29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Tα εφτυσε ο ανθρωπας σημερα.Τρομερη εμφανιση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nickzark την Πέμ 01 Οκτ 2015, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Φτου-φτου. Αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυμούς, θα κάνει 30+ γκολ και θα παραμιλάμε.
Ωραιος, τρεχαλατζης κ σκορερ. Μπραβο.
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγκινητική εμφάνιση και την περίμενα από έναν παίκτη που θέλει να διαφημίσει τον εαυτό του! Θα χρειαστεί και αυτός ανάσες πάντως γιατί τον πεθάναμε. Ελπίζω το γεγονός που τον έκανε αλλαγή στο 75' να τον βοηθήσει την Κυριακή. Ίσως στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο χρειαζόταν ένα πιο μαζικό ροτέισον, αλλά από την άλλη χρειαζόμασταν τους βαθμούς, γιατί είχαμε μείνει πίσω.
πολυ ωραιος σημερα με πολλα καλα τρεξιματα στην πλατη...λιγο πιο προσεχτικος να ηταν με τα οφσαιντ μονο...αλλα πολλα μπραβο...κουραστηκε νωρις στο β ομως πραγμα που με παραξενεψε...
Παικταρα μου περιμενω την Κυριακη να κανεις παρτυ.Αν οι εποπτες δεν μαλακιστουν θα πεσει πολυ γελιο με τις "σεντερμπακαρας" του γαυρου. 

- ΑποστόληςΑ
Μπράβο παικταρά μου! Το τελείωμά σου ήταν άψογο, αν και κάπως δύσκολο. Βέβαια σε ήθελε η μπάλα γιατί δεν έκανες τεχνικό σουτ, αλλά σουτ εξόντωσης, όπως και στο Περιστέρι και ευτυχώς, όπως κι εκεί, είχε την τέλεια κατάληξη.
To goal εξαιρετικό ... αλλά κακά τα ψέμματα η πιο σωστή επιλογή εκεί ήταν σπάσεις τη μπάλα δίπλα απέναντι στον γκαρυ που έμπαινε με τη μπάλα στα δίχτυα.
Με μια κακή επιλογή και ένα καλό τελείωμα σήμερα πανηγυρίζουμε. Βελτίωσέ το κουσούρι ρε παλίκαρε και θα κάνεις παρτυ ...
Με μια κακή επιλογή και ένα καλό τελείωμα σήμερα πανηγυρίζουμε. Βελτίωσέ το κουσούρι ρε παλίκαρε και θα κάνεις παρτυ ...
Δεν μπορούσε να σπάσει τη μπάλα ο αμυντικός κάλυπτε σωστά και γρήγορα. Πήρε την καλύτερη απόφαση.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
lamosas θεωρώ ότι μπορούσε τόσο πριν το πρώτο κοντρόλ όσο και μετά ( και πριν το σουτ δηλαδή).
θα ξαναδω τη φάση αλλά οκ.... το πιο λογικό εκεί , με δεδομένη τη κλειστή γωνία του τέρματος , είναι να σκεφτείς πάσα κι όχι να κατεβάσεις το κεφάλι και να εκτελέσεις.
Όπως και να έχει καλώς έγινε ότι έγινε. Και είμαι χαρούμενος με τη κατάληξη , απλά έκανα μια παρατήρηση.
θα ξαναδω τη φάση αλλά οκ.... το πιο λογικό εκεί , με δεδομένη τη κλειστή γωνία του τέρματος , είναι να σκεφτείς πάσα κι όχι να κατεβάσεις το κεφάλι και να εκτελέσεις.
Όπως και να έχει καλώς έγινε ότι έγινε. Και είμαι χαρούμενος με τη κατάληξη , απλά έκανα μια παρατήρηση.
- sourmenetes
- Moderator
Το ξαναειπα και τις αλλες..ο παιχτης βλεπει διχτυα,η μπαλα ειναι στρωμενη,δε γινεται να μη σουταρει.giapas έγραψε:To goal εξαιρετικό ... αλλά κακά τα ψέμματα η πιο σωστή επιλογή εκεί ήταν σπάσεις τη μπάλα δίπλα απέναντι στον γκαρυ που έμπαινε με τη μπάλα στα δίχτυα.
Αυτο πρεπει να κανει.
- Καπετάνιος
- navigator11