Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
litsaki4

Δημοσίευση από litsaki4 »

απο αυτους ομως τζιμπουρ...
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

diniko80 έγραψε:....λυμπε γερα αρνησου μας ξανα (μπας και μας φερουνε κανα καλο δεκαρι)

χαχαχα!! κορυφαίο!! μπράβο αδερφέ! κάτι στην ίδια αρχή και ίδιο τέλος με τον zlatan θέλω... Misimovic......
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Εγω θα ηθελα να αποκτησουμε τον Ζλαταν Μουσλιμοβιτς.

Υ.Σ. Σορρυ μπερδευτηκα, αυτον τον εχουμε ηδη!
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

ο χουτος τα κανει αυτα εκει που τον παιρνει,στον ΠΑΟΚ αυτον που βλεπουμε φετος πιστευω οτι θα δουλευε θα επαιρνε απο τον ΠΑΟΚ οπως και θα εδινε,ειμαστε αλλη ομαδα φετος με καλα αποδυτηρια,πολυ σημαντικο για μια ομαδα που εχει υψηλους στοχους..οσο για τον τζιμπουρ που επιλεξατε μερικοι φιλοι αν δεν κανω λαθος δεν ειναι και το καλυτερο παιδι του κοσμου..εχει βιογραφικο βαρβατο απο κοκκινες και τσακωμους,ακομη και σε φιλικα και επισης προετοιμασια το καλοκαιρι μηδαμινη,δειτε τους τραυματισμους του,μια μεσα πεντε εξω...δευτερη λυση καλη ειναι ο ογκουνσοτο και αυτος ο παικτης που ειναι αδικημενος και δεν αξιζει να παιζει β εθνικη ειναι ο περονε του ατρομητου...ψηλο και δυνατο παιδι...

:?: :?:
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Πάντως παιδιά, σε ο,τι αφορά το Χούτο, προσωπικά μου ήταν πάντα αντιπαθής (εγωιστής με την κακή έννοια), αλλα φυσικά οι "προσωπικές" συμπάθειες και αντιπάθειες οι δικες μου δεν έχουν καμια σημασία. Νομίζω όμως και αγωνιστικά δεν ταιριάζει ο Χούτος διπλα στο Μούσλι, εκεί μάλλον κάποιος στο στυλ του κόκε (μη βρίζετε ρε!) θα ταίριαζε. Να τραβάει παίχτες επάνω του, να ανοίγει διαδρόμους και και να σκοράρει κατά καιρούς (στον καλο κόκε αναφέρομαι, γιατί ψιλόμπάζει φέτος). Ο Μπάκα έχει κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλα είναι σίγουρα διαφορετικός παίχτης. Γνώμη μου..
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

χαχαχα, φιλε Kareena με έστειλες με τα γραφόμενα σου, αποσύρω πάραυτα την ατυχη ομολογουμένως πρόταση μου!! :)
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

τον ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ.... ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν μπορω να φανταστω τι θα γινεται...ΠΟΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ...

:?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

+1
panCo

Δημοσίευση από panCo »

Θα γουσταρα τρελα μαρκεζ.. Δεξια οσο ειναι τραυματιας ο vierinha και σε ελευ8ερο ρολο πισω απο τον επιθετικο μετα..
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Διεθνής μεσοεπιθετικός της Χιλής. Έκλεισε ήδη για τον Γενάρη: http://en.wikipedia.org/wiki/Gonzalo_Fierro
Σχεδόν έχουμε κλείσει και Έλληνα έκπληξη!!!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ioanmits Ο Βρυζας εισαι???Δωστο το ονομα και στον τυπο...Ανακοινωστε το γιατι οποιο ονομα και να μας γραφεις στο τοπικ ειμαστε δυσπιστοι πλεον....
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

fotis52 έγραψε:
ioanmits έγραψε:Διεθνής μεσοεπιθετικός της Χιλής. Έκλεισε ήδη για τον Γενάρη: http://en.wikipedia.org/wiki/Gonzalo_Fierro
Σχεδόν έχουμε κλείσει και Έλληνα έκπληξη!!!

Mαλιστα.......Αν ρωτησω που το ξερεις θα μου πεις ειτε οτι εχεις γνωστο τον ξαδερφο του πατερα του κουμπαρου του κολλητου του Βρυζα, ειτε οτι δεν γινεται να μου πεις γιατι θα εκτεθεις...

Αποψη μου, να γραφουμε μονο επιθυμιες κι οχι να λεμε αερολογιες......

Από μάνατζερ άλλης ομάδας (Αστέρας Τρίπολης) που ασχολείται με Λατινική Αμερική το έμαθα. Δανεικός από Φλαμένγκο. Είναι πρώτη φορά που θα έρθει στην Ευρώπη (αν αληθεύει τελικά).
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

καταλαβα τον μανατζερ..να υποθεσω οτι προταθηκε και ο Παοκ το σκεφτεται..Ετσι εχει μια λογικη αν το σκεφτουμε..Ετσι καναμε και περσι..Ισως παρουν καποιον τετοιο για 6 μηνες δανεικο...
Άβαταρ μέλους
4NIKOS1986

Δημοσίευση από 4NIKOS1986 »

paidia gia aristera pisteyw oti kalh lysh einai o grezlak ths ksanthoulas...

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
LionHeart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από LionHeart »

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”