Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C
- 11121969solitario
Ενημερώθηκαν όμως Φώτη.Γιαυτό και πρέπει έστω και αργότερα το πρωί να βάλουν την είδηση.Το ξέρω ότι θα απαντήσουν έτσι αλλά να ξέρουν ότι είμαστε εκεί δίπλα στην ΠΑΕ.Και να νιώθουν την ανάσα μας.Και όπως είπα και πιο πάνω να δούμε την επόμενη φορά που θα χρειαστεί αν τολμήσουν να τον βγάλουν τόσο αργά.Και ίσως πρέπει ο Γκαγκάτσης να καταθέσει μήνυση ή η ΠΑΕ να ζητήσει επίσημα την αποπομπή του από την εκπομπή.Θέλω τη γνώμη σου πανω στο θέμα.
-
αντε στο διαολο ολοι τους,λες και δεν τους ξεραμε τασα χρονια,,ολα τα λαμογια τους πληρωνουμε και τους ακουμε.. ο μονος που ειναι αντικειμενικος ειναι ο μιχος μεχρι τωρα τουλαχιστον..παπαδημητριου βλακα,λαμογιο ελα προς ΤΟΥΜΠΑ μερια για καμια περιγραφη,παρλαπιπα,@ωλογαυρε θα μας δειτε την κυριακη λαμογια ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ θα σας κλεισουμε το σπιτι..οσο για σενα κωνσταντινου βλακα,μισθοφορε μια ζωη μιζερια θα χετε βλακες βαζελοι,σιχαμεροι,ο ΠΑΟΚ σας ενοχλει,γ@μω το κοτερο σας και τα ευρω σας,ΤΑΓΑΡΙΑ...
ΠΑΟΚ ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ.............
ΠΑΟΚ ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ.............

- 11121969solitario
Εγώ το είδα Φώτη.Αναφέρει ξεκάθαρα το όνομα Γκαγκάτσης.Δες κάποια ποστ πιο πριν είτε δικά μου είτα άλλων φίλων και θα δεις ότι το λέει ξεκάθαρα.Και δε μιλάω για ράδιο αρβύλα.Και η είδηση είναι είδηση.Ασχετα με το αν τους ενδιαφέρει η όχι.Είναι υποχρεωμένοι να την αναφέρουν όταν παίρνει τέτοια έκταση το θέμα.
g4marin έγραψε:Έτσι @ουσταριά όταν θα μιλάει ο Π.Α.Ο.Κ. θα είστε όλοι σούζα @αμώ την αθήνα σας @ουστρόπαιδα όλοι σας....
ΣΟΥΖΑ ΡΕ @ΟΥΝΟΠΑΝΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ΣΚΑΤΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΏΝΟΥ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΏΣΑΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΆΤΕ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΦΑΠΑ..............................
Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΦΛΏΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΚΑΚΙΑ.
ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΖΕΊΤΕ.
- aspromauri
Θα εγραφα πολλα και θα τους εκραζα ετσι οπως δεν εχω κραξει κανενα ως τωρσ αλλα πρεπει να φυγω επιγοντως...
Παντως αυτο που εγινε χθες, δεν εχει ξαναγινει...πεσανε οι μασκες, ξεβρακωθηκαν ολοι τους, ο "πολεμος" εχει αρχισει !!!
Μπραβο στο Κυριακο πολυ καλα τα ειπε και πολυ πολιτισμενα... Δε φοβηθηκε και δε μασησε τα λογια του!!! Ουτε καν τους μιλησε ασχημα!!! Εγω θα τα ελεγα σιγουρα αλλιως !!!
Ο Κωνσταντινου, δε ξερω αν μου φανηκε μονο εμενα, αλλα κατι ηθελε να πει και στο προσωπο του διεκρινα μια μετανοια (να το πω ετσι) ή τουλαχιστον ενα προβληματισμο!!! Ο αλλος το πηρε στην πλακα και το αντιμετωπισε πολυ επιπολαια, αλλα τα "καλυτερα" ερχονται...θα γινει χαμος πιστευω ως το βραδυ...
Ειμαι τοσο περηφανος που ειμαι ΠΑΟΚ !!!!
Καλη σας μερα αδερφια μου...
Παντως αυτο που εγινε χθες, δεν εχει ξαναγινει...πεσανε οι μασκες, ξεβρακωθηκαν ολοι τους, ο "πολεμος" εχει αρχισει !!!
Μπραβο στο Κυριακο πολυ καλα τα ειπε και πολυ πολιτισμενα... Δε φοβηθηκε και δε μασησε τα λογια του!!! Ουτε καν τους μιλησε ασχημα!!! Εγω θα τα ελεγα σιγουρα αλλιως !!!
Ο Κωνσταντινου, δε ξερω αν μου φανηκε μονο εμενα, αλλα κατι ηθελε να πει και στο προσωπο του διεκρινα μια μετανοια (να το πω ετσι) ή τουλαχιστον ενα προβληματισμο!!! Ο αλλος το πηρε στην πλακα και το αντιμετωπισε πολυ επιπολαια, αλλα τα "καλυτερα" ερχονται...θα γινει χαμος πιστευω ως το βραδυ...
Ειμαι τοσο περηφανος που ειμαι ΠΑΟΚ !!!!
Καλη σας μερα αδερφια μου...
- 11121969solitario
- 11121969solitario
Τον μπερδευεις αλανι μου καρινα! Αυτος δεν ηταν ο τερματοφυλακας του βαζελου ο συγκεκριμενος ηταν ο πρωταγωνιστης της ταινιας "τι 40 τι 50 τι 60" και ακομα και τωρα παριστανει τον γαμπρο στην αννουλα η οποια προκειμενου να κρατηθει στην εκπομπη δεν θα ειχε προβλημα να "παιξει" ακομα και με τον ανδριανοπουλο του γαβρου που εχει περασει τα 100!! "πιτες μας κανει η μαρθα καραγιαννη" για να μην ξεχνιομαστε ζεν πρεμιε της κακιας ωρας με το πηγουνι που παιζει με κερμα.....
Egw na kanw mia erwtisi ws adais me ta nomika-oikonomika. H ert den exei merikws idiwtikopoithei?? An einai etsi tote ypo poia nomiki kalypsi kai poia dikaiologia synexizei na xrimatodoteitai apo tous polites? Ta pairnei me reustopoiisi metoxwn, apo idiwtes, ta pairnei apo diafimiseis, ta pairnei apo to kratos, tha ta pairnei k apo tous idious tous polites? AE den einai pleon, an den kanw lathos??
Ekei na to doume to thema me autous k ta alla as ta afisoume, mi psaxnomaste pali me makedonomaxies. Auto einai to epipedo tous. Graf'tous st'@@ sou, kane mia omadara eurwpaikou epipedou pou na xazeuei kosmo, kai as mi deixoun kan oute ta goal. Gia tin parti mas!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Ekei na to doume to thema me autous k ta alla as ta afisoume, mi psaxnomaste pali me makedonomaxies. Auto einai to epipedo tous. Graf'tous st'@@ sou, kane mia omadara eurwpaikou epipedou pou na xazeuei kosmo, kai as mi deixoun kan oute ta goal. Gia tin parti mas!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Egw na kanw mia erwtisi ws adais me ta nomika-oikonomika. H ert den exei merikws idiwtikopoithei?? An einai etsi tote ypo poia nomiki kalypsi kai poia dikaiologia synexizei na xrimatodoteitai apo tous polites? Ta pairnei me reustopoiisi metoxwn, apo idiwtes, ta pairnei apo diafimiseis, ta pairnei apo to kratos, tha ta pairnei k apo tous idious tous polites? AE den einai pleon, an den kanw lathos??