Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Όλσεν
2
1%
Βίτορ
4
3%
Κόστα,
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tζαβέλλας
7
4%
Kωνσταντινίδης
1
1%
Κάτσε
6
4%
Tζιόλης
32
20%
Pοντρίγκες
3
2%
Μακ
22
14%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
1
1%
Μπερμπάτοφ
75
48%
Ζάιρο
2
1%
Σάμπο
2
1%

Σύνολο ψήφων: 157

Άβαταρ μέλους
opaloka

Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από opaloka »

stelyk έγραψε: Καλά τώρα, αντικειμενικά, άμα είχες λούκας αντί μακ δεν θα χρειαζόταν να γυρίσουμε 2 ματς αλλά, θα 'χαμέ βάλει και στα 2 τρίμπαλο από το 20λεπτο! ;)
Mάλλον τον Τζωρτζ Λούκας εννοείς.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δείτε τι γίνεται στην Τούμπα... Τώρα...
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/27/4497ffeb526339b8e87735a3fd66b0ad.jpg[/img]

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

nico4 έγραψε:Ο Κωλογεροπουλος πάντως με εξαίρεση το χέρι του πρώτου ημιχρόνου ήταν άψογος για Κωλογεροπουλος.
Αλλά νομίζω, οτι έπνιξε ακόμα ένα πέναλτυ στο δεύτερο ημίχρονο.
Έδωσε και κάτι φάουλ εναντίον μας, που δεν ήταν επ' ουδενί φάουλ.
Η νόβα ακόμα να δείξει αυτές τις δυο φάσεις των πέναλτυ.
Πάντως αυτή τη λογική δεν την καταλαβαίνω, να επιμένουν στην άκρατη ενίσχυση του γκαίυ σε όλους τους τομείς και την λεκτική προπαγάνδα τους.
Απλά αηδιαστικοί... Ουστ.
:evil:
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Μπραβο και στο παλικαρι (απλο ΠΑΟΚτση) που ΚΑΤΑΦΕΡΕ μονος του να πεισει τους μπατσους να παμε στα εκδοτηρια και να μπουμε τουλαχιστον στο δευτερο ημιχρονο!

Να σαι καλα ρε φιλε ΠΑΟΚαρα
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Ο Μπαρουφας στο Σκάι είπε πως δεν είναι χέρι άλλα βρίσκει στο στήθος. Και εγώ μετά από δέκα ριπλει δεν παίρνω όρκο πως χτυπάει στο χέρι.
Το θέμα είναι ότι έναν στημένο διαιτητή τον καταλαβαίνεις από τα δύο τρία πρώτα σφυρίγματα όπως τον ίδιο διαιτητή πέρσι στη Τρίπολη και στο ματς με τον Ατρόμητο δεν ήταν στημένος. Αν ήταν, θα είχε σφυρίξει κάνα δέκα φάουλ σε κλεψιματα δικά μας στο πρώτο ημίχρονο.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Το τρένο ξεκίνησε ΛΑΙΜΑΙ!
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

rouki έγραψε:
nico4 έγραψε:Ο Κωλογεροπουλος πάντως με εξαίρεση το χέρι του πρώτου ημιχρόνου ήταν άψογος για Κωλογεροπουλος.
Αλλά νομίζω, οτι έπνιξε ακόμα ένα πέναλτυ στο δεύτερο ημίχρονο.
Έδωσε και κάτι φάουλ εναντίον μας, που δεν ήταν επ' ουδενί φάουλ.
Η νόβα ακόμα να δείξει αυτές τις δυο φάσεις των πέναλτυ.
Πάντως αυτή τη λογική δεν την καταλαβαίνω, να επιμένουν στην άκρατη ενίσχυση του γκαίυ σε όλους τους τομείς και την λεκτική προπαγάνδα τους.
Απλά αηδιαστικοί... Ουστ.
:evil:
Κατα τη γνωμη μου το πρωτο ηταν (μ)πεναλνταρα αλλα το δευτερο δυσκολα το δινεις(εκτος αν ειναι να το δωσεις στον gayρο :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είχαμε επικοινωνήσει τηλεφωνικά πριν τον αγώνα για να βρεθούμε έξω από την Θ1 και να μπούμε μαζί, ο Josh, o sourm, εγώ και ο giapas, με τον τελευταίο να εκφράζει κάποιες αμφιβολίες επειδή είχε υποχρεώσεις μέχρι αργά το απόγευμα, όπως και έγινε, τελικά. Οι υπόλοιποι βρεθήκαμε όντως, αλλά "έπεσε" το ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων και δεν έμπαινε κανένας για περισσότερα από 45 λεπτά, με αποτέλεσμα να περιμένουμε σαν τους μακάκες, έξω από το γήπεδο.
Κάπου στο 35΄ μπορέσαμε και φθάσαμε στα εκδοτήρια, πήραμε τα εισιτήρια (ακόμη μία ουρά) και τελικά μπήκαμε στο γήπεδο όταν είχε ημίχρονο.
Τα εισιτήρια όμως τα πληρώσαμε ΟΛΟΚΛΗΡΑ (15,00 €).
Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε μ' εμάς να έχουμε τον έλεγχο, όπως στο πρώτο, και μάλιστα δεχθήκαμε και γκολ. Εκείνη τη στιγμή μούδιασαν τα πόδια μου και έκατσα στην καρέκλα. Δεν άντεχα, αλλά ούτε πίστευα ότι θα το γυρίσουμε. Πάντως οι οπαδοί μας, αμέσως μετά το γκολ που δεχθήκαμε, άρχισαν να φωνάζουν υπέρ του ΠΑΟΚ, λες και είμασταν εμείς που είχαμε σκοράρει.
Ευτυχώς ισοφαρίσαμε γρήγορα, χάρη στην σωστή τοποθέτηση του Berba στην κερδισμένη πρώτη κεφαλιά (προς τα πίσω) του Τζαβέλλα από κόρνερ. Νομίζω ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά πιστέψαμε όλοι στο διπλό, γι' αυτό και θεωρώ ότι ο Berba ήταν αυτός που άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού και τον θεωρώ ως MVP αν και έπαιξε 30 λεπτά (διαφορετικά θα ψήφιζα Τζιόλη).
Διαμαρτυρηθήκαμε για ένα χέρι, αλλά δεν το είδα στα highlights για να το κρίνω. Εκεί είδα μόνο το χέρι στην διείσδυση Rodrigues, που είναι το τρίτο χέρι - πέναλτυ που δεν μας δίνεται σε 5 αγωνιστικές. Η ανατροπή του Mak δεν είναι εξώφθαλμο πέναλτυ, αφού ναι μεν είχε τη μπάλα, αλλά έπεσε πολύ εύκολα.
Ο διαιτητής δεν μας έδωσε κάποια φάουλ, αντίθετα σε παρόμοιες περιπτώσεις τα έδωσε εύκολα στους Περιστεριώτες, όπως δεν μας έδωσε πέναλτυ. Έχω την άποψη ότι ΔΕΝ πρόκειται κανείς διαιτητής να μας δώσει χέρι - πέναλτυ.
Το κέντρο της ομάδας δεν με άρεσε στο β΄, εκτός Τζιόλη. Βοήθησε πάντως ο Sabo, αλλά τρέμω και μόνο στην ιδέα ότι πρέπει κάποτε να παίξουμε χωρίς τον Αλέξανδρο. Περιμένω πως και πως να επιστρέψει ο Cimirot.
Ο Πέλκας μέτριος, όπως και ο Kace.
O Αθανασιάδης κάτω του μετρίου. Δεν έπρεπε να χάσει την ευκαιρία του 25΄. O Jairo είναι πολύ πιο κινητικός, αλλά πάλι έκανε πολλές λάθος πάσες.
O Berba άρχοντας.
Ο Olsen καλός, αλλά έχει κάποια δευτερόλεπτα που κολλάει το μυαλό του, νομίζω. Πιστεύω (ελπίζω) ότι συν τω χρόνω θα το ξεπεράσει.
HIGHLIGHTS: http://www.sport-fm.gr/videos/24082283
Grou

Δημοσίευση από Grou »

Μ Ε Γ Α Λ Ο Σ Π.Α.Ο.Κ. για ακόμα μία Κυριακή!

Η ομάδα και πάλι υπό πίεση, αφού πιάνει διαστημική απόδοση για ένα ημίχρονο χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, βρίσκεται πίσω στο σκορ από ένα πολύ όμορφο γκολ και παρότι το ματς στραβώνει, οι παίκτες μας συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο...Ηρεμία χωρίς γιόμες και υπομονή..
Πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο ήμουν ενθουσιασμένος με την ομάδα μας σε μία αρκετά δύσκολη έδρα.
Στο δεύτερο, πρώτη φορά έπιασα τον εαυτό μου να βρισκόμαστε πίσω στο σκορ και να είμαι σχεδόν σίγουρος για την ανατροπή.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μία ωραία ασπρόμαυρη π*&Τσα στα σκουλήκια της Γερμανίας..

ΥΓ: Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μας έφτιαξες πάλι...ταξιδάκι τετραήμερο από Αθήνα για Ντόρτουμντ και Gay.SUPER
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Αρκεί να μην μας γίνει συνήθεια ...

Δεν αντέχεται άλλο και μπορεί να πληρώσουμε την απουσία γρήγορου σκοραρίσματος. Είναι σαφές τι φταίει: πατάμε τον αντίπαλο στο γήπεδο και σκέφτονται όλοι ότι θα έλθει και το γκολ. Αντί για γκολ όμως έρχεται ένα ψιλοάγχος, οι αντίπαλοι βρίσκουν κάποιες λύσεις και ... κάτσε πίσω από το σκορ και τρέχα.

Είμαι από αυτούς που το είδαν ολόκληρο το ματς στο Περιστέρι ... και μπορώ να πω ότι μέχρι το 25 και οι Περιστεριώτες είχαν ανοίξει το στόμα με την καθολική υπεροχή του ΠΑΟΚ. Ομως όταν δεν βάζεις το γκολ αρχίζουν και οι άλλοι να ελπίζουν.
Ο Ολσεν πάλι δίνει δώρο στον Ουσέρο (αντί να διώξει με γροθιές ή ο,τιδήποτε άλλο ...) και ευτυχώς την ώρα που έχω βάλει το χέρι στα μάτια να μην δω το 2-0 η μπάλα μας κάνει το χατίρι.
Το τρίο της άμυνας είχε τα γνωστά ζητήματα. Πολύ καλοί οι Βίτορ, Τζαβέλας, καλός γενικά ο Κόστα αλλά σε κάποιες φάσεις φάνηκε να καθυστερεί χαρακτηριστικά. Κάτι έπρεπε και κάτι πρέπει να γίνει ... .
Τον Τζιώλη τον θεωρώ κορυφαίο για την ομάδα, πανταχού παρών, κατέβαζε, έβγαζε μπάλες κλπ.
Ο Κάτσε θέλει ένα ρεστάρτ. Κάπου χάνεται. Το δοκάρι έπρεπε να πάει μέσα για να μιλάμε για γκολ highlights.
Στο γκολ που δεχόμαστε δεν θυμάμαι να υπάρχει κανένα αμυντικό χαφ εκεί τριγύρω.
Τέλος πάντων.
Μπροστά καλά λειτουργούμε.
Ο Ροντρίγκεζ θέλει ειδική προπόνηση στην μεταβίβαση και στα τελειώματα.
Ο Πέλκας έχει κουραστεί και έχει πάντα στο μυαλό του να κάνει το κάτι παραπάνω ... Δεν χρειάζεται μικρέ. Δεν κάνουμε επίδειξη δεξιοτεχνίας. Αυτά θα τα κάνεις λιγότερες φορές στο παιχνίδι για να μην ξέρουν και οι αντίπαλοι, αν θα παίξεις απλά ή με κοντρόλ-τρίπλα. Είπαμε δυνάμωσε το πόδια σου.
Ο Κλάους το πάλευε στο κέντρο και μάλλον του έκανε τεράστιο κακό που έχασε το άχαστο.
Ο Κων/δης έτρεξε και αυτός, χωρίς να χρειαστεί να κάνει ιδιαίτερα πράγματα.
Ο Μακ είναι εργαλείο. Ασταθής από φάση σε φάση, ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο, πρέπει να εργαστεί στα τελειώματα των φάσεων.
Ο Μπερμπάτοφ αρχίζει να δένει και τον είδα και πιο "σφιγμένο" σωματικά. Το γκολ με το γόνατο είναι χαρακτηριστικό ενός μεγάλου σέντερ φορ. Ούτε κοντρόλ, ούτε αρλούμπες. Ενώ τον φυλάνε, ξεμαρκάρεται και στις δύο φάσεις !!!. Να μαθαίνουν οι νέοι μας από αυτόν τον παίκτη, να τον ρωτάνε, να τον βλέπουν τι κάνει.
Ο Ζάιρο ήταν κάπου χαμένος. Ετρεξε, πίεσε χωρίς να δείξει, ειδικά αφού το ματς είχε γίνει γκραν γκινιόλ. Χρειάζεται αγώνες για να δείξει (ή να μην δείξει) και να δέσει στην ομάδα.
Ο Σάμπο ήταν πιο καλός από τις άλλες φορές, πιο αποφασιστικός. Νομίζω ότι δεν είναι αμυντικό χαφ και πρέπει να μάθει την θέση.
Περιμένω να δω πλουραλισμό στην ομάδα. Να αρχίσουν να παίρνουν παιχνίδια και άλλοι παίκτες, αφού φέτος - σε αντίθεση με πέρυσι - έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες στο ρόστερ.
Περιμένω να δω στην πορεία να μπαίνουν στο παιχνίδι της ομάδας και οι Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Κίτσιου, Κοροβέσης, Χαρίσης, Αντώνης, Τσίμιροτ, Λέοβατς, Σαββίδης οι άλλοι δικοί μας "μικροί". Είναι σαφές ότι η ομάδα θα χρειαστεί ροτέσιον σύντομα και πρέπει να είναι έτοιμοι, αφού υπάρχουν στην ομάδα και είναι καλοί παίκτες.
Δεν ξέρω πως πρέπει να παίξουμε με τους Γερμανούς και τον Γαύρο.
Είναι τα δύο μεγάλα κρας τέστ για την ομάδα και εδώ θα πρέπει όλοι να δείξουν ότι μπορούν να νικήσουν και σε αυτό το επίπεδο. Θέλει όμως μεγαλύτερη προσήλωση, προσοχή και πολύ περισσότερη δύναμη και ταχύτητα. Δείξαμε ότι μπορούμε. Ας πιστέψουμε σε αυτή την ομάδα και ας την ενισχύσουμε γιατί αν μη τι άλλο παίζει καλό ποδόσφαιρο.
Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο πρέπει να έγιναν τα μισά (στατιστικά) λάθη στις πάσες, από ό,τι στα άλλα παιχνίδια και αυτό είναι μεγάλο κέρδος για την έννοια της ομάδας (και τα νεύρα των οπαδών).
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καλα βρε ημασταν καμια 15 ατομα απο δω μεσα στο γηπεδο και δε βρεθηκαμε;;;

Για οργανωθειτε λιγο...
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Κάποιο παιδί εδώ μέσα είχε πει, απολαύστε το ταξίδι. Το πε όταν ένα σεντόνι μίρλας είχε αρχίζει να σκεπάζει την ομάδα μας.
Ε λοιπόν ας το απολαύσουμε το γ@μημενο.

Υ.Γ.1 Μπράβο ρε ΠΑΟΚάρα για το διπλό όπως και εάν ήρθε δεν με νοιάζει (κάποια στιγμη θα έρχεται και από ολική κατατρόπωση του αντιπάλου)
Υ.Γ.2 Για εμάς που δεν θα είμαστε με ΟΣΦΠ, ΗΡΑΚΛΗ και ΠΑΟ ραντεβού στην Τρίπολη
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Είχα γράψει αυτό κάποια στιγμή στους στόχους της ομάδας... ο προορισμός επιμένω είναι ΑΒΕΒΑΙΟΣ!!!
Δεν ξέρουμε που θα φτάσουμε, μπορεί οι Λαιστρυγόνες και οι Κύκλωπες κάποια στιγμή να μας βυθίσουν..

από pilotos » 20 Αύγ 2015 09:35

Ο πιο ταξιδιαρης λαός του πλανήτη πορώνεται με το άγνωστο, για αυτό φτιάχνεται μόνο στην ιδέα του ταξιδιού.
Το ταξίδι ξεκίνησε, με αβέβαιο προορισμό. Άλλωστε για εμάς νόημα έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός, για αυτό είναι δύσκολο να μας καταλάβουν οι αντίπαλοι.

Η καύλα επέστρεψε ήδη, αφήνουμε τους μίζερους στην μιζέρια τους, να ζουν μια ζωή φοβισμένοι , απαθοι, χωρίς δίψα για ζωή και πάμε σήμερα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος να βιώσουμε το μεγαλείο. Τα τσιμέντα θα καίνε και η Τούμπα θα βράζει. Αυτός ο παλμός μετατρέπεται σε θετική ενέργεια που μεταφέρουμε στην ομάδα και μέσω της τηλεόρασης σε όσους δεν μπορούν να είναι εκεί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη και ειδικά στην Καρθαγενα!

Αυτή η θετική αύρα της Τούμπας θα φτάσει ως τον ουρανό, θα ενωθεί με τις ψυχές του Παναγιώτη,του Ολιβαρεζ,του Ζοζε, των παιδιών που έφυγαν νωρίς και σίγουρα αυτοί θα χαμογελούν με περηφάνια , γιατί βλέπουν ότι ο σπόρος που έριξαν στην ΠΑΟΚτσιδικη οικογένεια, όχι μόνο φύτρωσε αλλά θέριεψε.

Νέα ΠΑΟΚτσακια σήμερα περιμένουν πως και πως να βρεθούν εκεί που ήταν οι γονείς τους και οι παππούδες τους, για να φωνάξουν για την τρέλα τους, για το πάθος τους. Αυτό είναι το "φαινόμενο". Μπορεί οι λύπες να είναι περισσότερες από τις χαρές, αλλά έτσι δεν είναι κι όλη μας η ζωή;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Grou

Δημοσίευση από Grou »

sourmenetes έγραψε:Καλα βρε ημασταν καμια 15 ατομα απο δω μεσα στο γηπεδο και δε βρεθηκαμε;;;

Για οργανωθειτε λιγο...

Στο επόμενο διπλό μας στη χαβούζα κανονίστε οι πιο παλιοί και οι πιό ενεργοί να μαζευτούμε για μια ωραία ασπρόμαυρη βόλτα!
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Grou έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Καλα βρε ημασταν καμια 15 ατομα απο δω μεσα στο γηπεδο και δε βρεθηκαμε;;;

Για οργανωθειτε λιγο...

Στο επόμενο διπλό μας στη χαβούζα κανονίστε οι πιο παλιοί και οι πιό ενεργοί να μαζευτούμε για μια ωραία ασπρόμαυρη βόλτα!
Sourme εσυ που είσαι και μπλε έχεις την ευθύνη να μας οργανώσεις. Αναμένουμε :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”