Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Να αλλαξεις επαγγελμα. Γινε ζαχαροπλαστης καλυτερα να ταιριαζει κ το επωνυμο. Τι παλτα ειστε καποιοι.
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απ τους μεγαλύτερους λακαμαδες εκεί εξω ο τύπος. Το μονο που κανει είναι να στάζει χολή για τον ΠΑΟΚ.
Ηλιθιος κομπλεξικος και απιστευτα αντιπαοκτσης
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό ακούγετε γριά με σχολιασμό αποκλειστικά θεμάτων του ΠΑΟΚ
Αν αυτά που γράφει για τον ΠΑΟΚ τα έγραφε για τον οσφπ θα τον είχαν φιμώσει προ πολλου.
Βλέπω τη ΔΙΚΗ στο ΣΚΑΙ και έχει καλεσμένο και τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ τον Καλύβα. Ο Καλύβας τώρα σοβαρά είναι ΠΑΟΚ? Έχει πάρει μυρωδιά από το τι εστί ΠΑΟΚ. Στη συζήτηση αρνείται ότι υπάρχει σε τέτοια έκταση η εγκληματική οργάνωση, όπως λέει το κατηγορητήριο του ανακριτή διαφθοράς. Επίσης εμφανίζει έμμεσα ότι οι υπόλοιπες ομάδες έχουν συμφέρον από την κατάσταση αυτών, χωρίς να εξαιρεί φυσικά τον ΠΑΟΚ. Εμφανίζει και τον ΠΑΟΚ συνυπεύθυνο δηλαδή. Έχω τρελαθεί
!
Edit: Συνέχισε να μιλάει απαξιώνοντας περισσότερο τον ΠΑΟΚ, καθώς του απευθύνουν τον λόγο ώς πρόεδρο. Πρέπει ο Σαββίδης να επέμβει- δε γίνεται έτσι να μας διασύρουν το όνομα της ομάδας που αδικήθηκε όσο καμία. Μου κάνει πάντως εντύπωση πως το κατηγορητήριο του Ανδρεάδη δεν αναφέρει πουθενά αδικίες εις βάρος του ΠΑΟΚ, που έπρεπε να υπάρχουν πολλές. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η δύναμη από πίσω είναι ο βάζελος. Θα περίμενα και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να έχουν καταθέσει. Ματά το παιχνίδι αρηθ - ΠΑΟΚ το 2010 για παράδειγμα, παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν πει ότι ο διαιτητής τους απειλούσε και τους προκαλούσε λεκτικά, και έπειτα τους κιτρίνιζε. Γιατί να μιλάει μόνο ο Σίντελφεντ και ο Κατσουρ και όχι ο Πάμπλο Γκαρσία? Προφανώς θέλουν να κρύψουν τη χρονιά 2010 που ο βάζελος το σήκωσε. Ούτε για τα πλέι οφ μας είπανε τίποτε που πάντα τα παίρνει η ίδια ομάδα...
Έχω τρελαθεί με τον Καλύβα. Μιλούσε σαν κοινό λαμόγιο, λέγοντας ότι πρέπει να αποδεχτούμε το ποδόσφαιρο με τα ελλατώματά του, υπονοώντας όλη τη διαθφορά του. Πρέπει να γίνονται επιτέλους παρεμβάσεις στα ΜΜΕ και μην πλήττεται έτσι η ομάδα. Ελπίζω κάποια στιγμή ο Πόντιος να μάθει Ελληνικά, γιατί χωρίς τη γλώσσα, κάθε φορά από τρίτους ενημερώνεσαι...

Edit: Συνέχισε να μιλάει απαξιώνοντας περισσότερο τον ΠΑΟΚ, καθώς του απευθύνουν τον λόγο ώς πρόεδρο. Πρέπει ο Σαββίδης να επέμβει- δε γίνεται έτσι να μας διασύρουν το όνομα της ομάδας που αδικήθηκε όσο καμία. Μου κάνει πάντως εντύπωση πως το κατηγορητήριο του Ανδρεάδη δεν αναφέρει πουθενά αδικίες εις βάρος του ΠΑΟΚ, που έπρεπε να υπάρχουν πολλές. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η δύναμη από πίσω είναι ο βάζελος. Θα περίμενα και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να έχουν καταθέσει. Ματά το παιχνίδι αρηθ - ΠΑΟΚ το 2010 για παράδειγμα, παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν πει ότι ο διαιτητής τους απειλούσε και τους προκαλούσε λεκτικά, και έπειτα τους κιτρίνιζε. Γιατί να μιλάει μόνο ο Σίντελφεντ και ο Κατσουρ και όχι ο Πάμπλο Γκαρσία? Προφανώς θέλουν να κρύψουν τη χρονιά 2010 που ο βάζελος το σήκωσε. Ούτε για τα πλέι οφ μας είπανε τίποτε που πάντα τα παίρνει η ίδια ομάδα...
Έχω τρελαθεί με τον Καλύβα. Μιλούσε σαν κοινό λαμόγιο, λέγοντας ότι πρέπει να αποδεχτούμε το ποδόσφαιρο με τα ελλατώματά του, υπονοώντας όλη τη διαθφορά του. Πρέπει να γίνονται επιτέλους παρεμβάσεις στα ΜΜΕ και μην πλήττεται έτσι η ομάδα. Ελπίζω κάποια στιγμή ο Πόντιος να μάθει Ελληνικά, γιατί χωρίς τη γλώσσα, κάθε φορά από τρίτους ενημερώνεσαι...
- ΑποστόληςΑ
Μην ασχολείστε με τον Ζαχαριάδη. Αναγκάζεται ο τύπος να γίνει προκλητικός για να αποκτήσει μια πενιχρή δημοσιότητα. Δυστυχώς όμως του την προσφέρουμε απλόχερα.
Κόσμος των σπορ ερτ 3 τώρα η λέξη ΠΑΟΚ δεν υπάρχει πουθενά
Μόλις αναφέρθηκε 
Υπήρχε σήμερα κάποια είδηση για να την βάλουν και πρώτη πρώτη; Αύριο και μεθαύριο εμάς θα βλέπουμε
Σήμερα προτεραιότητα Ολυμπιακός και Κατσουράνης
Μην είμαστε υπερβολικοί

Υπήρχε σήμερα κάποια είδηση για να την βάλουν και πρώτη πρώτη; Αύριο και μεθαύριο εμάς θα βλέπουμε
Σήμερα προτεραιότητα Ολυμπιακός και Κατσουράνης
Μην είμαστε υπερβολικοί

Ολυμπιακός για τον αγώνα που έχει, ή για το πόρισμα που καίει τον μεγαλομετοχο του, ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Υποτίθεται είναι ερτ 3 η αθηναϊκή ερτ στα αθλητικά από το πρωί ως το βράδυ για τον γαβρο μιλάει η ερτ3 με τα βρώμοσκουληκα που μάζεψε πλην μινου τι ρόλο βαραει;
Τότε την Πέμπτη να φωνάζουν οι γαύροι που θα μιλάνε για ΠΑΟΚ;
Η μήπως δεν έχει γαύρους η Βόρεια Ελλάδα;
Ο ΠΑΟΚ παίζει την Πέμπτη και είναι τρίτη, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα. Ήμασταν τρίτη είδηση
Η μήπως δεν έχει γαύρους η Βόρεια Ελλάδα;
Ο ΠΑΟΚ παίζει την Πέμπτη και είναι τρίτη, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα. Ήμασταν τρίτη είδηση
Πολυ ενθουσιασμενοι ειναι στο gazzetta με το χορηγο στη φανελα μας, ακομα ενα αρθρο για την νεα φανελα. Πολυ μπροστα ο χορηγος και πολυ ανεξαρτητα τα "αντικειμενικα" sites
"H φωτογράφιση του ΠΑΟΚ!
Με την νέα φανέλα, όπου ξεχωρίζει ο χορηγός Sportingbet και που έφερε γούρι (2 ανατροπές με ΑΕΚ και Ατρόμητο), φωτογραφήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι παίκτες του ΠΑΟΚ!
Όλα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας, που για λίγες ώρες είχε μετατραπεί σε studio για τις ανάγκες της φωτογράφισης! Μάλιστα οι παίκτες, που έδειξαν να το διασκεδάζουν με αστεία και πειράγματα, πόζαραν μπροστά στην θύρα 4, ενώ και ο Ίγκορ Τούντορ βοήθησε στο κουβάλημα!
Πρόκειται για την επίσημη φωτογράφιση με την νέα φανέλα και τον χρυσό χορηγό Sportingbet για τις ανάγκες τόσο της Σούπερ Λίγκας, όσο και εμπορικών χρήσεων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ!"
http://www.gazzetta.gr/football/article ... i-toy-paok
"H φωτογράφιση του ΠΑΟΚ!
Με την νέα φανέλα, όπου ξεχωρίζει ο χορηγός Sportingbet και που έφερε γούρι (2 ανατροπές με ΑΕΚ και Ατρόμητο), φωτογραφήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι παίκτες του ΠΑΟΚ!
Όλα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας, που για λίγες ώρες είχε μετατραπεί σε studio για τις ανάγκες της φωτογράφισης! Μάλιστα οι παίκτες, που έδειξαν να το διασκεδάζουν με αστεία και πειράγματα, πόζαραν μπροστά στην θύρα 4, ενώ και ο Ίγκορ Τούντορ βοήθησε στο κουβάλημα!
Πρόκειται για την επίσημη φωτογράφιση με την νέα φανέλα και τον χρυσό χορηγό Sportingbet για τις ανάγκες τόσο της Σούπερ Λίγκας, όσο και εμπορικών χρήσεων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ!"
http://www.gazzetta.gr/football/article ... i-toy-paok