Igor Tudor
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Igor Tudor
η ανατροπη ηρθε με τυχη
δεν λεω οτι ημασταν τυχεροι που κερδισαμε
αυτο ειναι αλλο γιατι καλλιστα θα μπορουσε το α΄ημιχρονο να ηταν 0-2 κα να μην μπορουσε να πει κανεις τιποτα
αυτο ειναι αλλο γιατι καλλιστα θα μπορουσε το α΄ημιχρονο να ηταν 0-2 κα να μην μπορουσε να πει κανεις τιποτα
Ρε συ despe, επειδη σεβομαι τις αποψεις σου..desperando έγραψε: πρωτα ευθυνεται ο αρκετα καλος τα δυο τελευταια παιχνιδια βιτορ γιατι ολιγωρει και δεν πιεζει καθολου τουν λεταλεκο ουτως ωστε ακομα και αν κερδισει την κεφαλια αυτη να μην ειναι στοχευμενη και επειτα εχει πιο μεγαλη ευθυνη ο τζαβελλας γιατι αργει πολυ να συγκλινει προς τον δεξιο του συμπαικτη με αποτελεσμα να δημιουργηθει φαση τρεις με τρεις και ως γνωστον σε αυτες τις περιπτωσεις ο επιτιθεμενος εχειπαντα το πλεονεκτημα.
Στη συγκεκριμενη φαση δηλαδη
https://vine.co/v/exPueUX52IB
http://nvcdn.forthnet.gr/novasports/GOA ... 270915.mp4
περα απ'την καποια ευθυνη του Βιτορ στην κεφαλια και στο ελλειπες μπλοκ αουτ,
ειναι δυνατον να φταιει ο Τζαβελλας επειδη δεν εκανε 10 μετρα σε 1,5 δευτερολεπτο για να κλεισει και οχι ο Κοστα που οκ κανει ενα βηματακι ν'ακολουθησει τον Ναπολεονι αλλα μετα ηταν μπροστα στη φαση και ειχε ΟΟΟΟλο το χρονο να κλεισει το οπτικο πεδιο του Ουμπιδες και να απλωσει το ποδαρακι του, που ουτε καν το κανει??
Αντ'αυτου βλεπουμε τον Τζαβελλα να τρεχει απο 10 μετρα μακρια και να κανει τον τιραμολα μπας και αλλοιωσει το σουτ..
Πως γινεται δλδ ο παικτης που δεν κανει απολυτως τιποτα σε μια φαση που το σουτ γινεται μπροστα του, να μην εχει ευθυνη??????
Και ειδικα αν συνυπολογισεις το οτι ο ενας παιρνει τα 3πλασια λεφτα απ'τους αλλους και εχει μεγαλυτερες παραστασεις και υποτιθεται πρεπει να βγαζει τα χρηματα του..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 28 Σεπ 2015, 00:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο τζαβελλας εξ αρχής έχει λάθος θέση.σωστή παρατήρηση αλλά και πάλι το θέμα είναι από την ουσιαστικά αμαρκαριστη κεφαλιά...
Τύχη ντεσπε είναι μεγάλο θέμα.δλδ λες είμαστε άτυχοι που δεν προηγηθηκαμε. Άρα στα...ίσα...
Τύχη ντεσπε είναι μεγάλο θέμα.δλδ λες είμαστε άτυχοι που δεν προηγηθηκαμε. Άρα στα...ίσα...
Είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στην τύχη. Με ΑΕΚ χάσαμε τα κέρατα μας γιατί δε μπορούσαμε να βρούμε γωνία σε τόσες ευκαιρίες. Σήμερα δε μπορούσαμε να κάνουμε καν ευκαιρίες με 70% κατοχή στο πρώτο ημίχρονο
Στο τέλος σοβαρευτήκαμε όμως, απέδωσαν και οι αλλαγές
Με ενοχλεί να σου κερδίσαμε/χάσαμε από τύχη/ατυχία
Στο τέλος σοβαρευτήκαμε όμως, απέδωσαν και οι αλλαγές
Με ενοχλεί να σου κερδίσαμε/χάσαμε από τύχη/ατυχία

- desperando
- Επικοινωνία:
φιλε μου η αμυνα ειναι περιεργο πραγμα θελει μεγαλη ευφυια,ευστροφια και αντιληψη του χωρου.simba έγραψε:Ρε συ despe, επειδη σεβομαι τις αποψεις σου..desperando έγραψε: πρωτα ευθυνεται ο αρκετα καλος τα δυο τελευταια παιχνιδια βιτορ γιατι ολιγωρει και δεν πιεζει καθολου τουν λεταλεκο ουτως ωστε ακομα και αν κερδισει την κεφαλια αυτη να μην ειναι στοχευμενη και επειτα εχει πιο μεγαλη ευθυνη ο τζαβελλας γιατι αργει πολυ να συγκλινει προς τον δεξιο του συμπαικτη με αποτελεσμα να δημιουργηθει φαση τρεις με τρεις και ως γνωστον σε αυτες τις περιπτωσεις ο επιτιθεμενος εχειπαντα το πλεονεκτημα.
Στη συγκεκριμενη φαση δηλαδη
https://vine.co/v/exPueUX52IB
http://nvcdn.forthnet.gr/novasports/GOA ... 270915.mp4
περα απ'την καποια ευθυνη του Βιτορ στην κεφαλια και στο ελλειπες μπλοκ αουτ,
ειναι δυνατον να φταιει ο Τζαβελλας επειδη δεν εκανε 10 μετρα σε 1,5 δευτερολεπτο για να κλεισει και οχι ο Κοστα που οκ κανει ενα βηματακι ν'ακολουθησει τον Ναπολεονι αλλα μετα ηταν μπροστα στη φαση και ειχε ΟΟΟΟλο το χρονο να κλεισει το οπτικο πεδιο του Ουμπιδες και να απλωσει το ποδαρακι του, που ουτε καν το κανει??
Αντ'αυτου βλεπουμε τον Τζαβελλα να τρεχει απο 10 μετρα μακρια και να κανει τον τιραμολα μπας και αλλοιωσει το σουτ..
Πως γινεται δλδ ο παικτης που δεν κανει απολυτως τιποτα σε μια φαση που το σουτ γινεται μπροστα του, να μην εχει ευθυνη??????
Και ειδικα αν συνυπολογισεις το οτι ο ενας παιρνει τα 3πλασια λεφτα απ'τους αλλους και εχει μεγαλυτερες παραστασεις και υποτιθεται πρεπει να βγαζει τα χρηματα του..
ο τζαβελλας δυστυχως για αλλη μια φορα δειχνει οτι δεν αντιλαμβανεται σωστα τον χωρο και τις κινησει των αντιπαλων.
και θα σου δειξω τι εννοω
η φαση ξεκιναει απο δω

στην φαση της διεκδικησης υπαρχει σωστη ισσοροπια της αμυνας

απο κει και περα ομως και ενω οι δυο απο τους τρεις στοπερ εχουν κλεισει προς τα δεξια ο τζαβελας μενει μακρια απο τον εκ δεξιων του συμπαικτη και ενω δεν εχει παικτη να καλυψει στην αλλη πλευρα και εχει τον πιο κοντινο αντιπαλο σε πανω απο 20 μετρα αποσταση,αρα απο μονος του βγαζει σε αυτη τη φαση τον εαυτο του εκτος φασης αμυνας

με αποτελεσμα οι αντιπαλοι να βγουν σε κατασταση 3 με 3 και αυτον πολυ μακρια για να δωσει την βοηθεια που επρεπε

Καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες και εννοειται οτι εχει ευθυνη αλλα συνολικα στη ζυγαρια και ετσι οπως καταληγει η φαση, εγω βλεπω 25% ευθυνη Βιτορ - 20% ευθυνη Τζαβελα και 55% ευθυνη Κοστα γιατι δε μπορω να χωνεψω οτι η φαση γινεται μπροστα του και δεν κανει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ..
Οπως ειπα ο τζαβελλας ερχεται τουλαχιστον απ'τα 10 μετρα και προσπαθει να ανακοψει τη μπαλα, αυτος ομως τιποτα..Οπως και με Αραβιδη, απαθης..
Και επειδη το βλεπω και συνολικα, αλλες απαιτησεις εχω απ'τον Μεγαλο Κοστα του μυριου και των παλμαρε και αλλες απ'τον Τζαβελλα..Να ηταν ισα και ομοια, οκ μπορει να λεγαμε αλλα..
Οπως επισης στο συγκεκριμενο πρεπει να συνυπολογισουμε οτι ο Τζαβελλας κανει και αλλες δουλειες μες στο γηπεδο, ανεβαινει και ψηλα ή τραβιεται στα πλαγια, οποτε εχει και ενα μεγαλυτερο ποσοστο κουρασης απ'τον Κοστα που το μονο που εχει να κανει ειναι να καθαριζει αυτες τις φασεις (ή τουλαχιστον να προσπαθει...)
Δηλαδη επειδη αυτος ειναι που δινει το βαθος και κυριως οι αλλοι δυο εκτιθενται αφου εχουν μεγαλο ευρος κινησεων, σημαινει οτι δε θα πρεπει να κανει key interceptions και να σωζει την ομαδα που και που?
Παντα θα ειναι αμοιρος ευθυνων?
Να'σαι καλα για την αναλυση παντως, γιατι οντως η ευθυνη του τζαβελλα (εστω και μικρη κατεμε) μου ειχε διαφυγει...
Οπως ειπα ο τζαβελλας ερχεται τουλαχιστον απ'τα 10 μετρα και προσπαθει να ανακοψει τη μπαλα, αυτος ομως τιποτα..Οπως και με Αραβιδη, απαθης..
Και επειδη το βλεπω και συνολικα, αλλες απαιτησεις εχω απ'τον Μεγαλο Κοστα του μυριου και των παλμαρε και αλλες απ'τον Τζαβελλα..Να ηταν ισα και ομοια, οκ μπορει να λεγαμε αλλα..
Οπως επισης στο συγκεκριμενο πρεπει να συνυπολογισουμε οτι ο Τζαβελλας κανει και αλλες δουλειες μες στο γηπεδο, ανεβαινει και ψηλα ή τραβιεται στα πλαγια, οποτε εχει και ενα μεγαλυτερο ποσοστο κουρασης απ'τον Κοστα που το μονο που εχει να κανει ειναι να καθαριζει αυτες τις φασεις (ή τουλαχιστον να προσπαθει...)
Δηλαδη επειδη αυτος ειναι που δινει το βαθος και κυριως οι αλλοι δυο εκτιθενται αφου εχουν μεγαλο ευρος κινησεων, σημαινει οτι δε θα πρεπει να κανει key interceptions και να σωζει την ομαδα που και που?
Να'σαι καλα για την αναλυση παντως, γιατι οντως η ευθυνη του τζαβελλα (εστω και μικρη κατεμε) μου ειχε διαφυγει...

- navigator11
desperando έγραψε:η ανατροπη ηρθε με τυχη
Ορθό. Μια φορά ας γίνει και έτσι και για μας.
- desperando
- Επικοινωνία:
εχεις μια εμπαθεια απεναντι στον κοστα...κατανοητο οι περισσοτεροι εχουμε τις συμπαθειες μας και τις αντιπαθειεςsimba έγραψε:Καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες και εννοειται οτι εχει ευθυνη αλλα συνολικα στη ζυγαρια και ετσι οπως καταληγει η φαση, εγω βλεπω 25% ευθυνη Βιτορ - 20% ευθυνη Τζαβελα και 55% ευθυνη Κοστα γιατι δε μπορω να χωνεψω οτι η φαση γινεται μπροστα του και δεν κανει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ..
στην φαση ομως του γκολ ο κοστα εχει μηδενικο ποσοστο ευθυνης
κανενας προπονητης δεν μπορει να ζητησει τα ρεστα απο καποιον παικτη του που επαιζε 1 με 2 και εχασε γιατι εχασε.
τον ουμπιντες ο κοστα ηταν αδυνατο να τον κοψει αφου ειχε αντιθετη φορα σωματος απο την κινηση αυτου γιατι ειχε παρει την κινηση του ναπολεονι
το μεγαλυτερο προβλημα στην φαση ειναι αυτο που γραφεις ΄΄Οπως ειπα ο τζαβελλας ερχεται τουλαχιστον απ'τα 10 μετρα και προσπαθει να ανακοψει τη μπαλα΄΄΄κατι που δεν θα επρεπε να ισχυει
και αν θες να μιλησουμε και με ποσοστα ευθυνης αν και το θεωρω λαθος,θα εβαζα 40 βιτορ,35 τζαβελλας, 20 μακ και 5 κοστα
Ντέσπε, μίλησες στην καρδούλα μου, ρε μπαγάσα, με την ανάλυση της φάσης.
Η άμυνα είναι η καψούρα μου και έχω βγάλει τα ματάκια και τα ποδαράκια μου να διαβάζω και να προσπαθώ να παίζω σωστά το στόπερ.
Όντως ο Τζαβέλλας έδειξε, για ακόμη μία φορά σε αυτήν την φάση, ότι ΔΕΝ είναι κεντρικός αμυντικός. Δεν έχει την νοοτροπία της θέσης και ούτε πρόκειται να την αποκτήσει σε αυτήν την ηλικία.
Η άμυνα είναι η καψούρα μου και έχω βγάλει τα ματάκια και τα ποδαράκια μου να διαβάζω και να προσπαθώ να παίζω σωστά το στόπερ.
Όντως ο Τζαβέλλας έδειξε, για ακόμη μία φορά σε αυτήν την φάση, ότι ΔΕΝ είναι κεντρικός αμυντικός. Δεν έχει την νοοτροπία της θέσης και ούτε πρόκειται να την αποκτήσει σε αυτήν την ηλικία.

Στη συγκεκριμενη φαση παντως δε μπορω να δεχθω την ελλειψη της παραμικρης προσπαθειας ανακοψης ενος σουτ στο 1.5 μετρο, γιατι παρα το 2 βηματα που εκανε λογω ναπολεονι, τον αφησε συνειδητα και γυρισε στον Ουμπιδες..
Παντως δε μπορεις να αρνηθεις οτι εχω ενα point στην ολιστικη προσεγγιση που εκανα..
Anyway, ας πουνε και οι αλλοι την αποψη τους στο συγκεκριμενο, κατα προτιμηση στο thread του Costa, μη γεμιζουμε και το thread του Igor

- GiorgosAtha
Δεν σε κρίνω για το αν είσαι σωστός σε θέματα τακτικής ή σε θέματα κατάρτισης 11αδας και αλλαγών.
Σε κρίνω γιατί βλέπω μια ομάδα που δεν συμβιβάζεται ούτε με την ισοπαλία... μια ομάδα πιστή στο πλάνο της ακόμα και αν το παιχνίδι στραβώνει... μια ομάδα γρήγορη που προσπαθεί να καταπιεί τον αντίπαλο παίζοντας ποδόσφαιρο.
Φτιάχνεις μέταλλο... χτίζεις θεμέλια. Γουστάρω να βλέπω ΠΑΟΚ που βγάζει επιτέλους ΠΑΟΚτσιλίκη! Τελειώνει το παιχνίδι και ανεξαρτήτως αποτελέσματος... μετράω αντίστροφα για το επόμενο.
Μια χαρά ως τώρα...
Πως το είπες -αν ισχύει ότι το είπες-? κούλα, χαλκηδόνα, gay, γριά, ζέλα, τριπολιτσά... 18 ΒΑΘΜΟΙ!
Αυτή είναι νοοτροπία -που την βγάζεις στους παίχτες και στο γήπεδο- ακόμα και αν δεν καταφέρεις να τους μαζέψεις!
Ήδη όμως έχεις μαζέψει τους 6 πρώτους στα 2 πρώτα...
ΥΣ. Τεράστια επιτυχία θεωρώ το εξής που το έχω δει 3 φορές ως τώρα... Locomotiva, κούλα, Χαλκηδόνα... το παιχνίδι έχει στραβώσει και αντί να αρχίσει η ομάδα τις τακτικές "γιομα και άγιος ο Θεός" και "κάνουμε ότι γουστάρει ο καθένας"... κάνει το αντίθετο -και πρωτόγνωρο για ομάδα Supa Ligd-! Η μπάλα κάτω, ψύχραιμα, ομαδικά, τακτικά ορθά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!
Σε κρίνω γιατί βλέπω μια ομάδα που δεν συμβιβάζεται ούτε με την ισοπαλία... μια ομάδα πιστή στο πλάνο της ακόμα και αν το παιχνίδι στραβώνει... μια ομάδα γρήγορη που προσπαθεί να καταπιεί τον αντίπαλο παίζοντας ποδόσφαιρο.
Φτιάχνεις μέταλλο... χτίζεις θεμέλια. Γουστάρω να βλέπω ΠΑΟΚ που βγάζει επιτέλους ΠΑΟΚτσιλίκη! Τελειώνει το παιχνίδι και ανεξαρτήτως αποτελέσματος... μετράω αντίστροφα για το επόμενο.
Μια χαρά ως τώρα...

Πως το είπες -αν ισχύει ότι το είπες-? κούλα, χαλκηδόνα, gay, γριά, ζέλα, τριπολιτσά... 18 ΒΑΘΜΟΙ!
Αυτή είναι νοοτροπία -που την βγάζεις στους παίχτες και στο γήπεδο- ακόμα και αν δεν καταφέρεις να τους μαζέψεις!
Ήδη όμως έχεις μαζέψει τους 6 πρώτους στα 2 πρώτα...

ΥΣ. Τεράστια επιτυχία θεωρώ το εξής που το έχω δει 3 φορές ως τώρα... Locomotiva, κούλα, Χαλκηδόνα... το παιχνίδι έχει στραβώσει και αντί να αρχίσει η ομάδα τις τακτικές "γιομα και άγιος ο Θεός" και "κάνουμε ότι γουστάρει ο καθένας"... κάνει το αντίθετο -και πρωτόγνωρο για ομάδα Supa Ligd-! Η μπάλα κάτω, ψύχραιμα, ομαδικά, τακτικά ορθά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!
- abc_o_ karpouzas
τελικα τα συμπερασμα ποιο ειναι ρε παιδια..............
ο τουντορ ειναι ή δεν ειναι αυτο που πρεπει για τον ΠΑΟΚ....
αυτος ή εμεις ξερουμε καλυτερα?????
αυτο πρεπει με καποιο....................σχεδιαγραμμα......να το ξεκαθαρισουμε
https://www.youtube.com/watch?v=VfnvR71T7Gw
ο τουντορ ειναι ή δεν ειναι αυτο που πρεπει για τον ΠΑΟΚ....
αυτος ή εμεις ξερουμε καλυτερα?????
αυτο πρεπει με καποιο....................σχεδιαγραμμα......να το ξεκαθαρισουμε
https://www.youtube.com/watch?v=VfnvR71T7Gw
- ΑποστόληςΑ
Ποιος κάθε λίγο και λιγάκι μας επρηζε ότι δεν θα δει παρέλαση;
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk