25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
Πχ εγώ έχω δει ότι σε φάσεις που η άμυνα κάνει σωστά τη δουλειά της,στα ψηλά,είναι άρχοντας.
- Black&White
K_geo έγραψε:Πχ εγώ έχω δει ότι σε φάσεις που η άμυνα κάνει σωστά τη δουλειά της,στα ψηλά,είναι άρχοντας.
ΟΚ. Σήμερα προστέθηκε και το δοκάρι που πρέπει να κάνει καλά τη δουλειά του.
Ναι
Υγ:επίσης ξέρω ότι ήδη έχω δει πάνω από 5 αποκρουσεις που πρέπει να ανατρεξω πολλά χρόνια πίσω για να θυμηθώ τερμαρη του ΠΑΟΚ να κάνει.
Υγ:επίσης ξέρω ότι ήδη έχω δει πάνω από 5 αποκρουσεις που πρέπει να ανατρεξω πολλά χρόνια πίσω για να θυμηθώ τερμαρη του ΠΑΟΚ να κάνει.
-
Ο Λε Ταλεκ τι κανει σε εκεινη την φαση; Παει να παρει την μπαλα με τα χερια ή δεν ειδα καλα; Χαζος ειναι;
- Black&White
Γάτος ήταν ο Σαργκάνης. Αυτοί έχουν άλλο στυλ.aquila έγραψε:Ο Ρόμπερτο ειναι γάτος ο ολσεν εχει αλλα χαρακτηριστικά υψος αντανακλαστικά αλλα γάτο δε τον λες.
Sent from my iPad using Tapatalk
- Black&White
Και μιας και μιλάμε για το Ρομπέρτο, θυμήθηκα πως είναι κάκιστος με την μπάλα στα πόδια και πρέπει ο Μακ και ο Πέλκας που είναι γρήγοροι αλλά και οι άλλοι μας επιθετικοί να τον πιέσουν σε μια βδομάδα.
- desperando
- Επικοινωνία:
η οπαδικη τυφλωση σε ολο της το μεγαλειο
να λεμ για τον ΄΄καποιο΄΄ ρομπερτο και να θεοποιουμε τον ολσεν που προς το παρον οποτε σηκωνεται η μπαλα ψηλα οι καρδιολογικες πτερυγες των νοσοκομειων ειναι σε επιφυλακη για μαζικη εισαγωγη ΠΑΟΚτσιδων .
σημερα απο τυχη γλυτωσε η ομαδα αλλα και αυτος απο το να γινει viral στο you tube
οποιος δεν παραδεχεται τα στραβα του παικτη πρωτα κοροιδευει τον ιδιο του τον εαυτο
να λεμ για τον ΄΄καποιο΄΄ ρομπερτο και να θεοποιουμε τον ολσεν που προς το παρον οποτε σηκωνεται η μπαλα ψηλα οι καρδιολογικες πτερυγες των νοσοκομειων ειναι σε επιφυλακη για μαζικη εισαγωγη ΠΑΟΚτσιδων .
σημερα απο τυχη γλυτωσε η ομαδα αλλα και αυτος απο το να γινει viral στο you tube
οποιος δεν παραδεχεται τα στραβα του παικτη πρωτα κοροιδευει τον ιδιο του τον εαυτο
Επειδή μάλλον εννοείς εμένα,παρακαλώ ανέτρεξε στα ποστ μου άλλη μια φορά. 
Και για τα στραβά έχουμε πει.και για κάτι που δεν βλέπω ακόμα να έχει πει κανείς και είναι οι έξοδοι μακριά από την εστία και κοντά στη γραμμή της περιοχής.
Ελληνιστί lacks communication and acceleration.
Στα ψηλά είναι καλός.δλδ δεν θυμάμαι φάση να έχει διάδρομο από την άμυνα και να μην κατεβάζει κάλα τη μπάλα...

Και για τα στραβά έχουμε πει.και για κάτι που δεν βλέπω ακόμα να έχει πει κανείς και είναι οι έξοδοι μακριά από την εστία και κοντά στη γραμμή της περιοχής.
Ελληνιστί lacks communication and acceleration.

Στα ψηλά είναι καλός.δλδ δεν θυμάμαι φάση να έχει διάδρομο από την άμυνα και να μην κατεβάζει κάλα τη μπάλα...
Το ζήτημα είναι να δουν το πρόβλημα οι υπεύθυνοι και να το διορθώσουν. Σε ένα φόρουμ θα ακουστούν όλες οι απόψεις.
Τρελό deja vu το τόπικ.
Γίνεται (κάνει) Χ λάθος ο Όλσεν.
Αρχίζει και: Φταίει η άμυνα/υπαρκτά ή ανύπαρκτα φάλτα/δοκάρι/αέρας/η κόκκινη σελήνη
Μετά είναι τα ποσοστά. Τα αγαπημένα ποσοστά, τόσο σωστά όσο και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις.
Πόσο φταίει τι το καθέ τι κι ο Λεβέντης στη Βουλή.
Μετά εμφανίζεται το φάντασμα του Γλύκου σαν απειλή πάνω απ τα κεφάλια μας.
Μετά είναι/θα γίνει καλύτερος του Ρομπέρτο γιατί γαμώ τον Ολυμπιαλαγό από παιδί μικρό
Θυμάμαι τον Ντασάεφ τι φάβες έτρωγε (insert video με τις γκάφες του Νοϊερ)
Μετά ναι, αλλά έκανε μαλακία σ αυτή τη φάση (ξανά)
Μετά ΣΤΗΡΙΞΗ, όχι στη ΜΙΖΕΡΙΑ
μα αφού του φυγε η μπάλα στον αέρα
Τι θες; Τον Γλύκο θες ξανά; Ή προτιμάς τον Ρομπέρτο ρε κρυφόγαυρε;

Γίνεται (κάνει) Χ λάθος ο Όλσεν.
Αρχίζει και: Φταίει η άμυνα/υπαρκτά ή ανύπαρκτα φάλτα/δοκάρι/αέρας/η κόκκινη σελήνη
Μετά είναι τα ποσοστά. Τα αγαπημένα ποσοστά, τόσο σωστά όσο και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις.
Πόσο φταίει τι το καθέ τι κι ο Λεβέντης στη Βουλή.
Μετά εμφανίζεται το φάντασμα του Γλύκου σαν απειλή πάνω απ τα κεφάλια μας.
Μετά είναι/θα γίνει καλύτερος του Ρομπέρτο γιατί γαμώ τον Ολυμπιαλαγό από παιδί μικρό
Θυμάμαι τον Ντασάεφ τι φάβες έτρωγε (insert video με τις γκάφες του Νοϊερ)
Μετά ναι, αλλά έκανε μαλακία σ αυτή τη φάση (ξανά)
Μετά ΣΤΗΡΙΞΗ, όχι στη ΜΙΖΕΡΙΑ
μα αφού του φυγε η μπάλα στον αέρα
Τι θες; Τον Γλύκο θες ξανά; Ή προτιμάς τον Ρομπέρτο ρε κρυφόγαυρε;

- GiorgosAtha
1) Αυτό είναι κριτική και στήριξη...
"Ήσουν κακός σήμερα! Έκανες λάθη "εκεί" και "εκεί"! Δεν πειράζει όμως... πάμε στο επόμενο παιχνίδι γερά! Δουλειά και συγκέντρωση!"
2) Αυτό είναι γκρίνια, μιζέρια και εμπάθεια/κόμπλεξ...
"Πάλι έκανε ς μ@λακια! Λίγος/Μέτριος για τον ΠΑΟΚ! Απορώ γιατί δεν βάζουν τον "Χ" και επιμένουν σε σένα! Πρέπει να αντικατασταθείς στον Γενάρη!"
3) Αυτό είναι τυφλή υποστήριξη...
"Ο "Χ" είναι παιχταράς! Δεν είναι δικό του λάθος αλλά φταίει ο "Ψ", ο "Φ", το δοκάρι, το χόρτο κτλ.! Ο "αντίπαλος" είναι λίγος μπροστά του!"
Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα την διαφορά... σε όλα τα topic...
Επίσης για όσους δεν το έχουν καταλάβει... Το 3 το γεννά το 2... στο 90% των περιπτώσεων.
Το 1 που είναι το σωστότερο μας φαίνεται "περίεργο"
ΥΣ. Ο ΣουηδοΔανός σήμερα δεν ήταν καλός...
"Ήσουν κακός σήμερα! Έκανες λάθη "εκεί" και "εκεί"! Δεν πειράζει όμως... πάμε στο επόμενο παιχνίδι γερά! Δουλειά και συγκέντρωση!"
2) Αυτό είναι γκρίνια, μιζέρια και εμπάθεια/κόμπλεξ...
"Πάλι έκανε ς μ@λακια! Λίγος/Μέτριος για τον ΠΑΟΚ! Απορώ γιατί δεν βάζουν τον "Χ" και επιμένουν σε σένα! Πρέπει να αντικατασταθείς στον Γενάρη!"
3) Αυτό είναι τυφλή υποστήριξη...
"Ο "Χ" είναι παιχταράς! Δεν είναι δικό του λάθος αλλά φταίει ο "Ψ", ο "Φ", το δοκάρι, το χόρτο κτλ.! Ο "αντίπαλος" είναι λίγος μπροστά του!"
Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα την διαφορά... σε όλα τα topic...
Επίσης για όσους δεν το έχουν καταλάβει... Το 3 το γεννά το 2... στο 90% των περιπτώσεων.
Το 1 που είναι το σωστότερο μας φαίνεται "περίεργο"
ΥΣ. Ο ΣουηδοΔανός σήμερα δεν ήταν καλός...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Δευ 28 Σεπ 2015, 10:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Σαν νέος και πρώτη φορά εξοδούχος από την χώρα του αντιμετωπίζει πρόβλημα προσαρμογής στην ομάδα, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η κακή συνεννόησή του με ους αμυντικούς. Πιστεύω ότι αυτό είναι θέμα χρόνου να αμβλυνθεί. Πάντως τελευταία είναι πολύ σταθερός. Κάποιες μικρογκέλες τις έχει, αλλά είπαμε: θέλει τον χρόνο του.
Νατος ο κολκας, ΠΑΛΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΟΛΣΕΝ. Να ειμαστε έτυμοι να παρουμε τερματοφυλακα τον χειμωνα λεει, για το πουτσο η τεχνικη του Ολσεν
Ποσα σουτ με φοβερα δυσκολη τροχια χτες και ηταν αταραχος και μονο σε μια; φαση εδωσε ριμπαουντ και βλεπω ολοι το λενε ευκολο σουτ και να εδιωχνε!
Εννοειτε πως κριτικη στην αμυνα για αλλη μια φορα ΜΗΔΕΝ.
ΟΚ παιδια, για ολα φταιει ο Ολσεν.

Ποσα σουτ με φοβερα δυσκολη τροχια χτες και ηταν αταραχος και μονο σε μια; φαση εδωσε ριμπαουντ και βλεπω ολοι το λενε ευκολο σουτ και να εδιωχνε!
Εννοειτε πως κριτικη στην αμυνα για αλλη μια φορα ΜΗΔΕΝ.
ΟΚ παιδια, για ολα φταιει ο Ολσεν.
λες και σε ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΡΟΝΙΑ, δε θα φας γκολ που θα ευθύνεται ο τερματζής.
Αλλά μερικοί κάνουν την τρίχα, ΤΡΙΧΙΑ!!!
Αλλά μερικοί κάνουν την τρίχα, ΤΡΙΧΙΑ!!!