Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund, 1/10,22:05,OteSports2

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund, 1/10,22:05,OteSports

Δημοσίευση από simba »

Πολυ καλο το οτι αυτοι σε 3 μερες παιζουν με Bayern στο Μοναχο.. :mrgreen:
Ή μηπως και οχι, γιατι αν βαλει 4-5 δευτερα, αυτα θα σκυλιασουν περισσοτερο απ'τους βασικους? :?

Να μας θελει η τατιανα η τυχη, να την προκαλεσουμε βεβαια και μεις και οοολα γινονται..
Ο ΠΑΟΚ τουλαχιστον το εχει αποδειξει αυτο στην ευρωπη..
(αν και τα τελευταια 2 χρονια εχει εξασθενισει λιγακι το μεταλλο απεναντι στα μεγαθηρια και ειδικα στην Τουμπα..)
Δε μασαμε ομως, απο φετος θα αρχισει να ξανασφυρηλατειται...

Υ.Γ. Θα ηθελα να δω Κιτσιου αντι Κωνσταντινιδη, Σκονδρα και οχι Μαλεζα αν δεν παιξει ο Βιτορ,
και Τζιολη, Κατσε, Σαμπο στο κεντρο και στο β' Πελκινιο να τους αποτελειωσει..
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Δεν ξέρω τι λέει το ρεπορτάζ αλλά βλέπω Σκόνδρα αντί Κωνσταντινίδη και Σάμπο αντί Κάτσε . Θυμάμαι με τη Σάλκε τον έίχαν καταπιεί τον Κάτσε. Δεν ξέρω για Πέλκα. Ίσως έβαζα Ζάιρο.
Και Κλάους στον πάγκο λόγω Μπερμπαντη ,καθώς χρειάζονται γρήγοροι επιθετικοί . Κατά τα άλλα, τα ίδια.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Η Σαλκε ήταν και 2 χρόνια πριν όμως, καμία σχέση ο κάτσε με τότε. Δε νομίζω να τον βγάλει
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

O Kace δεν μασαει και φυσικα δεν εχει καμια σχεση με το καλοκαιρι του 2013.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο Σκόνδρας δεν νομίζω να μπει μετά απο τόσο καιρό κατευθείαν με μπορούσια... :roll:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πρέπει να παίξουμε απελευθερωμένα. Δηλώνω σίγουρος για μεγάλη εμφάνιση. Αν θα είναι αρκετή για να μη φύγουμε απραγοι από το χορτάρι, δεν το ξέρω. Αλλά θα παραζεσταθεί ο κόσμος εν όψει Κυριακής.

Ο Σάμπος το επιδιώκει το παστέλωμα με τα σουτίδια του εσχάτως. Ίσως να έφτασε η ώρα ...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΠΡΟΣΟΧΗ !
Pierre-Emerick Aubameyang
Εικόνα

το χθεσινο 2-2 εντος εδρας με την Νταρμσταντ.
[youtube]UDbilf7-h3E[/youtube]
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ούτε ένα γκολ στους ομίλους

Δε φοβάμαι, έχω Τζαβέλλα
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

pirate_salonica έγραψε:Κρίμα που δε θα μπορούν σε τέτοιο ματς να κάνουν αυτό:

[youtube]ZAHu_a9Z-Q0[/youtube]

Βλέπεις δεν αφήνει η ΟΥΕΦΑ αφού. Αλλά θα ήταν κ@ύλα... βιβλικών διαστάσεων,να μπουν τα Σοιμπλοσκούληκα στην Τούμπα και να δουν τίποτα τέτοιο. Θα έχουμε νικήσει από το 0' με το σοκ που θα παθαίνανε. Yellow Wall και γατιά σε λέει μετά. :opaokara:
Γενικά μιλώντας, αυτή η κερκίδα είναι εντυπωσιακή στο μάτι
αλλά δεν συγκρίνεται με κάτι κερκιδάρες με Νάπολι ή Άιντραχτ Φρανκφούρτης που είχαν ελάχιστα ''εφε''
αλλά ο κόσμος έπαιζε κι αυτός μπάλα και δεν έλεγε νανουροσυνθήματα ενώ έπεφταν κορμιά στο γήπεδο.
Ανοίγω μεγάλη κουβέντα, αλλά φοβάμαι ότι η κερκίδα της Πέμπτης θα είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων.
Δεν εννοώ κάτι για επεισόδια και τέτοια, εννοώ σε σπρώξιμο στην ομάδα, να της δώσει φτερά όπως παλιά.
Ίσως και γι αυτό στα μεγάλα ευρωπαϊκά ματς εντός τα πάμε χειρότερα απ ότι εκτός.
Γιατί έξω τα παιδιά είναι πιο ατόφια, αν και αδόκιμη έκφραση.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Οντως ανελεητη γιουχα και επιθετικα και κοφτα συνθηματα θελει. Αν διαμοιραστουν τα παιδια απο συνδεσμους σε ολες τις θυρες ακομα καλυτερα.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

danirifle έγραψε:bill και γω για τον ίδιο λόγο φέτος δεν έβγαλα διαρκείας

γιατί περιμένω από βδομάδα σε βδομάδα πρόσληψη σε νησί

αλλά ρε φίλε, τρελάθηκα σήμερα
ο κάθε άκυρος θα πάει σε αυτό το ματς

να δεις τι θα γίνεται από αύριο για το γαύρο

και μετά με πλατανιά 10.000 κόσμος
Δε νομιζω οτι φετος εχουμε κανει ματς με 10 χιλ.κοσμο και δε θα κανουμε...

Ας χαρει και ο καναπεδακιας dani...
ΠΑΟΚτσης ειναι και αυτος...δες το ετσι...

Εγω τι να πω που και δε δουλευω πσκ και μπορω να ερθω αλλα εχω γαμο σε νησι;;
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Φοίνικας έγραψε:
pirate_salonica έγραψε:Κρίμα που δε θα μπορούν σε τέτοιο ματς να κάνουν αυτό:

[youtube]ZAHu_a9Z-Q0[/youtube]

Βλέπεις δεν αφήνει η ΟΥΕΦΑ αφού. Αλλά θα ήταν κ@ύλα... βιβλικών διαστάσεων,να μπουν τα Σοιμπλοσκούληκα στην Τούμπα και να δουν τίποτα τέτοιο. Θα έχουμε νικήσει από το 0' με το σοκ που θα παθαίνανε. Yellow Wall και γατιά σε λέει μετά. :opaokara:
Γενικά μιλώντας, αυτή η κερκίδα είναι εντυπωσιακή στο μάτι
αλλά δεν συγκρίνεται με κάτι κερκιδάρες με Νάπολι ή Άιντραχτ Φρανκφούρτης που είχαν ελάχιστα ''εφε''
αλλά ο κόσμος έπαιζε κι αυτός μπάλα και δεν έλεγε νανουροσυνθήματα ενώ έπεφταν κορμιά στο γήπεδο.
Ανοίγω μεγάλη κουβέντα, αλλά φοβάμαι ότι η κερκίδα της Πέμπτης θα είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων.
Δεν εννοώ κάτι για επεισόδια και τέτοια, εννοώ σε σπρώξιμο στην ομάδα, να της δώσει φτερά όπως παλιά.
Ίσως και γι αυτό στα μεγάλα ευρωπαϊκά ματς εντός τα πάμε χειρότερα απ ότι εκτός.
Γιατί έξω τα παιδιά είναι πιο ατόφια, αν και αδόκιμη έκφραση.
Μεγάλη αλήθεια - είπες φιλε Φοίνικα.

Δυστυχώς τα τελευταία χρονια πουλάει όλο και περισσότερο μια λογική του image.

Έχει και μια διάσταση κοινωνική το θέμα. Αφού πλέον στην περίοδο του internet και των σύγxρονων μεσων το οποιο βίωμα απαιτεί και την εικονική του "πιστοποιηση" - σε βαθμό μάλιστα που η εικόνα και η άμεση κατανάλωση, διάδοση και απόλαυση της αντικαθιστά το ίδιο το βίωμα.

Τι να πεις; Παλιά σε αγώνες με Μπάγερν και Napoli πηγαίναμε καρφί Τούμπα και δυο ώρες πριν το παιχνίδι με αδιαχώρητο στη 4 βγάζοντας το λαρύγγι μας στο ζέσταμα των ομάδων. Και στη συνεχεια καθόλη τη διάρκεια του αγώνα με τα ηχητικά κύματα να μεγαλώνουν διασχίζοντας τη μια θύρα μετά την άλλη.

Το οποιο μετρo σύγκρισης δεν μπορεί να είναι κανένα άλλο από την παροδοχή του Maradona μετά την επίσκεψη στην Τούμπα με τη Napoli: "Έχω παίξει πολλά παιχνίδια, αλλα δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Δεν μπορέσαμε να βρούμε καθόλου ρυθμό."

Παιδιά - δεν είναι οι πυρσοί και οι εικόνες μιας φλεγόμενης Τούμπας που θα τρομάξουν κάποιον. Ούτε είναι αυτά τα πράγματα που καθιστούν μια έδρα μοναδική.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο ατρομητος χθες για να δωσει 500 εισητηρια εκανε 3ωρες...

Ποσες ωρες θα θελε αν ηταν στη θεση του ΠΑΟΚ;;; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Karl, δεν ήταν μόνο στη Τούμπα αυτή η μοναδικότητα, ήταν και στο Παλέ.
Ποιός, που ήταν μέσα, μπορεί να ξεχάσει τον αγώνα με τη Σκαβολίνι και την 38αρα; Που τότε ήμασταν μικροί και λέγαμε αμάν πως θα γυρίσουμε τη διαφορά των 16 πόντων και μπαίνεις μέσα βλέπεις τον λαό, ιδρωμένο, μέσα στον καπνό κι έρχονται τα Ιταλιάκια για προθέρμανση, πρώτο σουτάκι ερμπολ, δεύτερο σουτάκι ερμπολ, τέλος το ματς, ποιά διαφορά και ποιοί Ιταλοί.

Βασικά το ζήτημα με την Τούμπα δεν είναι ότι τραγουδάει/χορεύει/δεν ξέρω τι άλλο η κερκίδα των φανατικών.
Αυτό γίνεται παντού.
Στις καλές/καλύτερες εποχές όλο το γήπεδο σείονταν, αντηχούσε στα τσιμέντα η φωνή απ την 1 με την ίδια ένταση με την φωνή απ την 4.
Και δεν ήταν αυτό το κλειδί, ήταν ότι ο λαός ήξερε τι να πει και πότε. Θυμάστε κάτι ΠΑΟΚΟΛΕ που πήγαιναν συνεχόμενα κανα 20λεπτο; Σε γονατίζει αυτό, αν είσαι αντίπαλος, σκέφτεσαι αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα, δεν θα σταματήσουν ποτέ.

Εικόνα
Δεν είμαι πολύ του παρελθόντος, ξέρω ότι αυτές οι εποχές πέρασαν και πάμε γι άλλα.
Κάθε εποχή έχει τα δικά της, αλλά πρέπει να βρούμε κάτι άλλο, το ίδιο δυνατό με τότε. Δυνατό στην ουσία του κι όχι τόσο στην εικόνα του. Αν για κάτι φημιζόμαστε ως οπαδοί είναι η εφευρετικότητά μας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν δεν κερδίσουμε τον αγώνα, τουλάχιστον να κερδίσουμε τη μάχη της κερκίδας.
Οι Borrusiάνοι είναι γνωστοί για τη κερκίδα τους, πρέπει να δείξουμε κάτι στα γατάκια που θα έρθουν στην 8 να κάνουν το κομμάτι τους... Να μην ακούγονται ούτε στον παίχτη που βαράει το κόρνερ μπροστά στην 8 ρε!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”