Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Mvp

Ολσεν
18
14%
Βιτορ
3
2%
Τζαβελλας
54
41%
Κοστα
6
5%
Κατσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαμπο
1
1%
Τζιολης
32
24%
Μακ
13
10%
Ροντριγκεζ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπερμπατοφ
4
3%
Ζαιρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντινιδης
2
2%
Χαρισης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πελκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 133

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπο

Δημοσίευση από pgetsos »

Δεν είναι το μοναδικό, αλλά οκ

Συνοπτικά highlights http://livetv.sx/en/showvideo/283960_paok_dortmund/

Λείπει το φάουλ, αλλά στο 86' βγάζει τρομερή ευκαιρία
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

VAGGT έγραψε:
pgetsos έγραψε:VAGGT το θεωρείς πολύ καλύτερο το πρώτο γκολ της Άρσεναλ από της Ντόρτμουντ; Η μήπως έκανε περισσότερες αποκρούσεις;
Ειναι και το μοναδικο γκολ που μπορεις να τον κατηγορησεις οτι φταιει σε 3 χρονια παρουσιας του στον γκευ.
Βασικα ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας που εχει ερθει στην χωρα μας.
Εναν τερματοφυλακα στο 60% των δυνατοτητων του Ρομπερτο αν φερουμε θα ειμαι ευχαριστημενος.
Ο Ολσεν αποδεικνυεται η χειροτερη μεταγραφη.Το τερμα το θελεις να κανει τα βασικα και να σου δωσει το κατι παραπανω.Το να τρως τα απλα και να μου βγαζεις 1 αβγαλτο καθε 3 αγωνιστικες σορρυ δεν θα παρω.Τερματοφυλακα που να παιζει και εξω απο τα δοκαρια θελει το ποδοσφαιρο οχι να παιζει στην γραμμη της εστιας.Εκτος γραμμης ο τυπος ειναι Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ

Υγ)Σημερα η αμυνα μας ηταν απιστευτη κ δεν ειχε κ παρα πολυ δουλεια.Μην το ξεχνας αυτο
Θα συμφωνησω...
Απλα το γκολ που τρωει σημερα το τρωνε σχεδον ολοι οι τερματαδες.στα υπολοιπα συμφωνω.θα βγαλει δυσκολα αλλα στην εξοδο πολυ κακος...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πρώτα απ όλα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τ παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους σήμερα για να πάρουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα από μια τεράστια ομάδα και να είμαστε και να είναι και αυτοί μερικώς απογοητευμένοι γιατί ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι καλύτερο από την ισοπαλία.

από κει και πέρα θέλω να πω ότι κάποιοι μάλλον δεν έχετε ιδεα τι έστειλε Ντόρτμουντ και παίκτες όπως ροις μιχιταριαν γιανουζαι, αλλιώς δεν εξηγούνται αυτά που γράφετε.

όσο γι αυτούς που μπήκαν στο τέλος μέσα και οι οποίοι μόνο τον ΠΑΟΚ δεν έχουν στην καρδιά τους, αν η διοίκηση δεν πάψει να κάνει δημόσιες σχέσεις με τους οπαδούς αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν θα σταματήσουν ποτέ.

είναι κρίμα να έχει βρεθεί ένας τέτοιος ηγέτης για την ομάδα και να μην μπορούν να βρεθούν ηγέτες για τα τσιμέντα.

υγ έχω την εντύπωση ότι σήμερα ο Τζαβέλας έκανε υπερπαιχνιδαρα. δεν θυμάμαι να έχασε φαση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 02 Οκτ 2015, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

https://d1wst0behutosd.cloudfront.net/v ... APEP47UKWQ

Εκτεταμένα highlights με 2-3 φάσεις παραπάνω

Στο 80 αυτός ο άσχετος της Ντόρτμουντ πήγε να φάει παρόμοιο γκολ, γιατί περιμένει κεφαλιά
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια και το σχετικά καλό αποτέλεσμα. Είπα αρχικά να τρολάρω και να βάλλω για MVP τον Olsen, αλλά έβαλα τον Μακ για την γκολάρα που έβαλε και γενικά το απίστευτο τρέξιμο. Είναι ο παίκτης που ανάγκασε τη Ντόρτμουντ να μην έχει ολική κυριαρχία δίνοντάς τους πονοκέφαλους. Φοβερός ο Τζιώλης και η άμυνα. Στο τέλος μείναμε από δυνάμεις. Η διαχείρηση του παιχνιδιού από τον κόουτς ήταν σχεδόν τέλεια. Νομίζω πάντως ότι ήθελε λίγο φρεσκάρισμα η ομάδα, δηλαδή πιο νωρίς οι αλλαγές. Ο Κάτσε ήθελε από το 70 την αλλαγή. Ίσως και ο Μπερμπάτοφ στο 75, για να μαρκάρει ένας ακόμη παίκτης. Ο Κλάους θα μπορούσε φρέσκος να τα δώσει όλα. Πάντως έδειξε τεράστια κλάση ο Βούλγαρος, και ήταν απόλαυση να τον δούμε σε τέτοιο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή τα λένε όλα: έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και πόνταρε στην κόπωση του ΠΑΟΚ, χτυπώντας στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού. Τρομερές αντοχές η ΝΤόρτμουν που είναι 1 κλάση καλύτερη από τη λούζερ Άρσεναλ, που έκανε κακό παιχνίδι με την εγκληματική οργάνωση. Νομίζω ότι Κυριακή θα δούμε καλό παιχνίδι αν παιχτεί κοντά στο 50-50. Η κούραση θα είναι πρόβλημα δυστυχώς. 3 μέρες είναι πολύ λίγες. Οι παίκτες πάντως θα τα δώσουν όλα (ότι έχουν), γιατί μετά ακολουθεί διακοπή.

Υγ: Άσχετα αν ο Όλσεν δείχνει αστάθεια, πρέπει να στηριχτεί, όπως και όλη η ομάδα. Ξέχασα να πω ότι μου άρεσε πολύ ο Σάμπο που είχε και καλά τρεξίματα. Κάθε αγώνα γίνεται καλύτερος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 02 Οκτ 2015, 00:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εντάξει παίζαμε με ομάδα τρομερού επιπέδου..Σε κάποιες στιγμές αναρωτιόμουν πως δεν φεύγει η μπάλα με τίποτα από τα πόδια τους..

Η ομάδα πολύ καλή και συγκεντρωμένη.Το πλάνο βγήκε και η νίκη μπορούσε να έρθει..

Προσωπικά δεν μου άρεσε ο Κάτσε..Δεν είναι πολύ καλά τελευταία.

Στο γκολ για μένα φταίει κυρίως ο Ροντρίγκεζ που δεν βγαίνει μπροστά στον παίκτη.

Σχετικά με αυτό που έγινε στο τέλος..Άνοιξαν οι security την πόρτα για να πάνε αυτοί οι 100-200 να μαζέψουν τα πανό τους από την 5 και την 6..Και αυτοί πήραν την ευκαιρία με το ανύπαρκτο μυαλό τους και πήγαν μέχρι την 7.

Ελπίζω να μην στοιχίσει,γιατί δεν υπήρξαν επεισόδια και το όλο σκηνικό έγινε αρκετά μετά την λήξη με μια κρυφή ελπίδα να μην είδε κάτι ο παρατηρητής.

Τσάκωμα από τις κάμερες και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.Ντροπή και αίσχος.

Να σημειώσω πως η συντριπτική πλειοψηφία της 4 τους αποδοκίμασε έντονα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Έχω κατά καιρούς χαρακτηρίσει αυτή την μικρή (ελάχιστη) μερίδα των ""οπαδών"" μας, έχω πει σε τι κατάσταση βρίσκονται όσο τα κάνουν αυτά και έχω πει επίσης τι έπρεπε να είχε κάνει ΉΔΗ η διοίκηση με αυτούς! (όχι μόνο η διοίκηση, αλλά και όλος ο λαός του ΠΑΟΚ)
Μετά πάντα πεταγόντουσαν 1-2 (μπορεί και από τον παραπάνω καμένο όχλο) και μου την έπεφταν που τολμούσα να χαρακτηρίσω έτσι την παραπάνω μάζα αχυρόμυαλων! Ας φάμε τώρα την καμπάνα και ας συνεχίσουμε να τους καλύπτουμε γιατί αυτοί να πούμε ... είναι μάγκες ΠΑΟΚτσήδες και μεις είμαστε οι φλώροι! Εεεεε???
Καληνύχτα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Παρ 02 Οκτ 2015, 00:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

εννοειται εχει ευθυνη ο Ροντριγκεζ :oops:
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Φιλε sourmenete, εχει περασει κατα πολυ ο καιρος που ψαχνω το δικιο μου. Ποσως με ενδιαφερει κι αν το χανω.
Εχω χασει πολλα περισσοτερα και ως ΠΑΟΚτσης και ως Ελληνας επειδη τυχαινει οι γυρω μου να μην ανηκουν ολοι στο ανθρωπινο ειδος.
Ειμαι 6 χρονια εκτος Τουμπα γιατι πονουσε η καρδια μου οποτε εβλεπα εικονες σαν τη σημερινη και μετα το κυπελο με αεκ ειπα τελος εδω....ειμαι λιγοτερο απο μισο βημα απο να μαζεψω τα μπογαλακια μου και να φευγω για αλλες πολιτειες για να επιβιωσω κ μονο, επειδη ειχα την ατυχια να γεννηθω στην Ουγκαντα...
και λες να με νοιαζει αν εχω δικιο κ το χανω;

Σιχαθηκα τον Ελληναρα σε ολες του τις μορφες. Και μια απο αυτες εναι κ η σημερινη.
Και αν μου εσβησες μεταξυ αλλων το «ευχομαι αυτη η χωρα να πιασει πατο μπας και αλλαξει κατι μετα», εγω θα το ξαναγραψω!
Τι θα πρεπε να ευχομαι δηλαδη; Αυτο που ευχεται μια μεριδα παρτακηδων συντοπιτων μου; να μεινουν τα πραγματα ως εχουν για να ειναι στην πουδρα αυτοι, ενω αλλοι διπλα τους ειναι στα ορια της εξαθλιωσης; ενω αυτοκτονουν;
Φυσικα και ευχομαι πατο για ολους μας κ δυστυχια σε οσους την αξιζουν. Τα χριστιανιλικια μας τελειωσαν...

Οπως ευχομαι να τελειωσουμε συντομα και με το ανεκδοτο της σημερινης δημοκρατιας. Βουρδουλα και τιμωρια θελουν τα ζα, αν δεν συμμορφωνονται τουλαχιστον να φοβουνται.

Αν υπηρχε νομος οτι μια εισοδο σε αγωνιστικο χωρο θα εφερνε ποινη 3 χρονια φυλακας ΧΩΡΙΣ αναστολη και δικαιολογητικα, ποιος απο αυτους θα εμπαινε σημερα μεσα; Και μη μου πεις οτι θα την πληρωνε ποτε κανενας αθωος...κανεις δεν ειχε λογο να ειναι εκει, οσοι μπηκαν σημερα εκαναν απλα τη βλαχομαγκια τους, αδιαφορωντας για τον ΠΑΟΚ και γνωριζοντας οτι σε αυτη τη χωρα δεν τιμωρειται ποτε κανεις!

Για οσους λενε για συνδεσμους....εγω δε λεω οτι εινα συνδεσμιτες που μπηκαν μεσα, αλλα ΟΣΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ Π-Α-Ι-Δ-Α-Κ-Ι-Α δεν τους περιμενουν στα καγκελα να τους αρχισουν στις γρηγορες, ειναι κι αυτοι συνυπευθυνοι.
Ειτε δεν θελουν να ασχοληθουν μην τους πουν ρουφιανους (αληθεια,αν καποιος πατριωτης στην κατοχη καρφωνε εναν δοσυλογο που δρουσε εναντια στα συμφεροντα της Χωρας, θα τον λεγαν ρουφιανο οι αλλοι; Τους παραλληλισμους καντε τους..)
ειτε επειδη δεν μπορουν....(οποτε τζαμπα ο θορυβος αμα δεν μπορουν να συνετισουν 2 χουφτες νανων)

Και θεωρω τουλαχιστον ΤΡΑΓΙΚΟ αυτο που διαβασα πιο πανω οτι «δεν ειναι δουλεια των συνδεσμων να προστατευσουν τον ΠΑΟΚ»!!
Αλλα θυμαμαι να λεγαμε παλια...αλλα πανο εβλεπα. Κι αμα δε ειναι αυτη, ποια ειναι; Το μεσαζοντιλικι στα εισητηρια;

ΥΓ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΕΚΙΟΡΙΤΑΔΕΣ...ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ 100) ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:idea: Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ...

Τι να πω για το ματς; Τα είπατε όλα..

Πάντως,λέγανε για απουσίες Ντόρτμουντ αν σήμερα είχα λέοβατς και τσιμιροτ δεν έχανα βαθμό πιστεύω... Γιατί όπως πήγε το ματς χάσουρα είναι και όμως... :shock:

Μβπ τζαβελλας σίγουρα.
Ηρωικοι τζιολης, Κόστα,Βίτορ και κών.νιδης.

Μπερμπα φαίνεται τι σημαίνει να ξέρεις μπάλα και όχι απλά να παίζεις ποδόσφαιρο...

Για ολσεν δεν λέω τπτ,τα είπε ο τσωχος (εξαιρετικός με την ευκαιρία) και οι άρδ στον ΟΤΕ έκοψαν τον πρόλογο... ;)

Λαός γενικά καλός, στο τέλος λίγο τα χάλασαν :yellowcard: αλλά γενικά καλό να αρχίσουμε να...μπαίνουμε σε ρυθμό!! :)

Συνεχίζουμε!!!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Τι συζηταμε τωρα ρε παιδια. Αυτοι που κραζουν τους συνδεσμους μονο, τα λενε πανω στην τρελα τους. Και δεν ειμαι συνδεσμιτης.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
«Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι οπαδοί μας ότι δεν μας βοηθούν με αυτήν την συμπεριφορά»
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Μια χαρά σήμερα... Σταθήκαμε καλά και μπορούσαμε να το πάρουμε κιόλας.
Μη ξεχνάμε ότι χτίζεται ομάδα και από αυτό το παιχνίδι μόνο κέρδος θα είχαμε. Παίχτες και προπονητής φτιάχνουν "μέταλλο" από τέτοια παιχνίδια.
Δεν με φοβίζει καμιά Κρασνονταρ... θεωρώ ότι θα τους κερδίσουμε εδώ και θα έχουμε το πάνω χέρι για την πρόκριση.
Τέλος και αυτό το παιχνίδι. Σειρά έχει τώρα ο gay. Και αυτούς δεν θα τους φοβηθούμε/σεβαστούμε.

VAGGT... Κανείς αυτό ακριβώς το οποίο λέω και στο τοπικ του Olsen... έχουμε την τάση να μην θυμόμαστε -ή να μη δίνουμε σημασία- στα λάθη των "ξένων" αλλά να θυμόμαστε με κάθε λεπτομέρεια τα λάθη των "δικών" μας.
Ο Ρομπερτο έχει κάνει πολλά λάθη αλλά -και με την βοήθεια των ΜΜΕ- κουκουλώνονται σε αντίθεση με τα λάθη των "δικών" μας που τα βγάζουν φάτσα φόρα -ακόμα και αν δεν φταίνε 100%-.
Για παράδειγμα είμαι σίγουρος ότι έχεις ακούσει για την τρομερή του εμφάνιση στο Benfica - gay 1-1... Δες το γκολ της ισοφάρισης... θα ανακαλύψεις ότι το λάθος που έκανε δεν ήταν το μοναδικό του τα 3 χρόνια.
Αν ψάξεις λίγο θα βρεις και άλλα που είτε τα πλήρωσε, είτε τα γλίτωσε... ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Besuch 2 έγραψε:Φιλε sourmenete, εχει περασει κατα πολυ ο καιρος που ψαχνω το δικιο μου. Ποσως με ενδιαφερει κι αν το χανω.
Εχω χασει πολλα περισσοτερα και ως ΠΑΟΚτσης και ως Ελληνας επειδη τυχαινει οι γυρω μου να μην ανηκουν ολοι στο ανθρωπινο ειδος.
Ειμαι 6 χρονια εκτος Τουμπα γιατι πονουσε η καρδια μου οποτε εβλεπα εικονες σαν τη σημερινη και μετα το κυπελο με αεκ ειπα τελος εδω....ειμαι λιγοτερο απο μισο βημα απο να μαζεψω τα μπογαλακια μου και να φευγω για αλλες πολιτειες για να επιβιωσω κ μονο, επειδη ειχα την ατυχια να γεννηθω στην Ουγκαντα...
και λες να με νοιαζει αν εχω δικιο κ το χανω;

Σιχαθηκα τον Ελληναρα σε ολες του τις μορφες. Και μια απο αυτες εναι κ η σημερινη.
Και αν μου εσβησες μεταξυ αλλων το «ευχομαι αυτη η χωρα να πιασει πατο μπας και αλλαξει κατι μετα», εγω θα το ξαναγραψω!
Τι θα πρεπε να ευχομαι δηλαδη; Αυτο που ευχεται μια μεριδα παρτακηδων συντοπιτων μου; να μεινουν τα πραγματα ως εχουν για να ειναι στην πουδρα αυτοι, ενω αλλοι διπλα τους ειναι στα ορια της εξαθλιωσης; ενω αυτοκτονουν;
Φυσικα και ευχομαι πατο για ολους μας κ δυστυχια σε οσους την αξιζουν. Τα χριστιανιλικια μας τελειωσαν...

Οπως ευχομαι να τελειωσουμε συντομα και με το ανεκδοτο της σημερινης δημοκρατιας. Βουρδουλα και τιμωρια θελουν τα ζα, αν δεν συμμορφωνονται τουλαχιστον να φοβουνται.

Αν υπηρχε νομος οτι μια εισοδο σε αγωνιστικο χωρο θα εφερνε ποινη 3 χρονια φυλακας ΧΩΡΙΣ αναστολη και δικαιολογητικα, ποιος απο αυτους θα εμπαινε σημερα μεσα; Και μη μου πεις οτι θα την πληρωνε ποτε κανενας αθωος...κανεις δεν ειχε λογο να ειναι εκει, οσοι μπηκαν σημερα εκαναν απλα τη βλαχομαγκια τους, αδιαφορωντας για τον ΠΑΟΚ και γνωριζοντας οτι σε αυτη τη χωρα δεν τιμωρειται ποτε κανεις!

Για οσους λενε για συνδεσμους....εγω δε λεω οτι εινα συνδεσμιτες που μπηκαν μεσα, αλλα ΟΣΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ Π-Α-Ι-Δ-Α-Κ-Ι-Α δεν τους περιμενουν στα καγκελα να τους αρχισουν στις γρηγορες, ειναι κι αυτοι συνυπευθυνοι.
Ειτε δεν θελουν να ασχοληθουν μην τους πουν ρουφιανους (αληθεια,αν καποιος πατριωτης στην κατοχη καρφωνε εναν δοσυλογο που δρουσε εναντια στα συμφεροντα της Χωρας, θα τον λεγαν ρουφιανο οι αλλοι; Τους παραλληλισμους καντε τους..)
ειτε επειδη δεν μπορουν....(οποτε τζαμπα ο θορυβος αμα δεν μπορουν να συνετισουν 2 χουφτες νανων)

Και θεωρω τουλαχιστον ΤΡΑΓΙΚΟ αυτο που διαβασα πιο πανω οτι «δεν ειναι δουλεια των συνδεσμων να προστατευσουν τον ΠΑΟΚ»!!
Αλλα θυμαμαι να λεγαμε παλια...αλλα πανο εβλεπα. Κι αμα δε ειναι αυτη, ποια ειναι; Το μεσαζοντιλικι στα εισητηρια;

ΥΓ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΕΚΙΟΡΙΤΑΔΕΣ...ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ 100) ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ.
Δε σου εσβησα αυτο που λες.μαλλον αυτο δε το χες γραψει...σου λεω οτι δεν εχεις αδικο.
Ολα σου τα ποστ,εχουν σωστο νοημα,απλα μην ξεφευγεις.αυτο λεω...
Άβαταρ μέλους
Moko

Δημοσίευση από Moko »

hasio_john έγραψε:Έχω κατά καιρούς χαρακτηρίσει αυτή την μικρή (ελάχιστη) μερίδα των ""οπαδών"" μας, έχω πει σε τι κατάσταση βρίσκονται όσο τα κάνουν αυτά και έχω πει επίσης τι έπρεπε να είχε κάνει ΉΔΗ η διοίκηση με αυτούς! (όχι μόνο η διοίκηση, αλλά και όλος ο λαός του ΠΑΟΚ)
Μετά πάντα πεταγόντουσαν 1-2 (μπορεί και από τον παραπάνω καμένο όχλο) και μου την έπεφταν που τολμούσα να χαρακτηρίσω έτσι την παραπάνω μάζα αχυρόμυαλων! Ας φάμε τώρα την καμπάνα και ας συνεχίσουμε να τους καλύπτουμε γιατί αυτοί να πούμε ... είναι μάγκες ΠΑΟΚτσήδες και μεις είμαστε οι φλώροι! Εεεεε???
Καληνύχτα μας.
Κανείς δεν τους καλύπτει. Το οτι τα κάνουν στο γήπεδο είναι το λάθος.
Ένα παράδειγμα που θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε είναι το παράδειγμα της Αγγλίας, στο γήπεδο Παναγίες και στα στενάκια βρομόξυλο.
Ας πηγαίναν να τους την πέσουν σε λευκοπύργο η έξω απ το γήπεδο αλλά όχι μέσα σ΄ αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”