25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από CCCP »

Περα απο το οτι μερικοι διαφονουμε οτι ολα ηταν λαθη του Ολσεν, ακριβως οπως γραφει ο Odi ειναι. Ποιος αλλος να παιξει?

Και τι θα κερδισουμε με τον απαξιωσουμε και να τον βγαλουμε αχρηστο απο τωρα?

Θα γινει σουμα στο τελος της χρονιας και αν κριθει οτι δεν κανει τοτε θα φυγει η δεν θα παιζει. Η αν ειναι παρα πολυ κακος θα χασει την θεση του και στην διαρκεια της χρονιας.

Για να ειμαι ξεκαθαρος, εννοειτε πως το προβλημα δεν ειναι η κριτικη η το τι γραφεται εδω μεσα...οι ΑΡΔ ειναι το προβλημα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Είναι θεμα χρόνου να κανει την μεγάλη πατάτα και τότε δεν θα μπορεί να τον προφυλάξει κανεις.

Εστω προσωρινά ας παιξει ο Γλύκος.

Τα ΑΡΔ είναι ΠΑΝΤΑ πρόβλημα. Σε κάποια ομως θεματα δεν έχουν άδικο.
Αλλά ακόμα και ενα χαλασμενο ρολόϊ δύο φορές την μέρα δείχνει την σωστή ώρα.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Odi έγραψε:Και ποιος θα παίζει αδερφέ;Ο Γλύκος;

Τι να πρωτοθυμηθώ..Το γκολ απο τον αέρα,το γκολ που έφαγε μεσα στον ΟΦΗ από άλμα του Παπάζογλου,τα άπειρα γκολ στην κλειστή γωνιά,το φετινό με την Μπρόντμπι;

Ανατριχίλα με πιάνει..

Δώστε χρόνο στον Όλσεν. Εδώ ολόκληρος Νόιερ στην Μπάγερν την πρώτη χρονιά έκανε την μια γκάφα πίσω από την άλλη.
Κλασικα, με το που ειπωθεί κάτι αρνητικο για τον Όλσεν, με τη μια η διαχρονική εξυπνάδα "Και ποιος θα παίζει αδερφέ;Ο Γλύκος;".
Ε ΒΕΒΑΙΑ ο Γλύκος θα παίξει.. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι έχουμε 2 ισάξιους (δια στόματος Τούντορα) τερματοφύλακες, τρομερό διδυμο κλπ. Ο Όλσεν μας έχει Σκοτσέζικο ντουζ, στο ένα ματς ειναι του 9,5 στο άλλο του 4, εκτός αν κάποιος φίλος αισθάνεται ΤΡΟΜΕΡΗ σιγουριά με τέτοια χαζα που κάνει...

Να μη τον κρατούσαν τον Γλύκο αν ειναι να μην τον εμπιστεύονται. Έχουμε τελικά ισάξιους παίχτες σε όλες τις θέσεις ή όχι; Τι να τον κάνω να κάθεται αν δε μπορεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να χρησιμοποιηθεί για να ταρακουνήσει λίγο τον Όλσεν.

Αλλα αν τον Όλσεν τον λέγανε Τζαβέλα, τώρα θα παρακαλούσαμε για το θεό το Γλύκο και θα τούχαμε σπάσει το αμάξι του τσίχλα του μανουριάρη 15 φορές, μια για κάθε τσαφ. Τέτοιοι ειμαστε. Και αν μπορεί κανεις να με πει στα ίσια ότι έχω λάθος..
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Όταν ο Καμερουνέζος πέρυσι -και ειδικά στα playoff- έτρωγε χειρότερες φάβες από τον ΣουηδοΔανό δεν σας είχε πιάσει "κωλοπιλάλα" να τον "κρίνετε"...
Απεναντίας σκούζατε που η ομάδα τον "έστειλε"... και προσπαθούσατε να βγάλετε όποιον έλεγε το αντίθετο "άσχετο" λέγοντας ότι είναι από τους λίγους που αξίζαν.
Μη μου πείτε "ναι αλλά έβγαλε τετ-α-τετ" ή "ναι, αλλά μας έδωσε παιχνίδια" γιατί το ίδιο έχει γίνει και με τον Olsen... πχ. ΑΕΚ στο 90'+ και Gabala... αλλά δεν είδα την ίδια "τακτική υπεράσπισης" από αυτούς που υπερασπίζονταν τον Καμερουνέζο ή τον Γλύκο -κατ' επέκταση-.
Και μιλάω και για τους ΑΡΔ -κυρίως-.

Αυτό λέγετε εθελοτυφλώ! Και μάλιστα σε όλο του το μεγαλείο!

ΥΣ. Τον Γλύκο τον στήριξα μέχρι αηδίας απέναντι στα "Καμερουνόσκυλα" εκείνη την περίοδο... όποιος δεν με πιστεύει ας ανατρέξει στα post μου.
Για να μη πείτε για εμπάθειες και συμπάθειες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Δευ 28 Σεπ 2015, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Trilofiotis έγραψε:
Odi έγραψε:Και ποιος θα παίζει αδερφέ;Ο Γλύκος;

Τι να πρωτοθυμηθώ..Το γκολ απο τον αέρα,το γκολ που έφαγε μεσα στον ΟΦΗ από άλμα του Παπάζογλου,τα άπειρα γκολ στην κλειστή γωνιά,το φετινό με την Μπρόντμπι;

Ανατριχίλα με πιάνει..

Δώστε χρόνο στον Όλσεν. Εδώ ολόκληρος Νόιερ στην Μπάγερν την πρώτη χρονιά έκανε την μια γκάφα πίσω από την άλλη.
Κλασικα, με το που ειπωθεί κάτι αρνητικο για τον Όλσεν, με τη μια η διαχρονική εξυπνάδα "Και ποιος θα παίζει αδερφέ;Ο Γλύκος;".
Ε ΒΕΒΑΙΑ ο Γλύκος θα παίξει.. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι έχουμε 2 ισάξιους (δια στόματος Τούντορα) τερματοφύλακες, τρομερό διδυμο κλπ. Ο Όλσεν μας έχει Σκοτσέζικο ντουζ, στο ένα ματς ειναι του 9,5 στο άλλο του 4, εκτός αν κάποιος φίλος αισθάνεται ΤΡΟΜΕΡΗ σιγουριά με τέτοια χαζα που κάνει...

Να μη τον κρατούσαν τον Γλύκο αν ειναι να μην τον εμπιστεύονται. Έχουμε τελικά ισάξιους παίχτες σε όλες τις θέσεις ή όχι; Τι να τον κάνω να κάθεται αν δε μπορεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να χρησιμοποιηθεί για να ταρακουνήσει λίγο τον Όλσεν.

Αλλα αν τον Όλσεν τον λέγανε Τζαβέλα, τώρα θα παρακαλούσαμε για το θεό το Γλύκο και θα τούχαμε σπάσει το αμάξι του τσίχλα του μανουριάρη 15 φορές, μια για κάθε τσαφ. Τέτοιοι ειμαστε. Και αν μπορεί κανεις να με πει στα ίσια ότι έχω λάθος..
Λάθος έχεις και στο λέω εγώ.Οχι άλλο Γλύκο,φτάνει πια έχει πάρει 450 ευκαιρίες το παιδί.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

georgedoulk2008 έγραψε:Είναι θεμα χρόνου να κανει την μεγάλη πατάτα και τότε δεν θα μπορεί να τον προφυλάξει κανεις.

Εστω προσωρινά ας παιξει ο Γλύκος.

Τα ΑΡΔ είναι ΠΑΝΤΑ πρόβλημα. Σε κάποια ομως θεματα δεν έχουν άδικο.
Αλλά ακόμα και ενα χαλασμενο ρολόϊ δύο φορές την μέρα δείχνει την σωστή ώρα.
Dηλαδη εχεις ηδη αποφασισει οτι ο Ολσεν ειναι αχρηστος? Να μην του δωθει καν χρονος να δουμε τι πατατες θα γινουν?

Τι θα γινει, θα χασουμε το πρωταθλημα μηπως?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Επαναλαμβανω, δεν λεω να μην γινεται κριτικη.

Αλλα ο Ολσεν ειναι ο μοναδικος καινουργιος παικτης για τον οποιο εχουμε ΦΑΓΩΘΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟ.

ΟΚ ρε παιδια, αντε και συμφωνησαμε οτι ειναι αχρηστος. Κερδισαμε κατι?
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Τον Τζαβέλα που όλοι προσπαθούν να τον βγάλουν άχρηστο, κερδίζουμε κάτι;

Δε βλέπω καμια τέτοια στήριξη στο Τζαβέλα, πρέπει να αρχίζει το όνομα απο Ο;
Να ειναι 2 μέτρα;
Να μη μασάει τσίκλα;
Ποιος ειναι ο κρυφος όρος στήριξης;
Odi έγραψε:...Λάθος έχεις και στο λέω εγώ.Οχι άλλο Γλύκο,φτάνει πια έχει πάρει 450 ευκαιρίες το παιδί.
Αυτο ειναι υποκειμενική σου άποψη, δε θα διαφωνήσω, ίσως και νάχεις δίκιο.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ αν ειναι να ειναι άχρηστος; Για να τον πουλήσουν μετά απτη ναυθαλίνη που τον έχουν; Τους δίνει χαρτάκι;

Εδώ το μισο ρόστερ άλλαξαν, το Γλύκο γιατι τον κράτησαν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Trilofiotis την Δευ 28 Σεπ 2015, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πολλά έγιναν με τον Τζαβέλα ρε αδερφέ,δεν είναι ίδια περίπτωση.

Δεν μπορείς να κρίνεις έναν τερματοφύλακα μετά από τόσο μικρό χρονικό διάστημα.Αυτό είναι δεδομένο.

Και ξαναλέω την κριτική την τόσο έντονη για χθες δεν την καταλαβαίνω πραγματικά.Εγώ θεωρώ την αντίδραση του λάθος και το σουτ όμως πολύ καλό και δυνατό.

'Οσο για την φάση στο δοκάρι την γράπωσε εν τέλει την μπάλα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ακάλυπτος έγραψε:Έχει κάνει τουλάχιστον πέντε/δέκα ΤΡΑΓΙΚΆ λάθη απ'αυτά που στοιχίζουν βαθμούς.
Μπορείς να τα αναφέρεις;
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εγω δε λεω να βγαλουμε κανεναν αχρηστο.

Αλλα προφανως για παικτη νεο και καινουργιο στην ομαδα, ακομα περισσότερος λογος να στηριχθεί. Θα κερδιουμε κατι να τον βγαλουμε αχρηστο στους 2 μηνες?

Αν δε δωσουμε χρονο στους παικτες τωρα που χτιζουμε ομαδα ποτε θα γινει?

Υπαρχει κανεις που να λεει οτι υπαρχει νοημα να κραχτει ο Σαμπο που ηταν τρακαρισμενος και εκτος κλιματος? Οχι βεβαια. Ολοι καταλαβαινουν οτι πρεπει να στηρηχθει και μονο να κερδιουμε εχουμε.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Αν ο Σάμπο συνέχιζε όπως στο 1ο ματς για 2-3 ακομα εσύ λες θα τον στήριζε ακομα με τον ίδιο τρόπο;
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ακάλυπτος έγραψε:Έχει κάνει τουλάχιστον πέντε/δέκα ΤΡΑΓΙΚΆ λάθη απ'αυτά που στοιχίζουν βαθμούς.
Μπορείς να τα αναφέρεις;
Ε βεβαια, οταν για οτι γινεται μεσα στην περιοχη ριχνεις το φταιξιμο στον τερματοφυλακα και 20 λαθη βρισκεις...
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

και εγω τον πιστευω και θελω ν στρωσει και θα κανω υπομονη , αλλα ειναι αληθεια οτι ανετα βγαινει βιντεακι "best goalkeeper in the world" σε στυλ σαλπι. :D
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

CCCP έγραψε:Επαναλαμβανω, δεν λεω να μην γινεται κριτικη.

Στην κριτική είμαστε φίλε. Εγώ ακόμη τον περιμένω να βγαίνει και να καθαρίζει την μπάλα όταν είναι ψηλά.Περιμένω να τον χειροκροτήσω. Και θα στενοχωρηθώ πάρα πολύ αν φάει πάγκο.

Δεν μπορούμε όμως να μη σχολιάζουμε και να σφυρίζουμε αδιάφορα. Τότε γιατί μπαίνουμε εδώ;

Τον Τζαβέλλα τον στηρίζουμε 2-3 εδώ μέσα και κυρίως ο Σαββίδης jr. Έχω πει πως όλα ξεκίνησαν από έναν ιδιότροπο προπονητή και από αθηναίους αρδ. Νομίζω πως ο ίδιος δίνει μόνος του τις απαντήσεις γιατί είναι μαγκάκι και δε μας χρειάζεται καθόλου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”