25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
παοκαρα23

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

ποιος ειναι ο ουλτρον απ τους αβεντζερς; :oops: :oops: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ε εισαι λιγος...εισαι και μικρος παναθεμα σε καμια επαφη με μαρβελ κομικς κλπ??? :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

DC >>> Marvel :mrgreen:
παοκαρα23

κατα τ αλλα εχεις δικιο περι Ροντριγκεζ αλλα τι ευθυνη να δωσεις σ ενα εξτρεμ που στον ΠΑΟΚ εγινε κατα συνθηκη μπακχαφ επειδη δεν ξερει να τηρει το τεχνητο οφσαιντ;
παοκαρα23

Sera4 έγραψε:ε εισαι λιγος...εισαι και μικρος παναθεμα σε καμια επαφη με μαρβελ κομικς κλπ??? :lol:
τωρα σωθηκες.. :lol:
black death

Δημοσίευση από black death »

simba έγραψε:
black death έγραψε:Μα απ' το gifάκι φαίνεται καθαρά ότι τον ψαρώνει ο άλλος και πάει να του κλείσει τη δίοδο δεξιά.
ΟΚ, θα μπορούσε να έχει λίγο καλύτερη αντίδραση (ειδικά με το αριστερό χέρι) αλλά όχι και φοβήθηκε ρε συ simba.
Επαγγελματίας τερματοφύλακας είναι. Είναι δυνατόν να φοβήθηκε;

Ο Γκάρι κάνει τραγικό λάθος, και θα ήταν τραγικό το λάθος ακόμα κι αν το έβγαζε ο Όλσεν.-
Ρε παιδια, να ειμαστε λιγο σοβαροι, ουτε η μπαλα ουτε η προσποιηση ηταν 2-3 μετρα μακρια του ωστε οντως να παρει μια αποφαση και να το παιξει κορωνα γραμματα εχοντας ελαχιστη ευθυνης οπως σε τοσες φασεις που εχουμε δει...

Η μπαλια ειναι αργη, ερχεται και σκαει ακριβως μπροστα του, και αν εβγαινε με αποφασιστικοτητα(-->ταχυτητα) και δεν εχανε μισο δευτερολεπτο να κοντοσταθει, θα την ειχε διωξει κατα 85%..

Εγω σ΄αυτο βλεπω ατολμια και φοβο μη φαει τα μουτρα/χερια του..
Έχεις άδικο και θα σου εξηγήσω γιατί.
Εδώ είναι η στιγμή που βγάζει τη μπαλιά ο άλλος:

Εικόνα

Κι εδώ η στιγμή που η μπάλα σκάει στην περιοχή:

Εικόνα

Βλέπεις λοιπόν ότι η απόσταση που έχει να διανύσει ο Όλσεν για να πάει στη μπάλα είναι σχεδόν όση αυτή που έχει να διανύσει ο παίχτης, ο οποίος μάλιστα έχει την "πολυτέλεια" να έχει ξεκινήσει την κίνηση του από πριν, είτε πάρει μπάλα είτε όχι, αντίθετα με τον Όλσεν που πρέπει να έχει το μυαλό του και στον άλλο αριστερά (που επίσης καλύπτει ο Γκάρι). Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορούσε να πέσει τόσο εύκολα πρώτος πάνω στη μπάλα, χωρίς μάλιστα να έχουμε κάνα περίεργο πέναλτι και κόκκινη που θα ήταν καταστροφικό;
Μου φαίνεται αστείο και το ότι γράφουμε σεντόνια για φάσεις που εξελίσσονται σε 3 δευτερόλεπτα αλλά τεσ-πα...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... _dummy_11/

Σχόλια άλλων για το γκολ. Έχει και άλλα παραδείγματα του Χοφμαν

Τρεις φορές το έχει κάνει, τρία γκολ. Πολλοί άσχετοι τερματοφύλακες μαζεύονται
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

pgetsos έγραψε:Ο Χαλκιάς είχε τρομερή έξοδο. Στο 6', στο πέναλτι, φαίνεται ξεκάθαρα http://www.dailymotion.com/video/xmorfk ... ghts_sport

Μήπως να βάλω τα γκολ απευθείας φάουλ και ειδικά στη κλειστή γωνία;

Και μου άρεσε κιόλας, αλλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Πχ για αρχή ΗΛΙΚΊΕΣ
Εχεις παιξει ΗΔΗ φετος 17 αγωνες (φιλικα,πρωταθλημα και ευρωπη)

Οι επεμβασεις του Ολσεν ξερεις ποσες ειναι; 11!!!
Ξερεις ποσα γκολ εχεις φαει;
Ο προβληματισμος(ειχε ξεκινησει απο τα φιλικα) και συνεχιστηκε απο το ανουσιο πεναλτυ με την Σπαρτακ.
Δες τι κανει στο Μπροντμπι -ΠΑΟΚ στην ισοφαριση.(γελανε και οι πετρες) https://www.youtube.com/watch?v=eNqQNsTOdkY
συνεχιζουμε με το ματς στα Γιαννενα το γκολ που τρωμε απο πλαγιο αουτ!!!
Στον αγωνα με την ΑΕΚ τα ιδια.
Σημερα τα ιδια.
Το να τον δικαιολογουμε ειναι το μονο ευκολο.
Σε 2μιση μηνες παρουσιας μην μου συγκρινεις προσφορα και αξια με καποιου που επαιξε 3 χρονια δεν ειναι δικαιο για κανενα απο τους δυο.

Η ομαδα εκανε τρομερο μεταγραφικο σχεδιασμο σε ολες τις θεσεις.Θεωρω οτι λιγες μεταγραφες δεν θα μας βγουν.Ο Ολσεν δειχνει να ειναι μια απο αυτες και επαναλαμβανω ΕΛΠΙΖΩ να διαψευστω.Μεχρι στιγμης η παρουσια του δειχνει αρνητικη
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

pgetsos έγραψε:DC >>> Marvel :mrgreen:
αφου μπορει και διαλεγεις μπραβο σου ρε φιλε εγω τοσα χρονια και ακομα δεν εχω κατασταλλαξει ακομα τα αγαπαω και τα 2 :lol:

παοκαρα23 προσπαθω απλα να σου εξηγησω γιατι δεν ειναι ανθρωπινως δυνατο να βγει ο ολσεν πιο γρηγορα...ο ροντριγκεζ σαφως και ως εξτρεμ δεν ειναι σε θεση ακομα να παιζει το οφσαιντ στην αμυνα αλλα τι να κανουμε να που εγινε και καλυψε ολη την επιθεση των γερμανων στη φαση...
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Φιλε Vaggt στην Μπρονμτπι επαιζε ο Γλυκος..

Θα παρω αυτο που ειπες και θα το γυρισω αλλιως.Το να τον αναθεματισζουμε ειναι το μονο ευκολο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Παρ 02 Οκτ 2015, 03:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

VAGGT έγραψε:
pgetsos έγραψε:Ο Χαλκιάς είχε τρομερή έξοδο. Στο 6', στο πέναλτι, φαίνεται ξεκάθαρα http://www.dailymotion.com/video/xmorfk ... ghts_sport

Μήπως να βάλω τα γκολ απευθείας φάουλ και ειδικά στη κλειστή γωνία;

Και μου άρεσε κιόλας, αλλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Πχ για αρχή ΗΛΙΚΊΕΣ
Δες τι κανει στο Μπροντμπι -ΠΑΟΚ στην ισοφαριση.(γελανε και οι πετρες) https://www.youtube.com/watch?v=eNqQNsTOdkY
ε δηλαδη οταν με παιρνει ματς του γλυκου τι περιμενεις να σε κανω μετα?? :lol:
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

sporos123 έγραψε:Φιλε στην Μπρονμτπι επαιζε ο Γλυκος..
εχεις δικιο λαθος μου!!!
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Ο δαιμων της ταχυτητας του youtube και των στατιστικων που ψαχνω γιατι προσπαθω να αποδειξω με επιχειρηματα και οχι με λογια του αερα ρε παιδια.Νταξ μη βαρατε!!! :opaokara:
Στα αλλα δεν ειδα να λετε κατι.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

http://www.paokfc.gr/match-center/stats ... yer-stats/

Εδω εχει ολα τα στατιστικα οσον αφορα τις επεμβασεις.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ πάλι αδυνατώ να αντιληφθώ την επιχειρηματολογία περί των 650. Πού κολλάει; Επέλεξε από τη λίστα σιδηροδρομο που πιθανολογώ πως είχε ο Άρνεσεν έναν ιδιαίτερα νεαρό για τα δεδομένα της θέσης τερματοφύλακα, ταλαντούχο και με κάποιες παραστάσεις. Αυτός ο παίχτης αγοράστηκε με το κριθέν ως κατάλληλο τίμημα. Κι ερχόμαστε τώρα μετά από το πρώτο 1/6 της σεζόν να θέσουμε ζήτημα κακής σχέσης τιμής-απόδοσης; Ανεξάρτητα από το αν προβληματίζει ως τώρα ο άνθρωπος με τις όποιες αδυναμίες (έχει υπαρκτά ή μη), η σύνδεση προβληματισμού με τα 650 και τα μισθά του Σουηδού εξίσου παραξενεύουν εμένα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”