25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
εσυ μεγαλε εισαι θεος vaggt.....θυμασαι μηπως τι ακουγε ο χαλκιας?κ ποσα χρονια ειχες ενα προπονητη κ ενα κορμο?αντε που θα μας το παιξεις κ ειρωνια ξερολα....εγω δεν εχω το κομπλεξ το δικο σου να ανατρεξω σε παλιοτερα δημοσιευματα δεν ειναι κ της ηλικιας μου .κ να σε πω κ κατι κανενα διαλογο με τη παρτη σου στα παιδακια που σε ακουνε....αυτα!!!!
φιλε μου καλε δεν θα μπω σε διαδικασια ιδιαιτερης συζητησης καθως το πιθανοτερο ειναι να κουρασουμε αλλα οφειλω να σε ενημερωσω οτι ο χαλκιας (για τον οποιο μεχρι προτινος ελεγα και εγω οτι ηταν ο καλυτερος μας τερματας) την πρωτη του εξοδο την εκανε μετα τα 30 ενημρωτικα για να καταλαβεις καποια πραγματα...για τα δε αντανακλαστικα του δε νομιζω οτι χρειαζεται να το συζητησουμε ιδιαιτερα...στον ΠΑΟΚ ο χαλκιας "επιασε" λογω της εμπειριας του και του στησιματος της ομαδας :ugeek:VAGGT έγραψε:Η διαφορες του Χαλκια και του Ολσεν ειναι οτι ο ενας καθοδηγουσε την αμυνα επι 90 λεπτα (ειναι το πρωτο που μαθαινουν στους τερματοφυλακες) και φυσικα οτι στην μικρη περιοχη εκμεταλευοταν το υψος(ισως και την μυτη του) και καθαριζε τις φασεις ενω ο Ολσεν δεν μιλαει στους συμπαικτες-αμυντικους του ενω ειναι ατολμος στις εξοδους και οταν τολμα βγαινει με καθυστερηση δευτερολεπτου πραγμα που πηγαζει απο τον φοβο που απ οτι δειχνει εχει.Black&White έγραψε:Με το Χαλκιά νιώθαμε σίγουροι σε πάρα πολλά. Και παρότι είχαμε τον πινέζα τον Κοντρέρας (περαστικά του) που απλώς παρακολουθούσε ή έπιανε τη γραμμή του τέρματος στις σέντρες και τα στημένα, είχαμε αυτόν που έβγαινε και καθάριζε.
Βέβαια κι αυτόν τον έκραζαν τότε ενώ σπάνια τρώγαμε γκολ!
Σημερα σε μια φαση εκανε δυο βηματα μπροστα και δυο πισω σε μια λαθος μπαλια των Γερμανων.Αν το βρεις καπου θα καταλαβεις τι εννοω για φοβο και ατολμια.
Τον γουσταρω κατω απο τα δοκαρια αλλα εν ετη 2015 αυτο δεν φτανει για να λεγεσαι ολοκληρωμενος τερματοφυλακας.
Γιατι η αμυντικη λειτουργια της ομαδας δεν ηταν στημενη καλα με ΑΕΚ;Με την Σπαρτα;Με την Ντορτμουντ;
Αν υπαρχει στατιστικο με τις εξοδους τους Ολσεν θα ειναι πολυ ενδιαφερον να δουμε σε ποσες εχει επαφη με την μπαλα.
Τον Χαλκια τον πηρες ελευθερο.
Τον Ολσεν τον πηραμε με μεταγραφη 650 χιλ ευρω και φυσικα παιρνει περισσοτερα απο τον Χαλκια.
Μου ζητας να μην εχω απαιτησεις απο εναν τετοιο τερματοφυλακα με λιγα λογια;
Αν υπαρχει στατιστικο με τις εξοδους τους Ολσεν θα ειναι πολυ ενδιαφερον να δουμε σε ποσες εχει επαφη με την μπαλα.
Τον Ολσεν τον πηραμε με μεταγραφη 650 χιλ ευρω και φυσικα παιρνει περισσοτερα απο τον Χαλκια.
(no οffence nothu, ως παραδειγμα το χρησιμοποιω το παραπανω ποστ)Ούτε καν φταίει ο Όλσεν. Άπλα ορισμένοι θέλετε να φταίει. Για τις αποκρούσεις δεν είδα να γράφετε τίποτα.
Οποιος θελει ρε παιδια ομως να ειναι δικαιος στις κρισεις του, μοιραζει τουλαχιστον 50-50 την ευθυνη και δεν ψιλοπαραμυθιαζεται λεγοντας οτι εχει μηδενικη ευθυνη, αναγαγοντας σε ειδηση και υπερασπιση αποκρουσεις που ειναι μερος της δουλειας του..

Ναι μεν ξεχαστηκε ο Gary ηλιθιωδως, αλλα δεν παρενεβη στη συνεχεια γιατι την αφησε στον τερματοφυλακα του που εβλεπε οτι εβγαινε...
Και αν αυτος πηγαινε σθεναρα (χωρις φοβο να φαει τα μουτρα του) και με δυναμη στη μπαλα οπως θα εκανε καθε αποφασιστικος τερματας, αδιαφορωντας για τον επιθετικο σε τοσο μικρη αποσταση, τοτε κατα 85% θα ειχε αποσοβησει τη φαση..
Αλλα ακομα και να το ετρωγε, ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ γιατι τουλαχιστον εκανε το σωστο...
Αν ουτε αυτο δεχεστε, τοτε πραγματικα εχετε πολυ ελαχιστες απαιτησεις απ'το βασικο τερματοφυλακα του ΠΑΟΚ που χτιζεται..
Υ.Γ. Και please, μην το συγκρινετε με αλλες φασεις οροσημα προσποιησεων που ηταν οντως πακετα για τους τερματοφυλακες,
γιατι η μπαλια ουτε δυνατη ηταν, ουτε φαλτσα ειχε, και στα 50 εκατοστα απ'τον ολσεν ηρθε στο σκασιμο της..
Υ.Γ. Δε χρειαζεται να δημιουργειται γελοια διαμαχη μεταξυ μας γιατι υπαρχει διαφορετικη ποδοσφαιρικη αποψη, μονο κ μονο επειδη καποιοι αρδ δημιουργουν κλιμα και τρελαινεστε

Αποψεις ανταλλασσουμε..
-
Μα απ' το gifάκι φαίνεται καθαρά ότι τον ψαρώνει ο άλλος και πάει να του κλείσει τη δίοδο δεξιά.
ΟΚ, θα μπορούσε να έχει λίγο καλύτερη αντίδραση (ειδικά με το αριστερό χέρι) αλλά όχι και φοβήθηκε ρε συ simba.
Επαγγελματίας τερματοφύλακας είναι. Είναι δυνατόν να φοβήθηκε;
Ο Γκάρι κάνει τραγικό λάθος, και θα ήταν τραγικό το λάθος ακόμα κι αν το έβγαζε ο Όλσεν.-
ΟΚ, θα μπορούσε να έχει λίγο καλύτερη αντίδραση (ειδικά με το αριστερό χέρι) αλλά όχι και φοβήθηκε ρε συ simba.
Ο Γκάρι κάνει τραγικό λάθος, και θα ήταν τραγικό το λάθος ακόμα κι αν το έβγαζε ο Όλσεν.-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Παρ 02 Οκτ 2015, 02:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σου ζηταω να εχεις υπομονη για εναν νεο πολλα υποσχομενο τερματοφυλακα που πρωτη φορα βγαινει απο την πατριδα του...VAGGT έγραψε:Γιατι η αμυντικη λειτουργια της ομαδας δεν ηταν στημενη καλα με ΑΕΚ;Με την Σπαρτα;Με την Ντορτμουντ;
η αμυντικη λειτουργια της τοτε ομαδας φιλε μου επνιγε τον επιθετικο...η αμυντικη λειτουργια της τοτε ομαδας δε θα αφηνε ποτε να βγει φαση σαν την αεκ και τη ντορτμουντ σημερα...οσο δε για σημερα στο γκολ η ευθυνη που φερει αγγιζει το 0% και λυπαμαι παρα πολυ που τα αισθηματα σου για τον παιχτη σε τυφλωνουν απο το να το δεις...
δεν αισθανομαι ουτε καμια αναγκη να σε πεισω ουτε τπτ...εχω παιξει τη θεση και πρωτη φορα ειμαι τοσο ενθουσιασμενος με τερματοφυλακα στον ΠΑΟΚ...αυτο εμενα με φτανει...αν καταφερουμε και τον "φαμε" (γιατι μονο ετσι θα αποτυχει ο παιχτης να ξερεις) δεν θα με πειραξει...αλλωστε ποτε δε συνηθισα τον ΠΑΟΚ με καλο νο1...
υγ και επειδη ειδα εγραψες πριν κατι για εξοδους που ειναι η πεμπτουσια της θεσης κλπ ξερεις ποσοι τερματοφυλακες αγωνιζονται στο κορυφαιο επιπεδο χωρις να εχουν εξοδους???βασικα ξερεις το ποσοστο των τερματοφυλακων με καλη εξοδο???με το ζορι αγγιζει το 20-25%...στην ηλικα δε του ολσεν??ουτε διψηφιο δε φτανει...
Συζητηση κανουμε για τον βασικο τερματοφυλακα της ομαδας που εχουμε πληρωσει ενα σκασμο λεφτα βασικα κ φυσικα μεγαλη μεριδα του κοσμου εχει παραπονα δικαιολογημενα για μενα,για αλλους οχι.
Χαιρομαι που εβαλες το βιντεακι για τον εξης λογο.Ο Ολσεν βλεπει την μπαλα να ερχεται καθετα σχεδον στην εστια.
Ερχεται και ο επιθετικος οπως και ο Γκαρυ.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανει το σωστο ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ (στην εστια) πεσιμο να καλυψει την εστια του και αντ αυτου πεφτει ΚΑΘΕΤΑ.
Με λιγα λογια ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ την εστια με αυτο που κανει.Ειτε επεφτε αριστερα ειτε δεξια η μπαλα πολυ πιθανο να πηγαινε ειτε στα ποδια του ειτε στα χερια του αν επεφτε ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ.
Αν ειμαι παραλογος παρακαλω να μου εξηγησει καποιος το συλλογισμο του.
Χαιρομαι που εβαλες το βιντεακι για τον εξης λογο.Ο Ολσεν βλεπει την μπαλα να ερχεται καθετα σχεδον στην εστια.
Ερχεται και ο επιθετικος οπως και ο Γκαρυ.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανει το σωστο ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ (στην εστια) πεσιμο να καλυψει την εστια του και αντ αυτου πεφτει ΚΑΘΕΤΑ.
Με λιγα λογια ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ την εστια με αυτο που κανει.Ειτε επεφτε αριστερα ειτε δεξια η μπαλα πολυ πιθανο να πηγαινε ειτε στα ποδια του ειτε στα χερια του αν επεφτε ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ.
δεν φοβηθηκε φιλε σιμπα...εσυ βλεπεις την καταληξη της φασης και το λες...ο τερματοφυλακας σκεφτεται ομως την εξελιξη της φασης...η εξελιξη της φασης δειχνει οτι η μπαλα παει στο ποδι του επιθετικου οποτε θα εχουμε προβολη...τωρα αν ο επιθετικος προσποιηθει (ηθελημενα και μη) ε τι να κανουμε...simba έγραψε:(no οffence nothu, ως παραδειγμα το χρησιμοποιω το παραπανω ποστ)Ούτε καν φταίει ο Όλσεν. Άπλα ορισμένοι θέλετε να φταίει. Για τις αποκρούσεις δεν είδα να γράφετε τίποτα.
Οποιος θελει ρε παιδια ομως να ειναι δικαιος στις κρισεις του, μοιραζει τουλαχιστον 50-50 την ευθυνη και δεν ψιλοπαραμυθιαζεται λεγοντας οτι εχει μηδενικη ευθυνη, αναγαγοντας σε ειδηση και υπερασπιση αποκρουσεις που ειναι μερος της δουλειας του..
Ναι μεν ξεχαστηκε ο Gary ηλιθιωδως, αλλα δεν παρενεβη στη συνεχεια γιατι την αφησε στον τερματοφυλακα του που εβλεπε οτι εβγαινε...
Και αν αυτος πηγαινε σθεναρα (χωρις φοβο να φαει τα μουτρα του) και με δυναμη στη μπαλα οπως θα εκανε καθε αποφασιστικος τερματας, αδιαφορωντας για τον επιθετικο σε τοσο μικρη αποσταση, τοτε κατα 85% θα ειχε αποσοβησει τη φαση..
Αλλα ακομα και να το ετρωγε, ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ γιατι τουλαχιστον εκανε το σωστο...
Αν ουτε αυτο δεχεστε, τοτε πραγματικα εχετε πολυ ελαχιστες απαιτησεις απ'το βασικο τερματοφυλακα του ΠΑΟΚ που χτιζεται..
Υ.Γ. Και please, μην το συγκρινετε με αλλες φασεις οροσημα προσποιησεων που ηταν οντως πακετα για τους τερματοφυλακες,
γιατι η μπαλια ουτε δυνατη ηταν, ουτε φαλτσα ειχε, και στα 50 εκατοστα απ'τον ολσεν ηρθε στο σκασιμο της..
Υ.Γ. Δε χρειαζεται να δημιουργειται γελοια διαμαχη μεταξυ μας γιατι υπαρχει διαφορετικη ποδοσφαιρικη αποψη, μονο κ μονο επειδη καποιοι αρδ δημιουργουν κλιμα και τρελαινεστε
Αποψεις ανταλλασσουμε..
ειναι σαν κατι φαουλ που μπαινουν απευθειας προσπαθωντας καποιος να παρει κεφαλια αλλα χωρις να παρει τελικα κανενας (περναει απο ολους η μπαλα δηλαδη)...με τη λογικη σου αν ο τερματοφυλακας παει για τη μπαλα την πιανει και σε αυτες τις περιπτωσεις πολυ ευκολα κιολας...αλλα ρε φιλε το κεφαλι που παει προς την μπαλα ενεργοποιει μια εντελως διαφορετικη αντιδραση τι να κανουμε

Εχει 4 χρονια που σταματησα το ποδοσφαιρο.Επαιξα τη θεση 20 χρονια και μεχρι τα 18 μου σε ομαδα Α Εθνικης της πολης ,στις μικτες της Μακεδονιας τοτε και μετεπειτα στην επαρχια.Δεν ειναι θεμα να με πεισεις.Φυσικα και εχει προσοντα ο Ολσεν.Το θεμα ειναι αν τα εκμεταλευεται ή αν εχει ψυχολογικο θεμα.Γιατι 1,98 και να εισαι καρφωμενος ρε φιλε κατω απο τα δοκαρια,να εχεις φαει γκολ οτι σεντρα παει στην μικρη σου περιοχη κτλ δεν μου κολλαει.Υπαρχει προβλημα.650 χιλ ευρω κοστισε δεν ηρθε κουτρα.Sera4 έγραψε:σου ζηταω να εχεις υπομονη για εναν νεο πολλα υποσχομενο τερματοφυλακα που πρωτη φορα βγαινει απο την πατριδα του...VAGGT έγραψε:Γιατι η αμυντικη λειτουργια της ομαδας δεν ηταν στημενη καλα με ΑΕΚ;Με την Σπαρτα;Με την Ντορτμουντ;
η αμυντικη λειτουργια της τοτε ομαδας φιλε μου επνιγε τον επιθετικο...η αμυντικη λειτουργια της τοτε ομαδας δε θα αφηνε ποτε να βγει φαση σαν την αεκ και τη ντορτμουντ σημερα...οσο δε για σημερα στο γκολ η ευθυνη που φερει αγγιζει το 0% και λυπαμαι παρα πολυ που τα αισθηματα σου για τον παιχτη σε τυφλωνουν απο το να το δεις...
δεν αισθανομαι ουτε καμια αναγκη να σε πεισω ουτε τπτ...εχω παιξει τη θεση και πρωτη φορα ειμαι τοσο ενθουσιασμενος με τερματοφυλακα στον ΠΑΟΚ...αυτο εμενα με φτανει...αν καταφερουμε και τον "φαμε" (γιατι μονο ετσι θα αποτυχει ο παιχτης να ξερεις) δεν θα με πειραξει...αλλωστε ποτε δε συνηθισα τον ΠΑΟΚ με καλο νο1...
υγ και επειδη ειδα εγραψες πριν κατι για εξοδους που ειναι η πεμπτουσια της θεσης κλπ ξερεις ποσοι τερματοφυλακες αγωνιζονται στο κορυφαιο επιπεδο χωρις να εχουν εξοδους???βασικα ξερεις το ποσοστο των τερματοφυλακων με καλη εξοδο???με το ζορι αγγιζει το 20-25%...στην ηλικα δε του ολσεν??ουτε διψηφιο δε φτανει...
Σκεφτομαι ισως οτι παιζει πρωτη φορα εξωτερικο κτλ κτλ για να τον δικαιολογησω.Απο την αλλη απο την Σουηδια ηρθε οχι απο την Αργεντινη και την Βραζιλια για να θελει εγκλιματισμο.Αν εσυ θελεις να με βγαλεις ψευτη μια φορα πιστεψε με εγω θελω 10.Ειδικα οταν βλεπω τον Γλυκο στον παγκο που ειναι χειροτερος του Ολσεν .
Ρε παιδια, να ειμαστε λιγο σοβαροι, ουτε η μπαλα ουτε η προσποιηση ηταν 2-3 μετρα μακρια του ωστε οντως να παρει μια αποφαση και να το παιξει κορωνα γραμματα εχοντας ελαχιστη ευθυνης οπως σε τοσες φασεις που εχουμε δει...black death έγραψε:Μα απ' το gifάκι φαίνεται καθαρά ότι τον ψαρώνει ο άλλος και πάει να του κλείσει τη δίοδο δεξιά.
Η μπαλια ειναι αργη, ερχεται και σκαει ακριβως μπροστα του, και αν εβγαινε με αποφασιστικοτητα(-->ταχυτητα) και δεν εχανε μισο δευτερολεπτο να κοντοσταθει, θα την ειχε διωξει κατα 85%..
Εγω σ΄αυτο βλεπω ατολμια και φοβο μη φαει τα μουτρα/χερια του..
Υ.Γ. Σερα τωρα τοδα, ακριβως γι΄αυτες τις φασεις μιλησα πιο πανω, και κατεμε δεν εχουν καμια σχεση μ'αυτην για τους λογους που ειπα..
Anw θα φανει προσεχως αν οντως φοβαται τα collisions και να βαλει χερια/ποδια στη φωτια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 02 Οκτ 2015, 02:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
καλυπτει την προβολη του παιχτη και ειναι η απολυτως σωστη αντιδραση...αν ο παιχτης εκανε προβολη (που αυτο ηθελε να κανει) η μπαλα παει στον ολσεν εκανε τσαφ ο παιχτης και εφαγε το γκολ ο ολσεν...VAGGT έγραψε: Χαιρομαι που εβαλες το βιντεακι για τον εξης λογο.Ο Ολσεν βλεπει την μπαλα να ερχεται καθετα σχεδον στην εστια.
αφου ρε φιλε εχεις παιξει και εσυ τη θεση το ξερεις καλυτερα δε γινεται να μη δε βλεπεις οτι αντεδρασε σωστα :ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 02 Οκτ 2015, 02:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Χαλκιάς είχε τρομερή έξοδο. Στο 6', στο πέναλτι, φαίνεται ξεκάθαρα http://www.dailymotion.com/video/xmorfk ... ghts_sport
Μήπως να βάλω τα γκολ απευθείας φάουλ και ειδικά στη κλειστή γωνία;
Και μου άρεσε κιόλας, αλλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Πχ για αρχή ΗΛΙΚΊΕΣ
Μήπως να βάλω τα γκολ απευθείας φάουλ και ειδικά στη κλειστή γωνία;
Και μου άρεσε κιόλας, αλλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Πχ για αρχή ΗΛΙΚΊΕΣ
Οσο και να τον πιστευω τον Σουηδο φερει ευθυνη.Μπορουσε να χε βγει πιο γρηγορα πανω στη μπαλα και να καθαρισει τη φαση.Στο υπολοιπο παιχνιδι αψογος.
ρε συ παοκαρα23 μιλαμε για τερματοφυλακα οχι για τον ουλτρον απο τους αβεντζερς
τι θελω να πω με αυτο...για να μη φαμε γκολ ο ολσεν θα επρεπε να ειναι 1,5 μετρο πιο μπροστα και να πιασει τη μπαλα πριν σκασει και μπει στην πορεια της ο αντιπαλος...ε πως θα γινει αυτο οταν μιλαμε για μια φαση στην οποια απλα δε δουλευτηκε σωστα το τεχνικο οφασαιντ λογω του ροντριγκεζ??ε θα πρεπει να εισαι ο ουλτρον για να προλαβει μετα εκει την κατασταση

τι θελω να πω με αυτο...για να μη φαμε γκολ ο ολσεν θα επρεπε να ειναι 1,5 μετρο πιο μπροστα και να πιασει τη μπαλα πριν σκασει και μπει στην πορεια της ο αντιπαλος...ε πως θα γινει αυτο οταν μιλαμε για μια φαση στην οποια απλα δε δουλευτηκε σωστα το τεχνικο οφασαιντ λογω του ροντριγκεζ??ε θα πρεπει να εισαι ο ουλτρον για να προλαβει μετα εκει την κατασταση