Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
-
ο χουτος τα κανει αυτα εκει που τον παιρνει,στον ΠΑΟΚ αυτον που βλεπουμε φετος πιστευω οτι θα δουλευε θα επαιρνε απο τον ΠΑΟΚ οπως και θα εδινε,ειμαστε αλλη ομαδα φετος με καλα αποδυτηρια,πολυ σημαντικο για μια ομαδα που εχει υψηλους στοχους..οσο για τον τζιμπουρ που επιλεξατε μερικοι φιλοι αν δεν κανω λαθος δεν ειναι και το καλυτερο παιδι του κοσμου..εχει βιογραφικο βαρβατο απο κοκκινες και τσακωμους,ακομη και σε φιλικα και επισης προετοιμασια το καλοκαιρι μηδαμινη,δειτε τους τραυματισμους του,μια μεσα πεντε εξω...δευτερη λυση καλη ειναι ο ογκουνσοτο και αυτος ο παικτης που ειναι αδικημενος και δεν αξιζει να παιζει β εθνικη ειναι ο περονε του ατρομητου...ψηλο και δυνατο παιδι...

Πάντως παιδιά, σε ο,τι αφορά το Χούτο, προσωπικά μου ήταν πάντα αντιπαθής (εγωιστής με την κακή έννοια), αλλα φυσικά οι "προσωπικές" συμπάθειες και αντιπάθειες οι δικες μου δεν έχουν καμια σημασία. Νομίζω όμως και αγωνιστικά δεν ταιριάζει ο Χούτος διπλα στο Μούσλι, εκεί μάλλον κάποιος στο στυλ του κόκε (μη βρίζετε ρε!) θα ταίριαζε. Να τραβάει παίχτες επάνω του, να ανοίγει διαδρόμους και και να σκοράρει κατά καιρούς (στον καλο κόκε αναφέρομαι, γιατί ψιλόμπάζει φέτος). Ο Μπάκα έχει κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλα είναι σίγουρα διαφορετικός παίχτης. Γνώμη μου..
-
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Διεθνής μεσοεπιθετικός της Χιλής. Έκλεισε ήδη για τον Γενάρη: http://en.wikipedia.org/wiki/Gonzalo_Fierro
Σχεδόν έχουμε κλείσει και Έλληνα έκπληξη!!!
fotis52 έγραψε:ioanmits έγραψε:Διεθνής μεσοεπιθετικός της Χιλής. Έκλεισε ήδη για τον Γενάρη: http://en.wikipedia.org/wiki/Gonzalo_Fierro
Mαλιστα.......Αν ρωτησω που το ξερεις θα μου πεις ειτε οτι εχεις γνωστο τον ξαδερφο του πατερα του κουμπαρου του κολλητου του Βρυζα, ειτε οτι δεν γινεται να μου πεις γιατι θα εκτεθεις...
Αποψη μου, να γραφουμε μονο επιθυμιες κι οχι να λεμε αερολογιες......
Από μάνατζερ άλλης ομάδας (Αστέρας Τρίπολης) που ασχολείται με Λατινική Αμερική το έμαθα. Δανεικός από Φλαμένγκο. Είναι πρώτη φορά που θα έρθει στην Ευρώπη (αν αληθεύει τελικά).
- 4NIKOS1986