15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Ναι ο σιμοες τραυματστηκε όπως λεγανε και θα έμενε έξω δύο εβδομάδες στην φάση με κάτσε αλλά έπαιξε σήμερα θαύμα θαύμα.....
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αιλαιος ρε σεις.
Αίλαιος λαίμαι !
Αίλαιος λαίμαι !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mapogo την Δευ 28 Σεπ 2015, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το συγκεκριμένο λέγεται συνειρμός η συνεπαγωγή ειναι αλλο πραγμα.KOSTAS54 έγραψε:Ωραία συνεπαγωγή, με φαντασία!
Sent from my iPad using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Έχει προοδεύσει η επιστήμη ...eorptol έγραψε:Ναι ο σιμοες τραυματστηκε όπως λεγανε και θα έμενε έξω δύο εβδομάδες στην φάση με κάτσε αλλά έπαιξε σήμερα θαύμα θαύμα.....
Όπως γραφεις και μόνος σου η συνεπαγωγή δεν εμπεριέχει την έννοια της πιθανότητας. Άρα επιμένω συνειρμος
Οι ναζι βέβαια φημίζονταν για τη μη ανοχή σε αντίθετες απόψεις και ειδικά μειοψηφικές.
το επόμενο οφ τόπικ διαγράφεται. Επίσης όποιος συνεχίσει αυτή την ανούσια αντιπαράθεση θα επανέλθει μετά το ματς με τη Ντόρτμουντ.
- ΑποστόληςΑ
Ακόμη κανένα νέο για τον Βίτορα; Ο ίδιος δηλώνει ότι νιώθει καλά, αλλά τα αποτελέσματα της μαγνητικής δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί
15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Και τον έχω βάλει στην 11αδα του ξερολα....ΑποστόληςΑ έγραψε:Ακόμη κανένα νέο για τον Βίτορα; Ο ίδιος δηλώνει ότι νιώθει καλά, αλλά τα αποτελέσματα της μαγνητικής δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί
Εγώ πήγαινα να χαλαρώσω την ατμόσφαιρα...
Άλλωστε ήταν χιουμοριστικό κι ας είχε τον Χίτλερ.
Άλλωστε ήταν χιουμοριστικό κι ας είχε τον Χίτλερ.
- the_outlaw