Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
kataramenos5 έγραψε:Αλλού.Καλα ειμαι μην ανησυχειςMANIAKOS έγραψε:Καταραμένε που εισαι ;απλα προτιμω να γραφω καπου αλλου για να μην ενοχλω με το χαμηλο μου επιπεδο αυτο του φορουμ(ετσι ειπαν καποιοι) .Εδω προτιμουνται οι φωνες που ζηταν αποχη απ το γηπεδο, χρεωκοπία της καε και υποβιβασμο κλπ κλπ.Μοντερνα πραγματα...Εμεις οι γραφικοι περισσεύουμε.
ΥΓ Αλε εχεις mail![]()
![]()
(Γ@μα το,αργησες παλι
)
Καταραμένε, κι εμένα δεν με θέλει ο pgetsos και ο Αποστόλης γιατί δεν εκτιμούν το χιούμορ μου, ο Ντίνος με ανέχεται και ο Δάσκαλος με κρατάει μπλε επειδή δέχθηκα μείωση μισθού 20%.
Πέρα από τη πλάκα, αγνόησε όσους δεν σε θέλουν εδώ. Όλοι χρειάζονται..! Όσο δεν "βαραίνουν" το forum με χαρακτηρισμούς και συνεχή αρνητική συμπεριφορά..
Με το χιούμορ σου δεν έχω τίποτα (συνήθως), με το γούστο σου έχω 
Κατ, ξέρουμε όλοι ότι αύριο το βράδυ εδώ θα είσαι να λες για τα δύο γκολ του Στέφανου
Κατ, ξέρουμε όλοι ότι αύριο το βράδυ εδώ θα είσαι να λες για τα δύο γκολ του Στέφανου
-
Μπαρκαρούτσος
-
Μπαρκαρούτσος
Αν έκανες προξενιό, θα την είχες ασπίδα...
Τώρα...δεν έχεις τίποτα... Είσαι στο έλεος της τυραννικής δικτ..... Των κανόνων του forum.
Τώρα...δεν έχεις τίποτα... Είσαι στο έλεος της τυραννικής δικτ..... Των κανόνων του forum.
- Dinos_Liverpool
- ΑποστόληςΑ
ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
Χουφταλίξ με είπε!
Είμαι ο Ντουρασελίξ και δε σηκώνω κουβέντα επ' αυτού!
Χουφταλίξ με είπε!
Είμαι ο Ντουρασελίξ και δε σηκώνω κουβέντα επ' αυτού!
-
Μπαρκαρούτσος
Πήρα εισιτήριο από το internet για τη Κυριακή (Θ7)..
Για όσους δεν έχουν ξανααγοράσει από internet εισιτήριο: ΜΗΝ κάνετε την εγγραφή μέσω Facebook! Μίλησα με τη tickethour και δεν το ήξεραν το πρόβλημα.. Κάν'τε εγγραφή "manual", χωρίς Google+ και Facebook, εκεί δεν τρώει κολλήματα...
Για όσους δεν έχουν ξανααγοράσει από internet εισιτήριο: ΜΗΝ κάνετε την εγγραφή μέσω Facebook! Μίλησα με τη tickethour και δεν το ήξεραν το πρόβλημα.. Κάν'τε εγγραφή "manual", χωρίς Google+ και Facebook, εκεί δεν τρώει κολλήματα...
- Dinos_Liverpool
-
Μπαρκαρούτσος
Χα χα χα...Ντουρασελίξ.....Οστεοπορωσίξ....και καλά από το ίδιο χωριό..Γαλάτες.......χα χα χα χα.....σταματήστε βρε σατανάδες δεν αντέχω.... Χιούμορ του 1926... :ugeek:
Ειπε ο "αιωνιος εφηβος".Dinos_Liverpool έγραψε:Ναι, πολύ ντούρασελ! Οστεοπορωσίξ, να πούμε!
Καταραμενε5,πατ' απάν.
- ΑποστόληςΑ
- Dinos_Liverpool