25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
Επειδή 'επαιζα 20 χρόνια τερματοφύλακας, σε τετοιες φάσεις απλά πάς για την μπάλα, εάν αυτή αλλάξει πορεία και το φάς δεν φέρεις και την απόλυτη ευθήνη, γι αυτό το γκόλ ήταν καθαρά λάθος του Όλσεν,είναι πεντακάθαρο ότι έχει μεγάλο πρόβλημα στις εξόδους.... απο εκεί και πέρα σήμερα τα πήγε αρκετά καλά, αλλα νομιζω ότι πρέπει να πάρει και ο Γλύκος μερικά παιχνίδια...αυτά!!
-
Τι εννοείτε ρε παιδιά να πέσει στη μπάλα; Απορώ πραγματικά. Να αγνοήσει εντελώς δηλαδή ότι υπάρχει παίχτης που κινείται στην πορεία της μπάλας. Πλάκα κάνετε;
Μέχρι τώρα έχω αποφύγει να τον υπερασπιστώ και τον έχω κατακρίνει κιόλας, αλλά σε αυτό το γκολ έχει μηδαμινή ευθύνη.
Ο Γκάρι φυσικά και κάνει μεγάλη μ@λακία όταν καλύπτει μόνος του 2-3 αντιπάλους και η υπόλοιπη άμυνα έχει φύγει 10 μέτρα μπροστά.
Μέχρι τώρα έχω αποφύγει να τον υπερασπιστώ και τον έχω κατακρίνει κιόλας, αλλά σε αυτό το γκολ έχει μηδαμινή ευθύνη.
Ο Γκάρι φυσικά και κάνει μεγάλη μ@λακία όταν καλύπτει μόνος του 2-3 αντιπάλους και η υπόλοιπη άμυνα έχει φύγει 10 μέτρα μπροστά.
- john4serres
αν πηγαινε στην μπαλα υπηρχε και 2η εκδοχη της φασης
να τσιμπησει την μπαλα ο Χοφμαν και να πλασαρει
τοτε παλι θα τρωγαμε τον Ολσεν
-
john4serres έγραψε:αν πηγαινε στην μπαλα υπηρχε και 2η εκδοχη της φασης
Και φαντάσου τον Όλσεν σε τέτοια περίπτωση να έχει κάνει μπλονζον στη αριστερή του γωνία και να κοιτάει.
Κάτι τέτοια γίνονται στο προ και απορούμε τι παπαριά έβγαλαν πάλι οι της konami.

Το γκολ είναι ασυνεννοησία..Και ο Όλσεν φταίει και ο Ροντρίγκεζ..Δεν μπορεί να πέσει στην μπάλα,αντίπαλος έρχεται.
-
Εντελώς αναξιόπιστος,δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη,κάθε ματς και γκέλα
όσο πιο γρήγορα φύγει(είτε για πάγκο είτε οριστικά) τόσο πιο κερδισμένη θα βγει η ομάδα
όσο πιο γρήγορα φύγει(είτε για πάγκο είτε οριστικά) τόσο πιο κερδισμένη θα βγει η ομάδα
- navigator11
black death έγραψε:john4serres έγραψε:αν πηγαινε στην μπαλα υπηρχε και 2η εκδοχη της φασης
Και φαντάσου τον Όλσεν σε τέτοια περίπτωση να έχει κάνει μπλονζον στη αριστερή του γωνία και να κοιτάει.
Κάτι τέτοια γίνονται στο προ και απορούμε τι παπαριά έβγαλαν πάλι οι της konami.
Τσακατσούκας rulezzz, ρε αμπαλε!!

- sourmenetes
- Moderator
john4serres έγραψε:αν πηγαινε στην μπαλα υπηρχε και 2η εκδοχη της φασης
Το πιο πιθανο ειναι να κανει πεναλντυ...
Ο προπονητής της Ντόρτμουντ βέβαια είπε ότι το μισό γκολ ανήκει στην έξυπνη κίνηση που έκανε ο Χόφμαν αλλά τι να ξέρει ο καυμένος, ο Ολσεν φταίει για όλα.
Δεν θα σταθω στον αν εφταιγε η οχι στο γκολ σημερα...ουτε αν ειναι η οχι ταλαντουχος...παροτι εχει κανει πολλες γκαφες σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα... Ξερω απλα οτι δεν εμπνεει καμια εμπιστοσυνη....και οσο η μουρμουρα μεγαλωνει τοσο θα πεφτει και η δικη του ψυχολογια του
- Black&White
GiorgosAtha έγραψε:Μου αρέσει που κάποιοι προσπαθέιτε να μιλήσετε ποδοσφαιρικά και να αναλύσετε την φάση σε κάποιους άλλους.
Τσάμπα προσπαθείτε... πλέον δεν μιλάμε για κριτική αλλά εμπάθεια, κομπλεξ και γκρίνια. Έχουν αποφασίσει να τον κράξουν πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι. Κάθονται και περιμένουν το παραμικρό (ακόμα και αν δεν φταίει) να βγουν να γράψουν. Ακόμα και σε τετ-α-τετ απέναντι σε 5 αντιπάλους θα τους φταίει ο Olsen.
ΥΣ. Στον ΟΤΕ ο Τσόχος εξηγεί ποδοσφαιρικά γιατί στο γκολ ΔΕΝ φταίει ο Olsen στους εγκάθετους ΑΡΔ που μίλησαν για λάθος του τέρματα.
αστο γιωργο...σε αυτον τον λαο τερματοφυλακες επιπεδου γλυκου αξιζουν μονο και λυπαμαι που το λεω...
εγω ο γραφικος απο τη μερια μου θα του δωσω μπραβο για την καλυτερη φετινη του εμφανιση...
-
Ειναι αληθεια οτι αν σε στοχοποιησουν τα γαμωΜΜΕ (δικαια ή αδικα δεν εχει σημασια), αργά ή γρηγορα θα σε φανε. Τετοια δυναμη τους εχουμε δωσει. Δυσκολα λοιπον τα πραγματα ψηλε.
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk