Για να φυλαει τον Ντιμιταρ ειναι βρε..dimitrissss έγραψε:Ανάμεσα στον αχταρμά των σημαιών που κυματίζουν στην Τούμπα, ανεμίζει και η σημαία του... Αγίου Δημητρίου! Είναι βέβαιο ότι ο Άγγελος έχει αποχωρήσει από την ομάδα;
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Έκανε δηλώσεις κατά του ΠΑΟΚ ο Άγιος Δημήτριος αν ναι είναι όντως τρυπημαdimitrissss έγραψε:Ανάμεσα στον αχταρμά των σημαιών που κυματίζουν στην Τούμπα, ανεμίζει και η σημαία του... Αγίου Δημητρίου! Είναι βέβαιο ότι ο Άγγελος έχει αποχωρήσει από την ομάδα;
- dimitrissss
Κι εγώ που νόμισα ότι ήτανε για μέναsimba έγραψε:Για να φυλαει τον Ντιμιταρ ειναι βρε..dimitrissss έγραψε:Ανάμεσα στον αχταρμά των σημαιών που κυματίζουν στην Τούμπα, ανεμίζει και η σημαία του... Αγίου Δημητρίου! Είναι βέβαιο ότι ο Άγγελος έχει αποχωρήσει από την ομάδα;
- ΑποστόληςΑ
Η σημαία του πολιούχου είναι φυσιολογικό να υπάρχει στο γήπεδο της ομάδας όπου της ανήκει η πόλη ολόκληρη, της νόβα δίπλα δεν σας πείραξε?
ΑΙΣΧΟΣ 
Το περίεργο είναι που ακόμα δεν ανεβάσαμε τον αετό της αυτοκρατορίας των Κομνηνων...
Χμ, μου έδωσες ιδέα, θα σκάσω μύτη...................
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Χμ, μου έδωσες ιδέα, θα σκάσω μύτη...................
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχουν και οι οφθαλμίατροι, για σας που έχετε φθάσει τον μισό αιώνα συνεχούς παρουσίας στον πλανήτη γη.
- Dinos_Liverpool
Εγώ έστειλα στο *****@hotmail.com στις 24/9!stephanos έγραψε:Δεν είδα κάτι.Dinos_Liverpool έγραψε: Ε, τότε, έχεις mail...
Εάν δεν ισχύει, στείλε μας το σωστό στο articles@paokmania.gr με την ένδειξη να μου σταλεί εμένα.
-
Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Αλλού.Καλα ειμαι μην ανησυχειςMANIAKOS έγραψε:Καταραμένε που εισαι ;
ΥΓ Αλε εχεις mail