Εισιτήρια Διαρκείας ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2015-2016
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2015-2016
Ανανέωσα το εισιτήριό μου... Η κίνηση σε σχέση με πέρσι, πολύ χειρότερη απ'όσο ρώτησα... Κρίμα... 

- Black&White
Τώρα που κοιτάω το γήπεδο σκέφτομαι πως ακόμα κι ο Άρης πριν μερικές μέρες έβαψε τα καρεκλάκια του μαύρα. Εμείς από όσο έμαθα τουλάχιστον δεν έχουμε λεφτά ούτε για αυτό... 

k8ou έγραψε:Καλησπέρα,
Θέλω να ανανεώσω το διαρκείας μου στο μπάσκετ αλλά έμεινα χωρίς δουλειά και δε μπορώ να δώσω το 80αρι των ανέργων, μήπως μπορεί κανένας αδερφός που έχει άκρη σε σύνδεσμο να με βοηθήσει να [άρω το συνδεσμικό με τα 50 ευρώ?
Ευχαριστώ πολύ αδέρφια.
Πήγαινε στη μπουτίκ του μπάσκετ θα σε βοηθήσει εκεί το παλικάρι...
Δε πειράζει, θα γεμίζει το γήπεδο και δε θα φαίνεται καν...
McCarthy έγραψε:Τώρα που κοιτάω το γήπεδο σκέφτομαι πως ακόμα κι ο Άρης πριν μερικές μέρες έβαψε τα καρεκλάκια του μαύρα. Εμείς από όσο έμαθα τουλάχιστον δεν έχουμε λεφτά ούτε για αυτό...
Επιτέλους κάτι να γίνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με τα κάτω κόκκινα καρεκλάκια

fossa έγραψε:k8ou έγραψε:Καλησπέρα,
Θέλω να ανανεώσω το διαρκείας μου στο μπάσκετ αλλά έμεινα χωρίς δουλειά και δε μπορώ να δώσω το 80αρι των ανέργων, μήπως μπορεί κανένας αδερφός που έχει άκρη σε σύνδεσμο να με βοηθήσει να [άρω το συνδεσμικό με τα 50 ευρώ?
Ευχαριστώ πολύ αδέρφια.
Πήγαινε στη μπουτίκ του μπάσκετ θα σε βοηθήσει εκεί το παλικάρι...
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ελπίζω να με βοηθήσει.
- Μπαρκαρούτσος
Θα σε βοηθήσει, είναι γνήσιος ο Σήφης.. Πιάσ'τον και κουβέντα αν θέλεις, εμείς κουβεντιάσαμε λίγο.. Γενικά πολύ έρημη η φάση εκεί μέσα πάντως, ψοφάνε για παρέα και για κόσμο εκεί μέσα.. Τουλάχιστον θα απολαύσεις το μουσείο!
Και η κοπέλα στα εισιτήρια κι αυτή καλό τυπάκι είναι.. Ήξερε και πού παίζει ο Μπουρούσης...

Και η κοπέλα στα εισιτήρια κι αυτή καλό τυπάκι είναι.. Ήξερε και πού παίζει ο Μπουρούσης...

pgetsos έγραψε:Δε πειράζει, θα γεμίζει το γήπεδο και δε θα φαίνεται καν...

RoMaN έγραψε:Θα σε βοηθήσει, είναι γνήσιος ο Σήφης.. Πιάσ'τον και κουβέντα αν θέλεις, εμείς κουβεντιάσαμε λίγο.. Γενικά πολύ έρημη η φάση εκεί μέσα πάντως, ψοφάνε για παρέα και για κόσμο εκεί μέσα.. Τουλάχιστον θα απολαύσεις το μουσείο!![]()
Ναι τον ξέρω τον Σήφη, πέρυσι που είχα το διαρκείας και σε μπάσκετ αλλα και του ερασιτέχνη πήγα σχεδόν σε όλους τους αγώνες και ήταν πάντα εκεί να βοηθήσει σε όλα. Θα παω και θα σας ενημερώσω παιδιά! και πάλι ευχαριστώ!
Υ.Γ. Η κοπέλα για τα διαρκείας, αν είναι η ίδια με πέρυσι, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ!!!!
- Μπαρκαρούτσος
Ναι γαμώτο και δεν τη βρήκα στο Facebook..
Τι κοιτάτε ρε, με λιγότερα από τα περσινά διαρκείας, για αυτά θα συζητάμε...

Τι κοιτάτε ρε, με λιγότερα από τα περσινά διαρκείας, για αυτά θα συζητάμε...
RoMaN έγραψε:Ανανέωσα το εισιτήριό μου... Η κίνηση σε σχέση με πέρσι, πολύ χειρότερη απ'όσο ρώτησα... Κρίμα...
Λογικο ειναι Ρομάν! Καλη η προσπαθεια αλλα οταν η ομαδα μενει στάσιμη και φέτος οι κινήσεις δείχνουν οτι θα κινηθείς στις θεςεις 4-5 ειναι λογικο να μην δωςει κάποιος τα 50-80-100!
Ειδικα αν εχεις δει μπασκετ και επισης τον μεγαλο ΠΑΟΚ! Καλη η στήριξη αλλα δεν πολυ βλέπεται το μπασκετ που παιζουμε!
Sent from my mind using boobs power
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή το ποδόσφαιρο που παίζαμε πέρσι βλεπόταν πολύ;
Ο Δικέφαλος στο στήθος είναι η αφορμή και η αιτία...
Ο Δικέφαλος στο στήθος είναι η αφορμή και η αιτία...