Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C
- PAOK_NORTH_ARMY
- PAOK_NORTH_ARMY
- ARXAGGELOS
Σχεδόν όλα καλά, αυτό το γλείψιμο του Άρη Νικολάκη προς την ερα και ερτ τι το ήθελε? 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ARXAGGELOS την Δευ 10 Νοέμ 2008, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αν ξέρει κάποιος τρόπο επικοινωνίας να στείλει να τους πεί να διευκρινήσουν γιατί δεν έβγαλαν τον Κυριάκο στις 11 και τον βγάλανε στις 2. Εγώ βρήκα το mail (erasport@ert.gr) και τους έστειλα αλλά δεν ξέρω αν τα διαβάζουν κατ'ευθείαν.
LionHeart έγραψε:Να ξαναγράψω γιατί ίσως δεν το είδατε...Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ετοιμάζει αγωγή και καταγγελία στο Ε.Σ.Ρ. Αυτό τουλάχιστον σκέφτεται και διέρευσε προς τα έξω...Ίσως έπαιξε το ρόλο του...
Και καλα θα κανει.
Εγω δεν δεχομαι συγνωμες και μακακιες τέτοιες...χαίρομαι που τους βλεπω να ειναι τοσο τοσο τοσο γελιοιιιιιιιιι.
Οσο για το ραδιο αρβιλα ..ναι μαλον για μας ελεγε καθος ο σερβετας ολοι ξερουμε οτι ειναι καμενο ΠΑΟΚΙ οπος και εμεις και ειναι μεσα στα πραγματα.
- free_billi
- free_billi
χαχαχα! πολύ γέλιο ρε αδέρφια....
Δευτέρα βράδυ, τσιπουράκι στο σπίτι, βλέπω Αθλητικό Πανόραμα στη ΝΕΤ, η αρραβωνιάρα μαγειρεύει και ακούει τον Ρότσα σε απ'ευθείας σύνδεση να μιλάει για τον ΠΑΟΚ και γυρνάει και με ρωτάει...
"Ακούω καλά?????? Για τον ΠΑΟΚ μιλάνε?????"
χαχαχαχαχαχα! ναι, για εμάς μιλούσε ο Ρότσα αφού τον ρωτήσανε οι δημοσιογράφοι, αντί να μιλάει για το βαζελίνη - (σε) gay. Χαχαχαχαχαχα!! Προσπαθούν να τα μπαλώσουνε όπως μπορούν!
Δευτέρα βράδυ, τσιπουράκι στο σπίτι, βλέπω Αθλητικό Πανόραμα στη ΝΕΤ, η αρραβωνιάρα μαγειρεύει και ακούει τον Ρότσα σε απ'ευθείας σύνδεση να μιλάει για τον ΠΑΟΚ και γυρνάει και με ρωτάει...
"Ακούω καλά?????? Για τον ΠΑΟΚ μιλάνε?????"
χαχαχαχαχαχα! ναι, για εμάς μιλούσε ο Ρότσα αφού τον ρωτήσανε οι δημοσιογράφοι, αντί να μιλάει για το βαζελίνη - (σε) gay. Χαχαχαχαχαχα!! Προσπαθούν να τα μπαλώσουνε όπως μπορούν!
- PAOK_NORTH_ARMY