Δεν υπαρχει τερματοφυλακας Γλυκος!Μην τρελαθουμε τωρα.Για Τσιμισκη με Βενιζελου ειναι κ αυτος να ρυθμιζει την κινησηOdi έγραψε:Ή κάποιοι είναι εγκάθετοι και θέλουν να ρίχνουν λάσπη στον Σουηδό και μας έχουν πρήξει με την....απαράμιλλη τεχνική του Γλύκου.
25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
Ούτε μπατζανάκη τον εχω αδερφέ ούτε τίποτα.Δεν μπορώ όμως να έχει ο ΠΑΟΚ παίκτες -αποδιομπομπαίους τράγους που τους καντηλιάζουμε όποτε συμβεί οτιδήποτε,απλά και μόνο για να ρίξουμε το φταίξιμο σε κάποιον.Trilofiotis έγραψε:ron-swanson καλα τα λες. Μια μικρή διαφωνία έχω στο κατα πόσο φέρει ευθύνη ο Γκάρι.
Εξτρεμ ειναι το παιδί κατ αρχάς και κατα 2ον όταν βλέπει τον τερματώρο να κάνει έξοδο, θέλει εμπειρία να σκεφτεί να τρέξει απο πίσω του στο τέρμα. Φέρει κάποια ευθύνη αλλα όχι μεγάλη.
Αφήστε το παίδες, καλός ήταν χθες, άτυχη στιγμή αυτη ήταν ΟΝΤΩΣ και θα μπορούσε ο καθένας να το φάει. Απλα έχει βεβαρυμένο ιστορικό, γι αυτο πιανόμαστε. Αν μέχρι χθες ήταν καλος στις εξόδους τίποτα δε θα λέγαμε πιστεύω.
Ειρήνη ειμήν, ακομα και ο Κολκας γράφει ότι δε φταίει!![]()
(Odi, δε χρειάζεται να αρπάζεσαι ΚΑΘΕ φορά που κάποιος λεει κάτι για τον Όλσεν, ουτε μπατζανάκη να τον είχες..)
Για το χθεσινό γκολ δεν φταίει ο Όλσεν και το γεγονός πως ο Ροντρίγκεζ δεν είναι μπακ-χαφ δεν αναιρεί την ευθύνη του στο γκολ.
Για μένα ο Όλσεν έχει ευθύνη στο ματς με την ΑΕΚ και στο πρώτο γκολ στα Γιάννενα.Ο πόλεμος που δέχεται είναι αδικαιολόγητος για μένα.Ξεκάθαρα.
Χθες έβγαζε ότι..έβγαινε και είχε και καλές εξόδους,αλλά αυτό μάλλον δεν συμφέρει να το λέμε.
ron-swanson έγραψε:
Τωρα ο Ολσεν ή γκαντεμης ειναι (καθε φορα κατι αλλο φταιει) ή εχει και ο ιδιος μεριδιο ευθυνης.

[youtube]_1SmJUBT5q0[/youtube]
- ilovegame27
Ας μην έτρωγε το χτεσινό ο Όλσεν και ας έτρωγε 2 από τα 4 σχεδόν σίγουρα και ας χάναμε 1-2 μετά τι θα λέγατε οι επικριτές του?όσο για τον φίλο που λέει ότι είμαστε κρυφομάλμε θα του απαντήσω τερματάς (γλύκος) που τρώει γκολ από το κέντρο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ) και του παίρνει κεφαλιά στην μικρή του περιοχή το μοντέλο (Παπάζογλου) ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1 η χτεσινή του φόρμα είναι το ταβάνι του!
έτσι είναι και τίποτα παραπάνω. Όσες φορές και να τη δω τη φάση καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα.Trilofiotis έγραψε:ron-swanson
Αφήστε το παίδες, καλός ήταν χθες, άτυχη στιγμή αυτη ήταν ΟΝΤΩΣ και θα μπορούσε ο καθένας να το φάει. Απλα έχει βεβαρυμένο ιστορικό, γι αυτο πιανόμαστε. Αν μέχρι χθες ήταν καλος στις εξόδους τίποτα δε θα λέγαμε πιστεύω.
Να βλέπουμε όμως και τον αντίπαλο

Τεραστιο πόλεμο δέχεται. φυσιολογικό. πως θα πείσεις τα πρόβατα ότι ένας τύπος βρήκε με 600 χιλιάρικα ένα τερμάρη που μπορεί να αποδειχτεί καλύτερος του πολυδιαφημισμένου σου που πήρες 5 μύρια;
για το χθεσινό γκολ και γενικά την εμφάνιση τα είπε καλύτερα απο όλους ο Τσώχος (επαναλαμβάνω). βάλτε όποιον τερμάρη θέλετε και αν δεν βρείτε να έχει φαει τουλάχιστον 3 τέτοια γκολ εγώ βγαίνω απο μοντ. στο ποδόσφαιρο ξέρετε, παίζουν δυο ομάδες και η μια προσπαθεί να βρεί τρόπους ώστε να μην μπορεί η άλλη να αντιδράσει και έτσι να κερδίσει. πχ φαουλ αεκ ή χθεσινό γκολ ντορτμουντ. χιλιάδες τέτοια γκολ. δεκάδες κάθε χρόνο. μόνο δείτε τις φάσεις απο τα ματς του τσ.λ
Αλλά είπαμε, γκέλα ο Ρομπέρτο = ήρωας που κράτησε το γαύρο ζωντανό. υποψία και συζήτηση για το αν ήταν γκέλα του όλσεν και παρόλες τις 3-4 εξαιρετικές επεμβάσεις του που κράτησαν τον ΠΑΟΚ ζωντανό = πρωτοσέλιδα και αφιερώματα στο..τραγί που κόστισε δυο βαθμούς στην ομάδα του.
Αυτό πρέπει να βάλει σε σκέψεις πολλά παιδιά εδω μέσα. αυτό και μόνο αυτό. :ugeek:
για το χθεσινό γκολ και γενικά την εμφάνιση τα είπε καλύτερα απο όλους ο Τσώχος (επαναλαμβάνω). βάλτε όποιον τερμάρη θέλετε και αν δεν βρείτε να έχει φαει τουλάχιστον 3 τέτοια γκολ εγώ βγαίνω απο μοντ. στο ποδόσφαιρο ξέρετε, παίζουν δυο ομάδες και η μια προσπαθεί να βρεί τρόπους ώστε να μην μπορεί η άλλη να αντιδράσει και έτσι να κερδίσει. πχ φαουλ αεκ ή χθεσινό γκολ ντορτμουντ. χιλιάδες τέτοια γκολ. δεκάδες κάθε χρόνο. μόνο δείτε τις φάσεις απο τα ματς του τσ.λ

Αλλά είπαμε, γκέλα ο Ρομπέρτο = ήρωας που κράτησε το γαύρο ζωντανό. υποψία και συζήτηση για το αν ήταν γκέλα του όλσεν και παρόλες τις 3-4 εξαιρετικές επεμβάσεις του που κράτησαν τον ΠΑΟΚ ζωντανό = πρωτοσέλιδα και αφιερώματα στο..τραγί που κόστισε δυο βαθμούς στην ομάδα του.
Αυτό πρέπει να βάλει σε σκέψεις πολλά παιδιά εδω μέσα. αυτό και μόνο αυτό. :ugeek:
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Επειδή λέμε το προφανές, οτι ο Ολσεν μας εχει στοιχίσει βαθμούς, ντε και καλα καταλαβαίνετε οτι θέλουμε Γλύκο;
Τί χαζες λογικές ειναι αυτές;
Δηλαδή δεν υπάρχουν σοβαροί τερματζήδες;
Το Γεναρη χρειαζόμαστε τερμα. Μεχρι τότε πρέπει να τα μπαλώσουμε.
Εγώ προσωπικά θεωρώ οτι για να μην καεί ο Ολσεν πρέπει να πάει παγκο. Αλλά μετά το ματς με τον γαυρο.
Αν κανει αλλη μια χοντρη στραβή να ξερετε οτι θα γινει περιπτωση Κοστανζο (ο οποίος μια χαρά τερμα ηταν πριν τον πάρει η κατηφόρα με τον γκει).
ΥΓ συγκρίνετε ανομοια. Ο Ρομπέρτος εχει δώσει βαθμούς και νίκες στο μισο μηδεν στον γαυρο. Εμας ως τωρα ο Ολσεν μας έχει κοστίσει βαθμούς.
Εγώ προσωπικά θεωρώ οτι για να μην καεί ο Ολσεν πρέπει να πάει παγκο. Αλλά μετά το ματς με τον γαυρο.
Αν κανει αλλη μια χοντρη στραβή να ξερετε οτι θα γινει περιπτωση Κοστανζο (ο οποίος μια χαρά τερμα ηταν πριν τον πάρει η κατηφόρα με τον γκει).
ΥΓ συγκρίνετε ανομοια. Ο Ρομπέρτος εχει δώσει βαθμούς και νίκες στο μισο μηδεν στον γαυρο. Εμας ως τωρα ο Ολσεν μας έχει κοστίσει βαθμούς.
- Καπετάνιος
Η χθεσινη φαση ειναι πολυ δυσκολη παιδια. Νταξει τι να κανουμε. Δεν μιλαει κανεις ομως για το οτι κρατησε το σκορ στο ενα γκολ και αυτο το γκολ απο ατυχια του. Αν ηταν λιγο πιο τυχερος θα μιλουσαμε για τρομερη εμφανιση χθες.
Ειπαμε ο τερματας ειναι η θεση του τετοια που το λαθος φαινεται. Ακομα και αν δε βοηθησει η αμυνα παλι καποιο γκολ σε αυτον θα φορτωθει.
Ενω πχ ο χαφ εκανε λαθος κλαιν μαιν. Οι περισσοτεροι δε λενε τπτ.
Ο Ολσεν ακομα δεν εχει φτασει στα ιδανικα του ποδοσφαιρικα χρονια ως τερματοφυλακας. Εδω keepers παγκοσμιας κλασης κανουμε κουνελιες τρελες. Θελετε να αναφερω ονοματα και να βαλω βιντεο; νομιζω δε χρειαζεται... βλεπετε μπαλα.
Η να μιλησω για Γλυκο, Χαλκια, Φερναντεζ, Τοχου κλπ.
Ηταν πολυ καλη η εμφανιση χθες. Εξου και το 7.1 που πηρε στα στατιστικα. Εκανε εξαιρετικες επεμβασεις (απευθειας φαουλ, μια κοντρα στη μικρη περιοχη κτλ) εκανε δυο πολυ καλες εξοδους, μιλουσε πολυ στους αμυντικους, στο πολυ δυνατο συρτο σουτ που περασε ξυστα απο το δοκαρι εχει πεσει πολυ σωστα και γρηγορα και τα δαχτυλα του ειναι 5-10 ποντους απο το εσωτερικο του δοκαριου.
7,1 με τετοια "γκαφα" που στερει τη νικη απο την ομαδα σου δε το περνεις και ευκολα.
Ειπαμε ο τερματας ειναι η θεση του τετοια που το λαθος φαινεται. Ακομα και αν δε βοηθησει η αμυνα παλι καποιο γκολ σε αυτον θα φορτωθει.
Ενω πχ ο χαφ εκανε λαθος κλαιν μαιν. Οι περισσοτεροι δε λενε τπτ.
Ο Ολσεν ακομα δεν εχει φτασει στα ιδανικα του ποδοσφαιρικα χρονια ως τερματοφυλακας. Εδω keepers παγκοσμιας κλασης κανουμε κουνελιες τρελες. Θελετε να αναφερω ονοματα και να βαλω βιντεο; νομιζω δε χρειαζεται... βλεπετε μπαλα.
Η να μιλησω για Γλυκο, Χαλκια, Φερναντεζ, Τοχου κλπ.
Ηταν πολυ καλη η εμφανιση χθες. Εξου και το 7.1 που πηρε στα στατιστικα. Εκανε εξαιρετικες επεμβασεις (απευθειας φαουλ, μια κοντρα στη μικρη περιοχη κτλ) εκανε δυο πολυ καλες εξοδους, μιλουσε πολυ στους αμυντικους, στο πολυ δυνατο συρτο σουτ που περασε ξυστα απο το δοκαρι εχει πεσει πολυ σωστα και γρηγορα και τα δαχτυλα του ειναι 5-10 ποντους απο το εσωτερικο του δοκαριου.
7,1 με τετοια "γκαφα" που στερει τη νικη απο την ομαδα σου δε το περνεις και ευκολα.
- Dinos_Liverpool
Εντάξει, υπάρχουν δύο γνώμες για τη φάση και δύο για τον ίδιο το Σουηδό, θα έλεγα εγώ πιο καλά.
Εάν οι υποστηρικτές του είναι ικανοποιημένοι - και εννοώ πραγματικά - από την απόδοσή του, τότε συγγνώμη αλλά κάνουν λάθος.
Όσοι επίσης δεν βλέπουν ότι έχει πολλά φυσικά προσόντα και το μόνο που θέλει είναι δουλειά να καταπολεμίσει αυτή την αναποφαστικότητά του (ή φόβο, αλλιώς) στις εξόδους, τότε επίσης κάνουν λάθος. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας, αυτό φαίνεται, που θέλει χρόνο προσαρμογής.
Αυτό που θέλω εγώ, είναι οι μεν να μην κρεμάτε και να μην αφορίζετε τους δε.
Εάν οι υποστηρικτές του είναι ικανοποιημένοι - και εννοώ πραγματικά - από την απόδοσή του, τότε συγγνώμη αλλά κάνουν λάθος.
Όσοι επίσης δεν βλέπουν ότι έχει πολλά φυσικά προσόντα και το μόνο που θέλει είναι δουλειά να καταπολεμίσει αυτή την αναποφαστικότητά του (ή φόβο, αλλιώς) στις εξόδους, τότε επίσης κάνουν λάθος. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας, αυτό φαίνεται, που θέλει χρόνο προσαρμογής.
Αυτό που θέλω εγώ, είναι οι μεν να μην κρεμάτε και να μην αφορίζετε τους δε.
george το βρισκεις λογικο να γινεται κριτικη στον Ολσεν για το χθεσινο γκολ στο οποιο δεν εχει ΚΑΜΙΑ ευθηνη? Τα πρωτοσελιδα "διωξτε τον Ολσεν" μετα απο ματς στο οποιο ΕΔΩΣΕ βαθμο ειναι φυσιολογικα?
Μεχρι και ο Κολκας ειπε δεν εχει ευθηνη ο Ολσεν για το γκολ.
Ε μα φυσικα, πρεπει να εισαι τελειως αμπαλος για να θεωρεις οτι ηταν "αποτυχημενη εξοδος" η φαση.
Ε μα φυσικα, πρεπει να εισαι τελειως αμπαλος για να θεωρεις οτι ηταν "αποτυχημενη εξοδος" η φαση.
επιτέλους ντίνο, μια φωνή αντικειμενική
όλοι βλέπουμε ότι ο παίχτης είναι καλός κάτω από την εστία, στο δεξιά - αριστερά
έχει πρόβλημα στις εξόδους και στην επικοινωνία με τους συμπαίχτες
τώρα αν αυτός ο παίχτης καλύπτει τον προπονητή και το φρανκ, απομένει να το δούμε στο μέλλον
το καλό είναι ότι τα 2 προβλήματά του, "δουλεύονται"
όλοι βλέπουμε ότι ο παίχτης είναι καλός κάτω από την εστία, στο δεξιά - αριστερά
έχει πρόβλημα στις εξόδους και στην επικοινωνία με τους συμπαίχτες
τώρα αν αυτός ο παίχτης καλύπτει τον προπονητή και το φρανκ, απομένει να το δούμε στο μέλλον
το καλό είναι ότι τα 2 προβλήματά του, "δουλεύονται"
- sourmenetes
- Moderator
Σωστο...georgedoulk2008 έγραψε:Επειδή λέμε το προφανές, οτι ο Ολσεν μας εχει στοιχίσει βαθμούς, ντε και καλα καταλαβαίνετε οτι θέλουμε Γλύκο;
Ο γλυκος δεν μπορει για ΠΑΟΚ.Ο ολσεν εχει στοιχεια,ειναι σε πολυ καλη ηλικια για να τα δουλεψει και ενας πιο εμπειρος θα ισως να μας εδινε περισσοτερη σιγουρια πισω.
Παντως χθες ο ολσεν δε στερησε κατι απο τον ΠΑΟΚ, μην τρελαθουμε.Στο μονο παιχνιδι που προς το παρον χασαμε βαθμους και δεν ξερουμε πως θα πηγαινε ειναι με τα γιαννενα που το φαγαμε νωρις και παροτι ημασταν πολυ καλυτεροι χασαμε.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ρε μην μου ανεβαζετε την πίεση.
Τί με νοιαζει αν ο Κολκας λεει πως δεν φταίει;
Εγώ ματια δεν έχω;
Φυσικα και ειναι λάθος έξοδος. Μεσα στην μικρή περιοχή το τέρμα βγαίνει γρήγορα πέφτει στην μπάλα και παίρνει παραμάζωμα οποιον είναι μπροστά. Δεν περιμένει να δει τί θα κάνει ο επιθετικός.
Αυτός είναι σε ολα τα ματς καρφωμένος πάνω στην γραμμη. Σαν τερματοφύλακας στο "ξύλινο".
Τί με νοιαζει αν ο Κολκας λεει πως δεν φταίει;
Εγώ ματια δεν έχω;
Φυσικα και ειναι λάθος έξοδος. Μεσα στην μικρή περιοχή το τέρμα βγαίνει γρήγορα πέφτει στην μπάλα και παίρνει παραμάζωμα οποιον είναι μπροστά. Δεν περιμένει να δει τί θα κάνει ο επιθετικός.
Αυτός είναι σε ολα τα ματς καρφωμένος πάνω στην γραμμη. Σαν τερματοφύλακας στο "ξύλινο".
- ΑποστόληςΑ
ΟΚ.georgedoulk2008 έγραψε:ΥΓ συγκρίνετε ανομοια. Ο Ρομπέρτος εχει δώσει βαθμούς και νίκες στο μισο μηδεν στον γαυρο. Εμας ως τωρα ο Ολσεν μας έχει κοστίσει βαθμούς.
Η υπεράσπιση δικαιούται να έχει λόγο; Ωραία. Κατά την δική μου άποψη λοιπόν, αν δεν ήταν ο Olsen οι Γερμανοί θα είχαν ισοφαρίσει πιο μπροστά και πιθανόν, γι' αυτό το λόγο, να κέρδιζαν κιόλας.
Επειδή έχω παίξει ως τερματοφύλακας, έχω την άποψη ότι δεν ευθύνεται για το γκολ παρά σε ποσοστό κάτω του 20%. Το γιατί το έχω εξηγήσει.
Τώρα για τους βαθμούς που μας έχει κοστίσει, μάλλον θα εννοείς τον ΠΑΣ γιατί μόνον εκεί χάσαμε βαθμούς, όπου ναι, είχε ευθύνη για το πρώτο γκολ, αλλά μέχρις εκεί.