Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Mvp

Ολσεν
18
14%
Βιτορ
3
2%
Τζαβελλας
54
41%
Κοστα
6
5%
Κατσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαμπο
1
1%
Τζιολης
32
24%
Μακ
13
10%
Ροντριγκεζ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπερμπατοφ
4
3%
Ζαιρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντινιδης
2
2%
Χαρισης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πελκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 133

Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπο

Δημοσίευση από CCCP »

Εαν ακους navi ηδη το καθε βλαμενο που βγαινει λεει τον Ολσεν καθηστερημενο.

Συγχαρητιρια ρε παιδια, σας επεισαν να κοροιδευτε παικτη της ομαδας.

Εγω εχω ηδη συγχηστει και χαλαστει τελειως αντι να χαιρωμαι μετα απο τετοιο ματς. Τα κλεινω ολα, δε μου παει η καρδια ουτε να γραψω αλλο.
Άβαταρ μέλους
Chris74

Δημοσίευση από Chris74 »

Σου μένει μια, καποια πίκρα, όπως με τη Fioredina, αλλα θα μπορούσαμε να είχαμε φάει 3, οπότε.....
Όλα τα λεφτά, 22/10 με Krasnodar....
Άβαταρ μέλους
suncity4

Δημοσίευση από suncity4 »

navigator11 έγραψε: Δεν ξέρω εσείς τι πιστεύετε, πάντως ο πιοαμπαλοςπεθαινεις διευθυντής των 107,14-10 ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη του Όλσεν. Χααχαχαχα. Σε λίγο θα έχουμε τίποτα συγκρίσεις με Κρέσιτς ή Ντάνι Φερνάντεζ για να μας πείσουν ότι δεν κάνει. Οοοουυυυυσσσσττττττ, τσομπαναραίοι!!!
ρε φιλε, πως θα κανουν νουμερα, πως θα τους παρουν τηλεφωνο, πως θα στειλουν μηνυματα???
για τα λεφτα τα κανεις ολα.... (που λεει και το τραγουδι)

εχω να βαλω αθλητικο ραδιοφωνο, απο την ημερα που ειχε ερθει ο σαββιδης....για πρωτη φορα

εχει κατι χρονια δλδ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

CCCP έγραψε:
Εγω εχω ηδη συγχηστει και χαλαστει τελειως αντι να χαιρωμαι μετα απο τετοιο ματς. Τα κλεινω ολα, δε μου παει η καρδια ουτε να γραψω αλλο.

Αυτο γιατι να χαλάσουμε μια τετοια βραδιά ; Έλος δλδ
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Από την αρχή μέχρι το τέλος πίεση ασκούσαν, απλά το γκολ μας βοήθησε να ανασυνταχτούμε λίγο γιατί τους αποσυντόνισε. Για να κερδίσουμε έπρεπε να είχαμε πετύχει και δεύτερο γκολ παίζοντας πιο εξυπνα στις αντιπεθέσεις. Με την κατοχή και την πίεση που είχαν ήταν σχεδόν αναπόφευκτο να συμβεί το μοιραίο.

Εννοείται ότι με τον γαύρο θα παίξουμε πολύ πιο κατακτητικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Πέμ 01 Οκτ 2015, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astrachan

Δημοσίευση από astrachan »

Εμένα μου άρε κι ο Κωνσταντινίδης ειδικά στο πρώτο...Απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πάρεις αποτέλεσμα....Μπράβο σε όλους.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Συγχαρητήρια στην Ντόρτμουντ που δεν κλείστηκε :P

πόντος, καρδιοχτύπι, εμπειρίες, καλή ξεκούραση και συγκέντρωση για το επόμενο!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

CCCP έγραψε:Εαν ακους navi ηδη το καθε βλαμενο που βγαινει λεει τον Ολσεν καθηστερημενο.

Συγχαρητιρια ρε παιδια, σας επεισαν να κοροιδευτε παικτη της ομαδας.

Δεν ακούω, όχι. Έκλεισα με συνοπτικές. Ξέρω τι θα ακολουθήσει. Έχω εμπειρία τόσα χρόνια.
Ας λένε τις μαλακίες τους, δεν τρέχει κάστανο. Όταν άλλωστε έρθει η ώρα της διάψευσης, ως συνήθως θα κάνουν το αυγουλάκι τους και θα σιωπούν επιδεικτικά. Τοοοοσο πολύ ... φουστάτοι είναι.
black death

Δημοσίευση από black death »

Καλή εμφάνιση, ειδικά αμυντικά που δεν το περίμενα καθώς δεχτήκαμε πολύ πίεση. Μια φάση που ο Γκάρι λειτούργησε σαν να μην είναι αμυντικός (που δεν είναι) κόστισε τους 3 βαθμούς. Επιθετικά θα μπορούσαν κάποιοι σε περιπτώσεις να είναι πιο ομαδικοί. Μένει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί θα μπορούσαμε να το πάρουμε το ματς.
Ξεχώρισαν Τζαβέλλας, Τζιόλης και Μπέρμπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Πέμ 01 Οκτ 2015, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paprica

Δημοσίευση από paprica »

Καλό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να μάθει η ομάδα να βγαίνει οργανωμένα στην αντεπίθεση. Σήμερα βγήκαμε 4-5 φορές με προϋποθέσεις και δεν τελειώναμε τις φάσεις.
MVP Τζαβέλας
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται κατεστραμμένο κόσμο. Είναι κρίμα να τιμωρηθεί η έδρα για 200 κατεστραμμένα ατομα
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

theodorsalonika έγραψε:
capern έγραψε:Για μένα τσακάλια, κορυφαίοι Olsen-Berbatov, συνολικά όλη η ομάδα ήταν καλή και ο Tudor το παιξε ωραία. Ήθελα λίγο περισσότερο σκύλιασμα για να βγάλουμε επιθέσεις καλύτερες, (Jairo ελπίζω να μην είδες απλά τον Berbatov)

Ο τερματάς μας έβγαλε πολλές φάσεις, μαλακία το γκολ που φάγαμε αλλά εμένα μου έδωσε την εικόνα ότι ακόμα και αν δεν κάνουμε παιχνίδι, αυτός θα χτίσει την εστία και θα την κλείσει.

Highlight του Dimitar η φάση που τρώει κίτρινη ο Κάτσες και πάει στο διαιτητή.... Ο μόνος της ομ΄δας σήμερα που μου έδειξε ότι γράφει στα @@ του το όνομα της αντίπαλης ομάδας.

διαφωνω καθετα με τα λεγομενα σου.ακου κορυφαιοι ολσεν και μπερμπατοφ...και TUDOR ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΩΡΑΙΑ...

μαλλον εχω παραπανω ονειρα για τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ.. :nairepaok: :nairepaok:
αδερφέ, δες και τις δηλώσεις του Μπερμπάτοφ μετά το ματς ότι πιστεύει ότι μπορούσαμε να τους είχαμε κερδίσει.
Επειδή τα παιδιά είναι καινούργια στην ομάδα δεν περίμενα σήμερα να το πιστέψουν και να ξεκωλιάσουν τη ντόρτμουντ. Ο Όλσεν είχε ωραίες αποκρούσεις και σε όλο το ματς στην πρίζα ήταν. Ομαδικά παίξανε, αν και περιμένω να δω καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Παραλίγο να κερδίσουμε μια πολύ καλύτερη ομάδα και αυτό είναι από μόνο του σπουδαίο! Σπουδαίος ήταν και ο κόσμος μας, που προχώρησε χρόνια μπροστά με τη στάση του στην προβοκάτσια των σκουληκογερμανών. Μακάρι να κρατήσει την ίδια στάση και την Κυριακή που θα σφυρίζει ο Γιάχος και όχι ο Εγγλέζος που έπαιζε 50-50...
betrayor

Δημοσίευση από betrayor »

Απο οτι διαβαζω λογω και του το οτι ειμαστε υποτροποι παμε μαλλων για 3 αγωνιστικες κεκλεισμενων.....
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Μπράβο στην ομάδα, δύσκολος αγώνας και πολύ καλός αντίπαλος. Σου μένει μια πίκρα για το χ αλλα από κατι τέτοια μαθαίνεις! Εγω πιστεύω οτι φταίνε και οι δυο Ολσεν και Ροντριγκες αλλα λίγη σημασία εχει. Πάμε για την νίκη την Κυριακή! Κατι καλό χτίζετε φέτος!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”