχανή μου στο γήπεδο, φυσικά και θα έχω και το κράνος μαζί μου.
Στην Αγγλία και στην Γερμανία πουλάνε μπύρα με τον τόνο στα κυλικεία. Αλλά μάλλον επειδή δεν είναι ρετσίνα είναι εντάξει;
john4serres έγραψε:Odi έγραψε:
διαφωνω. αν εχεις κανει χλμ αξιζει για το εκτος εδρας ματς.
στα εντος απλα δεν "αρεσει" στις υπολοιπες θυρες
σιγα μην ηταν και παιδια του δημοτικου![]()
Δηλαδή στο τηγάνι πηγαίνεις να εκτελέσεις κόρνερ, σα να πηγαίνεις σχολική εκδρομή?!Taseos έγραψε:2015 εχουμε. Το μονο γηπεδο στην ελλαδα που τρεμεις στο κορνερ. Το μονο γηπεδο που μπορεις να μπεις με κρανος και ρετσινα στο χερι. Old school δεν ειναι αυτο. Old school ειναι οταν βγαζει λαρυγγι για τον ΠΑΟΚ 90 λεπτα, και οταν δεχεσαι επιθεση εκτος γηπεδπυ να μην κανεις πισω ακομη κι αν ξερεις οτι θα φας. τα υπολοιπα ειναι της πλακας