Θεωρώ πως ο Όλσεν έχει κάνει υπερβολικά μεγάλο αριθμό λαθών για τόσα λίγα ματς.Πιστεύω όπως έγραψε και ένας φίλος πως αν είχε κάνει αυτά τα λάθη ο Γλύκος δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην Τσιμισκή.Θεωρώ όμως πως ο Όλσεν έχει πολύ μεγαλύτερο ταβάνι(potential για τους μανατζερικούς).Ο Γλύκος το ταβάνι του νομίζω το έφτασε επί Στέφενς και τώρα είναι σε διαρκή πτώση. Επομένως θέλω τον Όλσεν βασικό κι ας κάνει λάθη.
Συμφωνω με το φιλο..
Και το προεκτεινω λιγακι, θετοντας τον εξης προβληματισμο..
Οσον αφορα στο Γλυκο ξεχναμε (εντεχνως?) ολα εκεινα τα παιχνιδια που εβγαινε MVP και μας ειχε σωσει ουκ ολιγες φορες, ενω αντιθετως θυμομαστε 5-7 χοντρα λαθη του, στα 2-3 χρονια που εχει παιξει στον ΠΑΟΚ..
Αυτη η υπερβολη μου τη δινει οταν στους 3 μηνες που ειναι ο Ολσεν εδω (και οπως εχω αναφερει δεν ειναι κανας παικτης 20-22 χρονων ωστε να εχει ΤΑ ελαφρυντικα, εχει παραστασεις και εμπειρια) μπορουμε να πουμε οτι εχει κανει ηδη 2 χοντρα..
Ωστοσο, τη μια φορα που κληθηκε να αποδειξει οτι μπορει να παρει τη θεση του Ολσεν, και δη στο χαλαρο παιχνιδι στη Δανια, εδειξε λιγος to rise to the occasion και εκανε χοντραδα (δεν υπολογιζω το ματς με Βεροια γιατι κανενα δε μπορω να σταυρωσω για ενα φιλικο)..
Οποτε πειστηκα οτι δεν εχει τη στοφα του μεγαλου παιχτου και αναγκαστικα πρεπει να στηριχθει ο Ολσεν που (μαλλον) δεν εχει φτασει στο ταβανι του και εχει περιθωρια βελτιωσης...
Ωστοσο, αν ο Ολσεν δεν δειξει βελτιωση εστω και μικρη (στην αποφασιστικοτητα και αποτελεσματικοτητα στις εξοδους του κυριως) μεχρι το τελος της χρονιας, τοτε κατεμε δυστυχως θα πρεπει να ψαχνουμε οχι για εναν αλλα για δυο τερματαδες...
Γιατι μην ξεχναμε οτι θα μπει στα 27 σε λιγους μηνες και δεν ειναι και κανας αγουρος παικτης μιας και εχει 12 ματς στο Champions League και 2 γεματες χρονιες με πρωταθληματα στη Μαλμε..
Οκ μπορει στους τερματαδες η καλυτερη ηλικια ναναι τα 27-31 οταν εχουν ωριμασει πληρως,
αλλα αλλο ειναι να μιλαμε για peak και αλλο στα 27 σου να δουλευεις ακομα βασικοτατες αδυναμιες..
Υ.Γ. Στο αλλο θεμα με τον κολκα που θιχτηκε, το εχω ξαναπει αυτο που ανεφερε στο τελος ο despe, και ειναι αρκετα λυπηρο να το βλεπεις σε πολλους συνοπαδους μας, που χωρις να το καταλαβαινουν γινονται θυματα αυτης της ατυπης κοντρας των αρδ..
Ειπε καλο λογο ή προστατευσε (ορισμενες φορες και απροκαλυπτα) τον Κλαους, το ΓΧ, το Γλυκο, το τζαβελλα ο πολκας??
Οι αντιπαλοι αρδ τους ξεσκιζουν ανελεητα και τσιμπαει και ο κοσμος..
Και αυτο, ειδικα με Κλαους (που αν δεν εβαζε καποια παστελια θα τον ειχαν στο ξεσταυρι) και ΓΧ (λες και αυτος φταιει που ο Σαββιδης καθε μαρτη τον επελεγε στα δυσκολα), δε μπορω να το χωνεψω και να το δεχτω..
Σε ολα χρειαζεται φιλτρο και οχι να διαλεγεις τυφλα στρατοπεδα ερμαιο της οποιας κοντρας των αρδ..
Υ.Γ. υποψιν δεν προστατευω κανεναν γιατι εχει ξεφτυλιστει ουκ ολιγες φορες, τη νοοτροπια του κοσμου απλα καταδεικνυω..