mpouJr έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι βγαζουν συμπερασματα κ πορισματα μη εχοντας πατησει στο γηπεδο 6 χρονια.....
εχεις μια αποψη κ ειναι σεβαστη αλλα ο τροπος που την εκφραζεις (οχι μονο εσυ ) μου προκαλει αηδια...
δεν ειναι λυση να κλεισεις μια απο τις πιο ιστορικες θυρες στον πλανητη επειδη ετσι νομιζεις εσυ οτι θα λυθει το προβλημα...
δεν εχει καμμια ευθυνη καμμια παε για αυτον τον ανεγκεφαλο που θα βρει μια πορτα ανοικτη κ θα μπει με αλλους 100 μεσα στο γηπεδο για να κανει μανουρα...ισα ισα οι σεκιουριταδες της παε απετρεψαν τα χειροτερα (φυσικα εσυ δεν το ειδες αυτο μιας κ δεν εχεις ερθει στο γηπεδο 6 χρονια τωρα).
1. Δεν χρειαζεται να ερθω στο γηπεδο για να καταλαβω καποια πραματα. Το οτι οι χθεσινοι που μπηκαν ας πουμε ηταν καγκουροπαιδακια που εκεινη την ωρα νομιζαν οτι προασπιζαν το ονομα του οπαδου του ΠΑΟΚ (ενω στην πραγματικοτητα περα απο τη ζημια στον ιδιο τον ΠΑΟΚ, ακομα και αυτο το ονομα το ξεφτελιζαν...οι Γερμανοι πρεπει να ειχαν πεσει κατω απο τα γελια) , δεν χρειαζεται κανενα κοντινο πλανο για να το καταλαβει καποιος. Το οτι συνεχιζουμε να λειτουργουμε ως πιθηκοι, δεν απαιτει παρουσια, αρκει να βλεπεις πως αντιδρουμε σε συγκεκριμενες καταστασεις χωρις να αλλαζει ποτέ κατι. Δε βλεπω λοιπον τι μπορει να αλλαξε στα 6 αυτα χρονια που απουσιαζω συνειδητα απ το γηπεδο ωστε να με δυσκολεψει να βγαλω συμπερασματα....
Πιστεψε με, και χρις να θελω να βγαζω κατω την οπαδικη μαγκια μου και να την μετραω, απο αυτα που εχω ζησει τα προηγουμενα 20+ σε καθε γωνια της Ελλαδας κ της Ευρωπης φτανουν για να ξερω το λαο μας σαν δεκαρα με ολα τα καλα του κ τα κακα του.
2. Ο τροπος που την εκφραζω ειναι αυτος ενος ανθρωπου απολυτα αγανακτισμενου με αυτα που συμβαινουν στο Γραικυλισταν τα τελευταια 40 χρονια.
Οποιος δεν εχει ακριβως την ιδια οργη ειναι ή βολεμενος ή αναισθητος ή ηλιθιος..
3. Ποτέ δεν εγραψα εγω να κλεισει καποια θυρα. Και φυσικα δεν συμφωνω, οχι επειδη ειναι «ιστορικη» αλλα επειδη δεν θα εφερνε ετσι κ αλλιως καποιο αποτελεσμα. Τα μυαλα πρεπει να αλλαξουν, οχι οι ανοιχτες θυρες. Το ειχε κανει κι ο μακαριτης ο Βουλινος αυτο που λες να την κλεισει....ε, και; Αλλαξε κατι;
4. Δεν μιλησα για ευθυνη της παε...ειπα οτι αν περα απο τη δικη της γνωση καποιος σεκιουριτας ανοιξε με δικη του πρωτοβουλια την θυρα τοσο νωρις μετα τη ληξη του ματς, πρεπει να παει απο σημερα σπιτι του.
Αφου παλι το ανοιγμα θυρων φερνει τετοια αποτελεσματα, επομενη κινηση θα πρεπει να ειναι οτι σε τετοια τουλαχιστον ματς τα πανο θα μαζευονται ειται απο τις κερκιδες ειτε 2 ωρες μετα τη ληξη. Κι αν σε καποιους φαινεται αργα ας προσεχαν οι ιδιοι...
Συν η ταφρος που ανεφερε καποιος αδερφος (θα προτιμουσα επιπλεον κερκιδες πιο κοντα στο γηπεδο, αλλα εφοσον εχεις να κανεις με ζωα αλλαζουν τα δεδομενα). 4 μετρα βαθος, 3 φαρδος και αν περισσευει στονπριγκηπα Ουντεζε να μας στειλει και καμμια 50αρια κροκοδειλους (για τους θρασυδειλους) δεκτοι με ευχαριστηση.
Επι τοις ουσιας, επειδη συνεχιζονται να αναφερονται οι συνδεσμοι....νομιζω μετα το χθεσινο, και αφου τα οικονομικα-αγωνιστικα μπηκαν σε ενα αυλακι, δεν αργει πιστευω η ωρα που ο Ιβαν θα αντιδρασει και για αυτα.
Και τοτε θα δουμε τελικα αν και ποση ευθυνη υπαρχει κ εκει.
Γιατι εγω - που απεχω οπως λες - ξερω ακριβως τι ειδους ανακοινωση θα βγει την επομενη και με ποιο ακριβως περιεχομενο, ποιες γενικολογιες-κοινωνικες αναλυσεις-επαναστατικες αναφορες. Εσυ που εισαι πιο κοντα τι προβλαψη κανεις; Ετσι για να δουμε ποιος θα δικαιωθει...