19.Jairo De Macedo da Silva
-
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Θέλει κιαλλο αγωνιστικό ρυθμό.με εκνεύρισε εκεί που φευγει με τον οελκα και την αφήνει στον μικρό που είναι οριακά οφσάιντ.παρτην αγόρι μου και έμπαινε αφού ερσχεσαι από πίσω ...
Πάντως έχουμε τρελη εξάδα με κλαους μιτκο Μακ ζαιρο γκαρυ πελκα!
Πάντως έχουμε τρελη εξάδα με κλαους μιτκο Μακ ζαιρο γκαρυ πελκα!
- ΑποστόληςΑ
Ακόμη δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα. Μέτρησα 3 πουλήματα μπάλας μέσα σε λίγα λεπτά, που κατέστρεψαν τις επιθέσεις μας και έδωσαν την ευκαιρία στον Ατρόμητο για αντεπίθεση. Κατά τα άλλα είναι σαφώς πιο γρήγορος και τριπλαδόρος από τα δύο φορ μας. Μάλλον του ταιριάζει περισσότερο η θέση του εξτρέμ.
- Lacedaemonian
Εγω(τωρα θα μου πεις "ποιος εισαι εσυ ρε φιλε?" και θα εχεις δικαιο...)τον πιστευω.Και το πιστευω πολυ το παληκαρι.Θα ερθει και η ωρα του,να εισαστε σιγουροι.Απλα τα αγωνιστικα πλανα της ομαδας,αυτη τη στιγμη,δεν τον βοηθουν να δειξει την αξια του.Δεν ειναι ευκολο πλεον,για κανενα, να καθιερωθει στον Νεο Μεγαλο ΠΑΟΚ που δημιουργειται...Την αξια του θα την δειτε σε 1-2 εβδομαδες που θα αρχισει το πραγματικο ροτεισον και θα αρχισει μπαινει και βασικος(και παντα με υπομονη....)...Εχουμε βαθος φετος και εχουμε και ποιοτητα...και εχουμε πολλλλλλλα ματς ακομα να δωσουμε σε 3 διοργανωσεις μεσα στη χρονια...ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑ
ΑΡΑ ΜΟΥ

- Ekatnetworkltd
Re θηριο.. δωσε μια πασα στον μπερμπα που ερχεται απο πισω και ηταν μονος...
- sourmenetes
- Moderator
Ο μπαγλαμας ο τερματας τους τελευτσια στιγμη κλεινει το ενα ποδι.βεβαια και αυτος θα μπορουσε να δωσει πασα...Ekatnetworkltd έγραψε:Άρε και να έβαζες στο τέλος το γκολάκι!Κρίμα
Γενικως πολυ χαλαρος μπηκε ο ζαιρο σημερα,εκτος απο αυτη τη φαση,δεν ετρεξε να πιεσει πολυ...
μονος δεν ηταν αλλα πασα οντως επρεπε να προσπαθησει να περασει...απο την αλλη σταθηκε και ατυχος ηταν μεγαλη μαγκια αυτο που πηγε να κανει και η μπαλα βρισκει στο τακουνι του γερμανου...ημαρτον δηλαδη αν δε σε θελει...slidar έγραψε:Re θηριο.. δωσε μια πασα στον μπερμπα που ερχεται απο πισω και ηταν μονος...
εκείνη την ώρα, από την 4 σου έριξα το μπινελίκι
βλέποντας σε ριπλέι τη φάση, αν έδινες μπαλιά στο μπερμπάτωφ (που δεν τον είδες), η μπάλα δε θα περνούσε
πήγε να την περάσει από την "κλειδαρότρυπα" αλλά για λίγο δεν του έκατσε
πάντως χειρίζεται απίστευτα το σώμα του
βλέποντας σε ριπλέι τη φάση, αν έδινες μπαλιά στο μπερμπάτωφ (που δεν τον είδες), η μπάλα δε θα περνούσε
πήγε να την περάσει από την "κλειδαρότρυπα" αλλά για λίγο δεν του έκατσε
πάντως χειρίζεται απίστευτα το σώμα του
- sourmenetes
- Moderator
- The_Stalker
Πράγματι, η μπάλα δεν περνούσε με τίποτα για πάσα. Μαγκιά του που έβγαλε φάση μόνος του και για χιλιοστά θα γινόταν ήρωας.
Ξέρεις πόσοι που δεν βρήκαν μπήκαν σήμερα;;; 3χ3 στα τουρνικε, σε σημείο που να νιώθεις ηλίθιος που πληρώνεις εισιτήριο...sourmenetes έγραψε:Εσυ δεν ειπες οτι δε βρηκες εισητηριο;;![]()
Στο θέμα μας, εμένα μου φάνηκε πολύ πλάγια ότι ήταν ο Ζαιρο, κι αν ήθελε να την δώσει στον Μπερμπατοφ, θα την έκοβαν εύκολα οι οχτροί
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τι να λεμε τωρα καθε φορα που ακουμπαει την μπαλα φενεται η τεραστια ποιοτητα του...ΚΑΙ εχει και ταχυτητα.
Οταν μπουν καλα ολοι δεν θα ξερει ο Τουντορ ποιον να αφησει εξω απο την ενδεκαδα
Οταν μπουν καλα ολοι δεν θα ξερει ο Τουντορ ποιον να αφησει εξω απο την ενδεκαδα

- the_outlaw
Δείχνει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής. Έκρηξη, δύναμη, καλή τεχνική. Δε θα τον κρίνω για το τελείωμα του σήμερα. Ο Ζάιρο πάντως θα είναι πολύ καθοριστικός παίκτης για τις κλειστές άμυνες.
Δειχνει καλα στοιχεια.Αναιτιο το κραξιμο που εφαγε σημερα.Πασα δεν μπορουσε να βγαλει.