Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C
Εγω να πω οτι συμπασχω με τον κυριο κωνσταντινου τον Μεγα...σε καταλαβαινω που βγηκες και τα ειπες εξω απο τα δοντια...επιτελους βρεθηκε και ενας να μιλησει για αυτο το κατεστημενο του ΠΑΟΚ τοσα χρονια...αμαν πια...ας αφησει αυτος ο ΠΑΟΚ να παρει και κανενας αλλος το πρωταθλημα και τα κυπελλα...τοσο καιρο μεσα στα κολπα εχει γεμισει την τροπαιοθηκη του με κλεμμενα κυπελλα...
ΟΥΣΤ ΡΕ...για λυπηση ειστε μερικοι....μεσα στο παραλληρημα καθε κυριακη και στην αβαντα και την προβολη του ΠΟΚ σε κρατικη τηλεοραση,βρηκες να μας πεις οτι εχει ευνοια ο ΠΑΟΚ...ΑΜΠΑΛΕ...δε μας φτανει που μας σπατε τα νευρα που δεν αναφερεστε καθολου στις ομαδες της Σαλονικης αλλα ακομη και οταν αναφερθηκες το εκανες για να πεις ΜΑ@ΑΚΙΑ...
ΟΥΣΤ ΡΕ...για λυπηση ειστε μερικοι....μεσα στο παραλληρημα καθε κυριακη και στην αβαντα και την προβολη του ΠΟΚ σε κρατικη τηλεοραση,βρηκες να μας πεις οτι εχει ευνοια ο ΠΑΟΚ...ΑΜΠΑΛΕ...δε μας φτανει που μας σπατε τα νευρα που δεν αναφερεστε καθολου στις ομαδες της Σαλονικης αλλα ακομη και οταν αναφερθηκες το εκανες για να πεις ΜΑ@ΑΚΙΑ...
-
παιδια ενα ειναι σιγουρο. Στο ματς με το γαυρο θα μας σφαξει η διαιτησια ειτε με μαχαιρι ειτε με βαμβακι. Γι αυτο εγιναν ολα αυτα στο ματς με το πανιωνιακι. Υπαρχει σχεδιο. Εχουν αφησει να αιωρειται οτι ο ΠΑΟΚ ευνοηθηκε απο την διαιτησια ωστε να μην εχει δικαιωμα να μιλησει την επομενη Κυριακη για οποιο λαθος της διαιτησιας.
αδερφέ μου τα είπες όλα!DimisK έγραψε:Αγαπητέ κ. Κωνσταντίνου,
θα είναι μεγάλη τιμή για μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο επομενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Να δείτε λίγο τον κόσμο, να αφουγκραστείτε το κλίμα, να νιώσετε στο πετσί σας τι σημαίνει ΠΑΟΚ και πόσο μακριά είναι η φιλοσοφία και το DNA του από όλα αυτά που υπαινίσεστε. Ο ΠΑΟΚ κ. Κωνσταντίνου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΣΦΠ!
Και είμαστε υπερήφανοι που δεν θα σας μοιάσει ποτέ. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια! Αυτά τα έκανε και τα κάνει η ομάδα σας και ο γαύρος.
ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!
Τα κάνουν οι δύο ομάδες-κατάρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, κ. Κωνσταντίνου. Να χαίρεστε τους τίτλους σας και τα κύπελλά σας. Βράστε τα, να πείτε το ζουμί τους να ξεχαρμανιάσετε!
Μόνο που όσους τίτλους κι αν κατακτήσετε μεγάλη ομάδα δεν θα γίνετε ποτέ! Ούτε εσείς, ούτε ο γαύρος!
Γιατί μεγάλη ομάδα κ. Κωνσταντίνου είναι η ομάδα που έχει ΜΠΕΣΑ, ΗΘΙΚΗ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
Κι αυτά για σας είναι άγνωστες λέξεις....
Καλή σας νύχτα κύριε Κωνσταντίνου
Ένας μικρός και ασήμαντος οπαδός μιας μικρής ομάδας που λέγεται ΠΑΟΚ
απλά θα ήθελα να θυμίσω τα χρώματα ποιάς ομάδας φόρεσε....είναι λογικό να σκέφτεται έτσι.....
MEΓΑΛΟ ΠΑΜΟΥΝΙΝΟ ειναι και ενας καρογκιοζομικροφωνιστας χανουμι στα οπαδικα που ΣΤΑΖΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΧΟΛΗ για τον ΠΑΟΚ, ειναι στην βρωμ-ΕΡΑ σπορ και το παιζει συνηθως συντονιστης...οποτε θλεω να ξερασω απο βαρυστομαχια ενα λεπτο ειναι αρκετο να τον ακουσεις να ξερασεις.....monsieur cannibale έγραψε:Μα σοβαρά μιλάς ρε foti52? Εδώ εγώ είμαι Γαλλία μονίμως και δεν την παλεύω.
Εάν αυτό που άκουσε ο nasostriumph στην ΕΡΑ ήταν όντως ανάμεσα στις 10 και τις 11, τότε ο υπέυθυνος της κρυάδας ήταν ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, γνωστός "κωμικός" και καραγκιοζοπαίχτης της αθλητικογραφίας.
fotis52 έγραψε:Οσο τους βλεπουνε οι πελατες τους, δεν θα το κλεισουν το μαγαζι dimi μου.....DimisK έγραψε:Κι αν δεν τους βλέπουμε εμείς ρε Φώτη, τους βλέπουν άλλοι. Κι αυτοί οι άλλοι σχηματίζουν λάθος εικόνα! Αυτό με ενοχλεί!
Το θέμα είναι είτε να τα λένε όπως πράγματι είναι τα πράγματα, είτε να το κλείσουν το μαγαζί να ησυχάσουμε όλοι...
Το θεμα ειναι να καταλαβουνε οτι δεν τους γουσταρει ο κοσμος της Θεσσαλονικης.....Αν τους βλεπεις, δεν πα να κραζεις δεκα μερες....Στα παπαρια τους.....Οπως ειπε κι ενας σοφος "η καλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφημιση".......
Ειμαι σιγουρος οτι τωρα ολο και περισσοτεροι θα βλεπουνε αθλητικη Κυριακη για να προσεχουνε τι λεει ο Μιχος κι ο Κωνσταντινου.......
Θα συμφωνούσα μαζί σου Fotis αν επρόκειτο για ένα ιδιωτικό κανάλι.
Εδώ όμως πρόκειται για ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ την οποία την πληρώνεις απο την τσέπη σου ΘΕΛΕΙΣ δεν ΘΕΛΕΙΣ.
Ούτως η άλλος στην ΕΡΤ δεν παίζει ρόλο η τηλεθέαση. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ
η τηλεθέαση, γιατί τα βασικά τους έσοδα προέρχονται απο τα λεφτά που παίρνουν απο εμάς και όχι απο τις διαφημίσεις. Ξέρεις πόσες εκπομπές επίβιωσαν με 0 τηλεθέαση στην ΕΡΤ...
Οπότε η λύση σ'αυτήν την περίπτωση δεν είναι η σιωπή μας, ή η απόριψή μας. Γιατί ουσιαστικά με τα λεφτά που πληρώνουμε στην ΕΡΤ και με την ανοχή μας στη συμπεριφορά της Αλήτικης Κυριακής, κάνουμε εμμέσως κακό στον ΠΑΟΚ.
Πρέπει να αντιδράσουμε μέσω της ΠΑΕ αλλα και προσωπικά μέσω παραπόνων.
Η σιωπή δεν είναι λύση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Δευ 10 Νοέμ 2008, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά άκουσα κι εγώ την παρέμβαση του Κυριάκου (μπράβο που τη ανεβάσατε στο site) και χάρηκα, που έχουμε στη διοίκηση μας τόσο σοβαρά και θαρραλέα πρόσωπα, σε κάθε θέση πλέον. Μπράβο! Με αφορμή αυτό το video, βρήκα στο youtube και μια παλιότερη παρέμβαση του προεδρου του Πανιωνιου στους ανεκδιήγητους δήθεν δημοσιογράφους της αλήτικης κυριακής. Το παραθέτω για οποιον ενδιαφέρεται και παρεπιπτόντως να πω ότι ο Τσακίρης δείχνει επίσης σοβαρότατος άνθρωπος και μπράβο του.
- 11121969solitario
- 11121969solitario