τεσπα. άμπαλοι είμαστε όλοι, εγώ λιγο λιγότερο

Eσυ δηλαδη δεν εξετάζεις αν ηταν δυνατο να βγει και να το κανει αυτο ΑΠΑΙΤΕΙΣ οτι επρεπε να την εχει καθαρησει. Σε ολα τα γκολ ευθηνη ο τερμας για απαιτουμε να βγει και να τα γαμισει ολα.georgedoulk2008 έγραψε:Ρε μην μου ανεβαζετε την πίεση.
Τί με νοιαζει αν ο Κολκας λεει πως δεν φταίει;
Εγώ ματια δεν έχω;
Φυσικα και ειναι λάθος έξοδος. Μεσα στην μικρή περιοχή το τέρμα βγαίνει γρήγορα πέφτει στην μπάλα και παίρνει παραμάζωμα οποιον είναι μπροστά. Δεν περιμένει να δει τί θα κάνει ο επιθετικός.
Αυτός είναι σε ολα τα ματς καρφωμένος πάνω στην γραμμη. Σαν τερματοφύλακας στο "ξύλινο".
καλα μην παιρνεις και ορκο.Καπετάνιος έγραψε:Ο Ολσεν δεχεται τεραστιο πολεμο απο τα μιντια. Η αληθεια ειναι αυτη. Μονο στο sdna λεγανε οτι κρατησε το σκορ χαμηλα.
Οποιος πιστευει οτι χθες φταιει ο ολσεν για το Χ με την ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ σορρυ αλλα ειναι λαθος.
Η μαλλον οχι. Φταει γιατι κρατησε τους γερμανους στο ενα γκολ.
Το πεισμα μηπως ειναι δικο σου που εχεις ηδη αποφασισει οτι ειναι αχρηστος και δεν τον γουσταρεις?georgedoulk2008 έγραψε:Αυτή το πείσμα του Παοκτσή δεν παλεύεται.
Δεν πα να λες οτι ο ηλιος βγαίνει απ την Ανατολή; Αν ο Παοκτσής αποφασίσει οτι βγαίνει απ το Βορρά, τελείωσε.
Νταξει κλείστε τα ματια και επαναλάβετε 100 φορές "ο Ολσεν είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και δεν κάνει ποτέ λαθη".
Ολα θα πάνε καλά.
Φταίω εγώ που τρώω οτι μου πασαρουν οι ΑΡΔ.
Όσο δίκιο και να έχεις, όταν λες ότι δεν έχει ΚΑΜΙΑ ευθύνη, το χάνεις. ΚΑΜΙΑ ευθύνη δεν έχει ο δικος τους τερματάς στο ΑΠΙΑΣΤΟ γκολ του ΜΑΚ. Ο Όλσεν μπορούσε να ειχε βγει πιο γρήγορα ή εστω πιο αποφασιστικά και να έππεφτε στη μπάλα.CCCP έγραψε:george το βρισκεις λογικο να γινεται κριτικη στον Ολσεν για το χθεσινο γκολ στο οποιο δεν εχει ΚΑΜΙΑ ευθηνη? Τα πρωτοσελιδα "διωξτε τον Ολσεν" μετα απο ματς στο οποιο ΕΔΩΣΕ βαθμο ειναι φυσιολογικα?
Πως σε ξενέρωσε αφού δεν φταίει αφήσαμε τον Τζαβέλα πιάσαμε άλλον;ron-swanson έγραψε:Το λεω φιλικα, ή καποιοι σιχαινεστε τοσο πολυ τον Γλυκο ή καποιοι ειστε κρυφοΜαλμε και ειχατε αγαπημενο παιχτη τον Ολσεν.![]()
Πραγματικα δεν θυμαμαι τοση στηριξη σε κανεναν παιχτη του ΠΑΟΚ. Μπραβο.
Τωρα ο Ολσεν ή γκαντεμης ειναι (καθε φορα κατι αλλο φταιει) ή εχει και ο ιδιος μεριδιο ευθυνης.
Για μενα χθες ενω δεν φταει οσο μου φανηκε απο το γηπεδο (φταιει και ο Γκαρι σε μεγαλο βαθμο), με ξενερωσε που παλι φαγαμε αστειο γκολ και παλι ηταν κι αυτος μεσα στην φαση. Και ηταν κριμα που φαγαμε ενα αστειο γκολ γιατι η ομαδα εκανε φοβερη προσπαθεια μεσα στο γηπεδο.
Χθες εκανε μια έξοδο σε όλο το ματς και αυτη στο τέλος, μονος του... Γενικά ήταν προφανές οτι ειχε εντολή να μένει στα γκολπόστ οτι και να γινει, κατι που ήταν εμφανές αφού σε πεντε τουλαχιστον φάσεις που η μπάλα ήταν στο ύψος της μικρής περιοχής ο Ολσεν έμεινε στα γκολπόστ χωρίς να κανει καν κίνηση να βγει και να καθαρίσει τη φάση...Odi έγραψε:Χθες έβγαζε ότι..έβγαινε και είχε και καλές εξόδους,αλλά αυτό μάλλον δεν συμφέρει να το λέμε.
Ποιοι είναι αυτοί; Γιατί εγώ δεν γράφω κάτι τέτοιο.Odi έγραψε:Ή κάποιοι είναι εγκάθετοι και θέλουν να ρίχνουν λάσπη στον Σουηδό και μας έχουν πρήξει με την....απαράμιλλη τεχνική του Γλύκου.
καθρεφτάκι.georgedoulk2008 έγραψε:Αυτή το πείσμα του Παοκτσή δεν παλεύεται.
Δεν πα να λες οτι ο ηλιος βγαίνει απ την Ανατολή; Αν ο Παοκτσής αποφασίσει οτι βγαίνει απ το Βορρά, τελείωσε.